Binance denuncia a Forbes, els miners de Bitcoin es van endarrerir i OKEx va tornar a obrir les retirades

Les històries més importants de la setmana del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

Tot i que molts ulls s’han centrat en l’impressionant ral·li de BTC, la indústria de la cadena de blocs i de les criptomonedes continua experimentant importants novetats en el front informatiu. Per exemple, un dels principals intercanviadors ha presentat una demanda per difamació contra Forbes, mentre que l’autoritat fiscal dels Estats Units estudia diferents enfocaments sobre el tractament de la criptomoneda. També hi ha una intensa demanda de nou maquinari de mineria de Bitcoin que actualment no es pot satisfer el subministrament.

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de Crypto News of the Week d’OKEx Insights..

Binance presenta una demanda contra Forbes per difamació

Binance ha presentat una demanda als Estats Units contra Forbes Media i dos dels seus periodistes, Michael del Castillo i Jason Brett, pel que fa a un article que intercanvia la criptomoneda. les denúncies eren difamatòries

L’empresa, fundada pel conseller delegat Changpeng Zhao el 2017, demana una indemnització per danys i perjudicis després de la publicació de Forbes un informe a finals del mes passat al "Tai-txi" document, que suposadament detallava els esforços per enganyar intencionadament els reguladors dels Estats Units.

Punts clau

  • Forbes no ha eliminat l’article i es manté al costat de l’informe, segons un comentari des del cap de comunicacions de la companyia a Cointelegraph.
  • No és la primera vegada que Binance ni el seu conseller delegat amenacen amb accions legals contra un mitjà de comunicació. Zhao prèviament va amenaçar amb demandar el bloc de notícies sobre criptocurrency.
  • Molts en l’espai de criptomonedes no esperen una victòria per a Binance, atès que el precedent històric ha demostrat la dificultat per demostrar malícia o desconsideració de la veritat..

Els miners de Bitcoin de Bitmain van tornar a encarregar-se fins al maig del 2021

Si voleu fer comandes massives per als productes miners de Bitmain AntMiner S19, S19 Pro o T19 Bitcoin, és possible que no tingueu sort. D’acord amb un informe des de The Block, aquestes comandes per a les màquines mineres líders en la indústria ja estan endarrerides fins al maig del 2021.

Punts clau

  • La llarga llista d’espera dels principals productes miners de Bitmain sembla aparentment un interès excepcionalment fort per part de les institucions i les principals empreses mineres.
  • La demanda de comandes massives ha augmentat la prima de les comandes minoristes dels distribuïdors.
  • La Xina ha dominat durant molt de temps la indústria minera de Bitcoin, però la demanda actual de màquines sembla indicar una creixent competència dels miners d’altres països i continents..

Les empreses i els bancs japonesos provaran moneda digital privada

Tal com va anunciar DeCurret, una borsa de criptomonedes japonesa, hi ha més de 30 empreses i bancs japonesos planejant una prova de moneda digital el 2021. L’objectiu del projecte de moneda digital privada i comú és millorar els pagaments i contribuir al desenvolupament de l’economia del país.

Punts clau

  • Els membres del procés inclouen els tres bancs més prolífics del Japó: MUFG, Sumitomo Mitsui i Mizuho.
  • Com sol passar amb els projectes de moneda digital nova i privada, la moneda digital de dues capes específicament no entrarà en conflicte amb les targetes de crèdit, les targetes de dèbit, la infraestructura de pagament centralitzada existent o les possibles monedes digitals del banc central (comunament anomenades CBDC)..

IRS tenint en compte diferents enfocaments de la fiscalitat criptogràfica

Segons els informes, el Servei d’Ingressos Interns dels Estats Units tenint en compte diferents enfocaments a la fiscalitat de la criptomoneda, segons l’advocada sènior de l’Oficina de Política Tributària del Departament del Tresor, Erika Nijenhuis.

Punts clau

  • La fiscalitat de les criptomonedes als Estats Units ha estat durant molt de temps un procés ennuvolat, però obligatori. La declaració de Nijenhuis sembla implicar que l’IRS és conscient d’això i està interessat a aclarir com s’han de gravar.
  • L’IRS també sembla més disposat que mai a assegurar-se que no s’evitin impostos que impliquin criptomonedes.

OKEx per tornar a obrir les retirades abans del 27 de novembre

Per a l’última notícia d’aquesta setmana, OKEx es complau d’haver anunciat que les retirades de la nostra borsa es reobriran el 27 de novembre o abans. Al llarg de la investigació de les autoritats, es va confirmar que la companyia no havia participat en cap activitat il·legal ni en cap acte il·lícit.. 

Els usuaris podran retirar el 100% dels seus fons, sense cap restricció, ja que OKEx sempre ha garantit el 100% de les reserves.

En un esforç per demanar disculpes per les molèsties causades per la pausa temporal de retirades, OKEx oferirà bonificacions i recompenses de fidelització per als seus usuaris. Si us plau, estigueu atent a OKEx per obtenir més informació i un agraïment sincer per la vostra paciència durant aquest període.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner