Tots els indicadors saludables fins a la tercera reducció a la meitat de Bitcoin: divendres de futurs

Futures Friday és una revisió setmanal dels futurs trimestrals de Bitcoin a OKEx.

El mercat de les criptomonedes s’ha tornat volàtil aquesta setmana a mesura que Bitcoin (BTC) s’acosta al seu tercer esdeveniment de reducció a la meitat de la recompensa per blocs.

Després de provar els nivells de resistència anteriors entre 7.800 i 8.000 dòlars múltiples vegades en períodes de temps més baixos, el preu de Bitcoin finalment va irrompre el matí del 29 d’abril (UTC), amb el preu OKEx Quarterly Future (BTCUSD0626) un 13,82 per cent el dia. Aleshores va caure ràpidament després d’aconseguir els 9.500 dòlars i es consolida a prop dels 8.700 dòlars, a partir del temps de premsa.

Bitcoin ara ha recuperat completament les seves pèrdues després de la caiguda de mitjans de març. El preu de BTC ha seguit la seva tendència històrica, augmentant un 36% a l’abril, segons el preu d’OkEx Quarterly Future: un altre abril dolç.

Mirant les dades comercials d’OKEx, hi ha hagut una recuperació de molts indicadors. La ràtio de préstecs de marge va pujar al seu nivell més alt des de mitjans de març i actualment augmenta per segona setmana consecutiva. BTC Basis torna a situar-se en un territori positiu, una vegada més, després del repunt dels preus. Tot i això, Open Interest no va guanyar gaire, tenint en compte la mida del ral·li.

El sentiment comercial és encara molt prudent al mercat de derivats.

Preu de BitcoinGràfic 1D de OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626). Font: OKEx

Lectures de dades de negociació OKEx

Visiteu la pàgina de dades comercials d’OKEx per explorar més indicadors.

Relació BTC llarga / curta

La ràtio BTC Long / Short va disminuir gradualment abans de dimecres, baixant d’1,3 a 0,9. Després va rebotar ràpidament al costat del preu de Bitcoin, que va trencar 8.600 dòlars la tarda del 29 d’abril (UTC), cosa que indica que el mercat no tenia un fort consens sobre el notable augment de preus.

Actualment, la proporció se situa per sobre de l’1,2, cosa que indica que hi ha més persones que ocupen llocs llargs que curts.

La ràtio continua sent baixa en comparació amb el pic màxim de febrer per sobre del 2,5 i el rang aproximat d’1,7 a mitjans de març.

Relació llarga / curta OKEX BTCHora de recollida de dades: 24/04 de 12:00 a 05/1 de 00:00 (UTC)

La relació llarga / curta mostra la proporció del nombre total d’usuaris que obren posicions llargues en comparació amb l’obertura de posicions curtes. La ràtio es compila a partir de tots els futurs i permutes perpetus. El costat llarg / curt d’un usuari està determinat per la seva posició neta a BTC.

Al mercat de derivats, sempre que hi hagi una posició llarga oberta, també hi ha d’haver una posició curta oberta per mantenir l’equilibri. Quan la proporció és baixa, indica que hi ha més gent que sosté pantalons curts.

Base BTC

BTC Basis havia estat en territori negatiu la major part de la setmana anterior a la concentració de dijous.

La prima de l’OkEx BTC Quarterly Future no s’ha elevat molt. Només té una prima aproximada de 40 dòlars per sobre del preu spot per al tancament del 30 d’abril (UTC). La darrera vegada que Bitcoin va cotitzar prop de 9.000 dòlars al març, la prima va ser de més de 400 dòlars.

Els mercats de futurs de Bitcoin segueixen sent prudents sobre la concentració abans de reduir-se a la meitat.

Futurs de BitcoinHora de recollida de dades: 24/04 de 12:00 a 05/1 de 00:00 (UTC)

Aquest indicador mostra el preu trimestral de futurs, el preu de l’índex spot i també la diferència bàsica. La base d’un temps concret és igual al preu trimestral de futurs menys el preu de l’índex spot.

El preu dels futurs BTC reflecteix les expectatives dels comerciants sobre el preu futur de Bitcoin. Quan la base és positiva, indica que el mercat és alcista. Quan la base és negativa, indica que el mercat és baixista.

La base dels futurs trimestrals pot indicar millor la tendència del mercat a llarg termini. Quan la base és elevada (positiva o negativa), significa que hi ha més marge per a l’arbitratge.

Interès obert i volum de negociació

L’interès obert (OI) pot il·lustrar el sentiment, de manera similar a l’indicador de la base BTC.

Open Interest no va guanyar gaire, tenint en compte la mida del ral·li. L’OI actual de contractes de 8,37 milions de dòlars (un contracte = 100 dòlars) encara està lluny del màxim de 12,3 milions de dòlars del 14 de febrer, cosa que indica que la concentració va ser impulsada principalment per la compra real al comptat..

Si el preu de Bitcoin pot continuar sent fort, es pot esperar que Open Interest augmenti fins a nivells més alts, juntament amb la confiança del mercat.

Interès obert de BitcoinHora de recollida de dades: 24/04 de 12:00 a 05/1 de 00:00 (UTC)

L’interès obert és el nombre total de futurs / swaps pendents que no s’han tancat en un dia determinat.

El volum de negociació és el volum total de negociació de futurs i swaps perpetus durant un període de temps específic.

Si s’obren 2.000 contractes llargs i 2.000 contractes curts, l’interès obert serà de 2.000. Si el volum de negociació augmenta i l’interès obert disminueix en un curt període de temps, pot indicar que moltes posicions estan tancades o s’han vist obligades a liquidar. De la mateixa manera, si augmenten tant el volum de negociació com l’interès obert, indica que s’han obert moltes posicions.

Ràtio de préstec del marge BTC

La ràtio de préstecs de marge ha augmentat durant dues setmanes seguides.

Aquesta setmana, la ràtio de préstec del marge va augmentar dràsticament, d’entre 0,6 i 1,7, el seu nivell més alt des de mitjans de març, cosa que indica que el nombre d’usuaris que han prestat Tether (USDT) va augmentar ràpidament..

Els prestataris del USDT solen intentar obrir posicions llargues.

Hora de recollida de dades: 24/04 de 12:00 a 05/1 de 00:00 (UTC)

La ràtio de préstec del marge és una informació comercial de mercat al comptat que mostra la proporció entre els usuaris que presten Tether (USDT) enfront del préstec de Bitcoin (BTC) en valor USDT durant un període de temps determinat..

Aquesta ràtio també ajuda els comerciants a examinar el sentiment del mercat. En general, els comerciants que presten USDT tenen com a objectiu comprar Bitcoin. Mentrestant, els prestataris solen intentar reduir la moneda subjacent.

Quan la ràtio de préstec de marge és elevada, indica que el mercat és alcista. Quan la ràtio de préstecs de marge és baixa, indica que el mercat és baixista. Històricament, nombres extrems han indicat una inversió de la tendència.

Trader Insight

Robbie, analista d’inversions d’OKEx

El preu de Bitcoin va rebotar amb força el suport a 8.400 dòlars el vespre del 30 d’abril (UTC). En els pròxims dies, mentre la consolidació de preus no trenqui aquest suport, podem esperar més marge a l’alça. Una nova prova del nivell de 9.000 dòlars és prometedora en els períodes de temps més baixos.

Després de set setmanes verdes consecutives, podem esperar un cert esgotament del comprador. Tot i això, el curtcircuit de BTC encara no és ideal abans de reduir a la meitat la recompensa per blocs. La meva predicció és la consolidació a curt termini durant els pròxims dos dies, seguida d’un altre ral·li la darrera setmana abans de la reducció a la meitat..

Tots els indicadors esmentats en aquest article són saludables en aquest moment. Si el sentiment del mercat es pot reforçar a la meitat, aquests indicadors tenen més marge per augmentar, juntament amb el preu.

Philip Swift, comerciant i creador de LookIntoBitcoin.com

Després de 48 hores explosives, la volatilitat de Bitcoin disminueix. És probable que entrem en un període de consolidació durant els pròxims dos dies, ja que els comerciants i els inversors faran balanç i anticiparan el que pot venir.

La ràtio llarga / curta OKEx indica el nombre de comerciants que obren posicions llargues i curtes. Des de la capitulació del dijous negre, els operadors han estat en gran mesura curts durant les darreres sis setmanes. El sentiment comença a canviar i a convertir-se en positiu ara, amb la reducció a la meitat de Bitcoin a només 11 dies de distància.

Amb l’interès continuat per Bitcoin provinent també d’inversors en el context de les principals iniciatives d’impressió de diners, crec que les perspectives de BTC continuen sent molt sòlides.

Philip Swift es pot trobar a Twitter amb el nom d’usuari @PositiveCrypto.

Seguiu OKEx a:

Twitter: https://twitter.com/OKExInsights

Telegrama: https://t.me/OKEx_Insights

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner