10 signes que necessiteu reparació de crèdit

Contràriament al que es creu, les puntuacions creditícies no es fixen en pedra. Es poden educar amb un temps i les tècniques adequades. Algunes persones ni tan sols s’adonen que haurien d’intentar reparar el seu crèdit. Si teniu un o més d’aquests 1 signes, hauríeu de revisar la reparació del crèdit.

1. Denegació recent de targeta de crèdit

Si recentment heu sol·licitat un crèdit en forma de préstec, targeta de crèdit, etc. i se us ha denegat, hi ha moltes possibilitats de fer algunes reparacions de crèdit. Hi ha altres explicacions, com ara que no hi hagi una font d’ingressos suficient o massa comptes recents, però, en general, el mal crèdit és el primer motiu de denegació.

2. Les vostres factures estan sota el nom d’una altra persona

Si la vostra empresa elèctrica o de gas té el nom d’algú altre a la factura perquè el vostre historial de crèdit és menys que òptim, definitivament haureu de revisar la reparació del crèdit. No us hauríeu de preocupar de quin nom apareix a les vostres factures perquè hauria de ser vostre. Com més aviat pugueu corregir el vostre crèdit i recuperar el vostre nom a les factures, millor serà. D’aquesta manera, no us haureu de preocupar i l’altra persona que tingui el nom a la vostra factura no s’haurà de preocupar de fer-vos responsables..

3. Els cobradors de deutes exploten el telèfon

Tot i que hi ha moltes estafes que impliquen persones que afirmen estar amb agències de cobrament de deutes si rebeu trucades sobre un deute que apareix al vostre informe de crèdit amb qualsevol de les oficines més importants, hauríeu d’examinar les vostres opcions per solucionar-lo. Segons la situació, probablement no només us estalviarà diners, sinó que també us permetrà desfer-vos de tantes trucades telefòniques molestes.

4. Ningú no signarà els vostres préstecs

Si els vostres amics i familiars no estan disposats a contractar els vostres préstecs, és un senyal molt fort que heu de solucionar el crèdit. Haver de confiar en un cosigner sol ser una indicació prou bona que haureu de mirar de reparar el vostre crèdit, però certament no poder obtenir un cosigner és un senyal clar.

5. Els possibles empresaris us deneguen després de comprovar el crèdit

Sorprenentment, poca gent sap que els seus empresaris solen fer controls de crèdit abans de contractar algú. Si heu estat lluitant per aconseguir una feina recentment, és possible que el vostre historial creditici deficient hagi estat un factor important. Consulteu el vostre informe de crèdit i treballeu per reparar la vostra puntuació de crèdit i, amb sort, tindreu més èxit en obtenir una feina en el futur.

6. Els propietaris deneguen les vostres sol·licituds

Igual que els empresaris, molts propietaris consideraran el vostre crèdit anterior com a part de la vostra sol·licitud. Això té sentit perquè si algú té molts deutes que no ha pagat, sol ser menys probable que faci el pagament del lloguer a temps, si és que ho fa. Tenir un crèdit deficient pot restringir els llocs on vius, cosa que pot costar més diners, trigar més i provocar estrès addicional a la teva vida.

7. No reviseu l’informe de crèdit per por

Quan va ser l’última vegada que va consultar l’informe de crèdit? Si ha passat un temps, per què és això? Moltes persones que estan preocupades pel seu pobre crèdit passaran força temps sense comprovar els seus informes. Malauradament, tot i que no ho mireu amb freqüència, el problema no desapareix. En lloc d’això, hauríeu d’arreglar el vostre crèdit i sentir-vos orgullós quan comproveu sovint la vostra puntuació.

8. La vostra puntuació de crèdit no comença amb un 7 o un 8

Les puntuacions inferiors a 720 se solen considerar subprime, que és on hi ha moltes puntuacions nord-americanes. Si aquest és vostè i és causat per impagaments, deutes impagats o qualsevol altra marca negativa a l’informe de crèdit, hauríeu de revisar immediatament la reparació del vostre crèdit. Un bon crèdit pot marcar una gran diferència en el lloc on viu, la quantitat de diners que guanya i els tipus d’interès del deute que té.

9. Els vostres tipus d’interès es disparen

Heu rebut cartes de les vostres companyies de targetes de crèdit recentment sobre el canvi dels vostres tipus d’interès? Si és així, és probable que es degui a la vostra puntuació de crèdit. La majoria dels tipus d’interès de la targeta de crèdit s’estableixen segons la vostra puntuació de crèdit. Com més baixa sigui la puntuació, més risc assumeix l’empresa prestant-vos diners, per tant, us cobren més sobre qualsevol saldo que porteu. La diferència pot ser enorme, perquè les persones amb bon crèdit poden obtenir targetes amb tarifes del 8% APY, però les persones amb un mal crèdit poden haver de pagar gairebé el 30%.

10. Les vostres targetes de crèdit es tancaran just després de pagar-les

Una tècnica que utilitzen sovint les empreses de targetes de crèdit quan determinen que suposa algun tipus de risc és reduir el límit de crèdit a mesura que pagueu el deute envers elles. Quan es paga completament el deute, us deixaran un límit baix, com ara 300 dòlars, o tancaran la targeta completament. Si això us ha passat, vol dir que l’empresa creu que teniu un risc d’incompliment elevat a causa del vostre historial de crèdit.

Si us trobeu en aquesta llista, sobretot si us descriuen diversos punts, hauríeu de començar examinant el vostre informe de crèdit. Si hi ha alguna cosa que us faci mal, penseu en posar-vos en contacte amb una agència de reparació de crèdits per ajudar-vos a extreure’s del tot i esperem que us ajudi a no tornar a estar en aquesta llista..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner