Corredors de divises nigerians

Corredors de divises nigerians

Hem revisat nombrosos corredors de divises a Nigèria, hi ha els cinc corredors principals que han complert les nostres directrius de qualitat i accepten residents a Nigèria. Us recomanem el següent:

Corredors de divises nigerians

Mercats d’Almirall proporciona un dels entorns comercials més fiables que podeu trobar. Aquesta confiança està avalada no només per un llarg temps que funciona com a corredor de divises, gairebé 20 anys, sinó que també està regulada per algunes de les organitzacions més estrictes en matèria de finances quan es tracta de confiança i protecció dels comerciants..

El corredor s’enorgulleix del fet que estan regulats per múltiples organismes respectats a tot el món i ofereixen als comerciants una experiència comercial completa, independentment del tipus d’actius que vulguin negociar. Tot això amb el suport d’algunes de les millors plataformes de negociació del negoci.

La regulació vigent a Admiral Markets prové de CySEC a Europa i ASIC a Austràlia. Aquests són alguns dels reguladors de nivell 1 més buscats del món i, per tant, tenir-los tots en un lloc mostra el nivell de serietat amb què Admiral Markets pren la vostra seguretat.

Llegiu la nostra revisió detallada de Admiral Markets

Visiteu Admiral Markets

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. 79% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Corredors de divises nigerians

Fundada el 2016, Capital.com és un dels corredors de CFD més grans que atén els residents a Nigèria. Opera una plataforma de comerç internacional amb més de 788.000 clients, amb més de 100 milions de dòlars en dipòsits i ha registrat un volum de negociació de 88.000 milions de dòlars. Les seves oficines es troben a Londres, Gibraltar, Limassol i Minsk.

Amb l’objectiu de fer el món de les inversions més atractiu i accessible, Capital.com ha creat una plataforma financera avançada però fàcil d’utilitzar que s’adapti tant als professionals com als novells. Des de materials educatius i gràfics senzills fins a una àmplia gamma d’indicadors tècnics avançats i eines de dibuix, Capital.com cobreix les necessitats de tots els comerciants..

Autoritzat i regulat pels principals gossos de vigilància financera del món, Capital.com és el lloc per negociar els actius més populars i líquids, inclosos els títols de renda variable, índexs, divises, productes bàsics i criptomonedes..

Llegiu la nostra revisió detallada de Capital.com

Visiteu Capital.com

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. El 72,6% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners.

Les transaccions amb instruments sense recepta que no es poden lliurar són una activitat de risc i poden produir no només beneficis, sinó també pèrdues. La mida de la pèrdua potencial es limita a la mida del dipòsit. Els beneficis passats no garanteixen els beneficis futurs. Utilitzeu els serveis de formació de Capital.com per entendre els riscos abans de començar les operacions.

Corredors de divises australians

AvaTrade és la nostra primera recomanació per als residents a Nigèria. El motiu d’això és que estan regulats en diverses jurisdiccions amb estrictes requisits d’informació. Això inclou estar regulat a Austràlia pels valors australians & Investments Commission (llicència núm. 406684) i està regulada a Sud-àfrica (Ava Capital Markets Pty està regulada per l’Autoritat de conducta del sector financer sud-africà (FSCA núm. 45984). També estan regulades a Europa & Japó.

Tot i que es van fundar el 2006 a Irlanda, des de llavors han crescut fins a convertir-se en un dels millors corredors de divises del món.

Un requisit mínim de dipòsit mínim de només 100 dòlars per a la majoria dels tipus de comptes disponibles, juntament amb la respectada regulació de diversos organismes de tot el món, converteixen AvaTrade en una opció popular per als comerciants australians nous i experimentats..

El broker ofereix una àmplia gamma d’actius per operar, que inclou més de 60 parells de divises i altres mercats per negociar accions, ETF, criptografia i molt més. Els usuaris d’AvaTrade també poden disposar d’una àmplia gamma de continguts educatius amb material intel·ligent per adaptar-se a tots els nivells de comerciants.

Llegiu la nostra revisió detallada d’AvaTrade

Visita AvaComerç

Advertiment: Negociació de divises / CFD & Les opcions de marge comporten un alt nivell de risc i poden no ser adequades per a tots els inversors. L’alt grau d’apalancament pot funcionar contra vosaltres i per a vosaltres. Abans de decidir canviar aquests productes apalancats, heu de tenir en compte els objectius d’inversió, el nivell d’experiència i la gana pel risc.

Corredors de divises australians

XM es va fundar el 2009. Dins del període transcorregut, han aconseguit convertir-se en un dels noms més reconeguts a l’instant en el comerç de divises i també són el nostre corredor de divises a nivell mundial. Això no només es deu al seu excel·lent compliment normatiu a tot el món, sinó que també estan regulats per CySEC i ASIC, així com per altres dos reguladors de primer nivell..

El broker atén les necessitats del mercat de divises a més de 196 països. Això els converteix en un dels corredors més disponibles de la indústria per a tots els nivells de comerciant. Combineu-ho amb una secció d’educació excepcional i una gran varietat d’actius per negociar, i teniu una combinació guanyadora amb XM.

Llegiu la nostra revisió detallada de XM

Visiteu XM

Advertiment: El comerç de divises i instruments financers apalancats comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. No heu d’invertir més del que us podeu permetre perdre i heu d’assegurar-vos que enteneu plenament els riscos implicats. És possible que el comerç de productes apalancats no sigui adequat per a tots els inversors. El comerç de productes sense apalancament, com ara accions, també comporta un risc, ja que el valor de les accions pot disminuir i augmentar, cosa que pot significar recuperar menys del que vau introduir originalment. El rendiment passat no és cap garantia de resultats futurs..

Corredors de divises australians

FXTM es va fundar el 2011 a Europa. Actualment tenen la seu central a Xipre, però ofereixen serveis de comerç de divises i molts altres actius a comerciants de tot el món, incloses totes les parts de Nigèria. S’han convertit ràpidament en un dels principals corredors de divises de tot el sector.

El dipòsit mínim FXTM comença a partir de només 10 €, segons el tipus de compte. Això significa que el comerç és accessible a través de FXTM per a tots els nivells de comerciant. A més, són un intermediari extremadament ben regulat amb el suport de múltiples organismes respectats, incloent CySEC a Europa i FCA al Regne Unit..

Aquesta regulació de confiança, una gamma competitiva de costos comercials i la disponibilitat de més de 250 actius per negociar, continuen convertint FXTM en una opció popular per als nigerians..

Llegiu la nostra revisió detallada de FXTM

Visiteu FXTM

Advertiment: El comerç de divises i instruments financers apalancats comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. No heu d’invertir més del que us podeu permetre perdre i heu d’assegurar-vos que enteneu plenament els riscos implicats. És possible que el comerç de productes apalancats no sigui adequat per a tots els inversors. El comerç de productes sense apalancament, com ara accions, també comporta un risc, ja que el valor de les accions pot disminuir i augmentar, cosa que pot significar recuperar menys del que vau introduir originalment. El rendiment passat no és cap garantia de resultats futurs..

Reglament de divises de Nigèria?

Nigèria és un dels pocs països del món que actualment no disposa de cap tipus de regulació per al comerç de divises.

Això vol dir que s’ha de realitzar una diligència addicional abans d’inscriure’s a qualsevol corredor. Quan visiteu un agent, assegureu-vos que tenen llicència en jurisdiccions com:

  • Austràlia (ASIC)
  • Canadà (IIROC)
  • Xipre (CySEC)
  • Singapur (MAS)
  • Sud-àfrica (FSCA)
  • Regne Unit (FCA)

Tot i que les organitzacions anteriors no protegeixen els fons dels clients a Nigèria, el fet que un corredor estigui regulat per qualsevol d’aquestes organitzacions garanteix un estàndard de qualitat mínim.

Accepten aquests corredors clients de tots els estats?

Tot i que presentem molts corredors de divises en aquest lloc web, només els corredors que apareixen en aquesta pàgina accepten actualment clients de Nigèria. No hi ha restriccions regionals establertes per a estats o territoris nigerians individuals.

Actualment accepten residents dels 36 estats inclosos.

Puc contactar amb l’atenció al client?

Recomanem un corredor de divises a Nigèria que ofereixi suport 24/7 a tot Nigèria. En la majoria dels casos, podeu trucar per telèfon, enviar per correu electrònic o utilitzar el xat en directe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner