Un mes en revisió: abril de 2020

A mesura que el món continua avançant en la lluita contra COVID-19, l’atractiu dels valors digitals continua creixent. Això es deu, en gran part, a una disminució de l’activitat de capital risc, que resulta en un interès augmentat per mitjans alternatius de generació de capital.

Aquesta edició de ‘The Digital’ en ressalta alguns exemples, juntament amb algunes entrevistes il·luminadores, realitzades durant tot l’abril.

Mercats secundaris

Un dels beneficis més esperats associats als valors digitals és l’aparició dels mercats secundaris, a causa de la liquiditat que, potencialment, proporcionaran.

L’abril va acabar com un mixt, pel que fa als mercats secundaris. Mentre la plataforma nord-americana líder, OFN, lluita amb els seus recursos financers, la base canadenca, TokenGX, va rebre la llum verda per al seu proper esforç.

TokenGX aconsegueix Greenlight per desenvolupar una plataforma de negociació secundària per als mercats canadencs

OpenFinance Network ‘OFN’, per anul·lar la llista d’actius a menys que es produeixin un augment intensiu dels emissors

Inversions estratègiques + Captació de capital

A mesura que les bases dels consumidors s’estan educant cada vegada més, les empreses amb un enfocament en la inversió en impacte social veuran com creix el seu atractiu. EFFV ho ha reconegut i ha anunciat una propera STO, estructurada per alimentar el seu creixement en iniciatives “verdes”.

Juntament amb això, abril va veure que tZERO va aconseguir amb èxit una inversió de 5 milions de dòlars. La companyia indica els plans per utilitzar aquest finançament per a l’expansió de serveis a Àsia.

tZERO assegura 5 milions de dòlars per ampliar les operacions asiàtiques

Earth First Food Ventures (EFFV): invertir l’impacte social dins de FoodTech

Stablecoins

Una de les formes més actives d’actius digitals és, sens dubte, Stablecoins. Aquests actius han cridat l’atenció de molts, fins al punt que Facebook està desenvolupant la seva pròpia variant. El mes passat es va produir un desenvolupament, no només al voltant de Balança, sinó també de les idees proporcionades per polítics i investigadors.

Els investigadors de la iniciativa Berkeley Haas Blockchain de Califòrnia publiquen un nou estudi Stablecoin

Encara s’ha d’apagar, Balança encara es forja a través de crítiques i creixement

A les notícies

Jugant a la “Tokenization Sandbox” amb Vertalo

Com que el sector de valors digitals té diversos anys, en aquest moment ha arribat el moment perquè les empreses comencin a impulsar una adopció real. Vertalo ho ha reconegut i recentment ha anunciat múltiples esforços per fer-ho. La més recent de les quals és el llançament, el que ells anomenen, d’una “caixa de sorra de tokenització”.

El conseller delegat de Vertalo, Dave Hendricks, va parlar sobre el propòsit de la seva caixa de sorra de tokenització i per què és necessari.

“El Programa Vertalo Sandbox és una innovació dissenyada per reduir els obstacles a la transformació d’actius digitals i capacitar els participants del mercat … Per crear confiança en els programes de transformació digital, hem de passar serveis costosos per a transaccions de productes bàsics com l’emissió de tokens. ” Llegiu aquí

 

Wonderful alinea els seus esforços amb la plataforma de finançament participatiu Equity, “StartEngine”

Decidit a continuar creixent i a oferir a la seva clientela oportunitats inigualables, StartEngine va tenir èxit en l’atracció de nous talents al seu equip, el darrer mes. Unir-se a l’equip no és altre que Kevin O’Leary, també conegut com Mr. Wonderful.

Kevin O’Leary va parlar sobre per què va decidir fer el salt al crowdfunding amb StartEngine.

“Amb la pandèmia del coronavirus que provoca incertesa econòmica, les empreses emergents i les petites empreses tenen un temps increïblement difícil per accedir al capital, de manera que veureu un augment important de l’interès en empreses de finançament participatiu com StartEngine que resolen aquest problema … mireu enrere aquest període com l’inici de l’auge del finançament participatiu i crec que és una indústria que guanyarà StartEngine ”. Llegiu aquí

Entrevistes

Jim Dowd, fundador & Director General de Valors Privats de North Capital

En aquesta entrevista exclusiva, hem discutit sobre el recent llançament d’un nou ATS, que dóna suport a diversos actius, inclosos els valors digitals. Aquest desenvolupament suposa un important pas endavant, en un moment fonamental, en què els inversors busquen aquests serveis. Llegeix més

Nick Bhargava, cofundador de GROUNDFLOOR

Com a cofundador de la plataforma de finançament col·lectiu centrada en el sector immobiliari, GROUNDFLOOR, Nick Bhargava té coneixements únics sobre la JOBs Act. En aquest debat, destaquem les necessitats de la indústria, avançant, així com el que GROUNDFLOOR pot oferir. Llegeix més

Benjamin Tsai, president & Soci Director d’Ona Financial

Entre el seu proper ‘Kentucky Whisky Fund’ i les seves inversions en empreses com Securitize i Vertalo, Wave Financial és clarament ‘all-in’ en valors digitals. Consulteu la nostra discussió amb Ben Tsai, mentre explica sobre per què és així. Llegeix més

Al voltant del web

Accés instantani: transaccions peer-to-peer fàcils, segures i compatibles de valors digitals: securititzar

Amb molts intercanvis centrats en la seguretat digital que encara treballen per començar, Securitize ha desenvolupat i llançat un nou mitjà per comprar / vendre aquests actius. Aquesta capacitat prové de l’ús de tecnologies com ara “Intercanvis atòmics”, que elimina la necessitat de facilitadors de tercers.  Llegeix més

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner