Cartografia de l’ecosistema Blockchain de l’Índia: informe Coinpaprika i OKEX

Aquest informe va ser coescrit per Coinpaprika & OKEx. El seu objectiu és compartir informació des d’una perspectiva global sobre diversos nous mercats que creixen ràpidament a tot el món pel que fa al volum de negociació. Aquest informe forma part d’una sèrie centrada en el mercat de criptografia de l’Índia.

Atribuïm la força motriu del desenvolupament del mercat de criptomonedes a l’Índia a tres factors principals: els immigrants, les finances i les polítiques governamentals. L’Índia és un dels mercats de criptografia amb un creixement més ràpid, i s’està posant al dia en el desenvolupament de criptomonedes. S’espera que la quota de mercat global de les transaccions criptogràfiques al mercat indi augmenti significativament el 2020-2022. També val la pena assenyalar que la competència entre els principals intercanvis de criptografia locals i mundials al mercat indi serà cada vegada més ferotge. Es preveu que els intercanvis orientin el seu enfocament a millorar l’estabilitat dels seus productes derivats i oferir canals de dipòsit més diversos per als usuaris..

En resum, aquest informe pretén analitzar les principals parts implicades en el desenvolupament del mercat criptogràfic indi, així com els problemes a curt i llarg termini que podrien trobar-se. Esperem que aquest informe us pugui ajudar a comprendre millor les raons del ràpid desenvolupament del mercat criptogràfic indi.

La gran demanda de remeses de l’Índia promou l’ús de la criptomoneda.

La criptomoneda té dues demandes principals d’aplicacions a l’Índia. El primer s’utilitza com a mitjà de remesa transfronterer; el segon és com a vehicle de conversió a moneda fiduciària més estable. L’Índia és el país de sortida de població més gran del món, amb més de 17 milions d’immigrants el 2019, seguit de prop per Mèxic i la Xina.

L’Índia és un país amb un fort vincle familiar i un gran nombre d’immigrants han generat una forta demanda de remeses a l’Índia. La quantitat de remeses d’immigrants indis ha estat la més alta del món al llarg dels anys.

Les comissions de remeses mundials són desiguals. Els elevats honoraris de remeses en molts països africans han elevat la mitjana mundial, cosa que ha provocat una taxa mitjana de remesa de 7,4 dòlars. Tot i que l’Índia se situa al voltant dels 6,82 dòlars americans, lleugerament per sota de la mitjana, a causa de l’enorme demanda de remeses a l’Índia, les comissions de remeses a l’Índia el 2019 van arribar als 5.678 milions de dòlars.

La gran demanda de remeses de l’Índia promou l’ús de Bitcoin.

Mitjançant Bitcoin o altres criptomonedes, com ara XRP, com a mitjà de pagament transfronterer, l’indi pot estalviar un gran nombre de comissions de remeses. Actualment, Mèxic és el segon país de remeses de migrants després de l’Índia, un volum molt considerable de remeses transfrontereres entre el Peso mexicà i el dòlar nord-americà es realitzen mitjançant transaccions de criptomoneda. Segons

a blockchain media The Block, a partir del primer trimestre del 2020, l’intercanvi de criptomonedes Bitso ha capturat més del 2% del mercat de remeses de Mèxic als Estats Units, fins i tot el gegant bancari espanyol Santander ara porta la seva solució de pagament basada en Ripple a Mèxic aquest any.

Creiem que amb l’obertura de polítiques, l’Índia serà el proper Mèxic i la criptomoneda com a mitjà de pagament transfronterer farà una gran diferència al mercat indi. A causa de la gran demanda de remeses, impulsarà la prosperitat del creixement de la moneda digital a l’Índia durant molt de temps.

La criptomoneda com a vehicle per convertir la rupia índia en altres monedes fiduciàries més estables.

El valor de la rupia índia no és estable, especialment durant l’epidèmia de COVID-19. El tipus de canvi entre la Rupia i el USD va continuar augmentant, cosa que va provocar una depreciació constant del primer.

No obstant això, l’Índia té una gran demanda de dòlars nord-americans, com ara compres en línia a Amazon, subscripcions a Netflix, etc. Tant si es deu a la preservació de la rupia o a la demanda dels consumidors, amb la constant depreciació de la rupia, els indis tenen una forta necessitat de convertir la seva rupia en moneda fiduciària més estable.

Tot i això, a causa de les estrictes regulacions sobre divises, és molt difícil convertir la rupia directament a dòlars nord-americans. Per tant, la majoria d’indis optaran per convertir la rupia a Bitcoin i després a dòlars nord-americans a través de plataformes comercials C2C com LocalBitcoins i Paxful..

Com es veu al gràfic següent, el volum de negociació C2C a l’Índia va continuar augmentant, especialment a Paxful. Durant l’epidèmia, el volum de negociació de la rupia va assolir un nou màxim. A més de la negociació C2TC, un gran nombre de rupies s’intercanvien a Bitcoin mitjançant grups de xat, com WhatsApp, Telegram i Facebook, que després es converteixen en dòlars nord-americans. Per mantenir el valor del seu actiu, s’utilitza la criptomoneda com a vehicle per convertir la rupia en una moneda fiduciària més estable a l’Índia.

Tingueu en compte que els factors polítics influeixen molt en aquesta acció. Quan l’economia comenci a avançar cap als mercats més lliures i justos, on es permet als indis intercanviar lliurement dòlars nord-americans, Bitcoin serà innecessari per a ells. A més, tant si la criptomoneda s’utilitza per al pagament transfronterer com per convertir-la en una moneda legal més estable, l’Índia només utilitza la criptomoneda com a mitjà. Genera un volum de negociació colossal, però no vol dir que mantinguin Bitcoin o altres criptomonedes durant molt de temps.

La política afluixada promou el desenvolupament de criptomonedes a l’Índia

A més de les dues demandes anteriors, l’afluixament de les polítiques governamentals també ajuda a promoure el desenvolupament del mercat de criptomonedes índies. Des del 4 de març de 2020, el Tribunal Suprem de l’Índia ha anul·lat la prohibició bancària contra la criptomoneda del Banc de Reserva de l’Índia (RBI);.

Des de la perspectiva dels intercanvis locals a l’Índia, prenent com a exemple CoinDCX i WazirX, podem veure que a partir del 4 de març de 2020 el volum de negociació ha augmentat.

Després d’afluixar la política, l’augment del volum de negociació no només es va reflectir en els intercanvis locals, sinó també en els principals intercanvis mundials.

Segons dades de Similarweb, durant el primer trimestre del 2020, el trànsit de llocs web dels principals intercanvis de l’Índia ha augmentat. Entre elles, les visites d’OKEx procedents de l’Índia van registrar l’increment més alt, fins arribar al 545,56%. I, segons OKEx, els usuaris registrats recentment de l’Índia van augmentar un 4100% durant el mateix període. OKEX també va revelar que llançarien una plataforma comercial P2P a l’Índia aviat i els usuaris indis podran comprar Bitcoin 、 USDT i altres criptomonedes amb la rupia índia a través de diversos canals de pagament. A més, el segon intercanvi internacional classificat, Kraken, també va anunciar que s’expandiria al mercat indi el 2020. És previsible que la competència del mercat a l’Índia sigui cada vegada més ferotge.

Localització de l’ecosistema Blockchain de l’Índia

Actualment, l’ecosistema de criptomonedes índies encara està en desenvolupament i millora gradualment en termes d’intercanvis, mitjans i fonaments.

L’abril de 2018, el Banc Central de l’Índia va emetre una circular que prohibia regular a les institucions financeres la prestació de serveis a les empreses criptogràfiques. Posteriorment, els bancs van tancar els comptes d’intercanvis d’actius criptogràfics, causant un gran dany a la indústria criptogràfica. Alguns intercanvis s’han tancat a causa de la restricció bancària, com ara Koinex, Coindelta, Coinome i Zebpay. La resta de borses van fer front a la prohibició mitjançant el llançament de plataformes comercials C2C, com ara WazirX, Buyucoin i Giottus..

Des del març de 2020, el Tribunal Suprem de l’Índia ha anul·lat la prohibició bancària de l’RBI contra la criptomoneda; molts intercanvis han tornat a connectar els dipòsits bancaris; A continuació es mostren els intercanvis existents a l’Índia.

WazirX

WazirX va ser fundada el febrer del 2014 i adquirida per Binance el novembre del 2019. WazirX també és un dels intercanvis locals de criptomoneda més grans de l’Índia. Proporciona comerç al comptat, inclosos els mercats C2C i al comptat.

A més, WazirX també proporciona ajuda als usuaris a convertir monedes fiduciàries a USDT, però hi ha límits quant a la quantitat de conversió. En funció de la mida de la cartera dels usuaris, poden comprar fins a 3000 USDT en una sola comanda de compra.

En termes de dipòsit, els usuaris poden ingressar INR mitjançant UPI / IMPS / NEFT / RTGS.

El volum mitjà de negociació de Wazirx va assolir els 2,8 milions de dòlars a l’abril de 2020, dels quals el 16% prové de BTC / INR; El 14% prové de USDT / INR. A data d’avui, WazirX és la borsa local més gran de l’Índia.

Bitbns

Bitbns es va fundar el desembre del 2017. Proporciona comerç al comptat, inclosos els mercats al comptat i C2C. També ofereix operacions de marge amb un apalancament 1x. En termes de dipòsit, Bitbns admet diverses opcions de dipòsit, incloses UPI, BHIM, Tez, Paytm, Phonepe, NEFT / IMPS / RTGS. L’abril de 2020, el volum mitjà de negociació de Bitbns s’aproximava als 600.000 dòlars. Entre ells, el 51% prové de BTC / INR i el 39% prové de USDT / INR.

Coindcx

Coindcx es va fundar l’abril de 2018 i és un dels intercanvis locals de criptomonedes més grans de l’Índia. Proporciona comerç al comptat, futurs i marges. Entre aquests, els futurs, coneguts com a DCXfutures, estan impulsats per la seva associació estratègica OKEx, i a canvi de proporcionar a OKEx un lloc de suport al mercat indi. Mitjançant DCXfutures, els indis podran negociar derivats de criptografia. En termes de dipòsit, els usuaris poden ingressar INR mitjançant IMPS o UPI. Si els usuaris no han completat les verificacions KYC, només podrien ingressar / retirar fins a 10.000 INR; Els usuaris verificats per KYC poden ingressar fins a 1.00.000 INR & retirar fins a 2.00.000 INR.

El volum de negociació de Coindcx va augmentar a finals d’abril de 2020, amb un volum de negociació mitjà de 24 hores que es va mantenir en 200.000 dòlars. Entre ells, el 85% del volum de negociació és aportat per BTC / INR.

ZebPay

ZebPay es va fundar l’octubre de 2014 i, el setembre de 2018, va anunciar el tancament d’operacions, culpant-lo de les regulacions de criptomoneda del govern indi. El març de 2020, ZebPay va tornar a obrir-se a l’Índia. Proporciona comerç al comptat, inclòs el mercat C2C (INR & AUD) i el mercat al comptat. En termes de dipòsit, els usuaris poden dipositar INR mitjançant NEFT, RTGS o IMPS. Després de la reobertura, el creixement del volum de negociació de ZebPay ha estat fort i el seu volum mitjà de negociació va arribar als 1,2 milions de dòlars a l’abril de 2020, dels quals el 73% prové de BTC / INR.

Altres

A més, hi ha molts altres intercanvis de criptomonedes a l’Índia:

Resum

Diverses forces impulsores van promoure el ràpid desenvolupament del mercat de criptomonedes índies, inclòs

  • La gran demanda de remeses de l’Índia fomenta l’ús de criptomonedes;
  • La criptomoneda com a mitjà per convertir la rupia a monedes fiduciàries més estables;
  • Afluixeu la política governamental per ajudar a promoure el desenvolupament del mercat de criptomonedes a l’Índia.

Basant-se en els factors anteriors, el volum comercial de les borses locals índies, com WazirX, CoinDCX, Zebpay, etc. s’ha disparat juntament amb les principals borses mundials com OKEx, Kraken, Bitstamp, etc. El trànsit procedent de l’Índia també va augmentar primer trimestre del 2020. És previsible que la competència del mercat al país esdevingui cada vegada més ferotge el 2020.

Però també podem veure alguns problemes a curt i llarg termini al mercat indi. A curt termini, a causa de l’actual absència de claredat reguladora, alguns bancs continuen negant serveis als intercanvis criptogràfics. El mercat de criptomonedes necessita polítiques reguladores més favorables, incloses les obligacions fiscals. A llarg termini, tant si la criptomoneda s’utilitza per al pagament transfronterer com per a la conversió en moneda legal més estable, el bitcoin s’hi ha utilitzat no com a magatzem de valor final, sinó com a canal, de manera que no es mantindrà durant molt de temps. I també està molt influït per factors polítics. Això vol dir que quan l’economia avança cap a un mercat més lliure i just, el bitcoin ja no és necessari per als indis. Però, fins i tot com a testimoni d’utilitat, la demanda de bitcoins ha augmentat dràsticament als països on la moneda fiduciària s’ha depreciat significativament. Seguirem observant.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner