BTC continua lluitant prop dels 10.000 dòlars, però els bous no renuncien: Market Watch Weekly

Crypto Market Weekly

Tot i començar la setmana passada amb 10.000 dòlars a les targetes, Bitcoin (BTC) els preus es van mantenir indecisos, ja que la pujada del dilluns es va desfer completament el dimarts, seguida de la negociació a distància fins al final de la setmana.

Tanmateix, el tancament de 9.746 dòlars de diumenge, segons el preu spot d’OkEx, va ser el tancament setmanal més alt des de mitjans de febrer, cosa que va suposar un guany del 3,3 per cent per a la moneda digital líder, tot i la forta pressió de venda que indica la llarga metxa a la part superior.

Mentrestant, Cardano (ADA) va ser el guanyador més gran entre els deu principals monedes altes per capitalització, amb rendiments del 17,39 per cent. A 0,086 dòlars, l’ADA està a prop del màxim de les 52 setmanes de 0,098 dòlars, en previsió d’un resultat positiu Actualització de desenvolupament de Shelley Testnet.

Ethereum (ETH), la segona moneda digital més gran, va acabar la setmana amb un augment del preu del 5,48 per cent. El ETH / BTC parell ha guanyat un 17 per cent en les últimes tres setmanes, mostrant un impuls alcista que va conduir al canvi de prova de participació, previst per al tercer trimestre. EOS va augmentar més d’un 3,4% el divendres a causa de la notícia que la xarxa social alimentada per EOSIO VEU es llançarà oficialment el 4 de juliol rebut almenys 150 milions de dòlars en inversions de Block.one, l’empresa que està darrere d’EOS.

la criptografia setmanal torna el 7 de junyDevolucions setmanals de les principals criptomonedes 6/1 – 6/7. Font: Tradingview

Bitcoin Hashrate augmenta després de l’ajust de la dificultat

El Bitcoin (BTC) la xarxa va sofrir un altre ajust de dificultat al bloc 633.025 la setmana passada. La dificultat s’ha reduït ara a 13,73 T, una caiguda del 9,29 per cent segons el percentatge Bitinfocharts dades. Com vam assenyalar a la de divendres Mercat diari l’actualització, els ajustaments de dificultats anteriors i els moviments de preus indiquen que les caigudes del nou per cent o més solen indicar fons.

Bitcoin hashrate i dificultatBitcoin significa taxa de hash i dificultat. Font: Coinmetria

No obstant això, després de l’ajust de la dificultat, l’hashrate ha augmentat fins a màxims històrics, cosa que ha provocat la producció de blocs Bitcoin a Intervals de 7 minuts, en comparació amb el temps objectiu de 10 minuts. Si aquesta tendència continua, veurem un salt de dificultat per la següent marca de temps d’ajust, nou dies després.

Ara mateix, no està clar si aquest augment de la taxa de hash està directament relacionat amb l’arribada de la temporada d’inundacions al sud-oest de la Xina, però s’espera que el cost de l’electricitat durant la temporada d’inundacions baixi un 40 per cent, passant de 0,25 iuans (0,035 dòlars) per KWH a 0,15 Yuan (0,021 dòlars) segons el BeatleNews dades.

Bitcoin Outlook

Vam assenyalar a la nostra setmana passada Market Watch Weekly aquest sentiment es va tornar alcista al mercat d’opcions, ja que les trucades són més cares que les pujades i el risc de volatilitat és més positiu: aquesta tendència continua fins ara.

Els bous van fer un all-in i van defensar amb èxit el nivell de suport crític de 9.300 a 9.400 dòlars el diumenge al vespre (UTC). El tancament setmanal, a 9.746 dòlars, ha estat per sobre del màxim màxim anterior del tancament setmanal del 17 de maig, que és un bon indicador que l’impuls alcista podria continuar.

Tanmateix, si veiem un tancament diari per sobre del màxim anual de 10.502 dòlars, això donarà a Bitcoin molt d’espai a la part superior. Però a curt termini, la forta resistència de 10.200 dòlars ha jugat repetidament un paper important en la supressió de qualsevol acció ascendent.

OKEx BTC SpotPreu Spot OKTC BTC. Gràfic 1H. Font: OKEx

Mirant cap endavant aquesta setmana

El Nasdaq va assolir el màxim històric de divendres, superant el màxim rècord anterior de 9.838 punts, aconseguint amb èxit una inversió en forma de V. S&Els futurs P 500 també van saltar més a l’obertura de dilluns.

La Reserva Federal anunciarà els resultats de la seva Reunió del FOMC dimecres. Tot i les expectatives generalitzades que els tipus d’interès es mantindran sense canvis, la decisió de la Fed pot afectar el mercat.

En criptografia, Tron (TRX) té un anunci de dilluns al costat del projecte Creador (MKR) apareix a Coinbase Pro. El Efecte de llistat de monedes podria augmentar el preu de MKR aquesta setmana. Mentrestant, Zilliqa (ZIL) completarà el suport per apostar aquest mes.

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner