Обобщение на AMA: Alysa Xu & ONT – ОНТ суап търговия на OKEx

На 26 май, нашата CSO Alysa Xu се присъедини към сесия на живо с молба за всичко (AMA), организирана от ONT, високопроизводителна публична блокчейн и платформа за разпределено сътрудничество, и отговори на въпроси в своя канал Telegram с 23 000+ членове и съоснователя Анди Джи (https://t.me/OntologyNetwork). По време на чата Alysa представи ONT / USD и ONT / USDT на вечни суап търговия на OKEx, както и предимствата от търговията с крипто деривати.

Чудите се защо ONT суап търговията е по-добра? Как да търгувам с деривати на ОНТ на OKEx? Вижте долното Q&Както сме ви подготвили, с всички въпроси Alysa отговори в чата.

Contents

Част 1: Въпроси към Twitter

1. Какви са предимствата на суап търговията ONT? Защо ONT суап търговията е по-добра от другите сделки? (@ M123Aleksey)

Алиса: Благодаря за въпроса Ви @ M123Aleksey в Twitter. По тази тема мога да говоря много.

Първо, лоста.

При договорни сделки потребителите могат да увеличат приходите си чрез коригиране на ливъридж. Например, когато цената на ONT е $ 1, потребител A получава договор на стойност 10 ONT с марж от $ 1 и 10x лост. Ако цената на ONT се повиши с 10% (от $ 1 на $ 1,1), печалбата от този договор ще бъде 10110% = $ 1. Така потребителят A печели $ 1 с 10 пъти лост, когато цената на ONT се повиши с 10%. Трябва да се отбележи, че когато приходите се удвоят с ливъридж, рискът също се удвоява. Затова използвайте рационално лоста.

Второ, хеджиране.

Потребителите, които държат цифрови активи, могат да използват фючърсите, за да постигнат хеджиране, особено когато пазарът пада. Хеджирането се отнася до хеджиране на колебанията на целевата цена на криптовалутата по договора, за да се избегнат рисковете, причинени от колебанията през този период.

Това е клиентът установява обратна позиция на договора, така че печалбата и загубата, генерирани от самата криптовалута, са точно противоположни на печалбата и загубата, генерирани от договора, когато има колебания на цените, и общата печалба и загуба на криптовалутата, и договорът остава същият.

Поставете го в сценарий. Да приемем, че текущата цена на ONT е $ 1, потребител A държи 10 ONT и очаква, че бъдещата цена на ONT ще падне, така че за да се избегне загубата, причинена от спада на ONT, потребител A продава договор на стойност 10 ONT; Да предположим, че след 1 месец действителната цена на ONT спада до $ 0,8, тогава приходите от договора ще са 2,5 ONT, еквивалентни на $ 2. Оригиналният ONT ще загуби $ 2, а потребител A ще получи равностойност. Чрез предварително определяне на обратната позиция на договора можете да заключите крайните си приходи в щатски долари.

2. Какво е конкурентното предимство на ONT в OKEx? И има ли търговски събития, които да приветстват пристигането на Ontology?

Алиса: Тъй като сте готови да присъствате на този AMA, мога да се уверя, че сте един от евангелистите на ОНТ ИЛИ поне любопитни за този качествен проект. ONT е уникален топ проект, ръководен от професионални специалисти в различни домейни, като Анди – който разглежда децентрализираната мрежова среда, която решава ключови въпроси за сигурността на идентичността и целостта на данните като своя крайна цел за потребителите.

Що се отнася до популярността, техническото развитие и приемането на ОНТ, ние поддържаме много страхотни и дълги отношения, откакто се запознахме. Ние OKEx пуснахме на пазара разнообразни продукти и двойки за търговия с ОНТ, като спот и вечен суап и т.н. И на нашата платформа ще има активност за промоция на търговия с ОНТ суап! Ще обявим подробностите до края на това AMA. Потребителите могат да споделят до USDT пул чрез търговия на ONT безсрочни суап договори. Кой превари, той завари. Моля, присъединете се към дейността чрез тази връзка – https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

3. Повечето от инвеститорите просто се фокусират върху цената на токена в краткосрочен план, вместо върху реалната стойност на проекта. Можете ли да ни кажете мотивацията и ползите за инвеститорите в дългосрочен план? (@ memenci6)

Анди: Хмм Трудно е да се говори за ценовата тенденция. Но ние искаме да гарантираме, че нашата общност е управлявана от полезност, вместо да бъде управлявана от пари. Чрез пускане на ONT вместо какъвто и да е вид набиране на средства, ние даваме нашия токен в ръцете на доказани потребители на криптовалута или истински инвеститори, а не само на ръцете на спекуланти.

Нашият дизайн с два символа гарантира развитието на инфраструктурата и предоставя повече услуги, за да оправдае стойността на инфраструктурата. Залагането е както основен модел на управление, така и може да развие редица базирани на стойността бизнеси. Планираме да пуснем голямо подобрение на модела на залагане, за да увеличим дългосрочните интереси на нашите HODL. Ще продължим да наблюдаваме и подобряваме стойността на мрежата в дългосрочен план.

В допълнение, онтологията непрекъснато напредва според нашата пътна карта. Ние сме публична верига с една от най-изчерпателната и твърда базирана инфраструктура. Това е от решаващо значение за дългосрочното развитие на проекта и се използва също така в подкрепа на прилагането на по-късния етап, за да се осигурят интересите на инвеститорите в най-голяма степен.

Ние притежаваме достатъчно средства, за да подкрепим нашия дългосрочен „Идеализиран експеримент“. Защо не се присъедините към нашата революция за споделяне на данни и не станете шампион по маратон? Ти избираш.

4. Спот търговията обикновено ми е любима в ONT, но не е толкова запозната с деривативни продукти като договори. Какво е договор? (@TraThoa)

Алиса: Страхотен въпрос от @TraThoa. За крипто начинаещите обикновено търгуваме спотове, но трябва да осъзнаем какво се случва и на деривативните пазари. Фючърси, вечни суапове, опции … Е, върнете се към договорите, известни като фючърси. Какво е това?

Договорът е деривативен продукт с цифрова валута. Потребителите могат да печелят приходи за покачване или спадане на цената, като купуват дълъг договор или продават кратък договор. Купуването на дълго означава, че инвеститорите очакват пазарът да се покачи в бъдеще и да закупи определено количество дългосрочни договори за цифрови активи.

Да вземем за пример транзакцията по договор ONT. Ако цената на ONT е $ 1, купуваме договор на стойност 1 ONT. Ако цената на ONT се повиши до 1,1 долара, можем да получим печалба от 0,1 долара, като продадем договор за ОНТ. Продажбата на къси се отнася до инвеститори, които очакват пазарът да падне в бъдеще и да продаде определено количество кратки договори за цифрови активи. Като вземем за пример транзакцията на договор ONT, когато цената на ONT е $ 1,1, ние продаваме договор на стойност 1 ONT. Ако цената на ONT спадне до 0,9 долара всяка, можем да получим печалба от 0,2 долара, като закупим договор на стойност 1 ONT.

5. Каква е основната цел на вашия проект за $ ONT през тази 2020 г.? и каква е вашата ВИЗИЯ и МИСИЯ в #ONT Marketing? (@enesdre)

Анди: Онтологията е удобна за предприятията обществена верига, посветена на предоставянето на решения за мащабни сценарии за корпоративни приложения. Горди сме, че винаги сме спазвали нашата пътна карта от първия ден на проекта. През 2020 г. ще се съсредоточим повече върху бизнеса, като автомобилната индустрия, стабилкойн и дигитална валута и споделяне на данни. Тези два или три сценария осигуряват паричен поток, стратегическа стойност и висока производителност.

Бяхме обсъждали с Libra, Celo, Bitcoin Suisse, Paxos, Circle и Transfero, за да интегрираме приобщаващ инструмент за плащане. Междувременно пуснахме платформа FinTech – Rail.One, за да предоставим на бизнес партньори решение за дебитна карта, предплатена VISA / Master карта и решение за виртуална кредитна карта. Това означава, че можете да съхранявате, плащате и инвестирате чрез карта, базирана на ONT.

Предлагам на Alysa да изпробва новите ни стоки.

Друга тема – ДАННИТЕ са собствената поверителност на всеки, която не може да бъде доминирана от никой друг и може да бъде прехвърлена в активи с блокчейн технология, дори обмен, и да печели печалба, ако желае. Онтологията предоставя решението за тях, без значение 2B или 2C, с нашата технологична сила, особено ONT ID, а продуктите казват ONTO и SAGA.

По отношение на глобалната тенденция, ние ще продължим да комуникираме с глобалните регулатори. Откриваме, че институциите могат да водят тази кръгла крипто революция. Така че говорим за по-благоприятна за институциите инфраструктура като доставчик на попечителство – закрепване , попечителство на монетарна база , битго , камина и склад Bakkt; Доставчик на ETF – побитови и vanEck; Регулиран обмен – Coinbase, Bitstamp, Gemini; Доверието инвестира – Сиви скали. Нека видим още партньорство.

6. Какви са предимствата на потребителите, търгуващи ONT Perpetual swap на OKEx по-добре от други борси за деривати? (@ShinoTohkaNC)

Алиса: Обичам този въпрос, @ShinoTohkaNC! Ние сме водеща в света борса за криптовалути, предоставяйки разширени и надеждни финансови услуги на търговци в световен мащаб, базирани на блокчейн технологията. Тук определено бихте търгували ONT вечен суап вместо други платформи, тъй като ние имаме най-високото ниво на сигурност в индустрията – Потребителите на нашата борса могат да търгуват, без да се притесняват за откраднатите активи. Освен това имаме мерки за контрол на риска от най-високо ниво в процеса на търговия, като защита на екстремни пазарни условия с маркова цена, постигане на нулево разпределение на потребители с диференцирани маржове и високоефективен механизъм за затваряне и избягване на риска от ликвидация с достатъчен рисков резерв.

Имаме разнообразни типове поръчки – множество усъвършенствани типове поръчки, за да помогнем на потребителите да търгуват по-удобно. Потребителите могат да пускат печалба и стоп-загуба, за да контролират рисковете и да заключват печалби.

Разполагаме с разнообразни продуктови инструменти – различни инструменти за търговия, които помагат на потребителите да извършват транзакции по-бързо и удобно:

Договорен калкулатор: Потребителите могат да използват калкулатора за бързо изчисляване на печалбата, цената на затваряне и ликвидационната цена според техните позиции без сложни изчислителни операции.

Многоизмерни данни за транзакциите: Десет основни пазарни данни могат да помогнат на търговците да анализират пазарната ситуация по изчерпателен начин и да коригират съответно своите търговски планове.

Разполагаме с най-добра ликвидност, спредове и ефективност на продуктите – OKEx спечели признанието на потребителите с отлични продукти с водещ в света обем на договорна търговия, което представлява повече от 30% от целия обем на пазарната търговия. Средният спред на фючърсите / вечния суап на OKEx е много по-малък от други борси. И ние обичаме да чуваме вашите предложения 🙂

7. Общото предлагане е 1 милиард ONT. И така, има ли планове за обратно изкупуване за изгаряне или блокиране на жетони, за да се увеличи стойността на ONT? (@ Johaneri01)

Анди: Ние направихме повече от 3 милиона щатски долара възвръщаемост чрез нашата екосистемна инвестиция. Той ще бъде използван за обратно изкупуване на нашия ONT токен. Можете да намерите нашите актуализации за обратно изкупуване ежемесечно в нашите съобщения в Twitter и Telegram. Пуснахме и нашия Финансов отчет (https://link.medium.com/pdl56o5gD6) съвсем наскоро.

С цел по-нататъшно разширяване на нашите глобални влияния и изграждане на по-добра екосистема, ние каним повече членове на общността да работят с нас като наши сътрудници в Глобалната общност и GCC възли. Венецуела Blockchain, CryptoMondays Madrid и CryptoDiffer са сред първите четири GCC възела, за да ускорят процеса на прилагане на технологията blockchain към конкретни бизнес случаи на европейски, латиноамерикански и източноевропейски пазари.

Онтологията оценява силно отзивите на общността. 10 000 ONG са на разположение до 31 май за подобряване на управлението на онтологията и икономическия модел на залагане. Гласувайте и ни уведомете за новите си предложения тук: https://forms.gle/4Lq4LoDhDeFqDnbm9 Искаме да чуем повече глас от общността.

8. В момента OKEx отвори договор за суап само за двойката ONT / USDT. Очаква ли се в бъдеще да бъдат пуснати повече двойки за токена ONT? (@ cryptoboy237)

Алиса: Вие отново @ cryptoboy237! Мисля, че ще го направим. Преди да стартира каквато и да е услуга или двойка за търговия, нашият екип трябва да разгледа задълбочено управлението на риска, устойчивостта и удобството на потребителите на продуктите. Ще отнеме много време, за да слушаме гласа от всички вас, което правим всеки ден. Ако имаме нови съобщения, ще го публикуваме на всички наши канали, за да ви уведомим скоро 🙂

9. Чух за нов продукт SAGA ще бъде представен от Team ONT. Как ще ви помогне да внедрите осиновяване в екосистемата на ОНТ в бъдеще, моля, дайте кратка идея на общността? (@ Johaneri01)

Анди: Пазарът за данни на SAGA се захранва от пълен протокол за взаимодействие с данни, базиран на публичната верига Ontology. Процесът на оценка на данните, споделяне на печалба, сигурност на данните и защита на поверителността е напълно децентрализиран чрез блокчейна Ontology. Физически лица и компании, използващи пазара на данни на SAGA, могат да се възползват от услуги и прозрения за обработка на сурови данни и данни, като същевременно поддържат пълен контрол върху своите данни, като използват уникалните характеристики на публичната блокчейн на Ontology.

Уникалните продукти на Ontology за цифрова идентичност и съвместна работа с данни подпомагат пазара на SAGA в нейната важна цел да осигури висока сигурност и съответствие. Чрез мрежата за разпределен обмен на данни на Ontology и ONT ID, пазарът на данни на SAGA постига:

Собственост на данните и проверка на автентичността

Сигурност на данните и защита на поверителността

Партньорска технология за междуплатформена търговия с данни

Data Token ще се превърне във вашето бъдещо цифрово злато.

10. Видях, че OKEx поддържа 2 вида договори – фючърси / суап с маржове на монети и USDT маржин фючърси / суап. Каква е разликата между тях? (@ M123Aleksey)

Алиса: OKEx поддържа 2 вида договори: фючърси / суап с маржове на монети и фючърси / суап с марж на USDT.

Фючърс / суап с маржове (обратен) се урежда в основната криптовалута, т.е. валутата на отваряне и сетълмент е определена валута. Например: инвеститорите искат да извършват договорни сделки с BTC и да отварят позиции с BTC като марж, крайното уреждане на печалбите и загубите също ще бъде в BTC; ако инвеститорите искат да извършват сделки по договор с ОНТ и да отварят позиции с ОНТ като марж, окончателното уреждане на печалбите и загубите също ще бъде в ОНТ.

Предимствата на фючърсите / суап с маржови маржове: Фючърсите / суап с маржов марж е подходящ за потребители, които трябва да държат определена валута за дълго време с цел хеджиране и могат да се насладят на печалбите от покачването на цените и заемане на дълги позиции по договори с маржова маржа.

От друга страна, договорът с марж на USDT се нарича форуърден договор. Маржинът и сетълментът на договора с марджин USDT са и в USDT, т.е. Стойността на маржа на USDT е стабилна и може да намали риска маржът на позицията на потребителя да се свие на пазара на потъване; можете да провеждате договорни сделки с няколко валути само като държите USDT, което също намалява разходите за търговия при смяна на позициите; маржин договорът на USDT е лесен за превключване и изчисляване на печалбата и загубата, което е подходящо за начинаещи. Ако сте нов потребител, който никога не е имал договорни сделки, препоръчително е да започнете с договора с марж на USDT.

За повече информация, не се колебайте да посетите нашата Академия, за да научите повече – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

Част 2: Въпроси на живо

Здравей @alysaxuokex. Можете ли да кажете накратко как системата OKEx е проектирана да бъде стабилна и надеждна за търговци на суап / фючърси, дори в нестабилни времена?

Алиса: Имаме мерки за контрол на риска от най-високо ниво в процеса на търговия, като защита на екстремни пазарни условия с маркова цена, правила за ценови ограничения, постигане на нулево разпределение на потребители с диференцирани маржове и високоефективен механизъм за затваряне и избягване на риска от ликвидация с достатъчен рисков резерв. и ние оптимизирахме нашата система тази година, скоростта на съвпадение е много по-бърза и стабилна.

С появата на много блокчейн проекти, особено платежни проекти, които имат най-новите технологии, мащабируемост, ефективност, дори без такса за транзакция. Чувства ли онтологията натиск от това върху расата на глобални решения за плащания?

Анди: Не се чувстваме притиснати. Нашето решение за Layer 2 е наскоро на живо и можете да изпитате бързо и евтино плащане, базирано на блокчейна Ontology. Според нашия тест той е по-бърз от повечето нови платежни блокчейн проекти. Междувременно Ontology се радва да си сътрудничи с тези проекти по отношение на оперативната съвместимост и да предоставя услуги на развитите и развиващите се страни.

В момента OKEx върви добре и получава положително внимание. Какво ще направите, за да получите повече експозиция и осиновяване? Какво е посланието на Okex за Общността днес?

Алиса: Радвам се да го чуя, тъй като работим много усилено всеки ден! Какво ще кажете за OKEx? Обмисляхме начини за по-добро обслужване на съществуващите потребители, но къде са границите на пазара? Как да създадем ново пазарно пространство? На нашата изпълнителна конференция в началото на годината ние предложихме глобална стратегия с пълен цикъл, която обхваща всички направления на нашия бизнес.

От друга страна, ние продължаваме да се разрастваме в световен мащаб. „Истинска глобализация“ означава локализиране на вашия продукт във всяка държава, за да обслужва местните потребители. За нас е ново предизвикателство да се вкореним в развиващите се пазари, тъй като трябва да се доближим до местната култура, потребителски навици и да разберем конкурентите на местния пазар.

Както винаги, с предприемачески начин на мислене и скромност за учене, ние не спираме да изследваме нови продукти и тенденции на пазара. В същото време ние поставяме нашата система за управление на риска в приоритет. В баланса между дългосрочното развитие и краткосрочните ползи винаги ще избираме първото.

Един от най-големите проблеми с DApps е неактивното и безполезно състояние. Хората създават само DApps, но той няма случай на употреба или принос към екосистемата на блокчейн. За да предотвратите и разрешите този проблем, който може да възникне в платформата Ontology, какво ще направи вашият екип?

Анди: Това е истината. След едногодишно развитие на dApp, стартирахме 80+ dApp в областта на игрите, съдържанието, DeFi и платформата на свободна практика. За да бъда честен, настоящите dApps не са толкова активни и все още не могат да поддържат широкомащабна употреба. Въпреки това открихме някои вертикални dApps с голям потенциал, като стабилни валути и обмен на данни и т.н. Скоро ще пуснем още висококачествени dApps на платформата Ontology blockchain, като OGQ и висококачествена японска игра.

Пазарът в предстоящия динамичен сезон ще бъде доста нестабилен, повечето инвеститори ще бъдат по-малко активни в последните дни на тази година, така че Okex планира да организира всякакви предстоящи събития, за да го направи по-вълнуващ от пазара. края на годината или не?

Алиса: Моите колеги планират няколко събития сега! OKEx има специфични търговски събития за търговци на ОНТ. Потребителите могат да търгуват суапове ONT, за да споделят награден фонд USDT. можете да се присъедините към събитието чрез тази връзка: https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

И скоро ще има още едно състезание за елитен екип за търговия, организирано от OKEx, можете да се присъедините към екип и да спечелите наградите. общият награден фонд за това елитно отборно състезание е до 150 000 usdt. моля, проверете тази връзка за повече подробности: https://www.okex.com/trading-contest/team/1365

Следете за още предстоящи събития и следвайте нашия C-suite Twitter! @alysaxuokex & @ jayhao8

Защо решихте да изберете борсата OKEx, а не другите борси? Какви са ползите, които OKEx носи за онтологията и обратно?

Алиса: OKEx е водеща в света борса за криптовалута, предоставяща разширени и надеждни финансови услуги на търговци в световен мащаб, базирани на блокчейн технологията. Определено бихте търгували ONT вечен суап тук вместо други платформи.

Ние имаме най-високото ниво на сигурност в индустрията – Потребителите на нашата борса могат да търгуват, без да се притесняват за откраднатите активи.

Разполагаме с най-добра ликвидност, спредове и ефективност на продуктите – OKEx спечели признанието на потребителите с отлични продукти с водещ в света обем на договорна търговия, което представлява повече от 30% от целия обем на пазарната търговия. Средният спред на фючърсите / вечния суап на OKEx е много по-малък от други борси.

Здравейте! @kristinaontology, виждам, че терминологията на #Ontology е много философска (т.е. Сократ, Платон, Аристотел) защо е така? Има ли някакъв бъдещ план за разширяване на пазарите в САЩ? Благодаря

Анди: Онтология е термин, предпочитан от философите, компютърните отрепки и поетите. Надяваме се да открием истинската стойност на блокчейна чрез изследване на онтологията. През 2020 г. ще се съсредоточим върху навлизането на регулиращия пазар в САЩ. Присъединихме се към Digital Chamber, за да разширим сценариите за кандидатстване на американския пазар, като работим с Bison Trails и Kingdom Trust за навлизане в областта на институциите. Надявам се да можем да видим името на ONT в Coinbase.

Здравейте г-жо @ alysaxuokex, колко е ONT суап таксата за търговия на OKEx? Има ли OKEx такси за търговия на функции с токен OKB?

Алиса: Таксата на потребителите на договорни потребители на ONT Swap на всички нива е 0%, а отстъпката за поръчката може да бъде до 0,035%. имаме процент на отстъпка за притежателите на OKb. Намерете повече на нашия уебсайт тук – https://www.okex.com/en/fees.html

Какъв план имате за насърчаване на приемането на ONT в Южна Америка, за да се възползвате от факта, че напоследък крипто бумът се увеличава и да се възползвате от тези потенциални инвеститори, което би било много полезно за бъдещето на ONT?

Анди: Ще стартираме платформа за работници на свободна практика с Mircroworkers за потребители на латеми, за да помогнем на повече потребители в Латинска Америка да намерят възможности за работа и да плащат лесно, по-рентабилно и да осигурят стабилни пари без инфлация с услугите. Ние работим с Венецуела Blockchain и Settle Network от Аржентина, няколко бразилски корпорации за по-нататъшно проучване на обмена и размяната между ONT и местните фиат възможности. Също така ще стартираме ONTO на испански, за да осигурим по-добро потребителско изживяване и да подобрим ежедневния живот на хората в Латинска Америка. Надявам се, че нашите услуги Ви харесват.

Отговорът на всеки ваш въпрос може да направи вашето търговско изживяване възхитително. Стана стандарт за големи платформи за обмен, за да осигуряват 24/7 поддръжка на клиенти със знаещи хора, решаващи технически проблеми в реално време. Можете ли да ни кажете за поддръжката на клиенти на OKEx?

Алиса: Имаме международен и професионален екип за поддръжка на клиенти, който да се занимава със случаите на всеки потребител и най-прекрасното според мен е, че нашата поддръжка се разширява до нашия канал Telegram! Можете просто да изпратите лично съобщение на нашите служители за връзки с клиенти в Telegram DM. Често задавани въпроси, формуляр за заявка, Ръководство за начинаещи, API документация, описание на проблема и страхотна и ясна база данни с често задавани въпроси!

Следвайте OKEx на:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner