OKEx изброява 6 DeFi токена, преименува OKChain и продължава Jumpstart Mining

Седмичната актуализация на OKEx дава преглед на промоции, състезания, списъци и дискусии, организирани всяка седмица.

Тази седмица в OKEx стартирахме втория си проект за добив на ликвидност OKEx Jumpstart, Realio Network, и регистрирахме над 150 милиона OKB на обща стойност след успешното стартиране. Междувременно OKExChain видя осем нови ъпгрейда след преименуването си, докато OKEx Earn добави Curve и YFII продукти за потребителите да печелят пасивен доход.

Нашата екосистема DeFi също посрещна шест нови символа тази седмица, включително UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT и WBTC, заедно с вечни суапове с маржове в маржа за YFII и SUN.

Освен това внедрихме още една оптимизация на стоп поръчките и тече нова вълна от състезания и промоции за търговия с DeFi. И накрая, не забравяйте да проверите нашия канал в YouTube за новата серия OKExDeFiScoop и прегледайте последния ни DeFi разговор с основните членове на YFII.

Второ Jumpstart Mining – Realio Network (RIO)

Стартирахме втората си инициатива Jumpstart Mining с мрежата Realio Network (RIO), разпределена мрежа от книги, предназначена за спазване на регулаторните изисквания в децентрализираните екосистеми, и тя се отвори с 13,75x продажна цена.

Притежателите на OKB вече могат да залагат своите OKB, за да добиват RIO токени и да се наслаждават на безплатно залагане без период на блокиране или минимален залог. Научете повече за проекта RIO и започнете да залагате сега.

OKChain е преименуван на OKExChain

OKChain, публичната блокчейн с отворен код, разработена от OKEx, е официално преименувана на OKExChain. Освен пробиви в много области, включително транзакции в секунда, управление на веригата и кръстосани вериги, OKExChain има осем ключови характеристики, както е показано по-долу.

Крива & YFII: Нови допълнения към OKEx Earn

Потребителите вече могат да се абонират за Curve и YFII на OKEx Earn чрез депозиране на USDC, USDT, DAI или TUSD, за да спечелят лихви и бонус токени.

Спиране на предварително зададената оптимизация за TP / SL

Внедрихме нова оптимизация за стоп поръчки на OKEx, позволявайки на потребителите да задават предварително условия за стоп-лос и / или тейк-печалба, когато отворят нова позиция. Научете как работят стоп поръчките.

Промоции

OKEx DeFi карнавал

Поредица от състезания за DeFi идват изключително за нашите официална група Telegram. В сезон 1 участниците споделят награден фонд от $ 3000, докато научават за DeFi, докато сезон 2 включва предизвикателство за депозит и търговия за споделен награден фонд от $ 25 000. Регистрирайте се за състезанията и научете повече.

OKEx празник в средата на есента

Започваме празника на OKEx в средата на есента, за да споделим повече от 40 000 USDT в OKB, TRX, HDAO, BTM и BTT. По време на периода на промоцията ще се проведат няколко търговски събития, а първото, с TRON (TRX), вече е в ход. Регистрирайте се за събитието TRON и научете повече за графика за промоции и подробности.

Разменете събитие за търговия

Просто депозирайте или разменяйте UNI, за да се присъедините към нашето празнуване на списъка на протокола Uniswap и да споделите награден фонд от 100 000 USDT.

OKEx TGIF: Слава Богу, че лети!

Гласувайте за символа, който според вас може да надмине останалите между 19 и 20 септември и да споделите награден фонд до $ 100. Присъединете се към това събитие на нашия.

Индийски DeFi карнавал: P2P DeFi томболен тираж (кръг 2)

Присъединете се към промоцията на P2P DeFi томбола, за да споделите награден фонд на стойност 355 000 индийски рупии – INR в USDT преди 20 септември. Попълнете P2P транзакция днес и попълнете формата тук да участвате.

Нови обяви тази седмица

OKEx изброи шест нови токена DeFi тази седмица, включително UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT и WBTC, заедно с вечни суапове с маржове в маржа за YFII и SUN.

Uniswap (UNI)

Ние изброихме Uniswap спот търговия, заедно с UNI маржин търговия, спестявания, USDT маржинен вечен суап и монетен марж вечен суап на OKEx. Вече можете да започнете да търгувате UNI с нулеви такси за търговия и до 75x ливъридж.

dHedge (DHT)

На едно място за управление на инвестиционни дейности в блокчейна Ethereum, dHedge е мястото, където можете да вложите капитала си в работа, използвайки различни стратегии, базирани на записите за изпълнение. Прегледайте подробностите за списъка и започнете да търгувате.

Присъединете се към промоцията на депозита до 10:00 ч. UTC на 21 септември, за да спечелите $ 20 DHT и да споделите награден фонд от $ 10,000 DHT.

Connectome (CNTM)

Connectome е платформа за робо-съветник, базирана на AI, която ви позволява да оценявате децентрализирани финансови деривати и добив на ликвидност и разполага с робо-съветник и интелигентно обслужване на клиенти с едно кликване. Научете повече за списъка.

Крило (крило)

Wing е проектирал и изгражда платформа DeFi, посветена на пазара на цифрови заеми за активи, поддържаща взаимовръзки между различни вериги между различни продукти на DeFi. Децентрализираният модел на управление на Wing и механизмът за контрол на риска имат за цел да насърчат взаимноизгодни отношения между кредитополучатели, кредитори и поръчители. Вижте подробностите за списъка и започнете да търгувате.

Frontier (FRONT)

Frontier е верижно агностичен DeFi агрегиращ слой. Основната мисия на Frontier е да донесе основните елементи на DeFi на потребителите през коя платформа предпочита. Към днешна дата Frontier е добавил поддръжка за DeFi на Ethereum, BandChain, Kava и Harmony. С Frontier приложенията потребителите могат да участват в проследяване и управление на протоколи, залагане, размяна на активи с най-висок процент, осигуряване на ликвидност, създаване и мониторинг на CDP и др. Научете за списъка и започнете да търгувате.

Увит биткойн (WBTC)

WBTC носи по-голяма ликвидност на екосистемата Ethereum, включително децентрализирани борси (DEX) и финансови приложения. WBTC дава възможност да се използва биткойн за сделки с токени чрез стандартизиране на биткойн във формат ERC-20 и създаване на интелигентни договори. Вижте подробности за списъка и започнете да търгувате.

YFII & SUN Perpetuals с маржове

Постоянните суапове с маржове за YFII и SUN са на живо от 11:00 ч. UTC на 17 септември и потребителите могат да започнат да ги търгуват с до 75x лост. Вижте подробностите за списъка.

OKEx при събития

Минало събитие: OKExDeFiScoop Series

Новата ни серия #OKExDeFiScoop в YouTube е предназначена да се превърне в дестинация за всички неща #DeFi.

В епизод първи поканихме Еван Керейакес, ръководител на растежа на екосистемите в Азия в лабораториите Celo, за да обясни основата на платформата Celo, нейния първи мобилен подход и глобалния алианс от над 100 партньори, които работят с общата мисия за постигане на финансови включване. Абонирайте се за нашите YouTube канал и вижте пълния епизод.

Във втори епизод имаме Ник Мартич, сътрудник за бизнес развитие в Compound Finance, който говори за текущата екосистема на компанията, вълнуващи неща в Compound и OKEx и как проектът разрушава бариерите пред масовото приемане. Вижте пълния епизод.

OKEx DeFi Кръгла маса 9: YFII

В кръглата маса OKEx DeFi 9, озаглавена "IYO Revolution: Иновативното поле DeFi Farm," нашият главен изпълнителен директор, Джей Хао, разговаря с основните членове на общността YFII, обсъждайки теми като одити за сигурност в DeFi и DeFi в Китай.

Абонирайте се за нашите официален канал в YouTube за този и други епизоди от нашата серия OKExDeFi кръгла маса.

Предстоящо събитие: OKExDeFi AMA Series с Bounce Token (BOT)

На 22 септември ще разговаряме с Чандлър Сонг, съинициатор на Bounce Token, на нашия официален канал на Telegram. Присъединете се към нас от 6:00 ч. UTC за дискусия на живо за това DAO за финансови търгове и сетълменти.

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner