Cinc mètriques en cadena per avaluar els mercats BTC posteriors a la meitat

El sentiment ha estat elevat a l’espai de les criptomonedes, ja que els mercats esperen la recompensa a la meitat esperada a la meitat, que és t-menys d’aquí quatre dies.. OKEx Academy va cobrir tot el que heu de saber sobre la reducció a la meitat, des del bàsic al comerç estratègia, i també dades això importa.

BTC destacats a la meitat de OKEx

  • Arbitratge d’esdeveniments: Com intercanviar mitges
  • Les opcions Els mercats mostren menys entusiasme per la reducció a la meitat de BTC
  • Cinc fets interessants que heu de saber sobre la meitat
  • Els principals miners de Bitcoin mostren optimisme abans de reduir-se a la meitat: una mirada a fons
  • Reducció a la meitat de Bitcoin: el temps per aconseguir Bitcoin?

Una de les narracions més populars sobre la reducció a la meitat és que reduirà l’oferta de bitcoins. Per tant, el preu pujarà. Tot i que aquesta història pot continuar alimentant-se BTC els borsistes en la perspectiva a mitjà / llarg termini, les dades clau de la cadena i del mercat també haurien de merèixer l’atenció dels comerciants i dels inversors, especialment poc després de la meitat. Això es deu al fet que aquestes dades podrien revelar informació clau sobre el sentiment del mercat i podrien proporcionar implicacions essencials sobre els preus a curt termini.

1. Adreça única utilitzada

Les adreces exclusives de Bitcoin mostren quantes adreces que han participat en l’enviament o la recepció d’activitats a la cadena de blocs, s’ha considerat com un dels indicadors en cadena més efectius per al nivell global d’activitat de la xarxa i la valoració de la criptomoneda. cas bitcoin.

Com podem veure, el nombre d’adreces úniques s’ha recuperat completament fins als nivells previs a la venda, i la tendència alcista sembla continuar a mesura que el preu avança cap als 9200 identificadors.

Per què és tan important??

Creiem que la continuació de la direcció única creixent és fonamental per mantenir el BTC en el període posterior a la meitat, ja que el nombre d’usuaris actius podria afectar directament el valor de la xarxa. Un nombre més elevat podria indicar que hi ha més usuaris que realitzen transaccions a la xarxa, resultant en una valoració més elevada i un preu més alt.

Figura 1: Adreces úniques de Bitcoin utilitzades (a partir del 7 de maig)

Font: OKEx; blockchain.com

2. Taxa i dificultat de hash

La taxa de hash i la dificultat poden ser una altra pista del que passarà després de Bitcoin a la meitat. La propera reducció a la meitat reduirà la recompensa total per a miners de 12,5 BTC a 6,25 BTC. A mesura que es redueix la recompensa dels miners, s’espera que augmenti la pressió a la baixa sobre la rendibilitat minera.

En el moment de l’escriptura, la taxa i la dificultat de hash de Bitcoin gairebé arribaven al màxim històric, ja que els miners tenien tot el poder per validar tantes transaccions com fos possible per maximitzar les seves recompenses abans de reduir-se a la meitat. Al mateix temps, la dificultat també apuntava en la mateixa direcció, mostrant que les competicions entre miners s’escalfaven.

Per què és tan important??

Creiem que el nivell de voluntat que els miners volen assignar la seva potència informàtica a la xarxa és un indicador crucial perquè podria reflectir la confiança dels miners en termes de preu. Lennix Lai, director del mercat financer d’OKEx, va dir Cointelegraph que els miners podrien començar a preparar-se per obtenir ingressos només per les comissions de transacció, ja que les recompenses mineres continuen reduint-se.

Figura 2: Taxa total de hash de Bitcoin (TH / s) a partir del 7 de maig

Font: OKEx; Blockchain.com

Figura 3: Dificultat de la xarxa Bitcoin (t) a partir del 7 de maig

Font: OKEx; Blockchain.com

3. Canvi de posició neta de HODLer

La postura de HODLers BTC els preus també podrien ser un altre indicador clau per als inversors per avaluar el mercat posterior a la meitat. Dades de Glassnode espectacles això BTC El canvi de posició neta de HODLer s’ha mantingut positiu durant vuit setmanes consecutives, cosa que suggereix que els HODLers s’han mantingut alcistes a la mitja part.

Tot i això, l’informe de Glassnode també assenyalava que el preu es podria arribar al màxim quan els HODLers deixessin d’acumular-se BTC. L’informe va sospirar un exemple al febrer quan el preu es va superar USD 10000, els hodlers van deixar d’acumular-se BTC, suggerint que la confiança de HODLers s’ha reduït en aquests nivells de preus.

Per què és tan important??

Creiem que els nivells de confiança dels HODLers / balenes podrien donar importants implicacions als preus de BTC posteriors a la meitat, sobretot des d’una perspectiva a mitjà termini, perquè l’acumulació i reducció de BTC podrien ser un reflex directe del sentiment dels HODLers i les balenes..

Figura 4: Canvi de posició neta de Bitcoin HODLer

Font: Glassnode

4. Volum social

L’element social és una part única de l’estructura del mercat de criptomonedes i, probablement, els inversors no volen perdre’s la forma en què la comunitat de criptografia i la resta d’Internet veuen bitcoin en el període posterior a la meitat. En la nostra investigació anterior, nosaltres destacat la importància de les mètriques de les xarxes socials, i això sovint s’oblida.

La figura 5 mostra el volum social agregat del terme “bitcoin” a través de Telegram, Reddit, sales de xat de comerciants de professió i altres fonts socials. En alguns casos, una pujada sobtada del volum social podria apuntar a un pic de preus, que es traduiria en correccions o consolidacions de preus. Tot i que pot indicar-se la consolidació del volum social després d’una caiguda, els mercats podrien tenir fons.

Per què és tan important?

El nostre recerca ha assenyalat que els inversors en criptomonedes sovint només tenen opcions limitades pel que fa a l’anàlisi del mercat, que un panorama informatiu irregular podria reforçar la tendència dels inversors a prendre decisions comercials en funció del seu sentiment.

Figura 5: Puntuació de volum social

Font: Santiment

5. Relació MVRV

La ràtio MVRV és el valor de mercat (MV) dividit pel valor realitzat (RV). El nombre podria indicar-nos si el valor subjacent està sobrevalorat o infravalorat la capitalització de mercat actual, en aquest cas, BTC. Si el MVRV està entre 0 i 1, el mercat es “infravalora” de mitjana.

En el moment de l’escriptura, els mercats es trobaven a quatre dies de reduir-se a la meitat, les dades de Santiment mostren que la ràtio MVRV de BTC se situava en 0,99.

Per què és tan important??

Creiem que la valoració és una informació crucial a l’hora de predir els preus del bitcoin. Per exemple, si el valor MVRV és 2, el que significa que els HODLers venen els seus actius al preu actual generaran un benefici del 200% de mitjana, cosa que podria significar que més persones estiguin disposades a bloquejar els seus beneficis i vendre els seus actius. Serà interessant veure cap a on anirà el MVRV en el període posterior a la meitat.

Autor: Cyrus Ip

Analista de recerca, OKEx.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner