Com es realitza el comerç P2P a l’Índia mitjançant OKEx

Com que és un dels intercanvis de derivats i derivats de criptomonedes més grans del món, OKEx és on podeu diversificar convenientment la vostra cartera de negociació amb una gamma d’instruments de negociació de derivats..

OKEx proporciona el comerç peer-to-peer amb el preu més baix, la liquiditat del mercat més profunda i el procés KYC més ràpid als nostres usuaris. Per als usuaris indis, OKEx P2P us permet comprar Bitcoin i Tether amb rupia índia (INR) amb les principals passarel·les de transferència bancària, com ara UPI, IMPS, Neft i RTGS.

OKEx permet als usuaris d’escriptori i mòbils utilitzar INR per operar amb criptografia i rebre accés instantani a tot l’ecosistema OKEx. Mireu els vídeos del tutorial o seguiu la guia pas a pas següent per començar!

https://www.youtube.com/watch?v=VJ7tYc5kdxc&feature = youtu.be

Aquesta guia comença amb els passos per als usuaris d’escriptori.

Pas 1: inicieu la sessió al vostre compte a OKEx

Aneu a la pàgina d’inici OKEx i feu clic a iniciar Sessió a l’extrem superior dret per introduir les dades d’inici de sessió.

Pas 2: aneu a la pàgina P2P Trading

En primer lloc, aneu a Compra venda des del menú superior de la pàgina d’inici. Fer clic a P2P Trade al submenú per anar a la secció de negociació P2P.

Pas 3: seleccioneu INR com a moneda i afegiu una forma de pagament

A la secció de negociació P2P, feu clic al menú desplegable de divises i seleccioneu INR (BTC a INR) com a moneda.

Ara, passeu el cursor per sobre Gestió a la part superior dreta de la pàgina d’inici i feu clic a Configuració.

A la pàgina de configuració, assegureu-vos que INR és l’opció seleccionada per a "Configuració del pagament" i després feu clic a Afegiu una forma de pagament.

Pas 4: inicieu una transacció

Després d’afegir la forma de pagament, feu clic a P2P Trade.

Podeu fer clic a Vendre per revisar les ofertes disponibles a la venda o seleccionar Llibre de comandes per revisar totes les comandes de compra i venda disponibles.

En el nostre exemple, comprarem BTC a l’anunciant "Anirudh."

Seleccioneu Transferència bancària al "Tipus de pagament" i, a continuació, feu clic a Comprar BTC per iniciar la transacció.

Pas 5: introduïu els detalls de la transacció

Introduïu l’import que voleu rebre a BTC i veureu l’import convertit en INR. Feu clic a Transferència bancària com a forma de pagament.

A continuació, feu clic a Comprar BTC procedir.

Pas 6: confirmeu els detalls de la transacció i continueu

Per confirmar la vostra comanda per comprar BTC, consulteu el "Preu," "Quantitat," "Suma total" i "Pagament" camps. Feu clic a Continua per confirmar la transacció.

Podeu posar-vos en contacte amb el venedor al quadre de xat que hi ha a la part dreta de la pàgina. Consulteu els detalls sobre "Mètode de pagament," "Nom del beneficiari," i "Número de targeta bancària."

Feu clic a He pagat, el següent pas si els detalls anteriors són correctes. Confirmeu el fitxer "Import del pagament" i "Nom del beneficiari," a continuació, feu clic a Pagat.

Pas 7: reviseu la transacció

Després, veureu un missatge nou al quadre de xat: “Heu pagat correctament la vostra comanda 200715170256205. Espereu que el venedor deixi el recurs”.

Fer clic a Comandes a la part superior de la pàgina d’inici per revisar la comanda. A continuació, feu clic al número de comanda "200715170256205" per comprovar l’estat de la comanda.

Un cop finalitzada la comanda, torneu a la pàgina Comanda fitxa.

Fer clic a Completat per revisar totes les transaccions completades. A continuació, feu clic al número de comanda de la transacció que voleu revisar.

Pas 8: reviseu el saldo dels vostres actius

A continuació, podeu fer clic a Els meus actius per comprovar la vostra cartera de criptografia.

Feu clic a Comptes de negociació, seleccioneu P2P per revisar el vostre saldo de BTC.

Per als usuaris de mòbils, podeu seguir els passos següents per canviar INR per criptografia a OKEx!

https://www.youtube.com/watch?v=ID45n81TIqM&feature = youtu.be

Pas 1: aneu a la pestanya Comprar criptografia

En primer lloc, aneu a Compra Crypto a la part inferior de l’aplicació mòbil.

Pas 2: seleccioneu INR per operar

Toqueu USD a la part superior dreta i seleccioneu INR com a moneda fiduciària.

Pas 3: comproveu la configuració de pagament

Ja podeu obrir el fitxer P2P pestanya per al comerç P2P.

Toqueu el botó de menú de l’esquerra per expandir-lo i trieu Configuració de pagament per verificar que s’estableixi una transferència bancària com a forma de pagament. Torneu a la pàgina comercial P2P i toqueu el botó + símbol a l’extrem inferior dret de l’aplicació mòbil per comprovar la configuració de la transacció.

Trieu Fiat a token per al "Tipus," INR per "Fiat" i Transferència bancària per "Mètode de pagament." A continuació, toqueu Desa.

Pas 4: inicieu una transacció

Ara podeu triar un venedor amb el qual comercieu. En aquest exemple, comerciarem amb el venedor "Anirudh." Toqueu Comprar per iniciar la transacció.

Seleccionem Tots unitats de BTC per operar en aquest exemple. Mostra tots els BTC disponibles per al comerç i unitats equivalents en INR. Aixeta Comprar procedir.

Pas 5: comproveu els detalls personals i comercials de la transacció

Comproveu les dades personals de la transacció, com ara "mètode de pagament," "Nom del beneficiari," "Núm de compte." i "Informació."

Podeu tocar Contacte amb el venedor a l’extrem superior dret per enviar un missatge que avisarà al venedor.

Després, comproveu els detalls de la negociació, com ara "Preu de negociació unitari," "Import de negociació," "N º de comanda." i "Nom del venedor."

Pas 6: efectueu el pagament

Si tot és correcte, seleccioneu Pagament realitzat.

Confirmeu la forma de pagament i l’import una vegada més i toqueu Pagament realitzat.

Pas 7: la transacció s’ha completat

Toqueu el botó logotip del registre de transaccions a la part dreta i veureu la transacció a la pestanya pendent, juntament amb una hora estimada d’arribada.

Un cop finalitzada la transacció, veureu aquest missatge: "L’element s’ha transferit al vostre compte fiduciari."

Pas 8: reviseu la transacció

La vostra transacció apareixerà a sota de Completat fitxa.

També podeu tornar a la secció de negociació P2P i obrir la configuració per seleccionar Els meus actius i reviseu el saldo del vostre compte P2P.

Ara heu fet una transacció amb èxit a OKEx!

Taulell OTC per al mercat indi

OKEx està previst que llanci un taulell OTC a l’Índia per proporcionar als comerciants indis fons de liquiditat més profunds i un mitjà més personalitzat i eficient per realitzar operacions de grans ordres. Properament s’anunciarà més informació.

Les carteres segures són la nostra prioritat

Les criptomonedes que compreu a la plataforma OKEx P2P s’acrediten directament a la vostra cartera OKEx per operar a tots els mercats i borses d’OkEx. La seguretat de les vostres monedes a la cartera OKEx és l’últim que us hauria de preocupar i, amb un compte OKEx, teniu a la vostra disposició una cartera de nivell institucional..

Negociació P2P per a anunciants

Com a anunciant, podeu publicar les vostres ofertes de compra / venda a la plataforma OKEx P2P i fer-les anunciar gratuïtament als vostres usuaris objectius. A part d’això, el servei de dipòsit en garantia també és gratuït per als anunciants i usuaris.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner