OKEx добавя DeFi съвет за търговия и токени заедно с нови надстройки на платформата

Седмичната актуализация на OKEx дава преглед на промоции, състезания, списъци и дискусии, организирани всяка седмица

Тази седмица в OKEx внедрихме различни оптимизации и надстройки заедно с увеличаване на пространството на DeFi с нови списъци. Тази седмица също представихме DeFi Trading Board, за да помогнем на потребителите да проследяват токените DeFi, тъй като изброихме девет нови: OM, BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII и TRB. Освен това, новите оптимизации – като тези, завършени за функционалността на стоп поръчките, са насочени към улесняване на търговците, търсещи усъвършенствани инструменти за изпълнение на своите търговски стратегии.

Нови функции

Спрете оптимизациите на поръчките

Тази седмица завършихме три оптимизации за стоп поръчки – OCO поръчка, позиция за стоп поръчка и задействаща поръчка – давайки на потребителите допълнителна гъвкавост за постигане на техните търговски цели. Трите оптимизации са обяснени накратко в инфографиката по-долу.

DeFi съвет за търговия

Търговският съвет на DeFi е допълнение към таблото за търговия и демонстрира популярни токени DeFi на спот, маржин и вечен суап пазар. По същество платката позволява на потребителите бързо да филтрират и сравняват изброените DeFi токени.

Надстройка на OKChain Testnet

OKChain Testnet V0.11.0 е тук и най-новата версия поддържа OpenDEX-Desktop v0.0.2 заедно с въвеждането на push известия за локални възли.

Сега потребителите на testnet могат да получават известия за пазарни новини, индикатори за технически анализ (като K-line) и записи за транзакции. Потребителите могат да прочетат пълния отчет за повече подробности.

Нови обяви тази седмица

OKEx изброи девет нови токена DeFi тази седмица – BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII, TRB и OM – с раздаване на OM списък на стойност 200 000 токена.

Лентов протокол (BAND)

Band Protocol е сигурен и мащабируем децентрализиран оракул, който служи като Layer 2 протокол в публични блокчейн.

САМО (JST)

JUST е децентрализирана стабилна платформа, работеща на блокчейн TRON. Чрез залагане на токена JST потребителите могат да гласуват за мрежови спецификации и инициативи за управление, включително такса за стабилност, проценти на обезпечение, активи, които могат да се използват като обезпечение и т.н..

REN (REN)

Проектът Ren е екосистема за частна и оперативно съвместима ликвидност при децентрализирано финансиране. Позволява на потребителите да прехвърлят токени с нулеви познания, да разменят без доверие между блокчейн и да търгуват на тъмен пул.

Резервни права (RSR)

Резервни права (RSR) е полезният маркер на Резервния протокол, стабилна платформа за Etcoin на Ethereum. Резервният протокол включва модел с двоен токен: RSR токен за помощна програма и RSV stablecoin, който е подкрепен от кошница с активи като обезпечение.

Годишно финансиране (YFI)

Yearn.finance е децентрализирана финансова платформа, която има за цел да изгради продукти върху агрегирано предоставяне на ликвидност, търговия с ливъридж, автоматизирано създаване на маркетинг и др..

Взаимно Nexus (wNXM)

Nexus Mutual използва силата на Ethereum, за да могат хората да споделят рисковете заедно, без да е необходима застрахователна компания. 

YFII (YFII)

YFII е разклонение на yearn.finance със същия основен модел и функционалност.

Tellor (TRB)

Tellor е оракул, който създава система, при която страните могат да поискат стойността на точката за данни извън веригата, а майньорите се надпреварват да добавят тази стойност към мрежа от данни, достъпна от всички интелигентни договори на Ethereum.

Мантра DAO (OM)

Mantra DAO е управлявана от общността платформа DeFi, фокусирана върху залагане, кредитиране и управление. Той създава управлявана от общността, прозрачна и децентрализирана екосистема за Web 3.0.

За да отпразнуваме списъка, си партнирахме с OM, за да предложим 200 000 OM подаръци. За да участвате, прочетете подробностите за промоцията тук.

Промоцията ще продължи до 10:00 ч. UTC на 1 септември. Можете започнете да търгувате OM сега или научете повече за списъка.

Polkadot: Маржин търговия, спестявания, суап DOTUSDT

Маржин търговията и спестяванията за DOT и DOT / USDT вечна суап търговия официално стартираха на уебсайта и API на OKEx, започвайки от 7:00 ч. UTC на 25 август.

Polkadot е проточен протокол, който позволява на блокчейн мрежите да работят безпроблемно заедно. Можете да започнете да използвате DOT маржин търговия и вечни суапове или научете повече за тези продукти.

Минали състезания

Конкурсът за търговия OKExElite разби рекорда на общия обем на търговията

Едномесечното състезание привлича рекорден интерес, като 8 082 участници формират 231 отбора, генерирайки исторически $ 703 658 155 в условни обеми на търговия.

Надстройка на системата

OKEx Options и Swap търговията претърпяха поддръжка на системата на 25 август.

OKEx при събития

Минало събитие: OKEx CELO Попитай ме-всичко & Раздаване

На 27 август Маркус Франке и Джулди от екипа на cLabs в CELO се присъединиха към нас в групата на OKEx India Telegram за една нощ на въпроси около техните проекти.

Ексклузивна раздаване на токени CELO сега е в ход до 23:59 ч. IST на 28 август.

Кръгла маса OKExDeFi 8

В кръглата маса на OKEx DeFi 8 нашият главен изпълнителен директор Джей Хао разговаря със Стани Кулечов, основател и главен изпълнителен директор на Aave, и се потопи в иновациите на DeFi за композиране и криптозаемане.

Абонирайте се за нашите официален канал в YouTube за пълния епизод и други видеоклипове от нашата кръгла маса OKExDeFi.

OKEx Talks: Съзряването на инфраструктурата за крипто търговия 2020

В нашия първи по рода си руски разговор с Fireside на 28 август, нашият мениджър за развитие на бизнеса, Нико Декарханов, говори с Майкъл Алефиренко, основател и главен изпълнителен директор на Velvet Formula; Андрей Дронин, водещ търговец в AMT Capital; и Иван Григорев, директор по бизнес развитие в Албер Блан, за развитието на инфраструктурата за крипто търговия.

Вижте пълното видео тук.

Предстоящо събитие: OKExDeFi AMA Series: Balancer (BAL)

На 28 август ще разговаряме с Фернандо Червини Мартинели, главен изпълнителен директор и съосновател на Balancer Labs. Присъединете се към нас от 12:00 ч. До 13:00 ч. UTC за дискусия на живо за този протокол за програмируема ликвидност.

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner