OKEx стартира Jumpstart Mining, добавя COMP към Earn и изброява 6 DeFi токена

Седмичната актуализация на OKEx дава преглед на промоции, състезания, списъци и дискусии, организирани всяка седмица.

Тази седмица в OKEx стартирахме първия си по рода си проект за добив на ликвидност OKEx Jumpstart, ZYRO, и видяхме над 100 милиона OKB на обща стойност до момента. Също така укрепихме нашата секция OKEx Earn с нов продукт за печелене на пасивни доходи с протокола Compound, докато OKEx Pool видя добавянето на услуга за залагане на Waves.

Нашата екосистема DeFi също се разшири с шест нови токена тази седмица, включително SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN и REP, заедно с маржин търговия, спестявания и вечни суап продукти за 16 DeFi токена.

Освен това, новите оптимизации на заема C2C позволяват две нови опции за обезпечение и тридневен срок на заема. И накрая, разгледайте нашия канал в YouTube за четвъртия раздаване на OKExAlts и прегледайте последния ни DeFi Talk с Луис Куенде, съосновател на Арагон.

OKEx Jumpstart Mining Project # 1: ZYRO

Стартирахме първия си проект за добив на ликвидност OKEx Jumpstart – Zyro.finance (ZYRO) – протокол от следващо поколение за автоматизирана ликвидност, изграден върху Zilliqa, високоефективен публичен блокчейн.

Потребителите вече могат да залагат своите OKB, за да добиват ZYRO и да се насладят на безплатно залагане без период на блокиране, без минимален залог и висока доходност. Потребителите могат да научат повече за проекта ZYRO и да започнат да залагат сега.

Съединение: Ново допълнение към OKEx Earn

Неотдавнашното ни разширяване на OKEx Earn позволява на потребителите да печелят пасивни доходи чрез популярния проект DeFi Compound, без да се налага да плащат прекомерни такси за газ.

Чрез депозиране на BAT, DAI, ETH, USDC, USDT или ZRX потребителите могат спечелете лихва за заем и бонус COMP жетон за ограничен период от време.

Залагане на вълни

Пулът OKEx официално стартира услугата Waves Staking, предоставяйки гъвкав период на залагане с до 5,36% годишна доходност. Научете повече за правилата и подробностите.

Промоции

OKExAlts 4-ти YouTube Video Giveaway

Гледайте нашия четвърти #OKExAlts видео докато ви превеждаме през още четири често срещани типа алткойни: маркери за сигурност, помощен токен, токени за управление на DeFi и обменни токени.

Можете също да се абонирате за нашата YouTube канал, харесайте видеоклипа и следвайте правилата в полето за описание, за да въведете нашата ограничена времева USDT 100 раздача. Промоцията ще продължи до 23:59 UTC на 23 септември.

OKEx Индия P2P Дефи томбола Теглене

С многобройни проекти DeFi, представени на OKEx, ние разширихме промоцията P2P DeFi Raffle Draw. Завършете P2P транзакция днес, за да споделите награден фонд на стойност 355 000 индийски рупии INR в USDT! Вижте подробности и се присъединете тук преди 20 септември. 

Гласувайте за любимата си качулка OKEx

Гласувайте за любимата си качулка OKEx, за да имате шанс да спечелите OKB и печелившата качулка OKEx. Гласувайте преди 14:00 ч. UTC на 14 септември.

Нови обяви тази седмица

OKEx изброи шест нови DeFi токена тази седмица, включително SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN и REP, заедно с маржин търговия, спестявания и вечни суап продукти за 16 DeFi токена.

Отклонение (SWRV)

Swerve Finance е разклонение на Curve, собственост на 100% от общността. Той разполага с прости 33 000 000 доставки, които се притежават изцяло от притежатели, общността на доставчици на ликвидност и потребители. Ако притежателите предоставят ликвидност на Swerve, те получават ySWRV токени, които могат да бъдат заложени в Swerve DAO, за да спечелят $ SWRV.

Bounce Token (BOT)

Целта на Bounce е да предлага различни видове търгове за физически лица и проекти. BOT е управляващ токен на платформата Bounce.finance, с механизъм за извличане на ликвидност за производство на BOT токен.

СЛЪНЦЕ (СЛЪНЦЕ)

SUN е социален експеримент, който се фокусира върху DeFi потенциала на TRON. Проектиран като съществен еквивалент на биткойн в мрежата TRON, SUN предлага нулеви VC инвестиции, нулеви PE инвестиции, без предварително копаене или резерви за екипа и се управлява изцяло от общността чрез своите интелигентни договори с отворен код. Вижте подробностите за списъка.

Numeraire (NMR)

Numerai предлага Numeraire, нов криптографски маркер, който може да се използва в нов аукционен механизъм, за да направи пренастройването икономически ирационално. Търговият механизъм води до равновесно поведение при наддаване, което разкрива рационалната увереност на изследователите на данни в способността на техните модели да се представят добре на нови данни. Механизмът на търга също дава естествени аргументи за икономическата стойност на Numeraire жетона.

Пъпеш (MLN)

Melon е базиран на Ethereum протокол за децентрализирано управление на активи по веригата. Това е протокол за хората или субектите да управляват своето богатство и богатството на другите в адаптивна и безопасна среда. Пъпешът дава възможност на всеки да създава, управлява и инвестира в персонализирани верижни инвестиционни инструменти.

Авгур (REP)

Augur е ненадежден, децентрализиран оракул и платформа за пазари за прогнозиране. Резултатите от прогнозните пазари на Augur се избират от потребители, които притежават родния знак за репутация на Augur. Тези потребители залагат своите токени на действителния наблюдаван резултат и в замяна получават такси за сетълмент от пазарите.

Маржин търговия, спестявания и USDT маржин безкрайни суапове

Продължаваме да предоставяме по-голяма гъвкавост за нашите глобални потребители, като добавяме вечни суапове, маржин търговия и спестявания за 16 обещаващи DeFi токени – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL и BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV и SUN – всички осигуряват до 75x лост.

Надстройки на продукти

Актуализации на заема C2C

Внедрихме две актуализации на услугата за заем C2C, добавяйки BCH и LTC като опции за обезпечение и нов тридневен срок на заема. Опит чисто нов начин за заемане днес на платформи DeFi и CeFi с OKEx.

Търговията с опции е спряна поради поддръжка на системата

За да оптимизира нашата услуга и да подобри търговския опит на потребителите, OKEx внедри поддръжка на системата в 9:00 ч. UTC на 9 септември.

OKEx при събития

Минало събитие – OKExDeFi Кръгла маса: Арагон

В това кръгла маса, поканихме Луис Куенде, съосновател на Арагон, един от най-отличителните проекти в пространството на DAO, да сподели своите идеи за настоящия напредък и бъдещи разработки на Арагон.

Абонирайте се за нашите официален канал в YouTube за пълния епизод и други видеоклипове от нашата кръгла маса OKExDeFi.

Следвайте OKEx

Promo
banner
Promo
banner