Programa OKEx Beacon: primer entrenament amb Jay i Lennix: un resum

A mesura que avancem a la segona setmana del programa OKEx Beacon, els nostres sis aprenents reclutats ja han conegut els seus mentors, el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, i el director de mercats financers, Lennix Lai. A part del compromís diari amb l’equip OKEx, els dos executius també han participat en una sessió de mentoria de 30 minuts a Telegram.

A continuació es mostra un resum dels temes interessants i perspicaços que es van debatre durant la sessió.

Phillip Taffley: Podeu proporcionar alguns detalls sobre per què hi ha una alta correlació entre el preu de Bitcoin i altres actius criptogràfics i creieu que la correlació divergirà en el futur?

Lennix: El món de les finances tradicionals i el món de la criptografia s’acosten cada cop més. Després de diversos anys de desenvolupament, ara mateix estem utilitzant una teoria econòmica i financera similar per negociar actius criptogràfics, i també la majoria d’intercanvis criptogràfics adopten estàndards KYC i AML similars a una institució financera tradicional. Hi ha dos factors, crec: 1) BTC és la moneda de facto de negociació i liquidació de totes les monedes altes 2) BTC té un domini constant al mercat de criptografia.

Phillip Taffley: en veure vídeos de YouTube sobre l’anàlisi del preu de Bitcoin per part de la gent, tendeixen a utilitzar línies de tendència i mitjanes rotatives per discutir cap a on anirà el preu. Parlen de preus màxims, etc..

Quina fiabilitat té aquesta informació? Són bones eines d’anàlisi? O hi ha eines d’anàlisi més sofisticades per avaluar què pot passar amb el preu?

Lennix: Igual que amb tots els indicadors tècnics que són àmpliament utilitzats pels operadors de TA a FX, accions, matèries primeres i criptografia, crec que TA és principalment una representació del sentiment del mercat. Proporciona un cert nivell de predicció i soroll. Una bona estratègia comercial basada en l’AT hauria de contenir proves posteriors robustes amb dades històriques per considerar-les durant un llarg període de temps.

Nikita Ermakov: segons les recents investigacions realitzades per Fidelity, el 36% dels enquestats -279 institucions als Estats Units i Europa- ja invertien en actius digitals.

“Aquests resultats confirmen una tendència que estem veient al mercat cap a un major interès i acceptació dels actius digitals com a nova classe d’actius invertibles”, va comentar Tom Jessop, president de Fidelity Digital Assets.

Parlant d’això, com inverteixen realment aquests inversors institucionals? A més de Fidelity i altres serveis de custòdia, podeu posar-ne algun altre exemple? Quin tipus de serveis poden proporcionar les empreses que treballen en criptografia (inclosos els intercanvis de criptografia) per a aquests inversors? Quins serveis proporciona OKEx a les institucions financeres?

Lennix: L’institucional és un gran domini: és una combinació de comerç d’alta freqüència, botigues propietàries o quants, per cobrir fons, a pensions i oficines familiars. Veiem el prop. és probable que shop / HFT obri un compte i s’encamini directament a una central. Els fons de pensions / famílies segueixen comprometent-se amb la criptografia amb precaució a causa del compliment i la consideració reguladora. La infraestructura del mercat millora, comparativament. Ara tenim CME com a intercanvi regulat per oferir derivats (futurs i opcions) a Bitcoin. I comptem amb custodis bancaris.

Phillip Taffley: Què penses de què Goldman Sachs proclama que Bitcoin no és una classe d’actius?

Lennix: Crec que l’interès en la criptografia per a clients institucionals és elevat. I la incertesa en l’economia actual és un altre impuls promocional de la criptografia. Tot i això, alguns d’ells tenen mandats d’inversió ben escrits que el cripto / bitcoin NO està dins del seu àmbit d’inversió. Es necessitaria més temps. Si ens fixem bé, GS va afirmar que Bitcoin genera fluxos d’efectiu, beneficis, beneficis de diversificació o no ha pogut cobrir la inflació.

Guillaume Girard: Què en feu del creixement explosiu de les stablecoins darrerament, principalment Tether? I creieu que això és una conseqüència directa del xoc del 12 de març??

Lennix: El xoc del 12 de març va suposar un risc a nivell mundial com a resposta a un xoc dràstic als mercats de renda variable. Bitcoin encara es considera un actiu alternatiu d’alt risc i, per tant, els comerciants de BTC van ser víctimes del procés de descàrrega massiva. La correlació de Bitcoin amb el mercat de renda variable va ser considerablement molt més gran després.

Encara crec que Bitcoin és fonamentalment molt diferent de les accions / bons / commodities. Bitcoin pot proporcionar alguns efectes de refugi o protecció contra les macro globals; però òbviament no tots.

Nikita Ermakov: creieu que els nous productes centrats en inversors minoristes que inverteixen en accions / índexs (amb un accés més fàcil en lloc d’utilitzar bancs o intermediaris), per exemple, Revolut o Robinhood, frenaran l’interès de la gent per invertir en criptografia?

Lennix: La participació institucional està tenint un bon creixement a tota la plataforma. Veiem un creixement de 7 vegades en termes de volum i nombre de clients durant 1,5 anys. Crec que Robinhood / Revolut està fent una bona feina en la promoció de la criptografia. El que necessitem ara mateix és l’adopció i l’adopció prové de l’educació.

Antoine Wallet: Per tant, diguem que intercanvio spot i marges. Com a comerciant, quins són els avantatges de productes com ara futurs i opcions?

Jay: Productes com els futurs i les opcions són instruments financers que us ajuden amb la vostra estratègia comercial, proporcionen major apalancament i requereixen menys fons com a marge. Els futurs d’OKEx són un dels primers productes llançats a la nostra plataforma i s’han convertit en el mercat més gran de tots els mercats de derivats criptogràfics actualment. Actualment oferim contractes de futurs setmanals, quinzenals, trimestrals i bimestrals de 9 actius digitals importants, per tal de satisfer diverses demandes comercials, com ara cobertura, arbitratge, etc..

Per cert, per opcions: és una eina important, ja que ofereixen als comerciants més versatilitat i una bona manera de cobrir el risc. Igual que els futurs, amb contractes d’opcions, els comerciants poden comprar o vendre una quantitat acordada de l’actiu subjacent en una data fixa en el futur a un preu acordat. No obstant això, a diferència dels futurs, les opcions donen al comprador o venedor el dret, més que l’obligació, de comprar o vendre en la data.

Dmytro Sokoliuk: Què penseu de la criptografia a la vostra vida, com us ha afectat? Què necessiteu per tenir èxit en criptografia? Què significa per a vosaltres l’èxit? No és difícil parlar de beneficis, però què passa amb les temptacions i les proves? Com mantenir la calma?

Jay: Crec que la criptografia no té fronteres, és sense país. Sóc un autèntic creient de la criptografia i m’apassiona. Crec que cal ser optimista, tenir perseverança, creativitat per tenir èxit en criptografia. Pel que fa a l’èxit, tothom en té opinions diferents. Per a mi personalment, estimar el que estàs fent i ser optimista sobre el futur ja és un èxit. Ara m’alegro que treballo per a OKEx. La meditació em manté tranquil·la i m’ajuda a pensar amb més creativitat. I també una dieta pescatària em manté sa.

Antoine Wallet: M’interessa compartir l’amor per la criptografia i organitzar trobades on visc a la ciutat de Ho Chi Minh i sovint em faig aquesta pregunta: al vostre parer, què serà el més difícil per a l’adopció de criptografia mundial??

Jay: La naturalesa de la cadena de blocs no és confiable. Com que serà una opció accessible per a més persones sense banc, canviarà la nostra forma d’inversions, pagaments i activitats financeres d’igual a igual.

Dmytro Sokoliuk: De moment, estic realitzant diferents activitats en criptografia: traducció, redacció d’articles, creació de vídeos. Si us plau, aviseu: de quina manera m’he de mudar per trobar un nínxol on puc treballar des de casa els propers anys? Potser és el vessant tecnològic o qualsevol altre? Quin és el vostre consell? Gràcies.

Jay: És bo saber que també esteu treballant en #crypto. L’educació és una bona direcció, encara hi ha una gran proporció de persones que no n’han sentit parlar o no estan familiaritzats amb l’argot.

Virginia Mijes Martin: En una indústria encara incipient, la creativitat i els nous models de negoci en l’economia encara s’han de descobrir en dos anys, vivim una profunda transformació, el lideratge creatiu és fonamental, veurem en els propers 5 anys fita de la història de les finances i l’operativitat descentralitzades a Blockchain i alguns canvis profunds de la societat?

Jay: M’encanta que hagis plantejat un gran tema: la transformació digital i el canvi de com les persones interactuen entre elles enmig d’una pandèmia. Comencem a posar-ho tot en digital i, per tant, a construir les coses d’una manera més confiable. Coincideix amb els atributs de blockchain!

Al món de la cadena de blocs i de la criptografia, es subratlla molt el nivell de confiança. Tot i que he dit que no tinc una bola de cristall, el món em diu que la descentralització de les finances serà cada vegada més popular entre la gent de diferents països per lluitar per la inclusió financera.

L’aparició de qualsevol tipus de nova tecnologia, si el mercat no l’accepta immediatament, aviat es trobarà amb el destí de la sospita i la negació. L’acceptació i l’adopció massiva requereixen temps i, per això, tots els que treballem a la indústria de la cadena de blocs hauríem d’assumir la responsabilitat d’educar el públic i fer tot el possible per tirar endavant l’adopció. I la regulació és un altre desafiament clau: farem tot el possible per complir amb la normativa local.

Conèixer els aprenents

Guillaume Girard

Guillaume va començar a interessar-se per les criptografies el 2017 i està buscant salvar la bretxa entre els actius financers i digitals tradicionals en la seva carrera futura. Actualment, és un estudiant d’escola de negocis que estudia finances a França. També és el cap d’actius digitals de KryptoSphere, la primera associació d’estudiants a França especialitzada en blockchain i criptomonedes, amb més de 100 membres a 6 escoles de negocis i enginyeria de tot el país..

Virginia Mijes Martin

Professional de negocis consolidat en el sector tecnològic amb més de 25 anys gestionant negocis internacionals per a empreses multinacionals i pimes. Virginia té un ampli coneixement i experiència com a directora en les àrees de màrqueting, vendes, finances i operacions, gestió d’equips, plans estratègics i tàctics, desenvolupament de mercat i segments de posicionament de marca..

Des del 2018 participa en l’ecosistema blockchain i les criptomonedes a nivell local i internacional. Durant aquest període, ha format més de 500 persones en diferents institucions, universitats, empreses i escoles. Ha impartit conferències a més de 800 persones i és escriptora i editora de revistes internacionals de la indústria blockchain que pertany a diferents grups de dones en tecnologia a nivell mundial..

És llicenciada a l’Executive MBA per Eada Business School, formadora, emprenedora, consultora d’alta direcció i vicepresidenta Associació Blockchain Catalunya.

Dmytro Sokoliuk

Dmytro és un home de negocis d’Ucraïna. També és un creador de continguts especialitzat en traducció, escriptura, creació de vídeos i memes. Va començar el seu viatge criptogràfic el 2017 i des de llavors ha estat apassionat aprendre sobre criptografia. El mes passat, Dmytro va guanyar el tercer lloc de la competició #TradewithOKEx.

Phillip Taffley

Phillip ha treballat en diverses indústries tant en el sector públic com en el privat. Des que l’epidèmia COVID-19 ha imposat un canvi en la forma en què es duen a terme els negocis, ha guanyat un interès creixent per la indústria criptogràfica. Després de dur a terme una investigació en profunditat, veu el futur potencial de creixement exponencial que la cadena de blocs pot oferir en moltes indústries diferents i creu que revolucionarà el món. Phillip vol establir un punt de suport dins de la indústria que li permeti treballar a l’avantguarda d’aquesta revolució.

Aquesta resum s’ha editat per a més claredat.

Seguiu OKEx a:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner