El gràfic 1H de Bitcoin mostra un patró de divergència, 7.600 dòlars poden donar suport eficaç al retrocés? Crypto Market Daily

Dilluns, 27 d’abril: la majoria de les criptomonedes principals han experimentat una setmana de creixement, amb poca volatilitat en les darreres 24 hores.

Bitcoin (BTC) cotitza per sobre de 7.700 dòlars, un 1,5% més el dia.

Ethereum (ETH) va arribar a superar els 200 dòlars aquest cap de setmana, però ha caigut just per sota per cotitzar al voltant dels 196 dòlars per temps de premsa.

El XRP de Ripple puja poc més de l’1 per cent i cotitza al voltant de 0,197 dòlars.

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

A partir d’avui, la tendència horària de BTC ha estat en un rang estret i acompanyada de fluctuacions violentes. El preu va caure ràpidament després de fracassar en provar 7.700 dòlars i, després, va tornar a recuperar-se lentament fins als 7.800 dòlars després de la parada del senyal de pujada.

Els analistes d’OKEx creuen que el fet que la tendència horària continuï tancant-se amb ombres llargues superiors i inferiors reflecteix la intensa competència que hi ha ara mateix entre els laterals llarg i curt. Com que el llançament del volum va acabar després de l’avanç de 7.400 dòlars en una sola hora, el rebot posterior va aparèixer en una forma debilitada.

L’indicador de divergència de convergència mitjana mòbil (MACD) també presenta un patró de divergència superior gran angular. Generalment, l’efecte de la divergència superior es mostra quan la tendència toca un fort nivell de resistència. En aquesta etapa, la zona de resistència dura és de prop de 7.850 dòlars i és probable que la tendència es reverteixi en aquesta àrea.

Si el retrocés no cau per sota dels 7.600 dòlars, significa que els bous tenen un cert avantatge a l’àrea de consolidació. En cas contrari, si el preu obté una assistència superior a 7.400 dòlars, és possible que hi hagi un altre retrocés.

Els inversors haurien de prestar atenció a la possibilitat d’un avenç fals, ja que el preu a curt termini ha assolit un nou màxim sense un augment significatiu del volum.

Amb els volums actuals, serà difícil trencar entre 7.850 i 7.900 dòlars

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic d’un dia de Bitcoin mostra que, tot i que el preu continua augmentant constantment després d’haver trencat la resistència crucial a MA (60), la tendència també s’acosta a la propera resistència dura de MA (180). Aquesta mitjana mòbil també solia ser una pressió eficaç i un suport a la tendència.

El nivell de volum actual es pot permetre trencar la resistència a la llum a 7.400 dòlars, però serà difícil trencar la zona al voltant de 7.850 a 7.900 dòlars. És possible predir que abans de la reducció a la meitat de Bitcoin, fixada a mitjans de maig, la tendència pot retrocedir primer i després bombar-se, acompanyada d’un volum alcista creixent.

Tanmateix, no és fàcil esperar una part inferior del següent retrocés. Si el preu pot continuar movent-se per sobre de 7.000 dòlars, pot significar que no hi haurà cap altre descens a mesura que s’acosti la data a la meitat.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.750 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.850 dòlars
 • Suport a curt termini: 7.600 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 7.500 dòlars

El fort creixement d’ETH continua

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: OKEx.com

En canvi, ETH ha continuat el seu fort rendiment en els darrers dies. El preu va trencar breument la dura resistència de 200 dòlars. Tot i que la tendència alcista no s’ha destruït, ha estat pressionada per 200 dòlars i des de llavors ha caigut lleugerament.

Si el retrocés avui no supera el suport de 190 dòlars, hi ha la possibilitat de continuar impulsant i fer un altre avenç. Tot i que, si ETH cau per sota dels 190 dòlars, és possible un nou descens fins als 185 dòlars.

Pel gràfic de 4 hores anterior, es veu clarament que MA (30), MA (60) i MA (90) s’han convertit en nivells de suport a la tendència des de la recent baixada. Tot i que la tendència ha caigut per sota de MA (30) i MA (60), no ha trencat MA (90).

Els inversors podrien utilitzar aquestes mitjanes mòbils com a suport. El primer que es nota és MA (30): la tendència pot tenir l’oportunitat de repuntar més si el preu pot deixar de caure allà.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 200 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 206 dòlars
 • Suport a curt termini: 191 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 186 dòlars

XRP va veure un fals trencament

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

Actualment, XRP està suprimit per la vora superior del triangle de convergència, i el lent volum comercial fa que la probabilitat d’un trencament efectiu sigui petita.

El suport a curt termini es pot centrar directament en 0,1920 dòlars i pot continuar provant 0,1870 dòlars si es produeix un trencament.

Actualment, si observem els indicadors MA del gràfic, és fàcil trobar que les mitjanes mòbils a curt i mitjà termini donin suport al preu. En certa mesura, que caigui per sota d’aquestes mitjanes mòbils al mateix temps significa un debilitament de la tendència. D’aquesta manera, els inversors poden jutjar la força de la tendència.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,2055 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,2170 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1920 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1870 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner