Guia d’intercanvi de Bittrex: Com operar a Bittrex

Alguns dels enllaços d’aquesta publicació són dels nostres patrocinadors. Li proporcionem informació precisa i fiable. Llegiu la nostra divulgació publicitària.

com operar a l'intercanvi bittrex

Descripció general de l’article: Aquesta guia cobrirà tot el que necessiteu saber sobre l’intercanvi Bittrex i sobre com operar amb l’intercanvi Bittrex.

Esteu molt interessat en comprar els vostres primers altcoins i esteu en procés (o ja teniu) d’obrir un intercanvi de criptomonedes.

Tot i això, la complexitat de la compra de criptos pot resultar descoratjadora per a molts que no tenen antecedents financers ni comercials. No us preocupeu!

Aquesta guia us proporcionarà les habilitats necessàries per comprar i vendre criptomonedes fàcilment. (Vegeu també: 4 raons per les quals ara és el millor moment per invertir en criptomonedes)

Per a aquesta guia, utilitzarem principalment l’intercanvi Bittrex, ja que és l’intercanvi d’acceptació de criptografia més gran, amb més de 1.000 milions de dòlars en volum de negociació diari.

La majoria d’altres borses comparteixen les mateixes funcionalitats i, per tant, el procés de negociació és similar.

Obteniu informació sobre com obtenir rendiments superiors al 100% invertint en criptografia

ENTRENAMENT GRATU NavT Navegació ràpida Pas 1: comprar Bitcoin / EthereumPas 2: obriu un compte de BittrexPas 3: Dipositeu la moneda basePas 4: trieu el vostre mercat de divises basePas 5: configuració de comandes de compraPas 6: Configuració de comandes de vendaPas final: emmagatzematge de totes les monedes en una carteraInformació adicional

Pas 1: comprar Bitcoin / Ethereum

Assegureu-vos que ja hàgiu comprat Bitcoin (BTC) o Ether (ETH) al vostre criptogràfic local que accepta la vostra moneda local.

Bitcoin i Ether són les monedes més grans que representen la moneda base del món criptogràfic; per comprar qualsevol dels més de 1.300 altcoins disponibles es requereix l’ús de BTC / ETH, ja que normalment no es poden comprar altcoins amb la seva moneda local.

Un intercanvi popular és Coinbase, que és fàcil d’utilitzar per a principiants, però que té unes taxes relativament més altes. Com a alternativa, podeu consultar Local Bitcoin, que és un mercat d’igual a igual.

Recomanació: Ethereum pot processar molt més transaccions que Bitcoin, cosa que fa que els temps de transferència i confirmació siguin molt més ràpids. De mitjana, normalment espereu uns minuts per a la vostra transferència ETH, mentre que les transferències BTC poden trigar hores. A més, les tarifes de transferència són molt més petites utilitzant ETH que BTC.

Pas 2: obriu un compte de Bittrex

Obertura d’un compte de Bittrex

Obriu un compte de Bittrex registrant el vostre nom i correu electrònic i assegureu-vos que activeu l’autenticació de dos factors per protegir encara més el vostre compte contra els pirates informàtics..

El següent que heu de fer és verificar el vostre compte proporcionant la vostra informació personal i els vostres documents d’identificació oficials.

Verificar-se us permet augmentar el límit de retirada de 0,4 BTC a 100 BTC, estalviant-vos molts mals de cap per a futures retirades. Podeu seguir la guia de verificació aquí.

Pas 3: Dipositeu la moneda base

Ara podeu dipositar el BTC / ETH que heu comprat a la vostra borsa local al vostre compte de Bittrex recentment obert.

Utilitzarà la moneda base per comprar els monedes alternatius que trieu. Per obtenir un procés detallat sobre com ingressar el vostre BTC / ETH, seguiu aquesta guia aquí.

Pas 4: trieu el vostre mercat de divises base

Hi ha 3 mercats a Bittrex:

  1. Mercat de Bitcoin
  2. Mercats Ethereum
  3. Mercats USDT

Aquests 3 mercats estan representats pel monedes base comunes solia comprar la gran varietat d’altcoins disponibles.

Si heu dipositat BTC com a moneda base, heu arribat al mercat de Bitcoin i trieu un altcoin que vulgueu comprar amb Bitcoin. D’altra banda, si heu dipositat ETH, trieu els altcoins que trieu al mercat Ethereum.

Pas 5: configuració de comandes de compra

Introduïu les dades de les vostres comandes de compra al quadre “Comprar” de la secció de negociació. Suposeu que esteu comprant Monero (XMR) amb ETH:

Comprar amb Bittrex

Consell: No és obligatori comprar exactament 1 unitat de criptomoneda, ja que són altament divisibles. Podeu comprar / vendre qualsevol quantitat que vulgueu, en funció del vostre pressupost. Per tant, podeu comprar 0.000001 Bitcoin sense preocupacions!

Unitats: La quantitat / quantitat de monedes que voleu comprar. En aquest exemple, la quantitat de Monero que compraria és de 2,50

Oferta: El preu que esteu disposat a pagar per unitat de Monero. Seguint l’exemple, el preu que esteu disposat a pagar per 1 Monero és 0,42100972

Tipus: Es refereix al tipus de comanda, que consisteix en un ordre “Límit” (ordre predeterminat) o “Condicional”. La comanda “Límit” estableix el preu màxim (tal com s’indica a la “Oferta”) que esteu disposat a comprar. Això us garanteix que no pagareu més de 0,42100972 ETH per 1 Monero.

Les comandes “condicionals” són més complexes, ja que només s’afegeixen al llibre d’ordres públic un cop els preus arribin als preus “condicionals” definits. A no ser que sàpiga què feu, seguiu les comandes “Limit”

Total: Import total de la moneda base (en aquest cas, ETH) que renunciareu a canvi del nombre total d’altcoins que vulgueu comprar. Com a alternativa, aquest és el cost total de comprar Monero mitjançant la vostra moneda base d’ETH

Consell: L’ordre condicional s’utilitza quan no voleu que les vostres comandes apareguin al Llibre de comandes, on s’enumeren totes les comandes de compra i venda actives. Les comandes només seran públiques quan els preus assoleixin el preu condicional establert. És com un “ordre ninja”, que solen utilitzar inversors que compren una gran quantitat de monedes i que no volen que ningú sàpiga que fa una comanda enorme per no influir en el preu..

Pas 6: Configuració de comandes de venda

Introduïu les dades de les vostres comandes de venda al quadre “Comprar” de la secció de negociació. Suposeu que esteu venent Aragó (ANT) i que us paguen a BTC:

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115000199631-How-do-I-deposit-coins-to-Bittrex-

Unitats: La quantitat / quantitat de monedes que voleu vendre, a canvi de la moneda base de BTC. En aquest exemple, la quantitat d’Aragó (ANT) que vendríeu és de 500 monedes

Pregunta: El preu que esteu disposat a vendre per unitat d’Aragó, cotitzat a BTC. Seguint l’exemple, el preu que esteu disposat a vendre per 1 ANT (cotitzat a BTC) és de 0,00018449

Tipus: Es refereix al tipus de comanda, que consisteix en un ordre “Límit” (ordre predeterminat) o “Condicional”. La comanda “Límit” estableix el preu mínim (tal com s’indica a la “Oferta”) que esteu disposat a vendre. Això garanteix que rebrà com a mínim 0,00018449 BTC per 1 ANT

Les comandes “condicionals” són més complexes, ja que només s’afegeixen al llibre d’ordres públic un cop els preus arribin als preus “condicionals” definits. A no ser que sàpiga què feu, seguiu les comandes “Limit”

Total: Import total de la moneda base (en aquest cas, BTC) que rebrà a canvi del nombre total d’altcoins que vulgueu vendre. Com a alternativa, aquest és l’import total que obtindreu (que es cita a BTC) en vendre ANT

Important: El preu de la moneda en què voleu comprar / vendre (Bid / Ask) es denomina en una moneda base que pot ser USD, BTC o ETH. Les denominacions en USD són fàcils, ja que us proporciona el preu numèric de mercat (per exemple, comprar Ripple a 0,30 dòlars), però les denominacions en BTC / ETH poden ser complicades al principi, ja que esteu comprant la proporció de Ripple en comparació amb BTC / ETH. Per exemple, el preu de Ripple en comparació amb BTC (parell XRP / BTC) pot ser de 0,000024, ja que el preu de Ripple es compara amb el preu de Bitcoin per formar la proporció que veieu.

Pas final: emmagatzematge de totes les monedes en una cartera

La forma més segura d’emmagatzemar les vostres monedes consisteix a tenir les vostres carteres personals. Tot i que tindríeu automàticament una cartera quan obriu un compte d’intercanvi (cartera allotjada en intercanvi), no teniu control de les claus públiques i privades.

Tenir control de les vostres claus significa tenir control de les vostres monedes. Els intercanvis funcionen com un banc; és un proveïdor de serveis externs que confieu per protegir les vostres monedes.

Tanmateix, sempre hi ha la probabilitat que l’intercanvi es tanqui o es pirategi, cosa que provoca la pèrdua de monedes (cas d’interès: intercanvi Mount Gox).

Tenint en compte la manca de marcs regulatoris sobre intercanvis i criptomonedes en general, així com la infància de la indústria, la millor manera de mantenir segures les vostres monedes és tenir un control total de les vostres monedes..

Només podeu tenir un control absolut si teniu la vostra cartera.

Informació adicional

Sota el preu “Oferta”, hi ha tres tipus d’ofertes que són:

  • Darrer: l’últim preu en què es va produir l’últim comerç
  • Oferta: el preu més alt que un comprador està disposat a pagar per la moneda, que es veu com el primer encàrrec a la secció “Llibre de comandes”, a “Ofertes”
  • Pregunta: el preu més baix en què un venedor està disposat a vendre la moneda, que es veu com el primer encàrrec a la secció “Llibre de comandes”, a “Pregunta”

Si heu de crear les vostres pròpies comandes introduint l’import “Oferta”, això no s’aplicarà a vosaltres. Les 3 categories anteriors són per a aquells que fan mandra introduir els seus números manualment i només volen escollir el preu més proper a la llibreta de comandes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner