Овластяване на женски блокчейн – OKEx празнува с #WomenInCrypto

OKEx (www.okex.com), най-голямата борса за криптовалути в света и борса с деривати, инициира социална кампания във връзка с Международния ден на жените (8 март), за да покаже признателност и да обхване овластяването на жените в индустрията. OKEx покани над 20 жени лидери, разцъфнали в блокчейн и крипто индустрията, в различните сегменти, напр. медийно поле, инфлуенсъри и организационни лидери, за да споделят своето вдъхновение за навлизането в тази област и своята визия за бъдещето.

„Международният ден на жената е голям ден за всички да отпразнуват равенството между половете и овластяването на жените. Скромен-Изключителен-Прилежен-Лидери. Той е за жени, които имат силни и генерират положителни ефекти в доминираната от мъже крипто индустрия. Някои може да пренебрегнат феноменалната си работа и да пренебрегнат невероятните си таланти, но въпреки това те продължават и работят още по-усилено “, каза Джей Хао, главен изпълнителен директор на OKEx.

2020 г. – Година за овластяване на жените

2020 е годината за овластяване на жените и равенство между половете повече от всякога. Приносът на жените в биткойн общността се е удвоил от 5% през 2018 г. до близо 12,8% днес, според последните данни от CoinDance. През последните години все повече жени се засилиха в крипто пространството. Освен това те демонстрираха своя уникален усет, креативност и лидерство в крипто, чрез изключителния си принос в индустрията.

„Кампанията #WomenInCrypto е не само в чест на днешния ден, но и за повишаване на осведомеността относно равенството между половете. В OKEx ние ценим нашите женски таланти и сме горди да постигнем високо ниво на полово разнообразие в нашите офиси. В бъдеще ще продължим да упълномощаваме жените и да създаваме щастливо и хармонично работно място с равенство между половете. “ Джей добави в скорошно отворено писмо.

За да чуете, OKEx изчисти високо и ниско от Blockchain Voices

За тази значима кампания тя ще се съсредоточи върху техните невероятни постижения, които са оформили криптопространството, и техните прозрения за това как всички в женската крипто общност могат да направят разлика колективно.

„Fintech отваря нови възможности за работещите жени, които по свой начин отварят нови хоризонти за финтех индустрията. Това е взаимноизгоден процес. Все повече и повече силни жени могат да се видят в крипто, също не е случайно, че ръководителят на блокчейн в една от най-влиятелните общности в света – Световният икономически форум – е жена, голям професионалист и майка на три деца “, Каза Кристина Лукреция Корнер, управляващ редактор на Cointelegraph, добре позната глобална платформа за криптовалута. „Жените са чудесен ресурс за икономиката, така че нека бъдем силни жени. Нека ги насърчаваме, нека ги образоваме. “

„Подобряваме се в затягането на описанието, в обяснението на предимствата на криптовалутата, без да я усложняваме, в изграждането на инфраструктурата, в пускането на продукти, които са по-лесни за ползване с очевидни USP. Но все още има много работа, която трябва да се свърши, както и достатъчно място за присъединяване на всички видове хора “, каза Кристина Комбен, журналист по криптовалути на Bitcoinist, краен ресурс за блокчейн и крипто новини. „Разберете, че най-голямата пречка за влизане може да бъдете вие ​​самите. Да, това е доминирана от мъже индустрия, но никой не отказва активно на жените достъп. Много от жените, които са влезли, го убиват в пространството. Blockchain е неутрален по пол. Не позволявайте на никой да ви кара да мислите по друг начин и не позволявайте на нищо да ви пречи. “

„Крипто, както познаваме, е изграден не само върху блокчейн, но и върху силна общност. Ние, жените, сме естествени строители на общности. Сега е моментът да се съберем и да участваме в крипто с оглед да спечелим финансова независимост и да използваме вродения ни набор от умения. Точно както доларите, които харчим, са политически изявления – Биткойн не е по-различен “, каза Даяна Пирес, вицепрезидент, институционални продажби на Crypto.com. „В продължение на хилядолетия ние гласувахме, без да бъдем чути – криптовалутата ни позволява да бъдем чути.“

Жените в крипто отдавна не са представени и заслужават да бъдат блеснати и да бъдат третирани с еднакво уважение и възможности. Освен горещите новини Bitcoin Halving, с удоволствие бих взел и странична бележка, оценявайки индустрията с различен растеж. Моля, посетете Twitter на OKEx за още цитати на жени в крипто.

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner