Redefinició de l’ecosistema sense fronteres OKExChain

Poc després del llançament del nostre tan esperat blockchain públic OKExChain, finalment ha estat de codi obert i el seu codi s’ha penjat a Github el 16 d’abril de 2020. Com contribueix això a l’ecosistema OKExChain en el seu conjunt?

Tecnologia de cadenes creuades: clau de l’ecosistema OKExChain

OKExChain està dissenyat sobre la base de tecnologies i conceptes originals com la tecnologia de cadenes creuades i l’operació OpenDEX de nodes complets de la xarxa blockchain peer-to-peer. Després de convertir-se en codi obert, OKExChain podrà proporcionar un ecosistema de cadena pública eficient, gratuït i il·limitat per als seus nodes.

L’arquitectura d’OKExChain es desenvolupa a la part superior del Cosmos SDK i adopta la xarxa i el codi de consens de Tendermint. El que fa destacar OKExChain és la seva capacitat per permetre una integració perfecta de múltiples ecosistemes. Per atendre les demandes exclusives dels borses descentralitzades (DEX) basades en OKExChain, els mòduls de governança i eleccions d’OKExChain s’han redissenyat per donar suport a diverses lògiques empresarials..

Pel que fa a la selecció de tecnologia, el govern independent d’OKExChain després de la confirmació de cadenes creuades i instantànies basat en el consens de DPoS ajuda a realitzar el valor i la transmissió de dades entre múltiples cadenes isomèriques. El "conjunt d’eines de cadena creuada" actualment proporcionat per OKExChain conté diversos protocols de cadenes creuades, cosa que trenca efectivament el tancament i l’isolament entre cadenes. Per exemple, actualment, OKExChain ha realitzat la connexió amb l’ecosistema Cosmos mitjançant el protocol de retransmissió IBC. En el futur, també implementarà solucions entre cadenes amb cadenes públiques principals com Bitcoin i Ethereum amb eines de cadena més diverses..

Més important encara, el protocol de comunicació entre cadenes d’OKExChain ha realitzat transaccions directes i transferència d’informació a través de diferents cadenes mantenint intacta la seva independència. No només trenca les barreres entre les cadenes de blocs i manté la integritat d’un ecosistema entre cadenes, sinó que també garanteix que les institucions i els individus participants puguin executar la seva aplicació.

Basat en aquesta idea especial de cadena creuada, s’ha format OKExChain tres característiques tècniques úniques i distintives:

  1. Desenvolupat com a trencaclosques clau del pla global de l’ecosistema d’OKEx, OKExChain parteix de l’arquitectura de blockchain subjacent per optimitzar-lo per a diferents escenaris d’aplicacions financeres;
  2. Amb el protocol IBC de Cosmos, cada aplicació important desenvolupada a OKExChain pot posseir la seva cadena de blocs exclusiva mantenint la interoperabilitat;
  3. Gràcies al disseny de dades per capes, OKExChain redueix el cost de les dades de blockchain i millora l’eficiència, donant suport a la publicació d’aplicacions a gran escala..

Una cadena de blocs realment descentralitzada

OKExChain practica un alt grau d’obertura i descentralització exhaustiva, donant a tots els nodes participants la mateixa condició i drets. Cada individu participant pot exercir al màxim les seves habilitats, publicar i executar una varietat d’aplicacions descentralitzades sense obstacles.

A diferència del "sistema de propostes" de les cadenes públiques tradicionals, en què cada acció de nodes requereix que es presenti una proposta al governador, OKExChain incompleix aquesta norma adoptant el "OpenDEX" concepte.

En primer lloc, qualsevol usuari pot crear la seva plataforma de negociació descentralitzada a OKExChain i pot decidir completament quines criptomonedes i parells de negociació llistar.

En segon lloc, quan els corredors de nodes volen crear aplicacions descentralitzades o DEX o llistar parells comercials a OKExChain, no cal presentar cap proposta. Tots els DEX basats en OKExChain s’executen a la xarxa peer-to-peer de la cadena de blocs, convertint-lo en un veritable ecosistema sense permisos.

El fet que la majoria dels DEX desenvolupats a les cadenes públiques tradicionals solen funcionar en servidors centralitzats no només es desvia de la naturalesa de descentralització de la cadena de blocs, sinó que també posa els actius emmagatzemats als nodes exposats a grans riscos de seguretat. Com a primer sector industrial, OKExChain ha aconseguit que tots els DEX puguin operar en una xarxa blockchain peer-to-peer, que sens dubte té un impacte revolucionari enorme en la indústria.

Implementar plenament el concepte de "OpenDEX", OKExChain també va proposar per primera vegada el concepte de "Operador DEX" (el node semblant al retrat de la figura).

Si un DEX només té un operador, l’ecologia de la cadena pública està tancada, sens dubte, i el seu desenvolupament estarà molt restringit. Si voleu construir un ecosistema DEX obert, els operadors de la cadena pública no poden realitzar totes les operacions DEX. La introducció de l’operador suposa un repte i una innovació en el disseny de la cadena pública. OKExChain ha permès a tots els operadors DEX utilitzar els recursos OKExChain d’una manera justa i desenvolupada.

Associació Ecològica – "Aliança de cadenes comercials “

Basat en el disseny de tecnologia de cadenes creuades, OKExChain pretén promoure la implementació ecològica d’aplicacions complementàries i va ser pioner en el concepte d’una aliança empresarial. Es promourà l’aplicació a gran escala de la tecnologia blockchain. En l’actualitat, s’ha completat la primera fase de la construcció de socis ecològics, que inclou cinc principals direccions de cooperació ecològica, incloses cadena pública, cartera, explorador, piscina minera i valors.

Pel que fa a les cadenes públiques, OKExChain ha llançat una integració en profunditat en els camps de la tecnologia de cadena creuada, la comunitat de desenvolupadors, l’aliança de cadena creuada BTC i altres. Entre elles, un total de deu cadenes i institucions públiques de renom mundial, incloses Bytom, Certic, Conflux i Ontology, han desembarcat a l’ecosistema OKExChain.

A l’espai de la cartera, els socis ecològics donaran suport a l’emmagatzematge d’OKB i OKT, les funcions de mapatge d’OKT, votació de nodes, proposta d’OkExChain, DEX, etc. Un total de 5 empreses s’han unit a OKExChain. Pel que fa a l’explorador de blockchain, els socis donaran suport a la visualització de l’altura dels blocs, les transaccions i altres dades, les dades del supernode (agent) OKExChain, la funció de la proposta OKExChain i les dades comercials a openDEX d’OKExChain.

Què passa amb les piscines mineres? Actualment, hi ha tres socis ecològics que es converteixen en supernodes d’OkExChain i proporcionaran productes relacionats amb la participació. A més, també hi ha diverses institucions de seguretat conegudes establertes a la llista de socis ecològics OKExChain.

Seguiu OKEx a:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner