Балет: Неелектронен хардуерен портфейл за криптовалута

балет крипто портфейл преглед

Балетният портфейл е неелектронно устройство за съхранение на хардуер за криптовалута с мобилно приложение за безопасно притежание на биткойн офлайн. Мултивалутният портфейл на Балет е от Боби Лий, основателят и главен изпълнителен директор.

Нека прегледаме продуктовата линия на серията Ballet REAL, за да видим как работи 100% офлайн крипто портфейлът за студено съхранение и дали първият в света неелектронен 24K позлатен мултивалутен портфейл е подходящ за вас.

Балетен крипто портфейл: Поглед в балетното мобилно приложение

Всяка иновация идва с техния справедлив дял от препъни камъни, които или забавят, или дори спират хората да ги използват първоначално. Проектите за блокчейн и криптовалута със сигурност не са освободени от тези проблеми, но има приложения, които демонстрират, че са способни да преодолеят тези.

Представянето на Балет, базиран в Лас Вегас, Невада и има 20 членове на екипа по целия свят, е един от най-новите физически портфейли с мобилно приложение за криптовалута. При едно повърхностно четене на продукта е сравнително лесно да се види как продукт като този разгражда бум с една скорост след друг. Той може да се похвали, че е крипто портфейл, който не изисква настройка, без пароли и без KYC, докато предлага сигурно физическо съхранение на криптоактивите.

Кратко въведение в балета

балетна крипто

Не можем да кажем точно, че компанията все още има дълга и историческа история; като цяло все още е в зародиш. След като стартира на Kickstarter още през септември тази година, изпълнителният директор на компанията Боби Лий даде ясно да се разбере, че трябва да бъдат проклети усложненията, ако трябва да се постигне масово приемане на крипто.

„Като премахнем всички усложнения, свързани със собствеността на криптовалута, ние се надяваме да донесем по-голямо възприемане в останалия свят. Сега можете да го видите, да го докоснете и да вземете инвестицията си със себе си, където и да отидете. “

Това не означава, че Ballet иска да създаде „свобода“ в стил Mad Max за своите потребители. Далеч от това, Лий и Балет са насочили вниманието си към по-интелигентен и по-ефективен начин за предоставяне на крипто в ръцете на обществеността. И за повечето вътрешни хора в крипто общността, г-н Боби Лий не се нуждае от представяне, тъй като той е влиятел на крипто и е брат на създателя на Litecoin Чарли Лий. Боби, беше съосновател и главен изпълнителен директор на BTCC (BTCChina), която беше първата китайска борса за биткойни и беше придобита през януари 2018 г., започна да добива биткойни още през 2011 г. Сега, крипто портфейлът на Балет е на Лий (прякор „производител на монети‘) Най-новото криптоцентрично стартиране, което се опитва да внесе прости и елегантни опции за съхранение на биткойн.

Е, как се е справял досега с техния Kickstarter? Съвсем добре, като се има предвид факта, че в момента е в публичната си бета версия. И с близо 13 000 долара, събрани от същите тези заинтересовани потребители, той има известен потенциал, който тепърва ще бъде проучен.

Портативният портфейл за балет с размер на кредитна карта с метална основа ще генерира предварително публичните адреси и частните ключове на потребителя и ще отпечата QR код, за да свърже всеки адрес на крипто портфейла, придружен от низ отпечатан код за кодиране, който потребителите трябва да надраскат, за да видят. Създателят на Балет е казал това:

„Генерирахме ключовете за вас на две места един от друг на хиляди мили“, […] „[След това] ние се произвеждаме извън процеса.“

Лий, който говори на блокчейн събитие в Сингапур относно новата версия на Ballet, тези продукти от серията REAL се фокусират върху Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) и Ripple (XRP), каза това по време на презентацията си:

„Работя върху това усилено от януари тази година,“ […] „Преминахме през шест повторения на този дизайн на хардуерен портфейл.“

Сигурност и рационализиране на включването

балет истински крипто портфейл

Като начало, Балетът поставя по-малко акцент върху необходимостта от целия борден процес; като потребителите могат напълно да заобиколят KYC и акаунтите.

„Просто сканирайте QR кода на портфейла си за криптовалута на Ballet, за да започнете да използвате мобилното приложение. Не са необходими акаунти или KYC регистрации. “

Това хвърля цялата автономия и, което е важно, анонимност обратно на потребителя, като просто му позволява да се възползва безплатно от своя мобилен портфейл, базиран на карти, без да е необходима ограничителна регистрация.

Би ли имало това по някакъв начин отрицателно въздействие върху сигурността? Съвсем не, линията му твърди портфейли включва протокола BIP38, който позволява изключително анонимно и сигурно генериране на ключове. Това е, което екипът на Ballet за крипто портфейл се зае да помогне за намаляване на трудностите на електронните хардуерни портфейли.

И така, какво носи BIP38? Важното е, че това означава, че балетът има и използва 2-факторното поколение ключове. За тези, които иначе не са запознати с това: 2FKG изисква от потребителя да въведе както личен ключ, така и уникална парола от портфейла си. Сигурността със сигурност е на върха на дневния ред на балета.

Той обича да казва как Балетът е различен в сравнение с Ledger, Trezor и KeepKey, защото е лесен за настройка, предлага лесни процедури за архивиране, по-добра опция да не губите средства поради забравени пароли, частни ключове и архиви. Предимствата на Ballet също включват проблеми със захранването или батерията, проблеми с надстройката на фърмуера или проблеми с хардуерната съвместимост / свързаност. Балетният портфейл също е предназначен да съперничи на OpenDime и Tangem, тъй като не съдържа никакви компютърни чипове или електронни схеми.

Това, което изглежда като тенденция за повторно събиране в официалния уебсайт за крипто портфейл на Ballet, е, че се различава от всички видове решения за портфейли за горещи, студени и хартиени като Cardwallet, bitaddress.org, Xapo, TenX, Cobo и Mobi. Офлайн решението за съхранение на хладилно съхранение, което предлага Ballet, също има различна степен на функции от BitPay, BRD Wallet, imToken, Trust Wallet и Blockstream Green Wallet.

Мобилното приложение: Контролирайте крипто

приложение за балет портфейл

Това става по-очевидно от факта, че Ballet твърди, че осигурява пълна анонимност на потребителя, просто като не държи на информация за потребителите, включително техните лични ключове.

„Мобилното приложение никога не запазва или съхранява частните ключове за портфейла за криптовалута на Ballet. Той също така никога не проследява или съхранява никакви лични или финансови данни извън самото ви мобилно устройство. “

Макар това да звучи чудесно само по себе си, особено когато се обмислят голям брой решения за цифрови портфейли, или съхранявайте ключовата си информация, или я делегирайте на трета страна. Всичко, което представлява по-малък риск за сигурността на потребителите, е приветствано. Но как точно успява да направи това?

Това е вероятно чрез прилагането на портфейли без лишаване от свобода като стандарт. Но гамата от твърди портфейли е лесна за използване, като потребителите могат да се надраскат, за да разкрият личния си ключ и уникалната парола. Чрез това балетът може да разреши стандартни портфейли без лишаване от свобода.

Това е доста интересен атрибут на мобилния портфейл, който потребителите могат да изберат да използват както твърдия, така и мобилния портфейл или един без другия. Но хората биха пропуснали някои впечатляващи функции от мобилния портфейл, което позволява на потребителите да разпределят активите към конкретни фондове, независимо от какъв тип крипто се състоят.

Ето списък от 23 различни монети, които поддържа балетният крипто портфейл, както и ERC20 токените, базирани на Ethereum:

балет-крипто-портфейл-монети

И това, което е още по-впечатляващо за портфейла на Балет за крипто инвеститори, е как мобилното приложение позволява на потребителите да изпращат и получават криптовалути, както и да проверяват пазарните цени и активират допълнителни ценни монети.

балет-портфейл-ползи

Балет: Крипто портфейли, които са сигурни и се разширяват в разнообразие

балетен хардуерен портфейл за криптовалута

Заедно със специалния акцент върху сигурността, гъвкавостта и полезността за своите (потенциални) потребители, портфейлите за балет REAL от неръждаема стомана REAL се стремят да предоставят много повече разнообразие и за бъдещите си потребители.

Лесно можем да видим това с броя на „приетите“ криптографии, които потребителите могат да съхраняват с помощта на Ballet, който към този момент се състои от 23 различни криптосигнала. Според компанията това също е готово бързо да се разшири, като се предвижда над дузина други цифрови активи да бъдат включени в обозримо бъдеще. Първоначалната цена за предварителна поръчка на крипто портфейла на Ballet, предлагаща усъвършенствана сигурност за студено съхранение, ще бъде с цена от $ 29, което е много по-малко от Trezor, Ledger и KeepKey.

Няма времева рамка, заложена в камък за тези нови допълнения, но да се види толкова много разнообразие в тези ранни етапи е впечатляващо въпреки това.

Когато жаргонът „бъди твоя собствена банка“ в общността иска да стане реалност и да се сбъдне, потребителят на биткойн (макар и да купува, търгува, печели или инвестира) трябва да даде приоритет на достъпната сигурност на всеки сатоши (най-малката разчетна единица в биткойн) на всяка цена. Тъй като ерата на интелигентното попечителство започва да се вкоренява, изминаването на допълнителни километри за прилагане на подходящи мерки за безопасност ще бъде безценно, ако цената на биткойн продължи да расте. Не винаги е лесно да се избегнат измами с биткойн, тъй като историята на крипто хак е пълна с много нещастни примери. Независимо дали купувате или изпробвате серията РЕАЛНИ портфейли, притежателите на крипто трябва силно да обмислят да прилагат най-добрите възможни практики за защита, а Балет смята, че имат нов начин за ускоряване на приемането на блокчейн финанси чрез не-електронен крипто хардуерен портфейл.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner