Revisió CryptoHopper: Guia de l’usuari de Bitcoin Crypto Trading Bot

CryptoHopper és un bot de negociació de bitcoins que compra i ven criptomonedes automàticament en nom vostre. És CryptoHopper el veritable acord? O és aquesta una altra estafa de bitcoins hiperactiva? Esbrineu-ho avui a la nostra ressenya.

Què és CryptoHopper?

CryptoHopper és un robot comercial de criptomonedes que promet simplificar la vostra experiència de comerç criptogràfic. Mitjançant la subscripció a CryptoHopper avui en dia, els comerciants de tots els nivells d’experiència poden minimitzar els riscos i maximitzar els beneficis. Almenys, aquesta és la afirmació de CryptoHopper.  què és cryptohopper Els fabricants de CryptoHopper tenen cura de dir que el seu programa no garanteix beneficis. En canvi, el robot simplement fa operacions basades en el seu conjunt d’algoritmes. Aquests algoritmes analitzen senyals externs i després compren o venen criptomonedes segons el que signifiquen aquests senyals.

Podeu implementar estratègies de negociació de bitcoins predeterminades amb CryptoHopper. O bé, podeu afegir senyals més avançats al vostre perfil, copiar operadors professionals amb el comerç mirror o copiar i fins i tot crear la vostra pròpia estratègia comercial.

llista-de-intercanvis-de-criptografia

És possible que CryptoHopper no garanteixi beneficis, però el lloc web està ple de reclamacions de “diners fàcils”. Hi ha testimonis de persones que afirmen haver-se enriquit ràpidament mitjançant el bot de negociació, per exemple. Molts afirmen que van poder guanyar diners sense cap risc: només es van inscriure a CryptoHopper i van deixar que el robot comercial fes la resta.

Podeu provar CryptoHopper durant set dies de forma gratuïta. Les subscripcions comencen a 19 dòlars al mes.

Funcions de CryptoHopper

cryptohopper oficial

Imatge del primer Cryptohopper

Les funcions clau del bot de criptografia CryptoHopper inclouen:

Comerç automàtic 24/7: No tens ganes de negociar manualment? Està bé. CryptoHopper ho farà per vosaltres, comprant i venent criptomonedes en nom vostre en funció de l’anàlisi de senyals de negociació del robot.

Arbitratge: CryptoHopper té una eina d’arbitratge que controla les diferències de preus entre les borses. Podeu comprar alt en una borsa i vendre baix en una altra per obtenir beneficis.

Curtmetratge: CryptoHopper admet el curtcircuit, cosa que us permet obtenir beneficis quan caiguin els preus.

Còpia de negociació: El mercat CryptoHopper compta amb el comerç de còpies (també conegut com a comerç en mirall) de més de 40 comerciants experts, cosa que us permet copiar tots els comerços realitzats per aquests comerciants i obtenir els mateixos rendiments que ells.

Cryptohopper-Benefits-Features

Dissenyador d’estratègies: CryptoHopper us permet crear les vostres pròpies estratègies comercials mitjançant més de 130 indicadors i patrons de canelobres.

Comerç simulat: CryptoHopper té una caixa de sorra de negociació simulada on podeu desordenar sense utilitzar diners reals.

Connecteu-vos a 9 intercanvis de criptografia principals: CryptoHopper es connecta a 9 intercanvis de criptomonedes mitjançant la seva API, inclosos Huobi, Binance, Poloniex, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, KuCoin i Cryptopia.

Sense comissions de negociació: CryptoHopper no cobra cap tarifa addicional més enllà de la vostra subscripció mensual. Tot i això, encara pagareu les comissions de negociació que cobri cada canvi.

Contrast històric: Si heu creat una nova estratègia i voleu provar-la en diverses condicions del mercat, podeu utilitzar l’eina de prova de fons històrica CryptoHopper per veure com hauria funcionat el vostre algorisme..

Stop Loss: Limiteu les pèrdues amb l’opció límit stop-loss de Cryptohopper. Amb aquesta opció, podeu evitar que les pèrdues superin mai un percentatge específic.

CryptoHopper no manté els vostres fons: L’API de CryptoHopper està autoritzada a fer operacions des del vostre compte d’intercanvi. Tot i això, no està permès treure diners del vostre compte. Els vostres fons es mantindran a l’intercanvi escollit. CryptoHopper no manté els vostres fons.

Veure tot l’historial comercial: CryptoHopper us permet veure tot l’historial comercial, cosa que facilita el seguiment de quines operacions va fer el bot i en quins moments. També podeu veure el percentatge de guany o percentatge de pèrdua de cada operació.

Indicadors múltiples: Consulteu indicadors com Bollinger Bands, MACD, RSI, Stoch i molt més.

Com funciona CryptoHopper?

CryptoHopper es connecta a intercanvis mitjançant una interfície de programació d’aplicacions (API). Vostè concedeix a l’API CryptoHopper accés al seu compte de negociació i el programa pot executar operacions en nom seu per intentar guanyar bitcoins automàticament.

Per ser clar, CryptoHopper no pot retirar fons del vostre compte. L’API només pot visualitzar el vostre saldo i executar operacions. Podeu desactivar aquest accés en qualsevol moment.

L’avantatge principal de CryptoHopper és que l’emoció s’elimina del procés de negociació. Confieu en un robot que us faci comerços, no en les vostres pròpies emocions. Un mercat altament volàtil i d’alt risc com el cripto és difícil per als comerciants emocionals. Un robot treu els vostres sentiments de l’equació i us ajuda a fer operacions recolzades en dades reals, no en sentiments.

CryptoHopper pot ser utilitzat per comerciants principiants i avançats.

Els comerciants principiants poden inscriure’s a CryptoHopper i deixar que el robot comenci a cotitzar immediatament. No cal que personalitzeu cap configuració, que us dediqueu a operacions de còpia ni que desenvolupeu les vostres pròpies estratègies comercials. En el seu lloc, només podeu activar CryptoHopper i oblidar-lo.

estratègies de negociació cryptohopper

Mentrestant, els comerciants més avançats podrien dedicar diferents parts de la seva cartera a diferents estratègies de comerç criptogràfic. Podrien crear les seves pròpies estratègies i fer-ne proves exhaustives. També està bé.

Algunes de les opcions de configuració personalitzables dins del bot de negociació de bitcoins CryptoHopper inclouen:

 • Estratègia (trieu una estratègia específica o seleccioneu “sense estratègia” i utilitzeu només senyals manuals o externs
 • Percentatge de beneficis
 • Percentatge d’oferta inferior i de sol·licitud més alta
 • Stop-loss i stop-loss final (activat o desactivat)
 • Percentatge de pèrdues stop-stop
 • Stop-loss a la sortida del braç a (escolliu un número)
 • Utilitzeu només el stop-loss final (activat o desactivat)
 • Retenir recursos quan un objectiu nou sigui el mateix (activat o desactivat)
 • Tancar posicions automàticament en un termini de temps (1 mes)
 • Venda màxima d’obertura i compra màxima d’obertura
 • Posicions màximes obertes
 • Percentatge màxim de posicions obertes per moneda
 • Percentatge de l’import de la compra
 • Import mínim de BTC per comanda

Podeu triar la configuració que vulgueu en funció dels rendiments que vulgueu, de la vostra exposició al risc i d’altres mètriques.

Preus CryptoHopper

cost-preu-criptohopper

CryptoHopper té tres opcions de subscripció i una prova gratuïta.

Free Hopper (Prova)

 • Prova gratuïta de 7 dies
 • 80 posicions
 • Màxim 15 monedes seleccionades
 • Màxim 2 activadors
 • Anàlisi tècnica cada 10 minuts

Explorer Hopper (Starter)

 • 19 dòlars al mes
 • Màxim 15 monedes seleccionades
 • Màxim 2 activadors
 • Anàlisi tècnica cada 10 minuts

Adventure Hopper (mitjà)

 • 49 dòlars al mes
 • 200 posicions
 • Màxim 50 monedes seleccionades
 • Màxim 5 activadors
 • Anàlisi tècnica cada 5 minuts
 • Arbitratge d’intercanvi

Hero Hopper (Pro)

 • 99 dòlars al mes
 • 500 posicions
 • Màxim 75 monedes seleccionades
 • Màxim 10 activadors
 • Anàlisi tècnica cada 2 minuts
 • Totes les monedes per a senyals
 • Arbitratge de mercat
 • Creador de mercats

Tots els comptes també inclouen algunes funcions estàndard, incloses 0 comissions addicionals de negociació de CryptoHopper, diversos tipus de comandes (stop final, stop loss, TSL, tancament automàtic i DCA), estadístiques comercials personals i globals i accés a més de 120 indicadors i espelmes patrons.

Com s’utilitza el tutorial CryptoHopper

Registrar-se i utilitzar CryptoHopper per primera vegada és fàcil.

Pas 1) Creeu un compte visitant CryptoHopper.com. Introduïu el vostre nom, adreça de correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya.

join-cryptohopper-sign-up

Pas 2) Confirmeu el vostre correu electrònic fent clic a l’enllaç d’activació.

verificació del compte cryptohopper

registre de cryptohopper

Pas 3) Configureu el vostre compte mitjançant l’assistent CryptoHopper. Seleccioneu un intercanvi i configureu el bot mitjançant les claus API de l’intercanvi preferit. Configureu les configuracions bàsiques de la tremuja. Un cop fet això, podeu començar a utilitzar la tremuja immediatament. També podeu personalitzar la configuració amb el tauler.

Pas 4) Inscriviu-vos als serveis de senyalització. CryptoHopper us permet registrar-vos per obtenir senyals externs curats professionalment. Aquests serveis de comunicadors els proporcionen comerciants experimentats. Un bon senyal pot detectar una situació del mercat i, per exemple, us pot dir o comprar o vendre. Les subscripcions de senyals gratuïtes i de pagament estan disponibles a través de CryptoHopper.

Pas 5) Concedeix a l’API CryptoHopper accés al vostre compte d’intercanvi. Haureu de permetre que CryptoHopper faci operacions en nom vostre (comerç i accés de lectura) per utilitzar CryptoHopper.

cryptohopper-crypto-trading-history

Quant a CryptoHopper

CryptoHopper té una transparència limitada sobre el seu equip directiu i altra informació. Tanmateix, sembla que l’empresa és una corporació holandesa legalment registrada. La pàgina de contacte mostra una adreça a Amsterdam, dues adreces de correu electrònic, juntament amb un número de COC i un número d’IVA.

Tot i això, encara no sabem qui dirigeix ​​l’empresa ni qui ha creat CryptoHopper.

El lloc web oficial afirma que la companyia, que està registrada oficialment com a CryptoHopper BV, va ser fundada per dos germans. Un germà era comerciant de dia i l’altre era desenvolupador de webs. Van construir un prototip de CryptoHopper en un Raspberry Pi mitjançant una funda impresa en 3D. Van millorar el model amb el pas del temps, creant finalment el CryptoHopper que veiem avui.

El domini CryptoHopper.com es va registrar el juliol de 2017.

Paraula final

revisió de cryptohopper

CryptoHopper és un bot de negociació automàtic de criptoactius que opera en nom vostre mitjançant algorismes de negociació. El bot es pot personalitzar amb diferents estratègies. Podeu copiar altres comerciants, per exemple, o afegir diferents senyals al vostre perfil. Fins i tot podeu crear la vostra pròpia estratègia basada en l’obtenció de més bitcoins mitjançant micro-comerços.

A continuació, concediu accés a l’API de CryptoHopper al vostre compte d’intercanvi. Aquest accés permet a l’API fer operacions en nom vostre. CryptoHopper es pot connectar a nou intercanvis diferents, inclosos alguns dels intercanvis més populars disponibles avui en dia (Binance, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Huobi, Kraken i Poloniex són compatibles).

Un dels pocs problemes que tenim amb CryptoHopper és la manca de transparència sobre l’empresa. Sabem l’adreça de l’empresa, però no sabem res sobre les persones que dirigeixen l’empresa. Afortunadament, no hem de confiar en CryptoHopper amb cap fons: només tenen accés a l’API.

Si busqueu una manera pràctica de comprar i vendre criptografia, és possible que CryptoHopper sigui una bona opció, sempre que no espereu beneficis enormes sense cap risc ni cap esforç. Tot i que tothom està fixat en el preu del bitcoin i té prediccions de BTC a la Lluna, pot ser intel·ligent desplegar un robot de comerç de criptografia automatitzat, autoconfigurable i personalitzable com CryptoHopper que us pot ajudar a apilar satoshis i esperar una d’aquestes previsions futuristes per realment succeeixi i faci que les vostres operacions reeixides valguin més en el futur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner