AMA Recap: el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao i Muhabbit

El 6 d’agost, el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, es va unir a una sessió en directe Ask Me Anything organitzada per Muhabbit, una de les comunitats de criptografia més populars de Turquia, i va respondre a les seves preguntes al seu canal Telegram per als seus més de 2.000 membres..

Durant tot el xat, Jay va discutir sobre el rendiment de negociació de productes derivats d’OKEx i els plans de joc per a DeFi, així com sobre el desenvolupament de l’ecosistema OKChain.

Us heu preguntat mai per què OKEx és el millor entre altres borses o com podem garantir la seguretat a OKEx? Jay va respondre aquestes preguntes i molt més al xat, que s’ha reproduït aquí.

OKEx és un dels intercanvis de criptomonedes més populars del món. Si us plau, ens podríeu explicar què es necessita per estar entre els millors en aquesta àrea?

Crec que cada borsa té la seva pròpia posició única al mercat, però gràcies per considerar-nos aquest honor i reconèixer els esforços dels nostres equips.

A OKEx, tenim quatre avantatges principals sobre altres intercanvis que atrauen els usuaris cap a nosaltres:

  1. En primer lloc, oferim una àmplia gamma de productes comercials als comerciants, com ara el comerç al comptat, el comerç de futurs, el préstec i el préstec, etc. Aquest és un dels principals motius pels quals els usuaris vénen a negociar a la nostra plataforma.
  2. En segon lloc, el nostre sistema de gestió de riscos atrau usuaris. Ja ho veieu, oferim futurs des que es va llançar OKEx per primera vegada. Al llarg dels anys, hem anat aprenent contínuament com funciona aquest mercat imprevisible i hem anat perfeccionant el nostre sistema de gestió de riscos per oferir una plataforma comercial fiable als nostres usuaris..
  3. El tercer, per descomptat, pertany a la nostra liquiditat. No cal dir que som un dels principals competidors en aquest domini i ho podeu saber immediatament només examinant la difusió i la profunditat de la nostra cartera de comandes. Les nostres mides de paparres són molt mínimes (és a dir, 0,1 per als nostres mercats de swap al comptat i perpetus i 0,01 per als mercats de futurs), i encara podreu trobar una gran profunditat disponible.
  4. Finalment, la nostra competència honoraris hauria de ser el més baix de la indústria. Tant si intercanvieu swaps spot, futurs o perpetus, com més comercieu, més baixos són els honoraris de tots els mercats. Ara mateix, si teniu més de 2.000 OKB al vostre compte, podreu gaudir d’un descompte de la quota del 40%.

Gràfic que il·lustra l’interès obert entre borses de futurs BTC. Font: esbiaixada.

Aquesta setmana, l’ecosistema OKEx ha aconseguit un volum de negoci derivats líder en la indústria i un nivell d’interès obert. El cap de setmana passat es van apalancar més de 1.000 milions de dòlars criptomoneda les posicions es van liquidar en una sobtada baixada de preus. Malgrat això, va registrar un 0% de recuperació i un 0% de descomptes automàtics en operacions amb finalitats de lucre gràcies al nostre sistema integral de gestió de riscos.

Hi ha actualitzacions i campanyes constants, però quines són les actualitzacions recents més importants?

L’objectiu final d’OKEx no és només proporcionar als usuaris la millor plataforma de negociació de derivats de criptografia, sinó també actuar com una solució única per a l’adopció de criptografia..

Des de fa temps considerem les finances descentralitzades com una de les direccions de desenvolupament més importants per a blockchain i criptomoneda. Amb tantes aplicacions d’alta qualitat destacades el 2020, OKEx ha donat suport activament a DeFi enumerant les fitxes natives i de govern dels projectes DeFi més destacats, com ara BAL, SNX, CELO i DMG..

També ampliem la nostra pròpia empremta en aquesta àrea amb productes com el nostre préstec C2C, que genera ingressos passius per als nostres usuaris i el desenvolupament d’OKChain, que s’utilitzarà per donar suport a la infraestructura general de DeFi..

A més dels projectes DeFi, el divers mercat de derivats d’OKEx ha atret alguns comerciants experimentats i professionals. La setmana passada es van afegir a la nostra plataforma dos productes d’intercanvi perpetuos, DOTUSDT i FILUSDT. Tot i que el comerç al comptat de Filecoin i Polkadot no està del tot preparat a OKEx en aquest moment, els comerciants poden gaudir de la negociació dels swaps d’aquests projectes innovadors i emocionants ara mateix. A OKEx, innovem constantment en l’espai de criptomonedes i trobem noves maneres de proporcionar als comerciants l’oportunitat d’utilitzar diverses estratègies comercials per aprofitar la volatilitat de projectes d’alta qualitat com aquests per atraure i atraure més comerciants..

Per últim, també permetem que OKB, el nostre testimoni d’utilitat global adoptat, s’utilitzi com a garantia en els préstecs C2C. Ara OKB es pot dipositar com a garantia, juntament amb Bitcoin (BTC) i Ether (ETH). Els usuaris poden demanar prestat USDT comprometent OKB amb comissions de servei nul·les, aprofitant l’interès mínim sobre el préstec, que és tan baix com el 0,01% per dia, actualment el més baix de la indústria, ja que les taxes diàries típiques en altres llocs són al voltant del 0,1%. OKB està centrat contínuament a ampliar els seus escenaris d’aplicació i ens complau oferir als titulars la possibilitat de contractar préstecs amb OKB als preus més baixos. A més, OKB s’ha unit amb Aeron’s Pilot Shop per permetre als titulars comprar béns i serveis amb el testimoni d’utilitat global adoptat per OKEx.

La seguretat és un dels aspectes més importants d’un intercanvi, què podeu dir sobre la seguretat d’OKEx?

La seguretat és, de fet, la nostra màxima prioritat, i mai no hi fem cap compromís.

Per a la seguretat dels fons, hem adoptat carteres frigorífiques multisig per dividir els nostres actius a uns 500 BTC per cartera de manera que no portem cap cartera freda amb una quantitat enorme d’actius i tenim els nostres riscos repartits i millor gestionats. També tenim un sistema de vigilància de la seguretat les 24 hores del dia per protegir els fons dels nostres usuaris. La nostra pissarra neta és la millor prova dels nostres esforços.

Les dades i la privadesa dels usuaris també estan ben protegides a OKEx. Les dades dels usuaris es xifren i s’emmagatzemen al nostre sistema d’interfície, que hem estat optimitzant durant anys per millorar l’estabilitat. També realitzem proves de penetració periòdiques dues vegades a l’any. També s’utilitzen serveis de protecció de tercers.

La plataforma de comerç OKEx és estable i fiable perquè tenim un sistema de gestió de riscos sofisticat. Les dades parlen per si soles. OKEx ha tingut una facturació de derivats líder en la indústria i un interès obert aquesta setmana a mesura que augmenta BTC.

Les finances descentralitzades són un dels conceptes més populars recentment. Teniu alguna cosa a DeFi i teniu algun pla?

OKEx fa temps que segueix el creixement de l’espai DeFi, fins i tot prenent mesures per establir el nostre propi ecosistema. Des de llistats, com ara MakerDAO i alguns tokens DEX, fins a integracions tècniques, com DAI Saving Rate (DSR) i Compound’s Open Oracle System, creiem que ho hem fet brillantment amb el nostre ecosistema actual.

Per descomptat, creiem que aquests són només els primers passos i esperem encara més col·laboracions i projectes DeFi més endavant.

Parlem més sobre la llista de fitxes DeFi. Creiem que oferim solucions d’alta qualitat i proporcionem valor i liquiditat als nostres usuaris, com ara MakerDAO i Compound. Prèviament realitzem una avaluació completa per avaluar la base d’usuaris i la comunitat d’un projecte, el seu potencial, el rendiment passat, l’activitat de desenvolupament, l’estat jurídic, etc. Ara que hem integrat FCAS (és a dir, la Fundació Cripta Asset Fundamental) amb la nostra plataforma, els nostres usuaris també es pot beneficiar de comprovar la salut dels actius criptogràfics que enumerem abans de prendre decisions comercials. Recentment, també hem afegit alguns nous tokens de governança DeFi, com ara BAL, SNX i DMG.

Tot i que algunes persones creuen que els intercanvis centralitzats i el DeFi són incompatibles, pensem que definitivament encara hi ha espai per a tots dos. Tot i que ja tenim una petjada a l’espai DeFi, creiem que els intercanvis centralitzats també tenen un paper a jugar, sobretot perquè la infraestructura DeFi encara no està del tot desenvolupada i podria utilitzar l’ajut dels intercanvis centralitzats per créixer i madurar..

Un altre factor interessant que val la pena considerar és la pandèmia COVID-19. Crec que accelerarà el pas cap a finances descentralitzades, fins a cert punt. Tot i això, hem de recordar no córrer abans de caminar. Les cadenes de blocs de prova de treball simplement no són prou ràpides per gestionar transaccions massives, però Ethereum 2.0 només pot solucionar aquest problema gradualment. Encara hi ha més educació necessària a l’espai, en general, així com millores en tecnologia, oracles, contractes intel·ligents, TPS, interoperabilitat … No tinc una bola de cristall, però no m’esperaria veure una adopció generalitzada, probablement , durant almenys cinc o deu anys més.

A OKEx, creiem fermament en #FinanceForAll: DeFi proporcionarà a tothom un accés igualitari als serveis financers. Per complir la nostra visió, organitzem una nova sèrie de xerrades sobre taules rodones virtuals #OKExDeFi amb líders – com ara Compound, MakerDAO, DMM, Bancor i Loopring – per debatre sobre els seus progressos, idees i plans futurs de DeFi.

Una pregunta més. Teniu previst tenir una trobada amb els nostres inversors a Turquia? Ens encantaria veure’t a Turquia!

Absolutament, ens encantaria! Actualment, a causa de la pandèmia del coronavirus, crec que la vida quotidiana de moltes persones s’ha vist molt afectada. Quan la situació millori, ens agradaria celebrar reunions a Turquia!

Preguntes de la comunitat criptogràfica turca

Ens podeu parlar d’OKChain, si us plau? És la tecnologia blockchain estàndard? Si no, quina diferència hi ha??

OKChain és un blockchain comercial desenvolupat per OKEx. Era a Cosmos, però ara hem llançat el seu testnet. El mainnet, amb sort, entrarà en funcionament ben aviat! 

Quan OKChain es mantingui estable, OKB es migrarà des de la xarxa ERC-20 a la xarxa principal OKChain, on OKB es convertirà en la moneda nativa de la xarxa OKChain i s’utilitzarà per liquidar les comissions de transacció, així com per a aplicacions descentralitzades, comunament anomenades DApps, que estan desenvolupats a OKChain.

DeFi és ara un dels temes més candents de l’espai blockchain. Podeu compartir la vostra opinió sobre DeFi amb nosaltres? Creieu que DeFi alterarà el sistema financer existent? Quin és l’enfocament d’OKB cap al sector DeFi?

Sovint, projectes, empreses, fitxes i idees competeixen entre si. Però, en realitat, tots volem arribar a les masses i portar més gent a la criptografia. En lloc de lluitar els uns contra els altres, hauríem de col·laborar per fer brillar l’espai a l’escenari global. Aquest és un lloc per a finançament centralitzat, finançament descentralitzat, cadenes de blocs públiques, comerciants minoristes i institucions. Necessitem que tots puguin desplegar tot el nostre potencial, per realitzar la nostra ambició i fer accessibles els serveis financers a tothom.

OKEx té una petjada marcada a DeFi. Per exemple, a la nostra pròpia cadena pública, OKChain, els usuaris poden crear el seu propi intercanvi descentralitzat. OKChain també donarà suport a la publicació d’aplicacions DeFi i els usuaris poden desenvolupar escenaris d’aplicacions financeres distribuïdes.

Per tal de millorar el valor, el suport i l’experiència de servei d’OKB, l’ecosistema va afegir un total d’11 socis a tot el món al juliol. Les addicions cobreixen molts camps importants, inclosos els serveis DeFi, pagaments en línia, primes de descompte, serveis de seguretat, així com el comerç ordinari. OKB va consolidar una cooperació estratègica amb Saturn Network, un conegut proveïdor de serveis DeFi. Els usuaris poden dur a terme derivats OKB DEX mentre operen a la plataforma Saturn Network.

Quines són les polítiques de fitxa d’OKEx? Quines fases haurien de passar els projectes per ser llistats a OKEx?

Pel que fa al llistat, tenim requisits estrictes per als projectes. Hi ha directrius clares sobre el llistat i la retirada de dades sobre la divulgació d’informació, la conducta del mercat i la seguretat, només per citar algunes.

No és l’únic aspecte que busquem si un projecte és calent o nou. Quan parlem de llistats, esperem presentar projectes de qualitat als nostres usuaris perquè puguin tenir l’oportunitat d’invertir-hi. Només voldríem escollir els millors del mercat.

Per obtenir més informació, podeu consultar la nostra pàgina web i enviar els perfils del vostre projecte a [protegit per correu electrònic] – el nostre personal les mirarà.

Té previst OKEx aconseguir / crear un sistema que funcioni com a fons d’assegurances en cas que es produeixi un pirateig a la borsa??

No tenim cap fons d’assegurança específic per cobrir les pèrdues d’actius. Però, en cas que el nostre sistema es vegi compromès en el futur, podrem i cobrirem totes les pèrdues dels nostres usuaris.

Tot i això, tenim un fons d’assegurances als nostres mercats de derivats. Creiem que la suficiència d’un fons d’assegurances indica el nivell de control del risc d’un canvi. De fet, la combinació del fons d’assegurances existent d’OKEx i el sistema de gestió de riscos, inclòs el sistema de ràtio de marges de manteniment per nivells, preu de marca, límit de preu, etc..

Com podem veure, alguns esdeveniments extrems del mercat, com la caiguda del 12 de març, no ens van enderrocar. Encara més, només vam consumir una quantitat raonable del fons d’assegurances per protegir els beneficis dels nostres comerciants de la recuperació o del desapalancament automàtic a causa del mercat extrem..

Podeu explicar per què aportar les meves criptomonedes a OKEx Pool és beneficiós per a mi en lloc de participar en qualsevol altra plataforma? La piscina OKEx proporciona recompenses més altes o altres avantatges?

A diferència d’altres grups de mineria, OKEx Pool té com a objectiu convertir-se en un grup de mineria integrat líder al món que admeti la prova de treball i la prova de participació / PoS variant. No només admetem 13 actius criptogràfics importants per a la mineria PoW, sinó que també oferim serveis de cobertura i participació per satisfer les demandes diversificades del mercat..

Oferim quatre períodes de participació per satisfer les necessitats dels diferents usuaris. Per obtenir un rendiment de participació, OKEx Pool distribueix els ingressos diàriament als usuaris. Continuem llançant una campanya de promoció de productes per augmentar el rendiment dels usuaris. OKEx Pool va llançar la campanya promocional “Staking IOST Double Yield” al febrer.

Té algun pla per atreure inversors que no siguin criptogràfics a OKB i, si és així, com? Quines són les accions per augmentar la consciència al voltant d’OKB en espais no criptogràfics? 

Sempre crec que junts som més forts. Estem molt agraïts a tots els nostres socis que ens han donat suport durant el camí per donar a conèixer tot l’ecosistema OKB i OKChain fora del criptoespai.

Les addicions cobreixen molts camps importants, inclosos els serveis DeFi, pagaments en línia, primes de descompte, serveis de seguretat, així com el comerç ordinari. OKB va consolidar una cooperació estratègica amb Saturn Network, un conegut proveïdor de serveis DeFi. Els usuaris poden dur a terme derivats OKB DEX mentre operen a la plataforma Saturn Network. OKB també va arribar successivament a cooperacions estratègiques amb Aeron i MyWish en el camp dels pagaments. Amb Aeron, els usuaris poden comprar productes d’aviació subministrats per Aeron amb OKB. Al mateix temps, els usuaris poden utilitzar OKB per fer pagaments i gaudir del servei de contractes intel·ligents que proporciona MyWish. A més, OKB també va donar suport al llançament de conegudes plataformes d’estratègia API Haasonline, Cryptohopper i Mudrex. Tots els usuaris d’OKB poden gaudir de descomptes per a la negociació de bots a les plataformes anteriors.

Pel que fa a l’expansió dels canals legals de comerç de tokens, OKB va llançar Kamoney, una plataforma de comerç de divises sud-americana líder i legal, així com Cointopay, una coneguda plataforma comercial, que desenvolupa encara més l’ecosistema global. Pel que fa a les carteres, OKB ha arribat a acords amb les conegudes carteres índies BuyUCoin i la cartera criptogràfica més gran de Rússia, Trustee. Els usuaris poden beneficiar-se de tot el potencial d’estalvi i comercialització d’OKB mitjançant les carteres anteriors.

Amb esforços continus, OKB compta actualment amb 76 socis mundials i continuarà oferint serveis de primera classe a milions d’usuaris i fans de tot el món. Per tal de mantenir una comunicació estreta amb els usuaris i escoltar els seus suggeriments, OKB també va celebrar diverses activitats comunitàries importants al juliol.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner