AMA Recap: CoinGecko i Defi Una revisió del futur de les finances – Defi amb els cofundadors de CoinGecko

El 21 d’abril de 2020, ens feia molta il·lusió tenir una sessió Ask-Em-Anything amb els cofundadors de CoinGecko: Bobby Ong i TM Lee, per discutir la seva visió de Defi i el llibre “How To Defi” escrit per CoinGecko.

CoinGecko és un lloc de classificació i avaluació de criptomonedes que té les dades quantitatives i qualitatives desglossades per a diverses mètriques diferents. Les mètriques aplicades inclouen seguidors de Twitter, subscriptors de Reddit, comunitat de monedes, el cost d’un atac de 51, el nombre de desenvolupadors que treballen a la moneda i molt més per oferir una puntuació global de la moneda i una qualificació per a cada categoria..

Aquesta AMA es divideix en dues parts, a les quals es va demanar a CoinGecko que compartís la seva opinió sobre Defi, seguit d’un Q en directe acalorat&A al nostre grup.

Secció 1

P1: DeFi és ara un dels temes més rellevants de l’espai blockchain. Pot CoinGecko compartir les vostres opinions sobre DeFi amb nosaltres? Creieu que DeFi alterarà el sistema financer existent? Què és l’enfocament de CoinGecko cap al sector DeFi?

A1: Sí, creiem que DeFi té un potencial realment gran a l’espai criptogràfic i que té la possibilitat de canviar la forma en què la gent realitza serveis financers en el futur..

De moment, tot requereix un intermediari central. DeFi té el potencial d’eliminar aquest intermediari. L’eliminació d’intermediaris pot resultar en un lliurament més barat i ràpid de serveis financers.

Actualment, l’espai DeFi ens ha fet curiositat i el seguim de prop per veure com podem participar activament.

Obligem a que hi hagi moltes dades específiques de DeFi que resultin d’interès per a la comunitat criptogràfica. I estem considerant afegir una secció DeFi a CoinGecko aviat.

Per a aquells que estigueu interessats en DeFi i busqueu un lloc per començar, ja hem començat publicant el primer llibre DeFi publicat mai "Com fer DeFi".

Per un temps limitat, el podeu obtenir gratuïtament https://landing.coingecko.com/how-to-defi/ (https://landing.coingecko.com/how-to-defi/) i aprendre tot sobre DeFi all en un sol lloc!

P2: CoinGecko, en termes propis, "Com puc obtenir ingressos passius amb $ DeFi?"

A2: Amb els tipus d’interès que cauen a nivell mundial cap a zero (o negatius en alguns països), els dipòsits fixos bancaris ara paguen molt poc. Les aplicacions DeFi ara ofereixen als usuaris un tipus d’interès més alt que us permetrà obtenir ingressos passius. Per exemple, a Compound podeu guanyar fins a un 8% en els vostres dipòsits DAI ara mateix.

P3: la confiança i la seguretat són el més important de la criptografia. El protocol Defi dForce llançat recentment. Quins consells donaries per evitar aquestes situacions en el futur?

A3: El nostre suggeriment als usuaris seria utilitzar només les aplicacions DeFi que han estat auditades i intentar investigar el màxim possible sobre l’èmfasi de seguretat d’aquests serveis..

L’altre enfocament és trobar i utilitzar serveis DeFi populars que existeixen durant més temps. Tot i que hi ha un risc, les populars aplicacions DeFi són molt provades per usuaris i membres de la comunitat en lloc de les noves aplicacions DeFi.

A la carretera probablement també veurem l’adopció més generalitzada d’assegurances descentralitzades com Nexus Mutual i Opyn que ofereixen opcions d’assegurança als usuaris de DeFi.

D’aquesta manera es redueix el seu potencial d’ingressos, però almenys es protegeix una mica.

A causa de la naixent etapa de DeFi o fins i tot de tota la indústria blockchain, sempre hi haurà riscos.

Com a usuaris, hem de ser-ne conscients i fer tot el possible per mitigar-los. Per això només poseu diners que us sentiu còmodes de perdre, no poseu tots els ous en una cistella.

P4: CoinGecko farà la transició a DEFI? Des del servei de seguiment de monedes a Defi. Com és possible això??

A4: Tenim grans plans per a la indústria criptogràfica. Vam ser el primer agregador de dades que va fer un seguiment de derivats de criptografia: fem un seguiment dels futurs swaps i futurs de diversos intercanvis des de l’any passat – https://www.coingecko.com/en/derivatives

També vam ser el primer agregador de dades que va sortir amb una solució per solucionar el problema del volum fals que prevalia entre molts intercanvis. Vam veure que ja no es pot confiar en els volums de molts intercanvis i vam introduir aquesta mètrica anomenada Puntuació de confiança on classifiquem els intercanvis llistats a CoinGecko mitjançant una combinació de mètriques com ara el trànsit web, la profunditat del llibre de comandes, la distribució de les ofertes / preguntes i la qualitat de l’API. i molts més. Podeu llegir-ne més aquí: https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

L’espai blockchain continua innovant cada dia i estem fent tot el possible per estar al dia i fer un seguiment de qualsevol evolució que estigui succeint en aquest espai.!

CoinGecko (https://www.coingecko.com/en/derivatives)

P5: Teniu previst buscar associacions? O creieu que ser “sigueu vosaltres mateixos” fa de CoinGecko una plataforma més fiable?

A5: Definitivament, sempre estem a la recerca de bons socis per treballar junts que puguin beneficiar la comunitat criptogràfica més àmplia i també mútuament..

En el passat, hem treballat amb diversos grups com Kyber Network, Chainlink, AMLT Network, Axie Infinity, Decentraland i molts altres..

Com a resultat, una comunitat més àmplia és conscient de les fitxes no fungibles, els oracles, l’intercanvi de diligència deguda, entre d’altres, que són conceptes relativament nous a l’espai..

En termes d’associació, mantenim els nostres principis de ser un agregador de dades independent alhora que mantenim l’esperit descentralitzat de la indústria blockchain mentre treballem amb socis.

P6: He llegit sobre alguna cosa "Com definir" escrit per vosaltres però no l’he llegit. Llavors, podeu resumir-ne el contingut? El llegiré amb detall després de la sessió AMA.

A6: Definitivament! “How to DeFi” és el primer llibre publicat sobre l’ecosistema DeFi. Si heu sentit parlar de DeFi però no sabeu per on començar, aquest és el llibre perfecte per a vosaltres!

Aquest llibre inclou moltes guies detallades i concises sobre com començar amb les diverses aplicacions DeFi. És la culminació d’hores d’investigació, així com d’innombrables sessions d’escriptura frenètica de l’equip de CoinGecko. El llibre analitza les diverses seccions de DeFi, com ara les monedes establertes descentralitzades, les plataformes de préstecs descentralitzades, els intercanvis descentralitzats, els derivats descentralitzats, les loteries descentralitzades, etc..

Aquest llibre té un preu de 14,99 dòlars, però volem agrair a tots els nostres simpàtics seguidors (sí, vosaltres) el suport que ens van mostrar. Per tant, farem que aquest llibre estigui disponible per a descàrregues digitals gratuïtes fins al 30 d’abril de 2020. Obteniu-lo ara – https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

P7: El pensament de DEFI com el futur de la cadena de blocs no era VERITAT. Què vull dir és: Com podríeu esperar la confiança en el finançament quan Millions ha estat HACK recentment? Espero que pugueu fer les matemàtiques, la pèrdua i els beneficis.?

A7: DeFi, de fet, ha patit diverses gestions en els darrers mesos, sense oblidar el recent hack de Dforce per 25 milions de dòlars el cap de setmana passat, sent el més gran.

Sembla que hi ha projectes DeFi que queden cegats per l’important de la seguretat o, més aviat, a causa de la novetat d’aquest espai, no es preveuen alguns escenaris. Un exemple serien les gestions de préstecs flash.

Els projectes DeFi avui en dia, que estem veient que molts d’ells contenen milions de dòlars en fons d’usuaris, necessiten tenir un alt grau de responsabilitat i l’equip ha de dur a terme auditories intel·ligents de contractes per reduir aquest risc perquè aquest espai avanci.

Com a primers adoptants de DeFi, els riscos s’han d’esperar i mitigar al màxim.

Avui, DeFi continua sent molt perillós i arriscat. Tot i que té una bona perspectiva de donar forma al futur, només cal posar diners que es puguin permetre el luxe de perdre.

Quan veieu un servei que promet un rendiment elevat, comporta grans riscos.

Hem vist com DeFi ha introduït algunes idees noves com una moneda estable descentralitzada, préstecs, préstecs, etc. I esperem que amb el temps les coses millorin per estar a punt per al mercat més gran del futur.

La propera evolució natural probablement seria una assegurança com Nexus i Opyn, que poden ajudar els usuaris a reduir els seus riscos i ajudar els projectes a veure la seguretat amb un to més seriós.

P8: Què en penseu del futur de DEFI i STABLECOIN?

A8: Crec que stablecoin tindrà un paper molt interessant en el futur de DeFi. Hem vist com els bancs centrals de tot el món s’enfrontaven per llançar aviat les seves monedes digitals del banc central (CBDC). La Xina sembla avançar-se a la cursa, ja que les maquetes del seu DCEP es distribueixen en línia. Hi ha molts rumors sobre els bancs centrals que volen prohibir les moneda estable, ja que consideren que això és una amenaça per al seu propi CBDC.

Una stablecoin veritablement descentralitzada pot ser la solució que necessitarem per combatre aquesta amenaça i als governs els serà difícil aturar aquest desenvolupament si realment està descentralitzat. Crec que veurem que en el futur sortiran més projectes descentralitzats d’establecoin per desafiar el domini de Dai.

P9: Ara que un intercanvi ha comprat cmc, sembla que és el líder de la vostra zona, enhorabona.

A9: Gràcies! Sí, ara CoinGecko és l’agregador de dades independent més gran del món. Hem estat operatius des de principis del 2014 i pretenem mantenir-nos neutrals i continuar fent créixer CoinGecko mitjançant el seguiment de les diverses fonts de dades criptogràfiques de forma transparent..

La confiança de la integritat de les dades és una cosa que creiem fermament. L’any passat vam ser els primers a introduir la puntuació de confiança per mesurar millor la liquiditat real de les borses per resoldre els problemes massius de negociació de rentats prevalents en aquest espai.

Aquest any, ens veureu fent un seguiment de més mètriques de dades per millorar encara més la transparència de les dades a la indústria.

Com podeu veure, aquesta indústria és força nova, encara hi ha molts desafiaments i molts problemes sense resoldre.

S’introdueixen noves idees innovadores cada dia i la nostra tasca és indexar-les perquè la comunitat criptogràfica més àmplia les pugui entendre fàcilment!

Cal fer molt.

Q10: Com pot CoinGecko contribuir al desenvolupament de DeFi? Quin projecte creieu que ens podria sorprendre aquest 2020?

A10: CoinGecko té com a objectiu ajudar les persones a entendre el potencial de DeFi. Per això, vam escriure un llibre per a principiants sobre DeFi titulat "Com fer DeFi". És un llibre de 200 pàgines que conté més de 26.000 paraules i ofereix una bona visió general de l’ecosistema DeFi. El llibre també proporciona una guia pas a pas sobre l’ús d’algunes de les aplicacions DeFi més populars per començar ràpidament. Era un llibre que desitgàvem que existís quan vam examinar DeFi per primera vegada. Com que no n’hi ha cap, vam prendre la iniciativa d’escriure-la. Descarregueu-lo ara de franc fins al 30 d’abril (després d’aquests 14,99 USD) des de https://landing.coingecko.com/how-to-defi/

Sessió 2: preguntes AMA en directe:

P1: Què significa “COINGECKO”?

A1: Moneda = ho saps

Gecko = &# 129422;

P2: Coingecko proporciona serveis API per mostrar dades en llocs web? Si és així, podeu utilitzar comercialment aquestes dades de l’API?

A2: Sí, la nostra API és gratuïta i es pot utilitzar amb finalitats comercials

P3: l’adopció massiva és un problema per als projectes de blockchain. Aleshores, com resoldrà aquest problema #CoinGecko per aconseguir l’adopció en realitat?

A3: A CoinGecko intentem ajudar a persones que no segueixen de prop la indústria del blockchain mitjançant l’educació de continguts.

Un dels nostres esforços més consistents seria el nostre informe trimestral que podeu trobar a https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

I ara recentment hem publicat un llibre sobre DeFi que podeu obtenir gratuïtament a https://landing.coingecko.com/how-to-defi

Esperem que ens arribin més materials i llibres educatius i esperem que això ajudi a entendre la criptografia i la cadena de blocs per a una adopció més àmplia.

A part d’això, la nostra API (coingecko.com/api), que és una de les millors API que podeu trobar al mercat, està disponible de forma gratuïta, cosa que ha ajudat a generar moltes aplicacions blockchain a l’ecosistema. Això ens ajuda a créixer la comunitat en el seu conjunt.

P4: Quins són els èxits que ha aconseguit coingecko durant la investigació i el desenvolupament? @bobbyong @tmLeeLtm

A4: Hem publicat els nostres informes trimestrals durant molt de temps. Vam mirar per primera vegada fer-ho el 2017. Consulteu el nostre darrer informe del primer trimestre del 2020 aquí: https://landing.coingecko.com/q1-2020-report/

P5: quines tarifes cobra el coingecko per llistar les monedes? P2. Com són millors les API de coingecko en comparació amb CMC, cryptoranks quins tipus de funcions addicionals rebrem de coingecko?

A5: no es cobra cap taxa per llistar monedes a CoinGecko.

L’API de CoinGecko té la base de dades de monedes més completa: podeu obtenir tot tipus de fitxes petites, incloses les fitxes DeFi, com ara cDAI. També és utilitzat per molts grups com Etherscan, Myetherwallet, Mycrypto, Trezor i molts més. I per no parlar, la nostra API és gratuïta. Obteniu més informació aquí: coingecko.com/api

P6: Què és la puntuació de confiança de Coingecko? De què depèn?

A6: CoinGecko Trust Score és una fórmula combinada que combina liquiditat d’intercanvi, trànsit web, puntuació d’API per deduir si un intercanvi és fiable i líquid d’utilitzar. Està dissenyat per ajudar els nostres usuaris a trobar el millor i més líquid intercanvi per operar quan cerquen monedes a coingecko. En tenim molts detalls a https://blog.coingecko.com/trust-score-explained/

P7: Quin és el vostre historial i com us va sorgir la idea de crear el vostre projecte?

A7: La meva formació és informàtica, mentre que Bobby té formació en economia. Tots dos estem realment interessats en el bitcoin i el blockchain, i vam veure un buit per a un agregador de dades que cal omplir. En lloc d’esperar que algú ho fes, vam decidir que havíem de provar-ho!

P8: quin és el vostre pla per al 2020?

A8: Tenim moltes coses previstes per al 2020. Ara no ho podem revelar tot, però fins ara ja n’hem fet moltes. Hem llançat la nostra botiga CoinGecko, CoinGecko Podcast, CoinGecko Virtual Meetup, CoinGecko Q1 Report, CoinGecko Earn, How to DeFi book. Tot això en tan sols 3,5 mesos a l’any. Llançarem més coses durant la resta de mesos de l’any, així que estigueu atents!

P9: teniu previst ressaltar alguna criptografia com a “monedes recomanades per Gecko”? Com ja sabeu, la majoria de la gent és nova en criptografia i, si poguéssiu proporcionar alguna informació addicional sobre quines monedes a la vista s’espera que siguin calentes durant els propers mesos o anys, serà valuós per als usuaris.

A9: Aquesta és una idea interessant però que hem de plantejar amb cura. En aquest moment no tenim aquests plans, ja que creiem que els usuaris necessiten educar-se i saber quins són els avantatges de comprar cada moneda. Proporcionem material educatiu i els usuaris aprenen i trien per ells mateixos.

Q10: Quins problemes veieu que es produeixen a la indústria de la cadena de blocs actualment i com vol el vostre projecte solucionar aquests problemes?

A10: Alguns dels problemes que afrontem diàriament serien la integritat de les dades. Hi ha molts punts de dades com el volum inflat, la declaració de subministrament inflat, etc. i el nostre equip treballa molt dur per dissenyar un marc i crear funcions per solucionar aquests problemes..

Podeu veure alguns d’ells en acció amb Trust Score i també un menú desplegable d’on obtenim el subministrament per transparència.

A part d’això, en general l’espai sempre evoluciona amb nous productes. Un exemple són els derivats com ara els contractes perpetus i futurs. Mai no preveiem indexar aquesta informació i ara ho fem.

A continuació, hi ha DeFi, Préstec, etc. Sempre hi ha noves idees introduïdes i hem de trobar una manera d’educar la comunitat i indexar-les.

Q11: Quina relació hi ha entre coingecko i OKEx??

A11: Estem col·laborant en un munt de coses com aquesta AMA aquí i també OKEx és anunciant de CoinGecko

P12: CoinGecko és un bon lloc perquè els nous usuaris del món criptogràfic en puguin aprendre & feu-los més còmodes amb la tecnologia & ecosistema? Si és així, què ofereix CoinGecko als nouvinguts en criptografia? Si no és tant, teniu previst fer de la vostra plataforma una finestreta única per a la incorporació de nous usuaris?

A12: Estem treballant per millorar-ho. El nostre llibre How to DeFi és el primer pas que esperem que faci més accessible la tecnologia blockchain per als principiants. Estigueu atents a mesura que desenvolupem més plans en els propers mesos &# 128522;

P13: Ens podeu indicar com CoinGecko determinarà la informació correcta sobre la liquiditat de l’intercanvi? & Volum de monedes? Especialment, com el sistema Coingecko exclou el volum de negociació / volum fals?

A13: El nostre enfocament per abordar aquest problema és la introducció de la puntuació de confiança. Per exemple, en lloc de classificar els intercanvis per volum per a un testimoni determinat, ho fem segons la nostra fórmula combinada https://www.coingecko.com/ca/coins/0x#markets

Si esteu interessats en dades més profundes, també podeu veure la profunditat i el diferencial del registre de comandes, que són dos atributs clau per a una liquiditat de canvi. Això és el que fem servir per calcular la puntuació de confiança entre d’altres.

Fem tot el possible per ajudar els nostres usuaris a navegar cap als intercanvis que creiem que tenen la millor liquiditat en funció de diverses mètriques

P14: API a Ckingecko només està disponible per a desenvolupadors de carteres? O puc fer-lo servir??

A14: Qualsevol persona és lliure d’utilitzar la nostra API a coingecko.com/api

P15: durant el Covid-19, quants projectes de CoinGecko es van veure afectats i quines van ser les mesures a superar?

A15: Tot i que el món s’atura, tenim la sort de continuar les nostres operacions com sempre, ja que els membres del nostre equip estan acostumats a treballar des de casa. Si tenim els dits creuats a curt termini, hauríem de poder procedir en conseqüència amb el desenvolupament del nostre producte i continuar donant suport als nostres clients.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner