INX adquirirà i combinarà amb OpenFinance, creant una plataforma de negociació regulada per a valors digitals i criptomonedes

La liquiditat és la promesa i l’atractiu sovint darrere dels valors digitals. Per facilitar aquest potencial, es necessiten mercats secundaris, que permetin una plataforma on els inversors puguin comprar / vendre aquests actius fàcilment. Acaba de ser una de les plataformes d’aquest sector més conegudes, OpenFinance adquirit per INX Limited.

En fer-ho, INX podrà fer créixer immediatament la seva base d’usuaris, proporcionant als inversors una forta oferta, i esperem que tingui una liquiditat millor entre els valors digitals cotitzats..

Comentari

Tot i que no s’han donat a conèixer els detalls financers de l’adquisició, l’acord farà que cada empresa consolidi plataformes, cosa que significa que INX heretarà la llicència que actualment té OpenFinance.

En anunciar aquesta adquisició / fusió, els representants de cada empresa es van dedicar el temps a fer comentaris.

Shy Datika, president d’INX, afirma,

“Els valors digitals representen una nova evolució en els mercats de capitals tradicionals. Hi ha avantatges massius de cotitzar i negociar actius digitals enfront de renda variable tradicional … Openfinance ha estat pionera en aquest espai i s’ha guanyat el respecte de Wall Street, la comunitat blockchain i els reguladors dels Estats Units. Estem orgullosos d’afegir aquests increïbles assoliments a la cartera INX: oferir als inversors més accés a la liquiditat “.

Jim Stonebridge, director general d’OpenFinance, afirma,

“INX i Openfinance comparteixen la mateixa visió de proporcionar un ecosistema segur i regulat per al llistat i el comerç d’actius digitals. Creiem que la supervisió reguladora, combinada amb la liquiditat, convertirà els actius digitals en l’instrument financer escollit per a les empreses i inversors que vulguin accedir i recaptar capital. La consolidació de dues plataformes líders serà el catalitzador necessari per tirar endavant aquesta indústria “.

Desgracis passats

Una adquisició / fusió d’aquest tipus pot ser el millor resultat per a OpenFinance. En els darrers mesos, l’empresa havia fet un crit públic, indicant que necessitava ajuda econòmica. En aquell moment, la plataforma va indicar que començaria a retirar la llista de valors digitals allotjats a la seva plataforma a menys que els seus emissors fossin “intensificats” i pagessin comissions de cotització.

Sense l’adquisició per part d’INX, aquest article d’avui podria haver estat molt bé discutint sobre l’obturació de determinats serveis a OpenFinance. Afortunadament, aquest no és el cas i ara el futur es veu més brillant per a cada plataforma que avanci a mesura que el sector de valors digitals continua madurant.

Èxits passats

El 2020 ha estat un camí accidentat per a la majoria, inclòs OpenFinance. Tanmateix, INX ha rebutjat aquesta tendència, ja que la companyia ha experimentat diversos èxits durant els darrers mesos; el principal dels quals és la sortida a borsa tokenitzada de l’empresa.

Aquest esdeveniment de generació de capital, que està en curs, ha tingut èxit fins ara. Recentment, vam cobrir un marcador important en l’esdeveniment, ja que INX va superar el seu llindar de pujada mínim, en el procés que obre la capacitat perquè els inversors puguin començar a utilitzar criptomonedes com a mètode de finançament.

Una part de l’atracció d’aquest esdeveniment no és només la possibilitat d’utilitzar la criptografia com a mitjà de compra, sinó l’estructuració del testimoni INX. Coneguts com a testimoni de seguretat INX F-1, aquests valors digitals utilitzen els contractes intel·ligents com a mitjà incorporat per garantir el compliment reglamentari de les lleis KYC / AML i la propietat.

Entrada del competidor?

INX i OpenFinance no són els únics que han reconegut la necessitat de mercats secundaris en el sector dels valors digitals. El pioner de la indústria, Securitize, va fer notícies recentment quan va adquirir un broker propi: DTM i Velocity Platform.

Tant si es tracta de l’acord INX com de Securitize, cadascun es beneficiarà d’un procés accelerat cap al desenvolupament d’un mercat secundari. Amb aquestes plataformes que requereixen una llicència que requereix llargs períodes d’obtenció, l’adquisició d’una empresa ja autoritzada pot estalviar mesos d’espera.

INX

Fundada el 2017, INX manté la seu a Gibraltar. Sobretot, l’equip d’INX treballa per desenvolupar una plataforma comercial completa que admeti, no només criptomonedes, sinó també fitxes de seguretat i derivats..

Les següents persones supervisen les operacions de l’empresa.

Shy Datika: cofundador & President

Alan Silbert – Director General Executiu

OpenFinance

Fundada el 2017, OpenFinance Network manté la seu a Chicago, Illinois. Per sobre de tot, OFN actua com a plataforma de negociació registrada de valors, tant tokenitzats com no tokenitzats.

Conseller delegat, Jim Stonebridge, actualment supervisa les operacions de l’empresa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner