Седмична актуализация на OKEx: 8 февруари - 14 февруари

Ето всичко, което не бива да пропускате за OKEx тази седмица

OKChain testnet & Стартиран OKExDex

Нашият собствен блокчейн, OKChain & OKExDex, децентрализираната борса току-що стартира. OKT ще бъде родният маркер на OKChain, 100% от генезисния блок ще бъде картографиран на притежателите на OKB.

Всички потребители са поканени да изпитат силата на OKChain. Потребителите, които участват, също могат да получат безплатни OKT testnet монети!

Подробности: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Now-Live

OKChain AMA с Джей Хао

Проведохме сесия на AMA, за да могат всички да питат за OKChain, OKDEX и други. В случай, че сте го пропуснали, разгледайте връзката по-долу, за да прочетете отговорите на всички невероятни въпроси.

Подробности: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

Подробности за продажба на токени OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO)

Имаме удоволствието да съобщим, че HyperDAO (HDAO) ще бъде проектът на нашата 10-та продажба на токени на OKEx Jumpstart и ще бъде стартиран на 25 февруари 2020 г. (UTC). Ексклузивната сесия за разпределение на OKBelievers ще се отвори в 04:00 (UTC), а сесията за разпределение на привилегиите на OKTraders ще се отвори в 05:00 (UTC).

Подробности: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = социална&[имейл защитен] _officia

RavenCoin (RVN) вече е на разположение

Имаме удоволствието да съобщим, че RavenCoin (RVN) вече е включен в OKEx. RVN е протокол, базиран на кодова вилица на Биткойн, създаден специално за улесняване на простото издаване и управление на базирани на блокчейн активи базирани активи.

Подробности: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – RVN депозиране на подаръци с нови бонуси за регистрация

За да отпразнуваме списъка на Ravencoin, ние сме подготвили депозит & нови регистрации – ексклузивен бонус за всички вас. Потребителите с нетна сума на депозита над 1500 RVN имат право да се присъединят към промоцията.

Подробности: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = социална&utm_campaign = нов-списък-двоен-бонус-за-празнуване

Делистиране на търговски двойки – 8-ма партида

Ние постоянно следим изпълнението на изброените проекти. А някои проекти ще бъдат премахнати от списъка в 18:00 ч. На 18 февруари (UTC), тъй като не отговарят на нашите критерии за включване. Тегленето на засегнатите активи ще бъде затворено от 06:00 часа на 1 март (UTC).

Подробности: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Delisting-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = социална&utm_campaign = съобщение-ние-постоянно-наблюдение-на

Приспособяване на фючърсите и правилата за лимит на вечни суап цени

За по-добра защита на интереса на потребителите & подобрим контрола върху управлението на риска, ще коригираме правилата за ценови лимити за фючърси & вечни суап сделки.

Подробности: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = социална&utm_campaign = съобщение за по-добра защита на потребителите-i

Оферта за ОКЕкс басейн с ограничено време – IOST залог за двойна доходност

За да подкрепим общността на IOST, ще стартираме промоцията „Stake IOST Double Yield“. Един потребител може да се радва на двойна доходност за максимална сума от 6 милиона IOST.

Подробности: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = социална&utm_campaign = okexpool-good-news! -were-bring-dou

ОК & MakerDAO AMA

Да въведем екосистемното партньорство между нас & MakerDAO & ексклузивна DSR скорост на OKExPool, ние ще бъдем домакин на AMA с техния лидер Chao Pan на нашия 14 февруари, 10:00 (UTC). Изпратете въпросите си в линка по-долу и имайте шанс да спечелите 20 DAI!

Подробности:

Ravencoin AMA

Имате въпроси относно предстоящия списък RavenCoin? Ще бъдем домакин на AMA с техния водещ разработчик на Ravencoin, Tron Black, на нашия на 18 февруари, 10:00 (UTC). Получете шанс да спечелите 5 USDT, като поставите вашите въпроси тук:

Партньорство OKEx X Gunbot: Насладете се на 50% отстъпка

Уморихте ли се да се справяте сами с крипто търговия? Опитайте автоматизирана търговия с най-новия ни партньор, Gunbot, който в момента предлага 50% отстъпка за нови потребители на Gunbot от OKEx.

Подробности: Официален уебсайт на Gunbot и форум на Gunthy Community

OKEx Jumpstart: Тест за HyperDAO $ HDAO

Надградихме правилата за Jumpstart! Попълнете тест http://bit.ly/2SlsYNc за да сте сигурни, че сте подготвени за продажбата и да получите шанс да спечелите 5 USDK!

Подробности:

Тест за OKEx HyperDAO след AMA

Имате въпроси относно нашата 10-та продажба на символи, HyperDAO? Ще бъдем домакини на няколко кръга AMA с техния съосновател и ръководител на стратегията Джейдън Уей, & Съпредседател и ръководител на операциите, Райън Анг, в нашия служител & скоро партньорски групи Telegram! Междувременно не пропускайте шанса да се присъедините към теста след AMA, за да спечелите 5 USDK!

Викторина:

http://bit.ly/2w7OInb

OKEx Valentine’s Day Giveaways

Разпространете малко любов и покажете своята благодарност на близките си! С кого прекарвате Свети Валентин? Покажете вашата дата и вашата уникална любовна история в линка преди да спечелите 10 USDK!

Присъединете се тук:

Минало събитие:

Voice – Висшето събитие на EOS (13 февруари)

Ръководител на OKEx Pool, Алина Яо е домакин на дебютно събитие Voice 2020 EOS. Благодарим ви, че се присъединихте към нас, заедно с много лидери в индустрията на EOS!

Състоянието на копаене на биткойни & Gaming on Lightning (11 февруари)

Забавлявахме се добре с вас вчера, където Куентин Иселе сподели новия ни продуктов пакет в събитието за мрежова мрежа Coinscrum. Следете, за да видите в кое събитие ще участва нашият финансов екип по-нататък!

Събития:

Икономика на блокчейн (21–22 февруари)

Финансовият екип на OKEx е развълнуван да ви срещне в Истанбул, Турция. Елате да се запознаете с Lennix Lai, Phil Glover & Куентин Иселе следващата седмица в Blockchain Economy!

RSVP тук:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = социална&utm_campaign = event-okex-financial-team-is-excited-to

Обменът на конференцията (5–6 март)

Ще участваме в събитието за конферентен обмен. Елате да се срещнем с Phil Glover- AVP, Financial Markets на 5 март в Амстердам!

RSVP тук: Конференция за криптообмен Амстердам – ​​борсите за конференции

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Уебсайт: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner