Най-важните събития за криптовалута и Fintech, които да присъстват през 2018 г.

Биткойн събитията са конференции или събирания, където се събират хора от основната общност на Биткойн, потребители, ентусиасти, предприемачи и любопитни зрители. Като глобална общност, тези събития често се организират по целия свят. Тук ви предлагаме информация за най-подходящите биткойн събития.

1. Лондонска седмица на финтех 2018

Дата: 13 юли 2018 г.

Място: Лондон, Великобритания

Седмица на Финтех е поредица от семинари, конференции, изложби, хакатони, партита и срещи. Основното събитие ще се състои в QEII Center в Уестминстър. Други дискусии ще се проведат в Лондон и „Тех Сити“. Очаква се около 600 до 1000 служители от над 50 държави да благодарят на събитията.

Основен говорител

Праджит Дата, учен по данни и евангелист на блокчейн

2. Неконференция на стълбовете

Дата: 15 юли 2018 г.

Място: Вилнюс, Литва

Събитието ще започне на 15 юли 2018 г. и ще приключи на 22 юли 2018 г. Елате и се поучете от крипто местните, пионери на блокчейн и бизнес лидери. Експериментирайте, хакнете и изграждайте за една седмица с екипа на Pillar. Присъединете се към панелни дискусии, беседи, семинари и майсторски класове. Това събитие е безплатно и отворено за всички. Просто резервирайте своя полет и квартира.

Високоговорител

Дейвид Сийгъл, главен изпълнителен директор на Pillar Project и американски бизнес магнат, живеещ в Лондон 

3. Глобален конгрес на блокчейн

Дата: 16 юли 2018 г.

Място на провеждане: Йоханесбург, Южна Африка

The Глобален конгрес на блокчейн е най-доброто изживяване за човек с око за технологията Blockchain. Без значение дали сте експерт или начинаещ в този отдел, това събитие съдържа полезна информация за вас. В тази специална среща експертите ще проучат перспективите на тази разрушителна технология, ICO и криптовалути. Това е платформа, на която се събират гражданските общества и блокчейн евангелистите, за сериозна среща относно възможните приложения на Blockchain.

Високоговорители

Иън Скарфи, сериен предприемач и водещ експерт в блокчейн и крипто индустрии

Ерик Анан, главен изпълнителен директор на KubitX Exchange

4. Световна среща на върха на блокчейн

Място: Сингапур

Дата: 19.07.2018 – 20.07.2018

Тази година Световна среща на върха на блокчейн ще се проведе в Сингапур. Събранието има за цел да свърже глобални експерти по блокчейн, технологични иноватори, стартиращи компании и инвеститори в това крипто пространство. ИТ лидерите и експертите ще обсъдят същността на блокчейна и неговите потенциали.

Високоговорители:

Алекс Медана, главен изпълнителен директор и съосновател на FinFabrik

Ансън Зеал, съосновател и главен изпълнителен директор на CoinPip

5. Международен блокчейн конгрес

Дата: 03.03.2018 – 04.08.2018

Място на провеждане: Хайдерабад, Индия

Правителството на Телангана в сътрудничество с Nucleus Vision пуска първото издание на Международен блокчейн конгрес. Събитието трябва да бъде най-големият в света конгрес на правителствените блокчейн, на който присъстват множество високопоставени държавни служители и глобални лидери в блокчейн. Повече от 2500 участници се очаква да благодарят на събитието. Панелни дискусии и ключови бележки ще бъдат проведени от над петдесет лектори.

Говорители:

Тим Дрейпър, рисков капиталист и основател на Draper Venture Network

Арун Сет, предприемач, крипто евангелист и председател на фондация NASSCOM

6. Blockchain Connect

Дата: 22 август 2018 г.

Място: Лос Анджелис, Калифорния, САЩ

2018 САЩ-Китай Конференция за блокчейн и цифрова валута ще бъде домакин на хотел LAX Marriott. Събитието се организира и спонсорира от Blockchain China Connect, Inc. и Artisan Business Group. Очаква се стотици търговци на криптовалута, оператори на биткойн мина, инвеститори, блокчейн евангелисти и правни експерти да благодарят на събитието. Конференцията ще предложи чудесна платформа за P2P мрежи и възможности за сътрудничество между Китай, САЩ и други страни.

Говорители:

Джак Ляо, основател на Bitcoin Gold и LightningASIC

Джо Рубин, съосновател и MD на FundingPost.Com

7. Деблокиране на общността

Дата: 09.09.2018 – 10.09.2018

Място на провеждане: Хонг Конг

The Деблокиране на общността Събитието, както подсказва името, е фокусирано върху темите, които са свързани със стойността на общността за индустрията на блокчейн. То ще бъде фокусирано върху общността. Например каква е ролята на общността в крипто пространството, как общността може да се възползва от блокчейн технологията, как токените могат да поддържат общността и т.н. Очаквайте да се срещнете с експерти от изследователски лаборатории и университети. Те ще обсъдят стратегиите, инструментите и комуникационните канали по време на етапите преди продажбата, ITO и след ITO.

Говорители:

Ричард Милингтън, експерт в изграждането на онлайн общности и основател на Feverbee

Джоел Джон, анализатор в Outlier Ventures

8. Крипто Експо. Москва  

Дата: 15 септември 2018 г.

Място: Москва

Световните пазари на дигитални валути, ICO и блокхаузи ще се съберат в Москва, Русия, за да разгадаят загадките около света на криптовалутата. Експото има за цел да обедини всички ключови играчи, които са допринесли най-съществено за крипто индустрията през последните години. Участниците ще бъдат запознати с експертите в областта. Те ще научат какво е крипто свят и колко струва да влезеш в крипто сферата.

Говорител:

Валентин Преображенски, основател и главен изпълнителен директор на Latoken

Ларсън & Холц

9. Смяна на блокчейн

Дата: 11.10.2018 – 12.10.2018

Място: Маями, Флорида, САЩ

Блокчейнът се рекламира като една от най-разрушителните технологии с много потенциали. Срещата е насочена към повишаване на осведомеността и обучение на света за силата на блокчейн технологията. Очаквайте да се търкате с експерти от индустрията, регулатори и политици, които ще дойдат да отпразнуват еволюцията на блокчейн. Събитието е спонсорирано от технологични гиганти, включително Tesla, IBM и tZERO.

Заключение

Криптовалутите и свързаната с тях блокчейн технология оказаха значително влияние върху пазарите напоследък. Препоръчваме ви да разгледате по-отблизо международните конференции за блокчейн и криптовалути, които ще се проведат от юли до ноември т.г..

Тези биткойн събития ще ви дадат възможност да слушате някои от най-добрите говорители по темата. Не спира дотук. Ще се възползвате и от разнообразно официално обучение в клас, в което можете да се запишете.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner