Com comprar Tezos (XTZ)

Tezos (XTZ) és una xarxa de cadena de blocs de quarta generació que incorpora protocols avançats per permetre una gran quantitat de funcionalitats. Principalment, el plataforma dóna suport al desenvolupament d’aplicacions descentralitzades (DApps) i la codificació de contractes intel·ligents. Per obtenir més informació, visiteu la nostra guia Investing in Tezos.

Enumerem els 3 corredors principals que ofereixen la possibilitat de comprar Tezos (XTZ) amb targeta de crèdit o dèbit.

Binance

Binance és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i més coneguts del món. Els avantatges de comprar Tezos (XTZ) aquí són que es beneficien de les comissions de canvi més baixes que les borses de la competència, i l’augment de la liquiditat us permet comprar i vendre ràpidament per aprofitar les notícies en moviment del mercat..

Llegiu la nostra revisió o visita de Binance Binance.

Utilitzeu el codi de descompte: EE59L0QP per un 10% de reemborsament de totes les comissions de negociació.

Kraken

Kraken és un dels noms que fa temps que es tracta d’intercanvis de criptomonedes que operen a la indústria.

Des dels seus inicis humils, ara han esdevingut un dels noms més reconeguts de l’espai que ofereix una extensa selecció d’actius per al comerç, inclosos Tezos (XTZ).

Els costos de negociació són competitius amb altres borses i han continuat evolucionant ara oferint operacions de futurs i de marges.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Kraken Kraken.

Poloniex

Poloniex es va fundar als EUA el 2014 i ràpidament s’ha convertit en un intercanvi d’elecció molt popular per a molts operadors de criptografia que volen combinar una àmplia gamma d’actius amb un gran valor. Segueixen ampliant el seu ventall d’actius tot el temps, amb més de 100 opcions de parells diferents, inclosos Tezos (XTZ), ara disponibles per al comerç. Amb una aparença recentment renovada, l’intercanvi també es veu més professional que mai amb el comerç de futurs i amb un apalancament de fins a 100: 1, ara també disponible.

Llegiu la nostra ressenya o visita de Poloniex Poloniex.

Com comprar Tezos (XTZ) Com comprar Tezos (XTZ) Com comprar Tezos (XTZ)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Què són Tezos (XTZ)?

Tezos és una plataforma de codi obert basada en cadenes de blocs. Té una naturalesa descentralitzada i fa ús de les seves fitxes natives ‘XTZ’ per donar suport a diverses funcions.

Què fa?

Les funcions compatibles amb Tezos són nombroses. A continuació, es mostren les capacitats més comunes.

  • Facilitar les transaccions de valor de dues parts elimina la necessitat de les parts d’intermediaris
  • Compatible amb contractes intel·ligents (contractes autoexecutables, basats en paràmetres integrats)
  • Auto-esmena
  • Governança en cadena que doni suport al creixement i elimini les forquilles

Com funciona?

Tezos adopta un enfocament una mica únic per aconseguir la funcionalitat. Mitjançant un llenguatge de codificació conegut com a “Michelson”, la xarxa pot funcionar sota un model de prova de participació (PoS).

On Tezos difereix de molts, és el seu enfocament cap a la governança de la xarxa. En un esforç per garantir el progrés i la participació incentivada a la xarxa, Tezos fa ús del que anomena “forners”..

Els forners són similars als ‘miners’ d’ús habitual a les xarxes de proves de treball, amb algunes diferències clau. Tot i que tots dos són essencials per a les seves xarxes, els forners operen mitjançant una prova de participació delegada per verificar la transacció i, per tant, protegir la xarxa.

Tanmateix, el paper del forner va més enllà de la verificació de les transaccions; aquest grup és responsable de fer canvis de protocol basats en el desig dels titulars de fitxes que han delegat el seu poder de xarxa a aquest forner..

Un factor que manté la descentralització de la xarxa és la capacitat de qualsevol de fer de forner. Tot el que cal és un “rotlle” de XTZ (cada rotlle consta de 8000XTZ). Com que qualsevol persona pot convertir-se en forner i contribuir al creixement de la xarxa, Tezos normalment es veu com un projecte més democràtic que molts altres.

Desenvolupaments projectats?

Amb els mercats criptogràfics que experimenten un ressorgiment, Tezos torna a guanyar popularitat. Es preveu que aquesta tendència continuï, ja que hi ha diverses novetats importants en marxa. Atès que els actius de la fundació Tezos han crescut fins a aproximadament 630 milions de dòlars en el moment de redactar aquest document, el desenvolupament de la xarxa no hauria de ser obstaculitzat per les finances.

El principal dels desenvolupaments de xarxa previstos és la privadesa. Tot i que hi ha diverses maneres d’aconseguir majors nivells de privadesa, els desenvolupadors de Tezos han pres la decisió d’utilitzar el que es coneix com a “zkChannels”.

zkChannels és una actualització intrigant, ja que no només facilitarà les transaccions de privadesa, sinó que obrirà la possibilitat de connectar la cadena de blocs de Tezos amb altres mitjançant la seva base de codis. Un exemple d’això és el popular zCash.

Ideologia subjacent?

Tezos es basa en una base sòlida d’ideologies, més que la majoria. Quan la idea de la xarxa va començar a prendre forma entre els seus fundadors, el seu creixement es va configurar en reconèixer les deficiències de Bitcoin i Ethereum i millorar-les..

Tot i que Bitcoin es va fundar amb la idea d’inclusió financera i descentralització, no va aconseguir aquesta fita sense problemes. A causa de l’estructuració i la governança utilitzades per Bitcoin, la xarxa estava sotmesa a ineficiències i, en qualsevol moment, no es va acordar un camí cap endavant entre la seva comunitat, una qüestió que continua afectant Bitcoin fins als nostres dies, amb moltes forquilles que continuen sent creat.

Mitjançant un mètode de governança més democràtic (DPoS), Tezos és capaç d’evitar que la indecisió s’enfonsi i evitar les possibles bifurcacions.

La seva estructura també significa que la xarxa hauria de ser capaç d’assolir un nivell més alt de descentralització i transparència; Cadascun, trets que fonamenten les ideologies en què es basen Bitcoin i Ethereum.

Acceptació i controvèrsies?

Amb un creixement constant dins del món de la cadena de blocs, Tezos ha anat bé en relació amb l’adopció. En els darrers mesos, Tezos ha vist augmentar l’interès, concretament entre les empreses relacionades amb valors digitals. Els següents són només alguns exemples d’aquesta recent adopció.

  • Vertalo
  • BTG Pactual
  • TokenSoft

Tot i que l’adopció ha experimentat un repunt, Tezos no és aliè a la controvèrsia. Fins fa poc, la disputa entorn del seu ICO de 232 milions de dòlars celebrat el 2017 envoltava el projecte.

Alguns dels punts de disputa esmentats són els següents.

ICO sense tapa – Molts van considerar que aquesta ICO sense tapar era innecessària i van aprofitar un sector immadur enmig d’un boom insostenible.

Ús indegut de fons – Gairebé immediatament després de recaptar fons, hi va haver desacords entre l’equip de Tezos sobre com s’hauria d’utilitzar. Això, entre altres motius, va provocar un retard en la distribució de tokens post-ICO

Demandes civils – Durant diversos anys, Tezos va estar lluitant contra una demanda civil en què els inversors de l’ICO van al·legar que l’esdeveniment representava la venda i distribució il·legals de valors. Després de lluitar durant diversos anys, aquesta demanda va arribar recentment a la conclusió, ja que Tezos va acordar un acord de 25 milions de dòlars, sense admetre delictes..

Afortunadament per a Tezos, aquests primers dies problemàtics semblen una cosa del passat.

Regulació?

Malgrat les controvèrsies i les demandes civils que han patit Tezos en el passat, fins ara no s’han fet declaracions oficials dels reguladors sobre l’estat de XTZ com a seguretat.

El Crypto Ratings Council (CRC), creat per avaluar la naturalesa de les fitxes / monedes i la seva probable classe d’actius, ha assenyalat que, de fet, XTZ comparteix alguns trets amb una seguretat. En el seu classificacions, un 1 representa un actiu que no comparteix cap tracte amb els valors, mentre que el 5 demostra tots els trets requerits. En la seva avaluació, el CRC classifica Tezos amb una puntuació de 3,75 / 5. Aquesta puntuació el situa al costat d’altres projectes de blockchain com Stellar, Polymath i Loom.

És important tenir en compte que el CRC és un consell independent, sense cap poder real per classificar un bé. Aquesta tasca correspon a la Securities and Exchange Commission (SEC). El CRC simplement proporciona un servei que proporciona una suposició de classificació d’actius basada en les eines d’avaluació tradicionals.

Qui ho va fer?

Tot i que el desenvolupament de Tezos és obra de molts, el projecte s’acredita en gran part als seus dos cofundadors.

  • Arthur Breitman
  • Kathleen Breitman

Aquesta “parella de poder” de la cadena de blocs ha estat embolicada en la tecnologia que es remunta als primers temps de Bitcoin.

Promo
banner
Promo
banner