DexAge – ориентирана към потребителите и универсална платформа за крипто търговия

С над 200 борси, улесняващи търговията с крипто по целия свят, търговците и инвеститорите все още се борят да реализират надеждни печалби от своите инвестиции. Фактът, че повечето от тези борси работят на централизирана архитектура, е една от критичните причини, които водят до неефективност, като липса на сигурност, висока несигурност, заплахи за данни, високи такси за транзакции и т.н., в рамките на централизираната система. Тези клопки оказват значително влияние върху потребителския опит при търговия и трябва да бъдат разгледани незабавно.

DexAge – решение, базирано на блокчейн

DexAge представи ефективно решение за обмен, което се основава на децентрализирана система за транзакции с равнопоставен достъп на блокчейн технологията. Чрез монополизиране на блокчейн технологията, мрежата има за цел да разработи система за търговия и кредитиране без разрешение, без доверие и децентрализирана P2P, която предлага автономен и сигурен процес на търговия.

освен това, DexAge също е създал гениален бизнес модел, при който екосистемата се управлява от нейните потребители, търговци и инвеститори чрез обширна социална мрежа. В рамките на тази екосистема, ориентирана към потребителите, както компанията, така и нейните потребители се облагодетелстват взаимно, както и се развиват колективно.

Основни компоненти на платформата DexAge

Функционирането на платформата DexAge се основава на три основни компонента, включително:

 • P2P Crypto към Crypto Exchange

Платформата DexAge предлага P2P крипто на крипто борси, които позволяват на потребителите да запазят пълна власт над своите търговски дейности в мрежата. Освен това всички транзакции се изпълняват чрез интелигентни договори, за да се гарантира оптимална сигурност и прозрачност в процеса. Освен това получените от потребителите крипто активи се съхраняват в портфейли без разрешение, които се контролират от потребители, а не от платформата. Ролята на DexAge по време на процеса на криптообмен остава ограничена до потвърждаване на наличието на достатъчно средства в сметката на всяка страна, проверка на достоверността на транзакцията и балансиране на търговските заявки от книгата с поръчки.

 • P2P Fiat Криптообмен

Позволява на потребители от цял ​​свят да обменят своите крипто активи в фиатни пари, като по този начин подобряват ликвидността на DXG (роден знак на DexAge). Потребителите могат да публикуват своите реклами заедно с всички необходими подробности, включително начини на плащане. Заинтересованите потребители могат директно да се срещнат със заинтересованата страна и да платят сумата в брой или да търгуват чрез онлайн банкиране. Крипто активите, от друга страна, могат да бъдат изпращани директно от личните портфейли на потребителите.

 • Криптозаемането P2P

Услугата за заем P2P Crypto позволява на потребителите да държат активите си в случай, че спекулират, че съответната стойност на криптовалута може да се повиши в близко бъдеще. DexAge позволява на потребителите да заложат своите крипто активи като обезпечение и да получат заем на същата стойност, за да разширят своя инвестиционен портфейл.

Разпродажба на токени DexAge

Токенът DexAge, означен като DXG, е ERC20 Ethereum съвместим маркер и са осигурили списък с маркери с Latoken. Платформата е издала общо 5 милиарда AXG токена и е определила меката граница на 5 милиона щатски долара. Освен това минималната стойност на покупката е 100 USD и платформата приема BTC, ETH, LTC криптовалути за плащане. Продажбата на токена започна от 30 ноември 2018 г. и ще приключи на 28 февруари 2019 г. и заинтересованите търговци и инвеститори могат да закупят токена от https://dexage.io. Токените се разпространяват по следния начин:

 • 45% – Crowdsale
 • 15% – Екип
 • 15% – Резервиран
 • 10% – Предварителна продажба
 • 10% – Airdrop и Bounties
 • 5% – Основни инвеститори

Освен това разпределението на средствата ще се осъществи по следния начин:

 • 40% – Маркетинг, брандиране и образование
 • 40% – Разработка на платформа
 • 20% – План за извънредни ситуации

DexAge – Многостепенна платформа за крипто търговия

DexAge разработи автономна обменна екосистема P2P, която се контролира и управлява от потребители, търговци и инвеститори. Децентрализираният подход допълнително позволява на потребителите да имат пълен контрол върху своите търговски дейности, като по този начин повишават търговския опит и увеличават възможностите за печалба на платформата.

За повече информация посетете https://dexage.io/

Електронна поща : [имейл защитен]

Facebook: https://www.facebook.com/dexagetech

Twitter: https://twitter.com/dexagetech

Телеграма: https://t.me/dexage

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/dexage

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8E50dMj-cXE2GHw6e3ZiAw

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner