OKEx се разширява в USDT фючърсна търговия

Най-добрата фючърсна борса за криптовалути в света добавя USDT фючърсна търговия с двойки, включително BTC, ETH и EOS

OKEx (www.okex.com), най-голямата фючърсна борса за криптовалути в света, обяви днес стартирането на USDT Futures Trading, линеен фючърсен договор. Фючърсният договор на OKEx за USDT е виртуален деривативен продукт, който се котира и урежда в USDT цифрови токени, като всеки договор има номинална стойност на фиксирано количество цифрови токени. Търговците могат да изискат позиция, за да се възползват от увеличението на цената на криптовалутата, или да съкратят позиция, за да се възползват от спада на цената на криптовалутата. USDT двойките на OKEx включват BTC, ETH, BCH, EOS, XRP, BSV и TRX с ниво на ливъридж от 0,01–100x, както във фиксиран, така и в режим на кръстосани маржове. OKEx предоставя по-широко портфолио от деривати с по-голямо разнообразие от базисни валути и по-всеобхватна функционалност, за да отговори на изискванията на потребителите за търговия.

Основните характеристики на фючърсните договори на OKEx USDT включват:

– Линеен договор – по-опростен за търговците и не е необходимо да хеджира маржин риска при обратни договори

– Ниво на ливъридж: 0,01–100x

– Поддържани двойки: BTC, EOS, ETH, LTC, BCH, XRP, ETC, BSV, TRX

– Часове на търговия: 24/7

– Ежедневно уреждане

Предимствата на фючърсните договори на USDT включват:

– Ефективност и ниски разходи – само като държат USDT, потребителите могат да търгуват различни фючърсни договори с маржове на USDT, без да се налага да превключват между криптовалути.

– USDT Обезпечението е сравнително стабилно – използвайки USDT обезпечение за маржин позиции, потребителите могат да намалят рисковете, породени от нестабилността на цената на обезпечението. Също така изчисленията ще бъдат по-прости.

– Интуитивен опит в търговията – Цялото търговско изживяване за фючърси с маржови долари е много подобно на спот търговията. С добавянето на ливъридж за потребителите е по-лесно да овладеят системата за търговия.

„Пазарът за търговия с фючърси на OKEx винаги е бил един от най-добрите на пазара. Колкото и да е сложен, финансовият инструмент винаги е привлекателен за криптотърговците, защото ние предлагаме денонощна услуга за търговия, високо ниво на ливъридж и цялостна система за управление на риска, които са важни за всички потребители “, каза Леникс Лай, директор на финансовия пазар в OKEx. „Добавянето на USDT Futures Trading показва нашия ангажимент да предлагаме едно гише за професионални търговци и търговци на дребно, с най-доброто потребителско изживяване в бранша.“

„През повечето време потребителите не са склонни да държат алткойни като марж и също така виждат, че самите обратни договори са сложни за разбиране. Виждаме, че този линеен договор ще бъде отворена врата за много нови търговци на дребно “, добави Лай. „В OKEx разработихме сигурна, надеждна и стабилна среда за търговия с криптовалути и се стремим да предлагаме нови услуги въз основа на интересите на нашите клиенти. Ще продължим да проучваме и добавяме базирани на стабилни деривати, за да предложим по-опростен инструмент за хеджиране за търговци, които обикновено записват печалбите и загубите си в щатски долари. “

Фючърсният договор на OKEx има фиксирана дата на доставка и цената на доставката ще бъде средната стойност на индекса предходния час преди доставката. Маркова цена се използва за изчисляване на нереализираните печалби и загуби на потребителите (UPL), за да се намали ненужната ликвидация при нестабилни пазарни условия. Ежедневен процес на сетълмент в 16:00 хонконгско време (HKT) премества нереализираните печалби и загуби (PnL) в реализирани PnL, увеличавайки гъвкавостта на използване на капитала. OKEx предлага и инструменти за хеджиране, включително застраховка, за да помогне на търговците при намаляване на риска.

За да гарантира, че индексните цени точно отразяват спот пазарната цена на всеки токен, OKEx внимателно е избрал пазарните цени на други основни борси като претеглени съставни части на индекса за всеки токен. Тези борси включват Huobi, Bittrex, Coinbase и Binance. Ще бъдат въведени мерки за справяне с необичайни ситуации.

OKEx е приела подобрена система за управление на риска за деривати, която включва:

– Mark Price – Добре установена система за ценови марки, за да се избегнат ефективно колебанията и необичайната ликвидация

– Система с ниво на съотношение на маржа за поддръжка (TMMR) – за избягване на ликвидация на големи позиции и последващия ефект върху ликвидността на пазара

– Принудителен режим на частична ликвидация – за премахване на въздействието на пазара, причинено от голям брой ликвидирани поръчки

USDT фючърсните договори ще стартират на 14 ноември 2019 г., а симулацията ще започне на 5 ноември 2019 г. USDT Perpetual Swap ще стартира на 9 декември 2019 г., а симулацията ще започне на 30 ноември 2019 г..

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner