Invertir en Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS)

Stratasys (NASDAQ: SSYS) és una empresa d’impressió 3D nord-americana-israeliana amb més de tres dècades d’experiència en desenvolupament de programari i maquinari. Amb molts grans clients del sector aeroespacial, automobilístic i sanitari, Stratasys ha estat capaç de mantenir la reputació d’ésser innovadora i adaptativa al llarg dels anys. En posar al mercat impressores 3D compatibles amb diverses tecnologies diferents, l’empresa ha pogut diversificar la seva base d’usuaris i ha establert un full de ruta sòlid per al creixement futur.

Què és Stratasys Ltd (SSYS)?

Stratasys és més conegut per patentar el mètode de modelatge de deposició fusionada (FDM) de la impressió 3D. Mitjançant FDM, un gran carret de filament s’alimenta a través de la impressora i afegeix capa a capa de material a l’objecte. FDM és el més utilitzat tipus de tecnologia instal·lada a les impressores 3D de nivell consumidor i que normalment és el primer que pensen tradicionalment les persones quan es refereixen a la impressió 3D. Els avantatges d’aquesta tècnica inclouen baixos costos i temps de resposta ràpids, que són factors importants per als fabricants a l’hora d’escollir amb quina tecnologia d’impressió 3D treballar.

La tecnologia FDM va ser desenvolupada pel cofundador de Stratasys, Scott Crump, el 1988. Un any després, Crump va patentar la tecnologia i va establir Stratasys. La companyia es va expandir ràpidament durant les dècades següents i, en un moment determinat, el 2007, el 44% de totes les impressores a tot el món van utilitzar la tecnologia FDM. Després d’anys d’expansió, la companyia es va fusionar amb El fabricant israelià d’impressores 3D Objet el 2012. Continuant operant amb el nom de Stratasys, l’empresa es va convertir en la més gran de la indústria per capitalització de mercat i es va beneficiar d’una línia de productes i empremta geogràfica més àmplia, així com d’un finançament addicional destinat a la investigació i el desenvolupament. Després de tres dècades d’existència, l’empresa compta ara amb oficines a més de 13 països i 2.100 empleats i ofereix serveis a clients de diverses indústries..

Tot i que FDM va ser desenvolupat per Stratasys i utilitzat a la majoria de les seves impressores, l’empresa també ha adoptat les tecnologies PolyJet i Stereolithography. Depenent de les necessitats dels usuaris, Stratasys ofereix quatre línies d’impressores diferents que poden satisfer una gran varietat de necessitats empresarials i de consum. Des dels aficionats a l’escriptori fins a la creació de prototips ràpids fins a les impressores d’ús mèdic, la companyia ha estat capaç d’ampliar la seva oferta per satisfer diverses necessitats. Clients com Google i Audi confien molt en les empreses impressores va guanyar diversos premis al llarg dels anys.

Per què Stratasys Ltd (SSYS) Matèria?

Un dels punts forts de l’empresa és la gamma d’ofertes de productes i serveis. Entre les seves ofertes s’inclouen la fabricació directa, la consultoria per al disseny, l’oferta de programari i la venda d’impressores. Mitjançant aquestes línies de serveis i productes, es pot proporcionar als clients de diversos sectors diferents solucions a mida per satisfer les seves necessitats de fabricació. És per aquest motiu que la companyia ha estat capaç d’establir relacions duradores amb grans organitzacions com Honda, Airbus, Lockheed Martin i Audi..

Un altre avantatge d’aquesta àmplia línia d’ofertes de productes i serveis és la possibilitat de pivotar i adaptar-se en temps que canvien ràpidament. Per exemple, durant la pandèmia COVID-19, GM va treballar amb el Departament de Salut i Serveis Humans dels Estats Units per subministrar ventiladors als pacients en atenció crítica. Per fer-ho, GM necessitava canviar ràpidament la seva línia de fabricació i adoptar de manera que permetés la producció ràpida d’un nou producte. Per crear les eines necessàries per produir aquests ventiladors, GM va utilitzar productes i programes Stratasys per fer enginyers inversors en un dia, va poder començar la producció. Aquest és només un exemple de la versatilitat de la tecnologia existent propietat de l’empresa i demostra un dels principals motius pels quals els clients opten per comprar productes a l’ecosistema Stratasys.

Stratasys Ltd (SSYS) Perspectives?

Stratasys està dirigit per un equip executiu que ha demostrat que té la capacitat d’operar amb agilitat i estar al dia de les tendències canviants. Per exemple, Stratasys va anunciar l’adquisició de l’empresa d’arrencada d’impressió 3D Origin el 2020. Mitjançant aquesta adquisició, Stratasys va accedir a la tecnologia propietària d’Origin PhotoPolymerization PhotoPolymerization (P3). Aquesta tecnologia utilitza un mètode d’impressió basat en resines en comparació amb altres mètodes com FDM que utilitzen un filament, cosa que garanteix una major precisió i control de qualitat. Amb la capacitat de crear productes d’alta qualitat, la tecnologia P3 s’utilitza àmpliament en els sectors dental, mèdic, de defensa i industrials i de consum. Amb la investigació que demostra que més fabricants en mercats d’alt valor necessitaran aquest tipus de tecnologia en els propers anys, Stratasys va fer aquesta inversió amb l’esperança de tenir recompenses futures. En total, es calcula que l’adquisició d’aquesta tecnologia sumarà uns ingressos de fins a 200 milions de dòlars en cinc anys.

En total, Stratasys ha adquirit 13 empreses durant les seves tres dècades de funcionament. Adquisicions, com la d’impressora 3D d’escriptori líder de la indústria MakerBot el 2013, ja han demostrat un alça extremadament prometedor i han obtingut beneficis en els darrers anys. És probable que la capacitat de l’empresa per detectar les tecnologies prometedores d’hora i incorporar-les a l’ecosistema Stratasys tingui avantatges durant els propers anys..

On comprar Stratasys Ltd (SSYS) Existències?

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS) Invertir en Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS) Invertir en Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Stratasys és una empresa molt diversa que ha mantingut el ritme durant dècades de canvis en el sector de la impressió 3D. Mitjançant adquisicions estratègiques i de recerca i desenvolupament, l’empresa ha estat capaç de satisfer contínuament les necessitats d’un mercat d’usuaris en constant canvi. Aquests moviments estratègics han ampliat el mercat dirigible per a les seves impressores 3D no només a usuaris industrials, sinó també a usuaris personals. Amb un maquinari guardonat i una excel·lent reputació d’innovació, és probable que la base actual de clients augmenti constantment durant els propers anys.

Promo
banner
Promo
banner