Un mes en revisió: febrer de 2020

Ara que estem fermament arrelats el 2020, comencem a veure que les empreses segueixen els seus plans per al nou any. El mes de febrer ens va aportar notícies de diverses adquisicions de gran perfil, a més de les novetats relacionades amb Facebook i la carrera presidencial dels Estats Units..

Aquesta edició de ‘The Digital’ vol donar llum a alguns desenvolupaments clau, així com destacar una sèrie d’entrevistes informatives, encapçalades pel comissari de la SEC, Hester Peirce..

Port segur

Com que la SEC va adoptar una postura ferma cap a les empreses que emeten allò que potencialment es podria considerar valors, els participants de la indústria es van mostrar entusiasmats quan el comissari Peirce va presentar una proposta única. Aquesta exempció limitada en el temps permetria noves interpretacions, sobre les quals els actius estan subjectes a la regulació de la SEC.

El comissari de la SEC, Peirce, publica una proposta de port segur de token: una exempció limitada de temps per a les fitxes

Vendes i adquisicions

Els valors digitals no són per a tothom. Això es va deixar clar al febrer, ja que un parell d’empreses van patir grans moviments. Tot i això, per a cada venedor hi ha d’haver un comprador. Mentre Circle continua venent les seves diverses branques d’operació, BitGo va fer un gran èxit en adquirir la plataforma de tokenització, Harbor.

BitGo funciona cap a la “solució completa” amb l’adquisició de ports

Circle Intenta vendre SeedInvest, duplicant Stablecoin

Hope Rising

Un inici calent per a ‘Libra’ de Facebook va veure l’esforç recolzat per diverses empreses de gran perfil. Tot i que la pressió reguladora va provocar que aquestes empreses abandonessin el grup fundador, les marees poden haver canviat, una vegada més.

Aquest canvi pot ser motivat per les notícies sobre l’adhesió de Shopify al projecte Libra. Seguiran el mateix exemple més empreses?

Libra veu el comerç electrònic gegant, Shopify, uniu-vos a la fila

A les notícies

Un pla de candidat

La cursa presidencial s’escalfa, amb uns quants corredors davanters clau. Un d’aquests que s’ajusta al projecte de llei és Mike Bloomberg. Com a tal, hauríem de prestar atenció a les promeses que fa la seva plataforma, ja que poden representar aviat els objectius d’una nació.

Al seu nivell, la plataforma Bloomberg aborda directament la manca d’un marc clar que envolta els actius digitals i la necessitat de canvis.

“Mike promourà una sana competència en serveis financers creant un” sandbox regulatori “on les startups puguin provar conceptes i proporcionant un marc regulador clar per a les criptomonedes”.

Aprofundint més, assenyala la plataforma,

“Les criptomonedes s’han convertit en una classe d’actius per valor de centenars de milers de milions de dòlars, tot i que la supervisió reguladora continua fragmentada i no desenvolupada. Malgrat totes les promeses de la cadena de blocs, Bitcoin i les ofertes inicials de monedes, també hi ha un munt d’expressions publicitàries, frau i activitats delictius. Mike treballarà amb els reguladors per proporcionar regles del joc més clares mitjançant:

  • Aclarir la responsabilitat de supervisar les criptomonedes.
  • Proporcionar un marc per a les ofertes inicials de monedes, definint quan les fitxes són i no són valors.
  • Protecció dels consumidors contra el frau relacionat amb criptomonedes.
  • Aclarir com es tributaran les inversions en criptomonedes.
  • Definició de requisits de capital i altres requisits per a les institucions financeres que tinguin criptomonedes ”

Bloomberg Release Financial Plan: inclou regulacions sobre criptografia

Entrevistes

Hester Peirce, comissari de la SEC

Vam tenir la sort d’haver completat aquesta entrevista amb el popular comissari de la SEC, Hester Peirce. En aquesta entrevista, obtenim més informació sobre les opinions del comissari Peirce sobre qüestions que afecten el sector dels valors digitals i què poden fer les empreses per evitar-les. Llegeix més

“Crec que estem intentant arribar a un lloc on puguem facilitar que les persones que intenten fer el correcte ho facin d’una manera que compleixi les nostres normes que també assoleixin els seus objectius, aquest és el lloc on jo vull arribar a. Mai serà especialment senzill, perquè les nostres lleis sobre valors poden ser realment difícils, però sens dubte ho podem fer més fàcil del que és ara ”.

Matthew Unger, conseller delegat d’iComply Investor Services

Des del boom de l’ICO fins al potencial de les STO, ens vam asseure amb Matthew Unger per aprendre més sobre les seves perspectives i què pot oferir iComply. Llegeix més

Matthew Le Merle, cofundador & Soci Director de la Cinquena Era i Keiretsu Capital

Amb dècades d’experiència invertint en empreses emergents, Matthew Le Merle té un gran coneixement per compartir. Ho fa justament a la conversa de febrer sobre valors digitals. Llegeix més

Líders del pensament

Els actius digitals regulats es faran càrrec el 2020

Aaron Kaplan, codirector general de Prometheum, es va dedicar el temps a compartir els seus pensaments sobre l’estat dels valors digitals el 2020. Aquí aprenem què pot esperar la indústria, pel que fa a les regulacions governamentals i molt més. Llegiu aquí

Al voltant del web

Autoritat de serveis financers de Malta: declaració de comentaris al document de consulta sobre l’oferta de testimoni de seguretat

Amb l’objectiu autoproclamat de convertir-se en una ‘illa blockchain’, Malta ha fet alguns passos importants endavant. El mes de febrer, MFSA va publicar un resum del seu període de retroalimentació sobre el marc i les regulacions potencials que s’imposarien al sector en plena expansió.  Llegeix més

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner