Какво е Storm (STORM)? Всичко, което трябва да знаете

Все повече хора се обръщат към фрийланс в днешния свят поради толкова много причини. Някои не могат да си намерят работа, докато много други губят работата си и трябва да направят нещо, за да подкрепят финансово семействата си.

Повечето платформи на пазара са еднакво полезни при свързването на милиарди хора на глобалния пазар на свободна практика с работодатели, но със значителен проблем. Тези традиционни централизирани платформи на свободна практика печелят повечето пари за себе си. Те начисляват до 40% от това, което печели продавачът.

Пазар на бурите, като е бил на пазара за дълго време като BitMaker, сега Игра на буря, предлага различен и евентуално най-добрият подход за получаване на заплащане на реалната стойност на енергията, вложена в изпълнение на микрозадачи и концерти, като таксува само 1% и от приходите си и изпраща изплащания в криптовалути.

Какво е Storm Market?

Storm Market е децентрализиран пазар за участниците в Storm Market, наречен Storm Makers (те включват продавачи, рекламодатели, компании и т.н.), които се опитват да набавят за услугите на фрийлансъри да изпълняват задачи от различни нива и Storm Players (това са потребители, зрители , на свободна практика и др.), които помагат за изпълнението на тези задачи.

В замяна на изпълнението на задачи от създателите на бурята, играчите на буря получават награда болтове на платформата, които могат да бъдат използвани за Токени на бурята и може да се продава или обменя с други криптовалути. Играчите на буря също се плащат в криптовалути Ethereum и Bitcoin.

Защо Storm Market?

От известно време на пазара на свободна практика има значителен преход. Работодателите поставят по-голям акцент върху технологиите и автоматизацията, отколкото традиционния работен график, за по-голяма ефективност и същевременно намаляване на разходите, като институциите могат да наемат софтуерен инженер от Канада, дизайнер от Полша и мениджър на общността от Холандия.

Това е пробив както за работодателите, така и за служителите, тъй като вече няма географски ограничения за двете страни, а плакатите със задачи могат да осигурят квалифицирани работници от глобален фонд от таланти.

Проблемът и неговото решение

С настоящите централизирани платформи, които са установили силен пазар, компании като Fiverr, TaskRabbit, Upwork, MTurk имат мрежа, разпространена в световен мащаб, но текущите проблеми нараняват финансово на свободните работници. Фрийлансърите губят до 40% от заплатите си за тези платформи с ограничения за теглене. Всички тези проблеми създадоха опасна връзка между плакатите със задачи и изпълнителите.

Блокчейнът може да създаде трайно решение чрез създаване на платформа, където се извършва списък и изпълнение на задачи, без посредник и награди, изплащани директно на фрийлансъри като токени, които могат да бъдат осребрени в реални пари.

Как работи Storm Play

StormX, компанията отзад Игра на буря, започна с различен подход към цифровия пазар чрез прехвърляне на богатство между участниците в платформата с криптовалути чрез Android мобилно приложение.

Потребителите могат да спечелят болтове (точки) в три отличителни области:

Игра на буря

С приложението Store Play от StormX Inc се публикуват възможности на платформата, която работи на Ethereum Blockchain и потребителите могат да изпълняват задачите, за да печелят награди.

Магазин за бури

Платформата възнаграждава купувачите за закупуване на конкретни продукти или заявки за услуги чрез пазара с бонус жетони.

Концерти на Буря

С Storm Gigs потребителите могат да получат достъп до децентрализирания пазар, където микрозадачите се разпространяват редовно в различни категории, които включват QA тестване, машинно обучение и задачи на свободна практика.

Тези задачи играят жизненоважна роля в екосистемата. Тези задачи се изпълняват с помощта на интелигентни договори, които са споразумение между плаката на задачите (Maker) и изпълнителя на задачи (Player). Тези договори съдържат подробности за работата, етапа и условията на плащане.

Целта на Storm Market е да намали разходите за публикувани задачи и също така да гарантира, че тези, които изпълняват тези задачи, получават справедливи награди за времето си.

Предимства на Storm Market

Платформата има за цел:

 • Премахване на триенето между купувачи и продавачи без посредници.
 • Намалете разходите за транзакции в сравнение с други традиционни платформи за микрозадачи.
 • Премахване на рисковете и разходите за разрешаване на спорове чрез прилагане на правила в рамките на интелигентните договори.
 • Раздаване на микро награди за микрозадачи.
 • Даване на възможност както на Storm Players, така и на маркери на Storm, за да достигнат до широка аудитория, като помагат на бизнеса им по-ефективно и предоставят на свободни професии повече възможности за печалба.

Жетоните на бурята и съвместими портфейли

Токени на бурята са официална криптовалута на Платформа Storm Market. Производителите на бури могат да публикуват задачи на платформата, използвайки жетоните.

Storm жетони могат да бъдат спечелени чрез изпълнение на задачи на децентрализираната платформа Storm Market чрез гледане на видеоклипове наред с други неща. Те също бяха закупени по време на продажбата на токени и вече са достъпни за закупуване / замяна на платформи за обмен на криптовалути.

Токените са токени ERC20 и са внедрени като интелигентни маркери, използвайки протокол Bancor.

Да бъдеш Токен ERC20, на Токен на бурята е съвместим с всички портфейли за криптовалута ERC20.

Хардуерни портфейли като Трезор или Книга би било чудесно да ги съхранявате за по-добра сигурност.

Притежателите могат също така да съхраняват своите токени в софтуерни портфейли като MyEtherWallet, MetaMask, Мъгла, Паритет, и Доверие Портфейли на Ethereum.

Къде да купя букви за буря

Пазар на бурите, от ребрандирането, е включен в списъци на някои борси. Токени на бурята могат да бъдат закупени с помощта на фиат и криптовалути като биткойни и етери.

Буря (STORM) се търгува на следните борси: Binance, HitBTC, Мрежата на Банкор, Coinrail, Coinnest, YoBit, IDEX, Радарно реле, и ForkDelta.

Може да се закупи и с фиат На YoBit обмен.

ICO на Storm Token

Разпродажбата на токени започна на 7 ноември и завърши на 8 декември 2017 г.. StormX успя да събере 64 321 ETH (32 милиона долара по това време) от разпродажбата на токени. Беше обявено, че всички непродадените символи ще бъдат излъчени.

1 буря на жетона беше на цена от $ 0,0113 при продажба на символи.

Общият токен е 10 000 000 000 БУРИ.

Пътна карта на пазара за бури

 • 2014: BitMaker освободен. Приложение за цифрова реклама, което изкоренява традиционните маркетингови методи, като предлага биткойн в замяна на ангажираност на клиентите.
 • Февруари 2017: Функцията BitTask е освободена. Стартира първото ни голямо издание, за да позволи на потребителите да се включат в по-опит на ниво ангажираност.
 • 1 август 2017 г .: Бяла книга освободена. Пуснете официална бяла книга за Storm Market и STORM Token.
 • Август 2017: Проведена публична QA сесия. Дръжте публично Q&A и AMA на Reddit, за да предоставят на обществеността възможност да научи повече за предстоящата тълпа.
 • 15 август 2017 г .: Започва продажбата на тълпата STORM token.
 • 15 август 2017 г .: 13:00 UTC STORM Token става достъпен за публична покупка.
 • Q4, 2017: Жетони на STORM & BitMaker да бъде интегриран. Активирайте STORM с BitMaker.
 • Q1, 2018: BitMaker за iOS ще бъде стартиран. Стартирайте BitMaker за iOS.
 • Q1, 2019: Предстои стартиране на мобилен клиент Storm Market. Първият децентрализиран пазар на микрозадачи, задвижван от STORM токени.

Екип зад проекта

StormX Inc, базирана във Вашингтон компания, създала платформата Storm Market и нейния токен. Платформата вече може да се похвали с 250 000 активни потребители на платформата преди ребрандирането.

Основните членове на компанията включват Саймън Ю. който е главен изпълнителен директор и съосновател, Шон Джун техническият директор и Ари Ю като главен оперативен директор.

Заключение

С Пазар на бурята, всеки, навсякъде и на всяко устройство може да участва на световния пазар на свободна практика. Потребителите могат да рекламират своите умения в световна мрежа и да печелят Storm Tokens, които могат да се търгуват с реални пари, изпълнявайки микрозадачи.

Важни връзки

Facebook

Twitter

Раздор

Телеграма

Среден

Reddit

Bitcointalk

Бяла хартия

Уебсайт

Promo
banner
Promo
banner