Comissari Hester Peirce, SEC – Sèrie d’entrevistes

Fa poc vaig tenir el plaer de seure i parlar amb ell Comissari de la SEC, Hester Peirce sobre el panorama actual dels actius digitals i com la SEC treballa per fer un camí més clar per a les persones de l’espai. Consulteu la nostra discussió a continuació per obtenir informació i instruccions valuoses per a qualsevol persona implicada o interessada en actius digitals, fitxes de seguretat i valors digitals.

La comissària Peirce és coneguda afectuosament a la comunitat criptogràfica com a “Crypto Mom” ​​per la seva perspectiva progressiva i per impulsar solucions assenyades que encara permetin el creixement de la comunitat. Recentment ha publicat la seva proposta de port segur de token (Regla 195 de la proposta de llei de valors), que és una proposta molt ben pensada per salvar la bretxa entre regulació i descentralització..

Les opinions expressades pel comissari Peirce són pròpies i no representen necessàriament les de la Comissió de valors i els seus companys de comissió.          

Aquesta entrevista s’ha editat per claredat.

 

RS:  Per a algú que intenta determinar si el model de negoci és una utilitat o una seguretat, quins diríeu que són els tres elements més importants a tenir en compte??

HP:  Bé, crec que el que suggeriria és que feu una ullada a la prova de Howey i que determineu on encaixeu, si esteu venent el testimoni a persones amb la promesa que, com a promotor, faràs alguna cosa per fer aquest testimoni augmenta de valor. Si és així com ho promocioneu, diria que heu d’estudiar Howey detingudament i determinar de quin costat de la línia us caieu..

Podeu llegir més informació de la SEC sobre la prova de Howey a continuació:

RS:  Si un model de negoci és una seguretat, quins són els primers passos que hauria de fer l’empresa amb la SEC?

HP:  Animaria absolutament a tothom que treballa en alguna cosa a entrar a la SEC el més aviat possible en el procés i dirigir-se específicament a FinHub, que podeu trobar al lloc web de la SEC. Podeu reunir-vos amb nosaltres personalment o bé per telèfon. Per a les persones interessades a mantenir-me al corrent, i només cal que tinguin una idea del nostre personal sobre quins tipus de coses penseu, com la primera pregunta que heu plantejat pel que fa a la vostra ubicació, seguretat o no seguretat. No us donaran consell legal, sinó que us donaran coses que realment hauríeu de pensar en intentar esbrinar de quin costat de la línia us trobeu i, per tant, com podeu fer la vostra oferta de fitxes..

Les persones que vulguin organitzar una reunió o parlar amb el personal de la SEC poden omplir un formulari de sol·licitud aquí, o poseu-vos en contacte directament amb l’oficina del comissari Peirce a [email protected].

RS: No es fa gaire menció sobre les STO (Security Token Offerings) al lloc web de la SEC. Creieu que els inversors estan millor protegits amb un STO que un ICO??

HP:  Miro cada oferta cas per cas, de manera que és molt difícil fer declaracions generals així. Crec que la gent ha de mirar on cauen les coses, si es tracta d’un valor, esbrinar si voleu fer-ho com a oferta registrada o si voleu utilitzar una exempció i esbrinar on cau millor exempció d’ús. Em costa dir amb rotunditat que les STO són ​​millors que les ICO o viceversa, de nou prenem un enfocament basat en fets i circumstàncies; veiem que totes les ofertes es tracten per mèrits propis.

RS: Els inversors haurien de ser igual de prudents amb les OTS que amb les ICO?

HP:  En aquesta situació, com en qualsevol altra situació, dic a les persones que compren coses que facin les preguntes adequades, si està posant molts diners en joc en alguna cosa, és millor que faci moltes preguntes, independentment de si es tracta d’un si voleu fer un cotxe nou o comprar una fitxa o comprar una acció o un bo, heu de fer preguntes. Si no podeu obtenir la resposta que creieu que hauríeu d’obtenir i si no obteniu respostes a preguntes raonables de fer, és probable que no vulgueu invertir. Hi ha algunes marques vermelles bàsiques que s’apliquen a qualsevol compra o inversió, independentment de si es tracta d’un actiu digital o d’una seguretat tradicional.

RS: En aquesta època de l’any passat, vau dir que “podríem traçar línies més clares un cop veiem que maduren més projectes de blockchain”. Com creus que han madurat els projectes blockchain durant l’últim any? És més o menys la maduresa del que esperàveu?

HP:  Crec que definitivament hi ha hagut una maduració, és encoratjador i m’agrada veure que la gent és cada vegada més exigent. La gent fa més preguntes que fa un o dos anys. Crec que mantenir projectes amb un nivell superior ha estat bo per a tothom. Crec que veuríem més maduresa si el marc de la legislació sobre valors fos més clar del que és. És una mica un problema de pollastre i ous, no es pot veure tant desenvolupament sense claredat reguladora i no es pot veure la claredat reguladora sense saber per a què es proporciona claredat. Tinc l’esperança que veurem un desenvolupament més durant l’any vinent, potser molts d’aquests passaran fora dels EUA, però ens pot ajudar a pensar com hauria de ser el marc regulador.

RS: Sé que Malta està fent una regulació progressiva per a la cadena de blocs i els actius digitals, crec que això està ajudant a guiar la gent en una millor direcció.

HP:  Veiem altres jurisdiccions, Malta, Suïssa i algunes altres jurisdiccions que adopten un enfocament futurista. Crec que podem aprendre del que estan fent. M’agradaria que estiguéssim més a l’avantguarda, però no és dolent que altres persones hi pensin i puguem aprendre d’ells; els reguladors també poden aportar recursos!

RS: Heu estat bastant vocals sobre que la SEC adopta un enfocament de veure i veure amb els ICO i els actius digitals. Molta gent de la indústria de l’ICO / actiu digital vol que la SEC reguli ràpidament, de manera que no necessiti operar en una zona grisa. Què diríeu a aquella gent??

HP:  Els diria que tinc una idea d’un port segur. Espero que la gent ho pugui mirar. Als Estats Units hi ha molts temes on hi ha poca claredat, només es tracta d’un d’aquests temes. Espero que la gent es posi en contacte amb mi i em doni informació sobre això i puguem desenvolupar alguna cosa que sigui viable

Els lectors poden veure el comissari Peirce Discurs i proposta de port segur aquí.  La proposta de port segur detalla cinc condicions que han de complir els equips per poder aprofitar una exempció limitada de temps de les disposicions de la llei federal de valors:

“En primer lloc, l’equip ha de tenir intenció que la xarxa en què el token funcioni arribi a la maduresa de la xarxa (definida com a descentralització o funcionalitat de token) en un termini de tres anys a partir de la data de la primera venda de token i emprendre la bona fe i els esforços raonables per assolir aquest objectiu. . En segon lloc, l’equip hauria de revelar la informació clau en un lloc web públic de lliure accés. En tercer lloc, el testimoni s’ha d’oferir i vendre amb el propòsit de facilitar l’accés a la xarxa, la seva participació o el seu desenvolupament. En quart lloc, l’equip hauria de fer bona fe i fer esforços raonables per crear liquiditat als usuaris. Finalment, l’equip hauria de presentar un avís de confiança ”.

La proposta de port segur és un treball en curs i el comissari Peirce agraeix aportacions addicionals.   

RS: El mes passat, la SEC va presentar una proposta de norma per modificar la definició d ‘”inversor acreditat”. Podeu explicar-nos una mica més sobre aquests canvis proposats i com creieu que poden beneficiar els actius digitals i la indústria ICO??

HP:  Els canvis es centren realment en la categoria institucional en lloc de la categoria d’inversor acreditat individual. Quan parlem d’inversors acreditats, sento comentaris sobre la frustració que tenen les persones perquè jutgem bàsicament la sofisticació financera per una mètrica, i això és pel ric que sou. Per tant, hi ha molta gent que m’ha dit que els agradaria veure la classe individual del que s’amplia un inversor acreditat a persones que han demostrat la seva sofisticació financera d’altres maneres. Està obert per a comentaris i la gent ho pot considerar i, si la gent no ho té en compte, la majoria dels canvis proposats seran del costat de l’entitat.

RS: El públic en general pot considerar els canvis proposats per als inversors acreditats?

HP:  Absolutament.

HP:  Només podeu enviar un correu electrònic, és un procés relativament indolor. Puja al lloc web perquè tothom el pugui veure. Sens dubte, agraïm els comentaris i és especialment agradable rebre notícies de persones que potser no sabien que podrien enviar comentaris. Sempre desitgem que les nostres propostes arribin a més i més gent.

Per obtenir més informació sobre els canvis proposats per modificar la definició d ‘”inversor acreditat”:

La data límit per proporcionar comentaris sobre la definició d’inversor acreditat proposada és el 16 de març de 2020. Es poden enviar comentaris [email protected], assenyalant el número de fitxer S7-25-19 a la línia d’assumpte o al fitxer formulari de comentaris aquí, i feu clic a “Envia comentaris a S7-25-19” al número de llançament 33-10734.

RS: Actualment, les empreses poden recaptar legalment fins a 1,07 milions de dòlars mitjançant el finançament col·lectiu; en l’entorn actual, això no suposa gaire capital inicial per a indústries com la tecnologia. Per sobre dels 1,07 milions de dòlars, les empreses no tenen moltes opcions conscients dels costos per augmentar el capital legalment; els requisits perquè una empresa tingui una sortida a borsa és enorme i suposa un cost igualment enorme. Algunes persones han utilitzat ICO / STO / IEO com a pont per solucionar aquest buit. Què penses d’això?

HP:  Estaria d’acord que el finançament col·lectiu no ha assolit el potencial que podria aconseguir, i això és una cosa que ara ja fa poc que hem establert, hem de mirar si hem d’ajustar el seu funcionament i quins són aquests ajustaments hauria de ser. Una de les coses que tenim a la SEC que ens ha estat útil és un comitè consultiu de formació de capitals de petites empreses que es reuneix periòdicament, és un grup de persones que no pertanyen a la SEC que participen en la captació de capital per a petites empreses. Ens proporcionen informació sobre les normes existents i sobre com cal modificar-les perquè siguin més viables o sobre la necessitat de possibles noves exempcions per a les persones que intenten recaptar diners. A través d’aquest fòrum hem tingut algunes possibilitats de pensar sobre el finançament col·lectiu i com podem fer que funcioni millor. Crec que la gent intenta ser creativa a l’hora de pensar com pot recaptar diners, així que sospito que teniu raó, hi ha qui veu ofertes de fitxes com a alternativa a alguna cosa com el finançament col·lectiu. Si ho fan, és millor que considerin seriosament com s’apliquen les lleis sobre valors al que fan.

RS: Hi ha hagut un augment de les IEO (Ofertes inicials d’intercanvi) en els darrers sis mesos aproximadament; Vaig notar que la SEC va emetre un Alerta per a inversors sobre IEO recentment, que és útil per a inversors que potser no s’adonen del que passa amb algunes IEO. Sé que alguns IEO intenten que els projectes sonin més oficials que ells.

HP:  Sí, a la gent li agrada fer això. Un dels meus mantres constants és que vull que la SEC estigui més oberta a permetre que la gent recapti diners i inverti en projectes. Però també vull que la gent sàpiga, com a contrapartida, que la SEC no firma les inversions. Per tant, quan invertiu en alguna cosa, és l’inversor qui ha de decidir si és una bona inversió i si és una bona inversió per a vosaltres. No suposeu que les coses han estat prèviament esborrades o signades per la SEC per més oficial que sembli alguna cosa.

RS: Aquest és un gran consell per a molts nous inversors que aquesta indústria ha atret.

RS: La Borsa de Nova York existia i funcionava durant més de 100 anys abans que es constituís la Securities and Exchange Commission. Si el públic va poder negociar amb èxit accions en borses no regulades durant tant de temps, creieu que és possible que la gent pugui autorregular amb èxit la indústria de l’ICO fins que no hi hagi una regulació adequada de la SEC?

HP: Hi ha moltes maneres diferents de regular. Als Estats Units, hem optat per regular el nostre mercat de valors amb una combinació d’autoregulació, regulació governamental i regulació quasi governamental. Un punt que he fet en aquest espai, que de vegades es perd als reguladors governamentals com jo, és que algunes regulacions es produeixen de manera natural: els mercats es regulen i es disciplinen a si mateixos. Crec que la indústria de valors és una de les que hem vist que algunes versions d’autoregulació poden ser força efectives. Dit això, tenim un marc que implica un regulador governamental (SEC), en la mesura que la gent participa en activitats que ens corresponen, nosaltres som el regulador que escriu les normes, de manera que hi hauria d’haver interacció entre el que passa l’espai i nosaltres. No es poden fer coses que pertanyen a la nostra jurisdicció i dir “bé, m’autoregulo, per tant, és una alternativa acceptable”.

RS: I es torna a dir que abans, poseu-vos en contacte amb la SEC i la SEC us pot ajudar a orientar la gent cap a on mirar.

RS: He observat durant els darrers dos anys una diferència força dramàtica en el panorama dels actius digitals: la gent s’autoregula, les empreses són més professionals i la gent fa millors preguntes. Sé que a moltes persones els agradaria la regulació de la SEC perquè poguessin seguir fàcilment la llei.

HP:  Jo també ho entenc. Crec que estem intentant arribar a un lloc on puguem facilitar que les persones que intenten fer el correcte ho facin d’una manera que compleixi les nostres normes que també assoleixin els seus objectius, aquest és el lloc que vull per arribar a. Mai serà especialment senzill, perquè les nostres lleis sobre valors poden ser realment difícils, però sens dubte ho podem fer més fàcil del que és ara.

RS: Preveieu que la normativa sigui més fàcil de seguir per a la gent el proper o dos anys?

HP:  Jo tinc la il·lusió, és per això que volem fer arribar la idea de projecte de port segur perquè puguem pensar-hi. Una part de la infraestructura reguladora dels Estats Units que no fa res simple és que tenim tants reguladors diferents que tenen un potencial interès en aquest espai. Per tant, fins i tot si fem alguna cosa a la SEC, hi ha altres reguladors que també poden tenir alguna cosa a dir. Hi ha cooperació entre governs, però crec que escoltarem encara més crides perquè hi hagi una cooperació encara millor i més estreta.

RS: Hi ha alguna cosa més que no vàrem tocar que vulgueu compartir?

HP:  No, crec que ho vas cobrir bé. Té raó en centrar-se en aquesta qüestió sobre on cauen les coses respecte a les nostres lleis sobre valors i com podem treballar per ajustar aquestes lleis sobre valors perquè ajudin a deixar clar a les persones potencials que estiguin interessades a participar-hi. Quan un projecte realment busca fer alguna cosa legítima amb els fons i quan veu fer alguna cosa que no sigui legítima amb els fons, intenta fer un camí clar per a les persones que intenten fer el correcte i crec que serviran a tots nosaltres bé.

A continuació es mostren alguns enllaços útils addicionals:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner