AMA Recap: DEAPcoin & OKEx Jumpstart: una revisió amb el co-CEO de DEA, Naohito Yoshida

Per entendre més sobre l’art digital a blockchain, ens va encantar comptar amb Naohito Yoshida, co-CEO de Digital Entertainment Asset (DEA) la setmana passada. Les seves idees compartides sobre la indústria i les idees del desenvolupament del projecte amb la nostra comunitat havien portat a una sessió amb èxit Ask-Em-Anything (AMA).

PlayMining és la nova plataforma que utilitza tecnologia blockchain llançada per DEA. La plataforma permet als usuaris guanyar DEAPcoin jugant a jocs i llegint còmics, com més contingut juguen els usuaris, més fitxes guanyen. Llegiu a continuació la increïble història darrere d’aquest projecte.

Aquesta AMA es divideix en dues parts, a les quals es va demanar a Naohito que compartís com el llançament de DEAPcoin a OKEx Jumpstart aportarà més èxit al projecte i per què creu que DEAPcoin atraurà nous usuaris enmig de la pandèmia Covid-19, seguit d’un intens directe Q&A al nostre grup.

Sessió 1

P1: per a què s’utilitza DEAPcoin? Quin és el paper de DEAPcoin en l’ecosistema?

A1: La plataforma d’entreteniment "PlayMining" és una plataforma econòmica i ecològica en què els usuaris poden comprar & accessoris comercials (Art digital: targeta de batalla per a jocs) que apareixen en jocs i còmics, amb DEAPcoin. DEAPcoin es pot guanyar jugant a jocs o veient còmics.

P2: Per què vau decidir desenvolupar el vostre negoci a la cadena de blocs, ja que és una indústria força nova??

A2: Creiem que emetre el nostre propi testimoni és la millor manera de realitzar la visió del projecte DEA. El nostre objectiu és proporcionar un ecosistema i un concepte mundial sense precedents en què els usuaris puguin guanyar diners (criptomonedes) a canvi de jugar a jocs i llegir còmics. Per aconseguir-ho, necessitem un sistema de circulació asser completament nou juntament amb la font d’actius que es distribuiran. L’ús de monedes fiduciàries i criptomonedes existents i monedes estables significa que hem d’atendre mecanismes econòmics preexistents per assolir la nostra visió. Però creiem que és extremadament difícil que el nostre sistema econòmic convisqui amb els models econòmics existents a causa de la singularitat i originalitat de la nostra visió..

P3: Ens podeu explicar la motivació i els beneficis per als inversors de mantenir DEAPcoin a llarg termini? Teniu algun pla quant a la demanda de conducció i l’escassetat del testimoni?

Dels molts jocs de plataformes combinats amb blockchain, no molts poden tenir èxit, per tant, com convèn DEAcoin a inversors i usuaris perquè s’uneixin al projecte DEAPcoin?

A3: Un incentiu fàcil d’entendre és que és improbable que baixi el preu. A causa de la naturalesa d’ERC-20, el nombre total de DEAPcoins emesos no augmentarà. Vull dir que hi havia un límit en l’emissió. Per tant, mentre augmenti la capitalització borsària de la nostra zona econòmica única, teòricament el preu unitari de DEAPcoin continuarà augmentant. En principi, la capitalització borsària de la zona econòmica és igual a la suma dels valors dels actius digitals que hi existeixen. Per tant, sempre que els actius digitals es desplegin / venguin contínuament a la zona econòmica, el valor de DEAPcoin bàsicament augmenta.

P4: Quin ús utilitza el vostre testimoni? Quin avantatge competitiu té el vostre lloc jugant a jocs i llegint còmics? Hi ha una recompensa per a la comunitat??

Expliqueu-me el motiu pel qual els usuaris i els inversors haurien d’invertir en DEAPcoin a llarg termini. Quins avantatges aporta DEAPcoin per als titulars?

A4: DEAPcoin, emès pel Projecte DEA, es distingeix de molts altres actius criptogràfics i té la característica de "còpia de valor". Hi ha dues coses que donen suport a això: “Valor d’ús” dels actius digitals. Els recursos digitals basats en jocs i manga desenvolupats en aquesta plataforma tenen un valor propietari, especialment per al seu contingut i per als fans i entusiastes dels creadors. A més, els actius digitals es caracteritzen per una alta revenda, que permet fer transaccions secundàries fàcils a la subhasta d’art digital. A més d’això, posseir-lo també té un alt valor d’ús que el fa “fort i divertit” al joc.

2) “Valor de l’actiu” dels actius digitals. Hem començat a comprar i ser propietari d’obres d’artistes d’arreu del món mitjançant DEAPcoin. En col·laboració amb col·leccionistes i agents d’art que tenen una xarxa extensa i profunda, ja hem avaluat i comprat moltes obres d’art. Aquests també es vendran i es comercialitzaran com a actius digitals a Digital Art Auction. Les obres d’art antigues propietat de la companyia ja han estat reconegudes pel seu alt valor patrimonial. DEAPcoin, que es pot canviar per aquests "actius dignes", és, per tant, la prova del valor de l’actiu de la mateixa moneda.

Des de l’emissió de monedes d’or sobiranes a principis del segle XIX fins al xoc de Nixon a finals del segle XX, moltes monedes del món tenien el seu valor determinat sota el “patró daurat” (un sistema que garanteix el valor monetari / valor de canvi d’un país amb una certa quantitat d’or). En el mateix flux, DEAPcoin emès pel Projecte DEA és un actiu criptogràfic el valor del qual es determina en funció de la garantia d’intercanvi amb l’art perquè es pugui establir a la "sistema estàndard artístic"

El preu real de DEAPcoin no es basa necessàriament en el valor total dels actius subjacents, ja que serà valorat pel mercat després de cotitzar a la borsa d’actius criptogràfics. No obstant això, creiem que el fet que 1) hi hagi suport en els preus i 2) que el volum total continuï augmentant és un missatge molt positiu per al mercat que valora els preus de DEAPcoin.

P5: Com sabem, cada projecte amb èxit té algunes històries entre bastidors, quina és la història darrere de l’èxit de DEAPcoin? Quina va ser aquesta visió quan va sorgir com a idea? Hi ha prototips especials o properes actualitzacions de DEAPcoin que vulgueu mostrar / compartir amb nosaltres?

A5: Somni a la infància:

Recordes aquells dies de la teva infància en què passaves hores jugant a un joc per derrotar monstres per diners, punts d’experiència o armes més fortes? I el buit que sents quan no tenies res a mostrar pels teus esforços un cop apagat l’interruptor d’alimentació de la consola de jocs? Vostè i molts altres hauríeu d’haver pensat almenys una vegada: “si només pogués ser tan ric en la vida real com ho estic fent en el joc …” vull començar a fer realitat aquest “si”..

Q6: Què pot fer DEAPcoin ara durant aquest moment crític en què hi ha un coronavirus pandèmic a tot el món??

A6: Molta gent es queda a casa i, a poc a poc, es cansa de l’entreteniment existent. També tenen ansietat per perdre ingressos. Aquí ve el nostre model de negoci PlayMining. El nostre “Juga a guanyar” segur que ressonarà amb molta gent en aquesta circumstància. Espero que el nostre negoci pugui donar esperança a persones de tot el món.

P7: Què és la “subhasta d’art digital” i com funciona?

A7: La subhasta d’art digital és un servei que permet als usuaris comprar i vendre obres d’art digitalitzades (“Art digital”) elaborades per populars creadors del Japó i de tot el món. Aquestes arts digitals són úniques i exclusives mitjançant el sistema de transaccions basat en blockchain de DEA. La plataforma ofereix als propietaris d’aquests recursos digitals oportunitats per millorar els efectes d’entreteniment en els jocs de la plataforma d’entreteniment de la DEA, anomenada adequadament, la plataforma PlayMining. Aquests dos aspectes junts generen un alt valor d’actiu tant de Digital Arts com de DEAPcoin, a més d’expandir exponencialment la zona econòmica “PlayMining” de la DEA..

L’art digital no només estarà disponible per a un joc, sinó també a diversos jocs de la plataforma PlayMining, cosa que fa que el testimoni sigui valuós per a diversos usuaris de jocs, així com per a aquells que no juguen en absolut als jocs..

Q8: Per què DEAPcoin va optar per llançar-se a OKEx Jumpstart?

A8: Perquè OKEx entén la nostra visió i el que volem aconseguir. El llançament a OKJumpstart és un procés llarg. Sabeu que el nostre model de negoci és complex. I necessitem una cooperació contínua i constant per mantenir el valor de DEAPcoin. Volíem treballar amb un soci que millor pogués entendre la nostra passió. Va ser OKEx.

P9: Quina és la visió i la missió de DEAPcoin?

A9: Amb el poder de l’entreteniment i la tecnologia, una nova cultura i una economia futura. Som la companyia d’entreteniment de nova generació que crearà una nova economia i cultura amb entreteniment i actius a l’era digital basada en la tecnologia blockchain. Una nova cultura i mercat creats a partir de la “diversió”. Canviarem / desafiarem la manera convencional de l’època en què comprem “diversió” amb els diners que guanyem treballant. Amb gent de tot el món, crearem una nova era d’economia de l’entreteniment on podrem viure lliurement.

P10: Ens pot explicar els avantatges d’aquest projecte? I per què els usuaris haurien de comprar DEAPcoin?

A10: Creiem que el concepte d’aquest projecte, "PlayMining", funcionarà molt eficaçment com a mètode d’adquisició d’usuaris. La característica que "Mineria" (DEAPcoin) es pot aconseguir mitjançant "Jugant" (joc / manga) i té el mateix format que la campanya d’adjudicació de punts (l’anomenada promoció Baramaki) desenvolupada per Alibaba Group, LINE Pay i PayPay. Els seus efectes promocionals destructius ja s’han demostrat a partir dels precedents.

Pel que fa a UI / UX, la part del joc de "PlayMining" té la mateixa capacitat i escalabilitat que els jocs d’aplicacions i els jocs web habituals, a diferència dels anomenats "joc de blockchain".(Simplement parlant, la part del joc és un "joc HTML5 normal")

En aquest sentit, “Job Tribes” és un "joc vinculat a blockchain", no un "joc de blockchain". Amb el concepte d’utilitzar blockchain per a tota la plataforma "Jugar a la mineria" inclosa la subhasta d’art digital, esperem que pugueu pensar que és diferent de la cadena de blocs convencional. Per al període, hem establert un objectiu de "3 anys" fins que adquirim 100 milions de persones.

Sessió 2

P1: quin tipus de problemes pretén resoldre DEAPcoin?

El que fa creure a la gent a llarg termini de DEAPcoin?

A1: Vull resoldre dos problemes amb aquest projecte.

1) Protecció dels drets del creador

Els creadors i els il·lustradors han estat explotats i, fins i tot, si han creat una bona obra d’art, poden obtenir un recompte només una vegada.

Segons el nostre model, cada vegada que es produeix una transacció d’art digital, la part de la quota es torna als creadors una vegada i una altra. El contracte intel·ligent és un bon sistema per protegir els drets dels creadors.

2) Feu que la vostra inversió (gastant diners en jocs) sigui més valuosa

Moltes persones gasten molts diners en jocs socials i aconsegueixen articles, però quan es cansen del joc, tots aquests articles perden valor. Són dades sense sentit. Segons el nostre model, ppl pot subhastar i comercialitzar aquests actius digitals. Podeu recuperar els vostres diners. o potser obtindreu rendiments més grans com la inversió. Per tant, crec que el nostre negoci pot protegir els drets dels creadors i fer que la vostra experiència de joc sigui més productiva i significativa!

P2: quines són les vostres prioritats per a aquest any?

A2: La primera prioritat és que vulguem contactar amb els titulars de criptografia existents i fer-los conscients de l’existència del nostre projecte. Tot i que estem desenvolupant una plataforma d’entreteniment, els primers usuaris / adoptants seran titulars de criptografia en lloc d’usuaris generals de jocs. ara és com podem enviar el missatge que DEAPcoin és digne de comprar ara a la comunitat criptogràfica. Com a segon pas, volem arribar als usuaris generals del joc. L’objectiu final és fer que els usuaris experimentin el comerç / subhasta d’art digital. Subhasta d’art és el lloc on obtenim ingressos amb el nostre negoci. Fer que l’usuari tingui una cartera i gaudeixi de la subhasta d’art digital és l’objectiu final.

P3: Quants jocs es presenten actualment a la vostra plataforma? Teniu previst afegir-ne de noves per atraure més gent cap a DEAPcoin?

A3: Vosaltres ho sabeu? "BANDERES MUNDIALS"?Les banderes nacionals es personifiquen i es converteixen en personatges."BANDERES MUNDIALS" és la nostra IP i estem planejant / desenvolupant un joc casual basat en BANDERES MUNDIALS. Ho heu vist? Podeu trobar la bandera de la vostra nació personificada com a personatge samurai!

P4: expliqueu-nos la singularitat del vostre projecte que altres projectes similars, com ara les plataformes d’actius d’entreteniment digital.

A4:

1) Els millors creadors de manga es van unir a aquest projecte

Les arts digitals són creades per molts famosos còmics japonesos i la història del joc Job Tribes està escrita per Shin Kibayashi, un dels 6 millors creadors del Japó seleccionat per Netflix.

2) Subhasta d’art digital

No només podeu utilitzar les vostres arts digitals en els jocs, sinó també vendre-les. Posem per cas que si la vostra targeta es fa molt popular al joc, el preu de la vostra targeta augmenta. Podeu subhastar-lo / vendre-lo a la subhasta d’art digital i obtenir alguns beneficis.

3) Les arts digitals tenen valors multijocs.

Podeu utilitzar les vostres arts digitals no només en Job Tribes, sinó també en alguns altres jocs que s’incorporaran recentment en el futur.!

P5: Ens podríeu explicar què? "Sistema estàndard Art" és i com ajudarà a les transaccions?

A5: El sistema econòmic DEAP es descriu com a “estàndard artístic” en comparació amb el patró or. El valor de la moneda (DEAPcoin) s’atorga per l’autenticitat de les arts, incloses (entre d’altres) tant les físiques com les digitals. Per tant, augmenta el valor de les arts. augmenta el valor de la moneda (DEAPcoin) en conseqüència.

P6: Com a inversor i primer adoptant, em costa accedir o avaluar un projecte a curt termini i necessito períodes de temps més llargs per entendre-ho, reconèixer-lo i valorar-lo. Per ajudar el públic a entendre, ens podeu dir quins plans es posen en marxa per afegir valor a DEAPcoin?

A6: Simplement augmentarem el nombre d’arts digitals que es vendran a la subhasta d’art digital. Com més valuoses arts digitals s’afegeixin, vindrà més gent. Més ppl utilitza DEAPcoin i el valor augmenta. Hem de crear acuradament arts digitals valuoses que ppl vulguin comprar. Aquesta és la nostra tasca i missió actuals. Estem contactant / contactant amb molts creadors populars no limitats al Japó. per atraure tants usuaris com sigui possible. L’art digital no només el poden crear creadors de còmics, sinó que també diuen que cantants de famosos i dissenyadors de moda, de manera que la possibilitat és infinita. Continuarem desplegant arts digitals atractives per atraure usuaris i augmentar el valor de DEAPcoin.El nostre model de negoci és complicat, però espero que tothom entengui la part central.

Promo
banner
Promo
banner