Invertir en 3D Systems Corp (NYSE: DDD)

3D Systems Corp. (NYSE: DDD) és una de les empreses més antigues i consolidades del sector de la impressió 3D. Sovint es refereixen a si mateixos com “la primera empresa d’impressió 3D del món”, 3D Systems Corp té més de tres dècades d’experiència en la indústria de la fabricació additiva. En aquest moment, la companyia ha ampliat ràpidament la seva oferta de serveis i, mitjançant inversions en recerca i innovació, està ben preparada per continuar aquesta expansió fins al futur..

Què és 3D Systems Corp (DDD)?

El cofundador de 3D System Corp, Chuck Hull, és el més notable per inventar el mètode d’estereolitografia de la impressió 3D. Patentada per Hull el 1984, l’estereolitografia (també coneguda com a impressió SLA) és la tecnologia d’impressió 3D més antiga i més àmpliament adoptada. El mètode SLA crea objectes impresos en 3D mitjançant la impressió de capes primes d’un objecte mitjançant una tina de fotopolímer líquid, començant per la capa inferior i treballant fins a la part superior. Per a aquest invent, sovint es coneix a Hull com el pare de la impressió 3D.

Amb aquesta tecnologia a la mà, Hull va fundar 3D Systems Corp el 1986. Amb Hull encara com a empreses CTO, 3D Systems Corp ha crescut fins a superar els 2600 empleats amb oficines a tot el món. L’empresa s’ha expandit ràpidament i ha afegit a la seva oferta de serveis. A més de l’estereolitografia, 3D Systems Corp ha estat pionera en el desenvolupament de diverses tecnologies addicionals. L’empresa i els seus productes s’utilitzen ara per fabricar productes mitjançant sinterització làser selectiva, impressió multi-raig, imatge per transferència de pel·lícula, impressió per raig de color, impressió directa de metalls i impressió per raig de plàstic.

Per què 3D Systems Corp (DDD) Matèria?

L’empresa compta amb tres línies de negoci diferents. En primer lloc, la companyia ofereix productes de maquinari i programari. Les impressores 3D i el programari associat poden ser adquirits i utilitzats en el procés de fabricació per les empreses que vulguin imprimir 3D a casa. L’empresa ofereix més de 10 models diferents d’impressores 3D per satisfer diverses necessitats. Des d’aficionats fins a professionals, hi ha disponibles impressores a diversos preus per satisfer les necessitats de tothom. En aquestes màquines potents, es pot executar el programari 3D Systems, com ara Geomagic, per agafar articles físics del món real i fer-los enginyeria inversa de manera que es puguin crear i fabricar en sèrie mitjançant la impressió 3D. En segon lloc, per a aquells que desitgin fer la seva pròpia producció, l’empresa ven les matèries primeres necessàries per a la impressió 3D. Els exemples inclouen plàstic, elastòmer, compost, cera i metall. L’empresa ofereix consultes per a aquells que necessitin assessorament a l’hora d’escollir productes. Els factors a tenir en compte inclouen el preu, la durabilitat, la flexibilitat, així com l’aspecte. Finalment, per a aquells que no tinguin impressores ni materials, 3D Systems ofereix fabricació a la carta per a diferents necessitats. Aquest servei inclou tots els passos del procés de fabricació, des de la creació de prototips fins a la impressió de productes físics, i pot trigar fins a 24 hores.

Una cosa que fa que 3D Systems sigui únic és el seu enfocament del sistema tancat per al desenvolupament de productes. Mitjançant les patents, l’empresa protegeix els productes i només utilitza tecnologies pròpies a les seves impressores. Tot i que alguns han criticat aquest enfocament per sufocar la innovació dins de la indústria, la resposta de l’empresa és que ha estat capaç d’incrementar les estructures d’incentius interns i invertir més diners en recerca i desenvolupament, cosa que condueix a millors productes per als consumidors. Mitjançant aquest enfocament, 3D Systems té més de 1.000 patents, cosa que li permet mantenir un avantatge competitiu respecte a altres empreses del sector. Com es va assenyalar abans, el cofundador de la companyia i actual CTO Chuck Hull ha dedicat gran part de la seva feina a inventar noves tecnologies d’impressió 3D i, com a resultat, va ser inclòs al Saló de la Fama dels Inventors Nacionals el 2014.

3D Systems Corp (DDD) Perspectives

La seva base actual de clients se centra generalment en dues verticals de mercat d’alt valor: el sector sanitari i el sector industrial. Al sector sanitari, s’ofereixen solucions sanitàries de precisió per satisfer diverses necessitats. A través d’un model de servei de punta a punta, 3D Systems Corp ajuda a digitalitzar, dissenyar, fabricar i lliurar productes que es poden utilitzar en simuladors mèdics, planificació quirúrgica, modelatge anatòmic i ortodòncia per satisfer diverses necessitats del pacient. Aquests serveis han donat lloc a diverses innovacions mèdiques, que permeten tant als cirurgians amb experiència com als participants practicar les seves habilitats en entorns lliures de riscos..

En el vessant industrial, 3D Systems Corp dóna servei a diversos sectors d’alt valor. Per exemple, mitjançant relacions aeroespacials i de defensa, l’empresa proporciona solucions a mida a diversos socis de la indústria. 3D Systems Corp va ser seleccionat per treballar amb la NASA i va produir peces com rodes i suports per a càmeres Mars Rover. En un altre exemple, a través d’associacions en la indústria de l’automòbil, 3D Systems Corp treballa amb els fabricants per produir peces de pes més lleuger i de menor cost per a clients de tot el món. Des de cotxes d’època fins a camions comercials, l’empresa ha treballat amb una gran varietat de clients per produir solucions a mida. Aquests són només dos exemples de sectors dins del mercat industrial en què opera la companyia.

A través d’aquestes dues verticalitats del mercat, l’empresa ha racionalitzat les seves operacions i s’ha centrat en els mercats que ofereixen les millors perspectives de creixement. A través de dècades d’investigació i desenvolupament, la companyia ha creat associacions amb algunes de les empreses més grans dels seus respectius sectors i continua sent considerada com un soci molt respectat..

On comprar 3D Systems Corp (DDD) Existències

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en 3D Systems Corp (NYSE: DDD) Invertir en 3D Systems Corp (NYSE: DDD) Invertir en 3D Systems Corp (NYSE: DDD)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

3D Systems Corp és una empresa que ha estat innovant constantment en les darreres tres dècades. Amb un enfocament actual en dos mercats específics (sanitari i industrial), la companyia ha establert diverses relacions sòlides i està ben posicionada per continuar expandint-se a aquests dos mercats rendibles. Amb una varietat de solucions empresarials, la base de clients adreçable és àmplia, des de principiants que volen obtenir més informació sobre la impressió 3D fins a empreses milionàries que busquen reduir els costos de fabricació. Tot i que el sector de la impressió 3D és, sens dubte, un espai ple de competidors, 3D Systems Corp té diversos avantatges respecte a altres empreses, i és probable que aquests avantatges permetin un major creixement en el futur..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner