Informe mensual OKExChain: maig de 2020

Benvolguts usuaris:

Des del llançament del testnet OKExChain el 10 de febrer de 2020 i després de quatre mesos de desenvolupament per part dels desenvolupadors de la comunitat, s’ha avançat significativament en els aspectes de tecnologia de cadena pública, disseny de productes i construcció d’ecosistemes..

Actualment, OKExChain testnet s’ha actualitzat a v0.10, el progrés d’OpenDEX s’ha completat en un 50% i el de recerca & desenvolupament de DEX Leverage Trading en un 60%.

A més, prop de 30 institucions han arribat a col·laboracions amb OKExChain i han aportat suport tecnològic i servei de recerca a la comunitat OKExChain. La primera campanya d’OkExChain Hackathon presentada a frikis tècnics mundials a principis de juny.

Llegiu el següent per obtenir més detalls de l’informe mensual d’OkExChain:

Actualització OKExChain TestNet a v0.10

Llançament de DEX v0.10:

https://www.okex.com/dex-test

Actualització de Blockchain Explorer a v0.10:

https://www.oklink.com/okexchain-test

Actualitzacions de versions de desenvolupament

OKExChain actualitzat a v0.10.7:

https://github.com/okex/okexchain/releases

okexchain-go-SDK actualitzat a v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

okexchain-java-SDK actualitzat a v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Noves funcions afegides a OKExChain v0.10

S’ha afegit la votació d’aprovació a OKExChain

S’ha afegit OpenDEX a OKExChain

Prova d’estabilitat per a OKExChain v0.10

La versió es valora com a estable. L’alçada actual del bloc és de 6.577.120 i ha realitzat més de 80.000.000 de transaccions. Cada bloc conté de 10 a 20 transaccions.

Es va trobar una estructura buida per provar-la al codi de generació de la capa de menta que es va enviar i va informar a la comunitat Cosmos. https://github.com/tendermint/tendermint/issues/4766

Actualitzacions de la versió OpenDEX Desk

El disseny del producte s’ha completat en un 50% i el prototip ha entrat en la fase de disseny de la interfície d’usuari.

Tota la funció de DEXOperator s’ha completat en un 45%, s’ha completat l’API HTTP, la concordança de les comissions de transacció i la lògica d’entrada / sortida. S’ha iniciat la investigació sobre el marc de desenvolupament de la versió de taula OpenDEX.

Comerç de palanquejament puntual

El progrés del desenvolupament s’ha completat en un 60%. Una versió de demostració pot estar disponible a principis de juny.

S’ha afegit la funció de dipositar i retirar fons de crèdit

S’ha afegit la funció de dipositar i retirar monedes: oferir un fons de fons per satisfer els préstecs i retirar la demanda.

El problema de disseny resolt sobre el fons de risc insuficient quan es produeix el desgast

La funció de suport per establir la ràtio de palanquejament màxima, la relació de préstecs i la ràtio de fons de seguretat afegida

Wasm Smart Contract

Es van rebre dos números de la comunitat Cosmos, en què es va resoldre el número 226 al 100%, i es va completar el codi de contracte de la seva solució en un 60%.

La solució al número 301 es troba sota l’enquesta

Desenvolupament de cadenes creuades isomòrfiques

L’equip d’OkExChain es va unir en tres fases del GoZ (Cosmos cross-chain testing contest) i es va classificar 42 en la primera fase del concurs.

S’ha completat la integració d’OKExChain a IRISwallet.

Actualitzacions de l’ecosistema

1. Associació Ecosistèmica

Més de 30 institucions de cinc àmbits, incloses la cadena pública, el navegador, la cartera, la mineria i les institucions de seguretat, s’han unit a la construcció de l’ecosistema OKExChain. Després de l’èxit de l’actualització de la versió v0.10, OKExChain va rebre propostes de cooperació de les organitzacions següents:

  • Fibos va proposar cooperar amb OKExChain en la solució heterogènia de cadenes creuades, protocols comercials DEX i els altres tres aspectes. Fibos es va unir a la llista d’execució de supernodes OKnetChain testnet.
  • KAVA va proposar oferir ajuda per construir plans de solucions de dades i defi entre cadenes a l’ecosistema OKExChain.
  • Bytom va proposar oferir aliances de cadenes múltiples, reconeixement mutu de les fitxes de la cadena lateral, participació mútua en la governança dels nodes federals de cadascú i connectar ecosistemes de cadena lateral d’Okcoin i Bytom.
  • CertiK va proposar oferir CVM i DeepSEA per alimentar OKExChain i construir explorador de blocs i DeepWallet per a OKExChain.
  • IRISnet i OKExChain van participar conjuntament a GoZ i van arribar a una cooperació profunda en camps tecnològics. A més, IRISnet va proposar oferir suport tècnic a OKExChain en els camps de Defi, aplicació de cartera i explorador..
  • A més, NULS, Vite, YeeCo i TrueChain es van unir a la construcció del testnet OKExChain.

2. Actualitzacions del supernode OKExChain TestNet

OKExChain TestNet convida institucions i persones a construir Supernodes. La llista de supernodes realitzada a la fase de testnet es mantindrà fins al llançament de la segona fase de la xarxa principal OKExChain.

Actualment, consulteu la llista de supernodes mitjançant l’URL següent:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

3. La primera campanya OKathChain Hackathon

Es llança oficialment la primera campanya OKExChain Hackathon basada en OKExChain testnet 0.10 i versions posteriors. Els desenvolupadors poden participar enviant propostes sobre el desenvolupament tècnic, el disseny de productes i la planificació ecològica d’OKExChain. Adreça d’enviament de la proposta: https://github.com/okex/OIPs. O bé podeu crear eines per a desenvolupadors, desenvolupar llenguatges SDK, crear navegadors i carteres i proporcionar serveis de productes basats en el testnet OKExChain per participar a la campanya..

Detalls de la campanya:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Si teniu cap consell o suggeriment, envieu-lo a la següent adreça de correu electrònic:

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Quant a OKExChain

Comunitat tècnica OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Web oficial OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Reclamació de TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Comunitat OKExChain

10 de juny de 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner