ChangeNOW Exchange: domineu la guia de revisió de Crypto 2020

Revisió ChangeNOW

Com utilitzar-lo, canviar-lo i registrar-se a ChangeNOW Exchange

ChangeNOW és una plataforma d’intercanvi de criptografia disponible en línia a ChangeNOW.io. Descobriu tot el que necessiteu sobre aquest servei d’intercanvi de criptografia anònim il·limitat a la nostra ressenya.

Què és ChangeNOW?

ChangeNOW és una plataforma d’intercanvi de criptografia sense custòdia que funciona de manera similar a Shapeshift i Changelly: canvieu dues criptomonedes sense dipositar cap criptografia en una cartera ChangeNOW.

Podeu començar a canviar avui mateix a ChangeNOW.io. La plataforma admet dotzenes de criptomonedes diferents, incloses pràcticament totes les criptomonedes principals i moltes monedes menys conegudes. BTC, BCH, LTC, XMR, EOS, BNB, ADA i altres estan disponibles per negociar a la plataforma. igual que les monedes fiduciàries com EUR i USD.

Revisió d’intercanvi ChangeNOW

ChangeNOW té un lema senzill: “Intercanvis de criptografia ràpids, lliures de custòdia”. ChangeNOW també té avantatges únics que no trobareu a la resta de plataformes swap, com ara la possibilitat de comprar criptografia amb Visa o MasterCard.

Tanmateix, un dels avantatges més grans de ChangeNOW en comparació amb altres plataformes swap és que no hi ha límits: no hi ha cap import màxim que pugueu canviar a ChangeNOW. Podeu canviar tant com vulgueu quan vulgueu.

ChangeNOW té un altre avantatge sobre les plataformes d’intercanvi de la competència: no cal verificar l’usuari. Els usuaris ni tan sols necessiten proporcionar un número de telèfon o una adreça de correu electrònic. Sens dubte, no cal que pengeu cap document d’identitat amb foto ni cap justificant d’adreça emesos pel govern.

ChangeNOW també és molt fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona del món. Allà on tingueu la vostra residència, sigui quina sigui la quantitat de diners que vulgueu enviar, podreu fer aquest intercanvi fàcilment amb ChangeNOW.

Basat en tota aquesta informació, per què confiaríeu amb ChangeNOW amb els vostres diners? ChangeNOW aborda aquesta pregunta a la seva pàgina de preguntes freqüents i la seva resposta és menys tranquil·litzadora:

“Creat per un equip de desenvolupadors de cadenes de blocs experimentats, ChangeNOW és un servei totalment segur amb un toc: estem completament sense registre. Això permet als nostres clients evitar identificacions o robatoris financers. Oferim les millors tarifes del mercat, ja que fem servir plataformes de negociació de criptomonedes fiables “.

De fet, no sabem res d’aquest “equip de desenvolupadors de blockchain amb experiència”. De fet, en sabem molt poc sobre ChangeNOW i sobre la gent que el gestiona.

Quan una plataforma d’intercanvi no requereix cap verificació de l’usuari, restriccions geogràfiques ni límit de diners, la converteix en un centre de blanqueig de diners i altres activitats delictives..

Per al crèdit de ChangeNOW, la plataforma afirma utilitzar “un sistema automatitzat de gestió de riscos” per comprovar totes les transaccions. Totes les transaccions sospitoses es marcaran d’acord amb les “directives europees d’AML, les regulacions KYC i els requisits de la plataforma”. Si es marca una transacció, és possible que sigui necessari que l’usuari completi la verificació KYC / AML. Tot i això, no està clar quants usuaris estan realment marcats a la plataforma.

Seguiu llegint per descobrir tot el que heu de saber sobre ChangeNOW, les seves funcions i el seu funcionament.

Funcions de ChangeNOW

Beneficis de ChangeNOW

Les funcions clau de ChangeNOW inclouen tot el següent:

Permutes sense custòdia: ChangeNOW és una plataforma d’intercanvi sense custòdia. Igual que ShapeShift i Changelly, ChangeNOW us permet canviar criptomonedes sense dipositar-les en un intercanvi. Trieu les monedes que vulgueu canviar i, a continuació, envieu una moneda a una adreça de cartera ChangeNOW. Tan bon punt ChangeNOW rebi la moneda, la segona moneda es lliura a la cartera per completar l’intercanvi. No es pot retirar la vostra criptomoneda de l’intercanvi perquè mai no es manté a l’intercanvi: ja és a la vostra cartera.

Més de 170 monedes: A desembre de 2019, ChangeNOW té més de 170 monedes disponibles per a intercanvi.

Fiat i Cryptocurrencies: ChangeNOW admet dotzenes de criptomonedes i diverses monedes fiduciàries (USD i EUR).

ChangeNOW intercanvi de criptomonedes

Sense limits: Un dels majors avantatges que ChangeNOW té sobre els seus competidors és que no hi ha límits. Podeu canviar qualsevol quantitat de diners mitjançant ChangeNOW.

No cal inscripció ni verificació: ChangeNOW no necessita cap registre abans de fer una operació. Ni tan sols cal que proporcioneu una adreça de correu electrònic ni una contrasenya. Sempre que tingueu la moneda que voleu canviar, podeu utilitzar ChangeNOW.

Sense verificació KYC / AML: Els intercanvis regulats requereixen que completeu la verificació de Know Your Customer (KYC) i Anti-blanqueig de diners (AML), que consisteix a verificar la vostra identitat i adreça, entre altres dades. ChangeNOW ni tan sols requereix un nom.

Disponible a tot el món: Com que ChangeNOW no requereix cap verificació de l’usuari, està disponible per a qualsevol persona del món. Independentment de la vostra ubicació, hauríeu de poder accedir a ChangeNOW sense cap problema.

com utilitzar changenow

Suport Visa i MasterCard: ChangeNOW s’ha associat amb un processador de pagaments de tercers (Simplex) per acceptar pagaments Visa i MasterCard. Si teniu una targeta de crèdit i voleu comprar criptografia, podeu fer-ho mitjançant ChangeNOW.

Intercanvi mitjançant intercanvis: ChangeNOW afirma vagament que “treballa amb diversos socis d’intercanvi” per “triar el millor tipus de canvi del mercat en cada moment”. Quan inicieu una operació mitjançant ChangeNOW, la plataforma buscarà borses per trobar el millor soci comercial.

Sense quantitat mínima: Podeu canviar qualsevol import, gran o petit, mitjançant ChangeNOW. No hi ha límits mínims ni màxims (tot i que heu d’enviar com a mínim prou per cobrir la tarifa estàndard de la xarxa blockchain).

Suport en diversos idiomes: ChangeNOW està disponible en dotzenes d’idiomes diferents, inclosos l’anglès, el francès, el rus, l’alemany, l’àrab, el xinès, el japonès i tots els altres idiomes principals..

Gestió automàtica de riscos: ChangeNOW pot semblar el “salvatge oest” dels intercanvis criptogràfics. Tot i això, la plataforma afirma que hi ha procediments automatitzats de gestió de riscos per marcar qualsevol transacció sospitosa. Es comprova cada transacció individual i totes les transaccions marcades s’aturaran fins que l’usuari completi la verificació addicional KYC / AML (per exemple, carregant una foto d’un passaport o targeta d’identitat nacional).

Invertiu USD o EUR: Podeu comprar criptomonedes amb fiat a través de ChangeNOW mitjançant qualsevol targeta que us permeti gastar USD o EUR. ChangeNOW s’ha associat amb Simplex per donar suport a les transferències de moneda digital i criptomoneda.

Sense transferències bancàries: ChangeNOW no admet les transferències bancàries.

Programa d’afiliació: ChangeNOW ofereix un programa d’afiliació. Si remeteu algú a ChangeNOW i fa un comerç, podeu fer el 0,4% de les seves operacions.

canvien les funcions

Accés a l’API: ChangeNOW ofereix una API per a desenvolupadors. Podeu utilitzar aquesta API per afegir un botó d’intercanvi ChangeNOW al vostre propi lloc web i, a continuació, guanyar comissions segons els intercanvis realitzats a través d’aquesta plataforma.

Telegram Bot: ChangeNOW us permet intercanviar fitxes mitjançant un bot de Telegram. Només cal que digueu al robot de Telegram les monedes que vulgueu canviar i el robot completarà l’operació.

ARA Pagaments: ChangeNOW ofereix un servei anomenat NOWPayments que facilita que tothom accepti pagaments amb criptomoneda, per exemple, si veneu béns o serveis en línia.

Comissions de negociació altes i confuses: Sembla que ChangeNOW cobra comissions del 0,5% al ​​4,0%, tot i que les comissions no es publiquen de manera transparent en cap lloc del lloc web (almenys les que podríem trobar). Per fer les coses més confuses, la tarifa s’incorpora al tipus de canvi ChangeNOW. Les taxes del 0,5% al ​​4,0% no són tan elevades per a aquest tipus de comoditat, però agrairíem més transparència.

ARA fitxes: ChangeNOW té els seus propis tokens d’utilitat natius anomenats NOW Tokens. Aquests tokens serveixen com a moneda interna per als productes NOW. La moneda es va llançar per primera vegada el 23 d’abril de 2019. Es tracta d’un testimoni ERC-20 i un testimoni Binance Change (BEP2)..

canvia ara les fitxes ARA

Aplicació mòbil: ChangeNOW ofereix una aplicació mòbil per a Android.

aplicació changenow

Com funciona ChangeNOW?

ChangeNOW canvia la moneda digital i la moneda fiduciària en cinc senzills passos:

Pas 1) Seleccioneu la moneda: Trieu les monedes que vulgueu canviar. Si canvieu BTC i ETH, per exemple, seleccioneu BTC al menú desplegable de la secció “Tu envies” i, a continuació, tria ETH al menú desplegable de la secció “Obtens”. ChangeNOW calcularà automàticament la quantitat d’ETH que rebrà en funció del tipus de canvi actual.

Pas 2) Introduïu l’adreça de Wallet: Escriviu la vostra adreça de cartera de recepció (la vostra adreça ETH). ChangeNOW també us permet crear una cartera nova (per exemple, si encara no teniu una adreça ETH).

Pas 3) Confirmeu la informació: Confirmeu tots els detalls a la pàgina de transaccions ChangeNOW.

Pas 4) Dipòsit a l’adreça: ChangeNOW us generarà una adreça de dipòsit de bitcoins. Envia el teu bitcoin a aquesta adreça.

Pas 5) Rebeu les vostres monedes: Tan bon punt ChangeNOW rep la vostra moneda a la seva adreça de cartera generada, ChangeNOW deixarà les monedes (en aquest cas, ETH) a la cartera que heu proporcionat.

Com podeu veure, no cal cap inscripció ni verificació. Ni tan sols cal que introduïu una adreça de correu electrònic ni un número de telèfon. No hi ha cap contrasenya. És una plataforma d’intercanvi de monedes senzilla i sense sentit.

Preus i tarifes de ChangeNOW

Aquí teniu les tarifes ChangeNOW més importants que heu de conèixer.

  • Comissió de negociació: 0,5% a 4,0% (spread integrat)
  • Import màxim de negociació: Cap màxim
  • Import mínim de negociació: Cap mínim
  • Comissió de compra de targeta de crèdit: 5%
  • Import mínim de compra de la targeta de crèdit: 10 dòlars
  • Import mínim per comprar criptografia amb targeta bancària: 50 $ (requerit per Simplex)
  • Import màxim per comprar criptografia amb targeta bancària: 20.000 dòlars (per dia) o 50.000 dòlars (per mes) per persona

No està del tot clar com ChangeNOW gestiona els swaps d’intercanvi. Quan vam realitzar un intercanvi de proves amb ChangeNOW, semblava que ens cobrava una tarifa del 4%:

Com funciona ChangeNOW

utilitzant ChangeNOW

Quan es negociava una quantitat més gran d’ETH, el tipus de canvi va millorar lleugerament, tot i que encara semblàvem pagar comissions de negociació al voltant del 2,0%.

canviar les opcions de negociació

Fent que les coses siguin encara més complicades és que ChangeNOW no revela les seves comissions comercials en cap lloc del seu lloc web oficial. Un primer fil que anunciava el llançament de ChangeNOW va suggerir comissions comercials del 0,5% a l’1,0%. En realitat, sembla que s’inclou una taxa de negociació important al tipus de canvi de ChangeNOW que no es divulga de manera transparent als comerciants.

En última instància, es recomana comprovar de nou la comissió de canvi ChangeNOW enfront del tipus de canvi real abans de fer un permutament a ChangeNOW, ja que sembla que els tipus poden variar àmpliament..

Com utilitzar ChangeNOW

L’ús de ChangeNOW és senzill tant si sou nou en criptografia com si sou un usuari avançat. A continuació, es mostra el procés bàsic per fer un intercanvi amb ChangeNOW:

1) Escollir les vostres monedes

Primer, visiteu ChangeNOW.io i seleccioneu les vostres monedes. Podeu triar una tarifa clàssica (on la taxa fluctua en funció de les condicions actuals del mercat) o una taxa fixa (on pagueu un diferencial lleuger però obteniu una tarifa fixa i garantida).

Com utilitzar ChangeNOW

Per aquest permut, intercanviem ETH per USDT.

Feu clic a “Intercanvia”.

Com a alternativa, si no teniu ETH (o cap criptomoneda), també podeu comprar criptografia amb Visa o MasterCard. ChangeNOW utilitza Simplex com a processador de pagaments. Feu clic al botó “Comprar criptografia amb Visa / MasterCard” i, tot seguit, introduïu les dades comercials i la informació de la targeta de crèdit.

2) Introduïu la cartera del destinatari

A la pàgina següent, ChangeNOW us demanarà que introduïu l’adreça de la cartera del destinatari. Aquesta és l’adreça on voleu que s’enviïn les monedes que esteu comprant. En aquest cas, introduïu l’adreça USDT del vostre destinatari.

canviar ara la cartera criptogràfica

3) Confirmeu els detalls

A continuació, ChangeNOW us demanarà que confirmeu tota la informació que heu proporcionat. ChangeNOW mostrarà l’import que envieu, l’import aproximat que rebeu, el tipus de canvi actual, l’hora estimada d’arribada i l’adreça de la cartera del destinatari..

canviaren monedes

Comproveu tota aquesta informació abans de fer clic a “Confirma”.

4) Enviar fons

ChangeNOW generarà una adreça de cartera. Envieu diners a aquesta adreça i ChangeNOW esperarà que arribin els vostres fons.

enviant fons criptogràfics a changenow

Quan ChangeNOW rep els vostres fons, la barra s’omplirà i, a continuació, ChangeNOW farà l’intercanvi mitjançant un dels seus socis d’intercanvi.

5) Rebre fons

Un cop finalitzat l’intercanvi, ChangeNOW envia els fons a la vostra cartera.

Podeu introduir una adreça de correu electrònic per rebre una notificació quan l’intercanvi s’hagi completat, tot i que és opcional.

rebent fons a changenow

Quant a ChangeNOW

ChangeNOW s’incorpora amb el nom ChangeNOW International Ltd. El lloc web oficial ChangeNOW llista una adreça registrada a Belize City, Belize, tot i que ChangeNOW també té una adreça postal a Amsterdam.

Quant a ChangeNOW

Hi ha certa controvèrsia sobre la ubicació de ChangeNOW i els antecedents dels seus fundadors. Com es veu al fil original del 2017 anunciant l’empresa, sembla que els fundadors de ChangeNOW inclouen dos ciutadans russos, entre ells Roman Lapin Dmitrievich (50% propietari) i Petr Sergeev Konstantinovich (50% propietari). Un tercer individu, Konstantin Brumm Aleksandrovich, també figura com a conseller delegat.

Com que aquest tipus de negoci és il·legal a Rússia, l’equip fundador sembla haver fugit de les seves oficines originals de Sant Petersburg i Rússia poc després que el Llibre Blanc ChangeNOW es publiqués en línia.

poseu-vos en contacte amb ChangeNOW

En qualsevol cas, ChangeNOW sembla legítim avui en dia i la companyia continua fent negocis amb la seva adreça registrada a la ciutat de Belize i la seva oficina a Amsterdam. L’empresa és transparent sobre la seva informació de contacte, número de telèfon i xarxes socials.

Paraula final

ChangeNOW és una de les plataformes d’intercanvi més úniques disponibles avui en dia. ChangeNOW reclama permetre a qualsevol persona canviar qualsevol moneda criptogràfica en qualsevol quantitat sense necessitat de custòdia, registre o verificació KYC / AML.

No obstant això, hi ha algunes preocupacions sobre com funciona ChangeNOW. En primer lloc, la plataforma no revela les seves comissions per avançat, però sembla incloure comissions de l’1,0% al 4,0% en el seu diferencial de tipus de canvi. En segon lloc, sabem poc sobre l’equip fundador de l’empresa ni on es troba. En tercer lloc, ChangeNOW no sembla ser un “veritable” canvi sense custòdia, ja que encara confieu en la plataforma amb les vostres monedes mentre treballa per trobar un soci d’intercanvi abans de completar l’intercanvi.

Si cap d’aquests problemes no us preocupa, ChangeNOW pot ser una de les plataformes d’intercanvi més potents disponibles avui en dia. Sembla que ofereix permutes de canvi de moneda criptogràfiques i fiat fàcils i sense registre, sense que es requereixin quantitats mínimes ni màximes. Això no es veu amb altres plataformes swap com Changelly i ShapeShift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner