Com intercanviar opcions de criptografia a OKEx

Un tutorial pas a pas per negociar opcions de criptomoneda a OKEx

Les opcions, com els futurs, són derivats que fan un seguiment del preu d’un actiu subjacent. Tanmateix, a diferència dels futurs, les opcions donen al comprador el dret, però no l’obligació, de comprar (és a dir, opcions de compra) o vendre (és a dir, opcions de venda) l’actiu subjacent a un preu específic a una data determinada o abans, anomenada caducitat. . Per als comerciants, les opcions poden servir com a eina eficaç per complir diversos objectius d’inversió de la seva cartera, com ara:

  • Limiteu les pèrdues a la baixa en un mercat en declivi.
  • Generar beneficis en períodes d’alta volatilitat.
  • Especifiqueu moviments de preus amb un risc relativament baix.

Tot i que els futurs són més populars, les opcions de criptomoneda també guanyen força i s’ofereixen mitjançant intercanvis de criptomonedes líders com OKEx. Si voleu canviar opcions de criptografia, aquest tutorial us ajudarà a començar.

Funcions de Crypto Options a OKEx

OKEx admet el comerç de contractes d’opcions amb tres criptomonedes – Bitcoin (BTC), Ether (ETH) i EOS – com a actius subjacents. Els detalls que cal tenir en compte en termes d’opcions de criptografia a OKEx són els següents:

  1. Els contractes d’opcions de compra i venda estan disponibles per a la negociació.
  2. Els contractes caduquen en períodes d’un dia, dos dies, setmanals, quinzenals, mensuals, trimestrals i bimensuals.
  3. Els contractes segueixen l’estil europeu i només es poden exercir a la data de caducitat (i no abans).
  4. Els contractes es resolen a les 8:00 UTC del divendres de la setmana de caducitat.
  5. Els contractes es negocien 24/7.

El gràfic següent proporciona detalls addicionals que poden ser útils per als usuaris que no coneixen les opcions que operen a OKEx.

Detalls dels contractes d’opcions d’OKEx. Font: OKEx

Pas 1: aneu a la secció d’opcions

Aneu a la pàgina d’inici OKEx i aneu a Comerç al menú superior per veure els mercats disponibles. A continuació, feu clic a Bàsic a l’etiqueta “Opcions” per obrir la secció d’opcions. La versió bàsica ofereix un bon punt de partida per als principiants que operen amb opcions, però si sou un comerciant experimentat, podeu triar Avançat per obtenir un tauler més complet.

OKEx Marge Trading

Eina de detecció d’opcions

Els operadors nous sovint s’enfronten a una forta corba d’aprenentatge a l’hora de negociar derivats. Per ajudar els usuaris a conèixer les opcions de criptomoneda, OKEx ha desenvolupat la característica Opcions de detecció, que us guia pel procés de compra d’opcions..

Quan un usuari navega a la secció d’opcions, veu per defecte l’eina de descobriment. Si voleu utilitzar l’eina, es pot veure aquí el vídeo del tutorial i les directrius pas a pas per a la detecció d’opcions.

Als efectes d’aquesta guia sobre com operar opcions de criptomoneda, utilitzarem el tauler bàsic com a referència per negociar opcions de criptografia a OKEx, al qual es pot accedir fent clic a Totes les opcions fitxa.

Opcions de comerç - OKEx

Pas 2: activeu el comerç d’opcions

Els principiants que operen en el comerç d’opcions han d’entendre i reconèixer els riscos implicats i només després d’haver marcat la casella serà possible Activeu el comerç de derivats a OKEx, tal com es mostra a la pantalla següent.

Activeu el comerç d'opcions

Pas 3: transferiu fons al vostre compte d’opcions

Cal finançar el vostre compte d’opcions abans de començar a operar. Si no teniu cap saldo al compte d’opcions, feu clic a Transferència (ja sigui a la pàgina “Opcions de negociació” o a la llista desplegable “Actius” del menú superior) per moure fons entre comptes.

Si no teniu cap actiu de criptografia al vostre compte d’OkEx, podeu comprar criptografia o aprendre a dipositar criptografia a OKEx amb la nostra guia per a principiants de negociació de criptografia..

Quan el vostre compte tingui recursos criptogràfics, podeu utilitzar el fitxer "Transferència" , tal com es mostra a continuació, per moure-les de la vostra "Compte de finançament" al vostre "Opcions del compte" per començar a cotitzar. Un cop hàgiu emplenat l’import que voleu transferir, feu clic a Confirmeu.

Pas 4: trieu un contracte d’opcions per negociar

Ara podeu seleccionar el tipus de contracte que desitgeu a la barra esquerra del tauler de negociació d’opcions. Actualment, les opcions disponibles són BTCUSD, ETHUSD i EOSUSD, que són "Opcions de moneda amb marge," és a dir, que es liquiden a les monedes digitals subjacents.

A continuació, feu clic a Totes les opcions i seleccioneu el període de temps desitjat per a la caducitat del contracte mitjançant "Tots" llista desplegable. Les opcions disponibles són d’un dia, dos dies, setmanals, quinzenals, mensuals, trimestrals i bimensuals.

Les opcions bimensuals es generaran cada divendres, mentre que les opcions mensuals i bimensuals es generaran cada tercer a últim divendres del mes i l’últim divendres del trimestre, respectivament..

BTCUSD: exemple de negociació d’opcions

En aquest tutorial sobre el comerç d’opcions, seleccionarem el contracte d’opcions setmanals etiquetat com a “BTCUSD-20200828-12000-C” com a exemple.

La convenció de noms seguida dels contractes d’opcions és: subjacent-expiry-strike-type.

Basant-nos en el seu nom, BTCUSD-20200828-12000-C, podem dir que BTC és l’actiu subjacent, mentre que 20200828 fa referència a la data de caducitat del 28 d’agost de 2020, mentre que el 12000 es refereix al preu de vaga en USD. La lletra C indica que es tracta d’una opció de compra, que dóna als comerciants el dret de comprar l’actiu subjacent al preu de vaga en caducar. Alternativament, la lletra P indica opcions de venda, que donen als comerciants el dret de vendre l’actiu subjacent al preu de vaga en caducar.

Pas 5: introduïu els detalls de la comanda i executeu-los

Després de seleccionar el contracte desitjat, podeu introduir el vostre “Preu” i “Import” per al comerç. Per a les opcions de negociació d’OKEx, l’ordre límit és l’únic tipus disponible per als comerciants. Si voleu executar la vostra comanda el més aviat possible, podeu fer clic a BBO (és a dir, la millor oferta), que coincideix amb la vostra comanda amb les millors ofertes del mercat.

Després d’introduir els detalls de la comanda, podeu fer clic a Comprar o bé Vendre per comprar o vendre contractes. En el nostre exemple de BTCUSD-20200828-12000-C, anar llarg significaria comprar una opció de trucada, mentre que una posició curta es pot aconseguir comprant una opció de venda. La venda de contractes d’opcions és una empresa avançada i no s’aconsella als principiants a causa de l’alt risc que comporta.

Els comerciants han de negociar com a mínim un contracte per fer la comanda amb èxit. A l’exemple de BTC / USD, cada contracte representa 0,1 BTC.

exemple de negociació d’opcions

Per exemple, podeu configurar una ordre límit amb un preu de vaga de 0,024 BTC per contracte i obrir una posició llarga per a "BTCUSD-20200828-12000-C" amb un contracte o "Cont."

El tauler de negociació també mostra informació bàsica per al contracte d’opcions, com ara "Índex (USD)," "Marca el preu" i "Interès obert." L’índex (USD) fa un seguiment del preu mitjà de BTC / USD mitjançant cinc borses criptogràfiques, mentre que el preu Mark (BTC) és el preu de referència calculat a partir de l’índex subjacent (BTC / USD). L’interès obert aquí fa referència al nombre total de contractes d’opcions pendents.

Pas 6: reviseu l’ordre executada

Un cop s’hagi enviat el vostre comerç, la vostra comanda estarà pendent abans de l’execució i podeu revisar l’estat de la vostra posició fent clic a Comandes obertes a la part inferior de la pàgina d’inici de negociació d’opcions. En aquesta secció es mostra informació sobre transaccions, com ara el nombre de contractes de la comanda, o “Mida (cont.)”, “Marge (BTC)”," “Estat”, etc. El marge és el diner prestat de l’intercanvi criptogràfic perquè els usuaris facin una inversió.

Pas 7: (Opcional) Cancel·leu la comanda

Si voleu cancel·lar la vostra comanda oberta, podeu fer-ho fent clic Cancel · lar a la pestanya “Comandes obertes”.

Les comandes obertes són ordres que no es compleixen al mercat, esperant que s’executin. Les posicions obertes, en canvi, són operacions establertes que encara no s’han tancat amb un ofici contrari. Si teniu una posició curta oberta a BTC, podeu tancar la posició comprant de nou BTC. Si teniu una posició llarga oberta a BTC, la podeu tancar venent la posició llarga.

Comissions per negociar opcions de criptografia a OKEx

Per a les opcions de negociació a OKEx, el tipus de comissió d’exercici d’opcions és del 0,02% i és independent del nivell d’un usuari. A més, les opcions d’un o dos dies estan exemptes de la quota d’exercici.

També s’apliquen comissions de fabricant, contractista, liquidació i liquidació parcial, en funció de la posició comercial de l’usuari. Aquestes tarifes varien segons els nivells diferents i podeu veure més detalls a la pàgina d’informació de les taxes.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner