#OKExCustServ Резюме: Главният изпълнителен директор на OKEx Джей Хао на ваше разположение

На 25 май нашият главен изпълнителен директор Джей Хао става главен служител за обслужване на клиенти за един ден Twitter за да чуем какво наистина мислят нашите потребители за нашите продукти и услуги. С честна обратна връзка, OKEx може да продължи да се подобрява и да предлага най-доброто потребителско изживяване за всеки потребител.

Пропуснахте чата? Прочетете нашето резюме по-долу, за да видите какво отговори Джей!

Contents

1. Защо вашата борса не предоставя Livechat за търговци?

Понастоящем OKEx не предлага услуги за чат на живо, затова съм тук в чат с вас в чата;), можете също да се присъедините към телеграмата на OKEx:

2. Вашето приложение не ми позволи да създам портфейл (сега използвам вашата уеб мобилна версия).

За услуги на портфейла, моля, разгледайте тук: https://www.okex.com/wallet

2. Не знам дали това е необходимо, но много потребители са имали много въпроси относно типовете поръчки и други цифри на #OKExFutures, на които ги уча, но предполагам, че ще бъде най-добре да поставите мини обяснителен параграф, когато задръжте курсора на мишката върху необичайни функции.

Щастлив проблем е, че нашите потребители са толкова заинтересовани от нашите продукти! Първо можете да им препоръчате нашата #OKAcademy, за да намерят обяснения за типовете поръчки и фигури – https://bit.ly/2X0CuHN

Ще направим още образователна инфографика & vids за търговия през следващите месеци.

3. Наистина бих се радвал да видя $ ETH и / или $ BCH за опциите. Ако е възможно, $ XRP (@E_user_L)

Току-що говорих с продуктовия екип на OKEx и решихме да добавим $ ETH Options в началото на следващия месец. Останалото ще зависи от реакцията на пазара. Останете на линия.

4. Ако съм изпълнителен директор, бих предпочел да поръчам стоп поръчка за покупка и стоп поръчка за продажба, за да предотвратя огромни загуби, отколкото стоп лимит поръчка (@jazieph)

Скоро ще приложим цялостно надграждане до ограничението ни за спиране & спрете пазарните поръчки, което ще ви позволи да поставяте своите стоп поръчки по-удобно, за да предотвратите масивни загуби или да получите по-лесно печалби.

5. Ако бях главен изпълнителен директор, щях да улесня търговията. Ще обединя всички фючърсни продукти в една единствена usdt сметка, която би премахнала времето за прехвърляне на активи от сметка в друга. Много лесен и ефективен за използване и контрол, особено за нови потребители (@E_user_L)

Страхотно предложение! Ние го обмисляме. Останете на линия.

6. Листът с търговски данни в Excel за счетоводни цели е откровено наистина ужасен. Моят опит беше, че числата са „твърдо кодирани“, което означава, че числата не са форматирани като числа. На второ място, данните за покупка / продажба се отразяват в отделни редове, напр. Ако съм купил 10 етера, тогава се отразяват 20 реда, показващи + ETH и – USDT, и всеки път последователността на сделките не следва хронологичен ред, което означава, че трябва да съчетайте конкретна + ETH сделка с друга – USDT търговия от може би 3 реда по-рано. И на трето място, аз съм уверен, че някои търговски данни не са отразени, така че трябва да интраполирам числата от предишния ред (баланс на символи, продадени токени) и следващия ред, за да изведа моите търговски данни за тази конкретна сделка. Като цяло откривам, че генерираните листове на Excel са трудни за използване и изискват много промени, преди да мога да направя счетоводство. В този контекст мисля, че Excel листата на Binance са много по-лесни за управление, тъй като сумата на покупката / цената / таксите за транзакция са добре отразени в един ред за една сделка. Не се нуждая от награди, само надявайки се, че OKEx може да подобри това, тъй като много пъти ми е създавал проблеми (@ puppystabber69)

Записах съветите ви. Нашият продукт & техническият екип ще продължи да оптимизира данните за търговия, за да бъде по-удобен за потребителя. Работя върху това сега.

7. Защо разделихте сметките специално за търговия с фючърси, това създава объркване за новите търговци за това какво да правят и къде да отидат нататък. Мисля, че ще бъде най-добре просто да ги обедините в един акаунт и просто да използвате един USDT или BTC може би.

Благодаря за вашия коментар. Целта на този продуктов продукт е да помогне на нашите потребители да разберат по-добре какви инструменти за търговия са на разположение. Въпреки това работим за подобряване на подобието на разделянето на акаунтите, за да го направим и по-лесен за ползване. Останете на линия.

8. Най-добре е да поставите мини обяснителен параграф, когато задържите курсора на необичайни функции.

Благодаря за съвета! Ние имаме малко "i" икони до някои термини – като Суап – показващи обясненията, когато задържите курсора върху него. Но знам, че не е достатъчно за всички.

Моля, погледнете в лявата странична лента – допълнителна информация – за допълнителна информация, когато е необходимо.

9. Би било добра идея да добавите ” продавам крипто" точно като вас "купувайте крипто" функция … например трета страна

@SATOS_EU Така че инвеститорите могат да продадат крипто и да прехвърлят в банковите си сметки. (Kyc2 или 3 задължително трябва, разбира се.

Определено си заслужава да се разгледа, добро предложение!

10. Така че аз бях потребител на вашите търговски настроения в приложението, страхотно. Но много ще ви хареса да подобрите неговата функционалност. Да кажем, че настроенията за # BTC, # eth, # xrp и т.н. за ежедневните сделки биха били добре & може би партньорство или интегриране на социална търговия също ще помогне

Thx за вашия съвет, в момента ние предлагаме на потребителите разнообразни данни за търговия, включително BTC дълъг / къс дажби, фючърси отворено чрево, обем на търговия и др; проверете: https: //www.okex.com/markets/futures-data/btc-usd-quarterly.

Също така непрекъснато увеличаваме настроенията и индекса, който можем да предоставим, за да помогнем по-добре на търговците да вземат решение (приложена е новата страница с данни за търговия, която предстои да стартираме).

За социална търговия нашият екип вече работи и скоро ще се регистрирам при тях.

Следвайте OKEx на:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner