Dins de Chainfuel: el quadre de comandament de gestió de telegrames pren la tempesta de la indústria criptogràfica

No és cap secret que avui Telegram sigui la plataforma dominant per a les comunitats de criptografia.

La seva omnipresència es deu en gran mesura al seu enfocament en seguretat, privadesa de dades i xifratge (adéu, Facebook!).

Però, com qualsevol persona que hagi participat en grans comunitats de Telegram amb milers, desenes de milers o fins i tot centenars de milers de membres, així, l’aplicació de xat per a mòbils no sempre augmenta amb elegància amb un nombre tan gran..

Els administradors de comunitats i els administradors de comunitats tan grans de Telegram hauran sentit aquest dolor encara més agut: mentre que Telegram és imprescindible per a les comunitats criptogràfiques avui en dia, la gestió d’aquestes comunitats a escala presenta reptes majors..

Els administradors de comunitats criptogràfiques actuals són responsables, entre altres coses:

 • Mantenir els membres de la comunitat a salvo de spammers, estafadors i trolls.
 • Guia de converses productives i saludables al grup.
 • Creació d’un entorn càlid i acollidor per als nous membres.
 • Mantenir la comunitat actualitzada i informada de les darreres novetats, actualitzacions i recursos del projecte o negoci.
 • Respondre preguntes i respondre a les preguntes dels membres de la comunitat
 • Establir la cultura i el to del grup castigant el mal comportament i recompensant el bon comportament.

(Podeu obtenir més informació sobre el paper evolutiu de la gestió de la comunitat criptogràfica al llibre electrònic gratuït “.Els 7 pilars de la gestió de comunitats criptogràfiques”)

Tot i que Telegram proporciona una experiència de xat mòbil sòlida i efectes de xarxa massius, no s’aconsegueix oferir als administradors i administradors de comunitats de Telegram les eines que necessiten per gestionar eficaçment aquests grups a gran escala..

I aquí és on Chainfuel, entra una nova eina de gestió de Telegram dissenyada específicament per a comunitats de crytpo a gran escala.

Chainfuel va explotar a la indústria criptogràfica el febrer d’aquest any, quan van rellançar la seva Telegram Analytics gratuït & Bot antispam a la portada de Caça del producte.

Aprofitant l’èxit de les seves experiències en la gestió de serveis de gestió de comunitats de Telegram per a diverses comunitats de criptografia a gran escala, l’equip de Chainfuel va crear un producte que automatitzés i racionalitzés tots els fluxos de treball comuns dels gestors de comunitats de Telegram, fent que les seves comunitats siguin més segures i atractives. i informat.

I basant-nos en la creixent llista dels principals projectes de criptografia que utilitzen Chainfuel avui en dia, inclosos NEO, Ontology, Quoine, mybit i molt més, sembla que el producte estigui ressonant entre alguns dels grans noms de la indústria.

Avui, Chainfuel ofereix dos nivells de servei: Chainfuel Free i Chainfuel PRO

Chainfuel Free està dissenyat per a grups reduïts, aficionats i startups en fase inicial que acaba de començar a Telegram i ofereix als usuaris Telegram Analytics gratuït, bloqueig de correu brossa i una eina lleugera de CRM.

Analítica

Per a qualsevol empresa que gestioni la seva comunitat a Telegram, és important fer un seguiment dels indicadors clau i de les mètriques de la comunitat, de manera que pugueu avaluar el rendiment dels vostres esforços de màrqueting, relacions públiques i gestió de comunitats..

Tot i que Telegram no ofereix cap anàlisi d’aquest tipus de forma nativa, els administradors de Telegram ara poden accedir a aquestes estadístiques al tauler de Chainfuel Analytics.

Amb l’oferta d’Analytics de Chainfuel, els administradors de comunitats poden veure:

 • Total de membres
 • Membres nous (durant qualsevol període de temps)
 • Membres rebutjats (durant qualsevol període de temps)
 • # Missatge (durant qualsevol període de temps)
 • Usuaris actius diaris
 • Mitjana de missatges diaris

Així com els gràfics que mostren:

 • Mida del grup al llarg del temps
 • Missatges & activitat al llarg del temps

Amb aquestes dades al seu abast, els clients de Chainfuel poden prendre decisions basades en dades sobre la seva comunitat i les seves estratègies de màrqueting.

Una de les principals limitacions que hem trobat a l’oferta d’anàlisis de Chainfuel és que no podia mostrar-nos dades històriques del nostre grup; només pot mostrar estadístiques a partir del moment en què instal·lem Chainfuel.

Tot i que va decebre, Matt Nguyen, un dels cofundadors de Chainfuel, va explicar que això es deu a les limitacions de l’API Telegram Bot que utilitzen per accedir a les dades del grup, de manera que és comprensible.

Tot i així, ens agradaria que hi hagués una manera fàcil de veure dades passades, de manera que amb aquesta limitació donem a Chainfuel 4/5 estrelles a Analytics.

Bloqueig de correu brossa

Com ho pot testificar qualsevol persona que hagi participat en cap grup de criptografia de gran perfil, el correu brossa és un dels principals factors que afecten les comunitats de Telegram actualment, ja que, com a tal, lluitar contra el correu brossa és una de les prioritats actuals dels administradors de comunitats de criptografia.

Per ajudar els administradors de Telegram a combatre el correu brossa, Chainfuel ofereix una llarga llista de paràmetres de configuració que els administradors poden ajustar segons les necessitats úniques del seu projecte..

Les funcions antispam de Chainfuel inclouen:

 • Configuració general = Activar / desactivar Unir i deixar missatges
 • Noves restriccions per a membres = estableix un període de temps durant el qual els membres del grup nou no poden publicar diferents tipus de missatges.
 • Restriccions globals de missatges = prohibeix els diferents tipus de missatges directament.
 • Llistes negres / Llistes blanques = Prohibició de diferents llenguatges ofensius d’altres paraules de la llista negra i bots de la llista blanca.

A més d’aquests paràmetres de configuració, Chainfuel’s utilitza un algoritme d’aprenentatge automàtic de propietats antispam que s’actualitza constantment en funció de les últimes tècniques que utilitzen els spammers a Telegram..

Totes les publicacions que es fan en una comunitat de Chainfuel s’analitzen per semblar-les a les tècniques de correu brossa conegudes i, si es determina una coincidència significativa, la publicació es marca com a correu brossa i se suprimeix.

Tot i que no vam tenir l’oportunitat de provar realment a prova d’estrès les funcions antispam de Chainfuel (ja que el grup de prova Telegram no va ser realment atacat pels spammers), vam parlar amb diversos usuaris anti-spam de Chainfuel que han dit que Chainfuel ha estat extremadament útil eliminant el correu brossa.

La configuració de la configuració sembla un èxit, donant als administradors la flexibilitat de configurar els seus nivells de moderació per adaptar-se a les seves necessitats, però hem sabut que Chainfuel té marge per millorar el seu algorisme d’aprenentatge de màquines antispam; les tècniques de correu brossa encara s’estableixen en grups de vegades, de manera que els administradors de Telegram encara hauran de vigilar, fins i tot mentre Chainfuel sembla gestionar eficaçment la majoria de les tècniques de correu brossa de nivell inferior.

Per a això, donem a Chainfuel un 4,5 / 5 sobre Anti-Spam.

CRM / People Insights

Per últim, però no menys important, Chainfuel ofereix als administradors de Telegram una nova novetat a l’espai: un CRM lleuger per a la seva comunitat de Telegram.

Els administradors de Telegram sovint han de cercar i cercar membres de la comunitat i fer-los algunes accions.

Tot i que l’aplicació nativa per a iOS de Telegram ofereix una funció de cerca senzilla per als membres de la comunitat, no ofereix res més en la manera de veure l’activitat de cada persona, els nivells d’interacció o res més enllà de les simples accions d’administrador..

En jugar amb això al nostre grup de proves i parlar amb altres usuaris de Chainfuel, aquí hi ha una gran entusiasme per les noves possibilitats.

Amb el CRM de Chainfuel, per primera vegada, els administradors de Telegram tenen la possibilitat de fer un seguiment de les estadístiques i els números de compromís de membres de la comunitat de Telegram..

Hem pogut veure missatges passats, unir-se a / sortir de dates i # missatges.

A més, vam estar encantats de trobar una funció que ens permetés marcar certs membres, de manera que podríem rebre notificacions quan participessin en el grup, una funció molt útil per mantenir la mirada en determinades persones de la nostra comunitat (des de balenes, als influencers, només als BFF que volem mantenir al dia).

A més, Matt Nguyen, cofundador de Chainfuel, va explicar: “Hi ha molt més per venir a la nostra funció CRM. Introduirem l’etiquetatge i la cerca avançada, que us permetran crear segments de la vostra base d’usuaris en què podeu fer diferents accions i enquestes & enquestes que registraran respostes a perfils d’usuaris individuals perquè també pugueu filtrar per determinades respostes “.

A causa de les potents oportunitats de Telegram CRM i del fet que fins ara no hem vist ofertes similars al mercat, donem a Chainfuel un 5/5 en CRM (i ens fa il·lusió veure cap a on va)..

Chainfuel PRO

L’oferta gratuïta de Chainfuel s’adreça a projectes més petits, aficionats i startups en fase inicial que comencen a funcionar a Telegram i és 100% gratuïta per a tota la vida, sense limitacions de mida o ús del grup..

Per a projectes establerts que executin grups Telegram a gran escala, Chainfuel’s Oferta PRO ofereix funcions d’alimentació encara més exigents per a grups a gran escala, incloses eines antispam, analítiques i CRM més avançades, així com algunes coses que no s’ofereixen gratuïtament:

 • Eines de participació
 • Missatges de benvinguda
 • Missatges programats
 • Integració RSS
 • Enquestes
 • Enquestes
 • Bots de marca personalitzada
 • 1: 1 DM

Actualment, l’equip de Chainfuel ofereix un 50% de plans anuals de Chainfuel PRO en una prevenda de temps limitat.

Cal destacar – Chainfuel recentment integrat el Kyber Payments Widget per acceptar pagaments criptogràfics mitjançant qualsevol testimoni ERC20 de la xarxa Kyber.

Podeu obtenir més informació sobre la prevenda a https://app.chainfuel.com/presale, o poseu – vos en contacte amb l ‘equip de Comunitat Telegrama Chainfuel.

Conclusió

Amb la recent venda de tokens de 1,8 milions de dòlars de Telegram i el projecte pendent de Telegram Blockchain a la cantonada, el futur és brillant per a l’ecosistema de Telegram.

I a mesura que Telegram creix, la necessitat d’eines de gestió de grups, analítiques, antispam i insight només creixerà juntament amb ell.

Per als projectes de criptografia que gestionen grans comunitats a Telegram, la feina és dura, però els robots de Telegram i les eines d’automatització poden ajudar enormement.

Per a això, estem satisfets amb els resultats que Chainfuel va lliurar en les nostres proves i esperem veure el que la companyia té reservada per al futur.

Obteniu més informació i comenceu a utilitzar Chainfuel gratuïtament a https://www.chainfuel.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner