BitMEX Exchange: Màster 2020 The Crypto User Review Guide

bitmex

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a BitMEX Exchange

BitMEX és un dels intercanvis de criptomonedes més populars del món. Avui, BitMEX és més conegut pels seus mercats de futurs i de negociació amb palanquejament. Seguiu llegint per conèixer tot el que heu de saber sobre BitMEX.

Característiques

 • Fàcil operació de criptografia en un entorn no regulat
 • Comerç criptogràfic de forma anònima només amb una adreça de correu electrònic
 • Fundada el 2014 per tres antics bancs

Mètodes de dipòsit

 • Bitcoin

Pros

 • No hi ha límits comercials per a cap compte
 • Fàcil operació de criptografia en diverses criptomonedes
 • Accedeix a un apalancament de fins a 100 vegades

Contres

 • No regulat en cap jurisdicció
 • Només s’admeten els dipòsits de bitcoins

Introducció

BitMEX és un intercanvi de criptomonedes fundat el 2014 per una empresa anomenada HDR Global Trading Limited. Aquesta empresa va ser fundada per tres antics banquers, entre ells Arthur Hayes, Samuel Reed i Ben Dello.

revisió de bitmex

El nom “BitMEX” és l’abreviatura de Bitcoin Mercantile Exchange. L’empresa està registrada a Seychelles, tot i que no està regulada en cap jurisdicció.

A partir del 2020, BitMEX és un dels intercanvis de criptomonedes més ben cotitzats al món. L’intercanvi seria regularment l’intercanvi més gran del món per volum de negociació a Coinmarketcap, però Coinmarketcap no fa un seguiment dels mercats de derivats, cosa que significa que cap volum de BitMEX realment ‘compta’. Tanmateix, a gener de 2020, BitMEX té un volum de negociació de 24 hores al voltant de 2.500 milions de dòlars, cosa que el converteix en el mercat de criptografia més gran del món per volum de negociació..

Tot i això, com que BitMEX no detecta el comerç de bitcoins, aquest volum de negociació es tracta de manera diferent. BitMEX és exclusivament una plataforma de derivats bitcoin. Això significa que BitMEX negocia productes relacionats amb bitcoins, com els contractes de futurs de bitcoins, però BitMEX no comercialitza bitcoins en si.

Una de les primeres coses que notareu sobre BitMEX és la manca total de regulació: l’intercanvi no està regulat en cap jurisdicció. Això significa que és tècnicament il·legal que usuaris de determinats països puguin accedir a la plataforma. No obstant això, BitMEX té una famosa (infame?) Actitud laxa cap als proxies.

Si sou als Estats Units o en qualsevol altre país prohibit, hauríeu de tenir pocs problemes per accedir a BitMEX. Tanmateix, si sou als Estats Units i no teniu cap servidor intermediari, BitMEX us prohibirà operar a la borsa.

Com que BitMEX no està regulat, els comerciants no trobaran cap tipus de requisit KYC ni AML. Podeu crear un compte només amb una adreça de correu electrònic. També haureu de confirmar que teniu més de 18 anys (marcant una casella). Un cop registrat, no hi ha límits comercials: podeu dipositar bitcoins i començar a negociar quantitats il·limitades de bitcoins a l’instant.

Una altra cosa única de BitMEX és que l’intercanvi només accepta dipòsits mitjançant bitcoin. Un cop hàgiu ingressat bitcoins al vostre compte, podeu canviar-los per pràcticament qualsevol altra moneda criptogràfica. BitMEX també admet tres parells de divises fiat diferents, inclosos el dòlar nord-americà (USD), el ien japonès (JPY) i el yuan xinès (CNY), tot i que no podeu dipositar directament cap d’aquestes monedes a BitMEX.

Els comerciants també aprecien els múltiples tipus de comandes a BitMEX, incloses les ordres límit, les ordres de mercat, les ordres límit límit, les ordres límit de mercat, les ordres límit final, les ordres límit de beneficis i les ordres de mercat de beneficis..

En general, BitMEX és un intercanvi de criptomonedes fàcil d’utilitzar que us permet canviar ràpidament el vostre bitcoins per moltes criptomonedes diferents. Podeu accedir a l’apalanquejament mentre negocieu derivats de bitcoins, com ara futurs de bitcoins, en mercats molt líquids. Si busqueu un intercanvi de criptografia anònim amb gran volum, BitMEX és una opció disponible avui en dia.

com funciona bitmex

Característiques clau

Les funcions clau de BitMEX inclouen:

TradingView: BitMEX obté el seu sistema de gràfics a través de TradingView, oferint als comerciants una àmplia gamma d’eines de gràfics i diferents maneres de veure els mercats.

Múltiples tipus de negociació: Hi ha disponibles límit de límit, mercat, límit de parada, parada de mercat, stop final, límit de beneficis i recollida de beneficis.

Intercanvis perpetus: BitMEX va ser el primer intercanvi que va introduir contractes de criptografia swap perpetua, que són contractes futurs que no caduquen mai.

Comerç de marges: BitMEX ofereix un apalancament de fins a 100 vegades quan es negocia XBT (i un apalancament de 5 a 50 vegades en altres parells), cosa que us permet maximitzar els vostres guanys potencials. Hi ha dos tipus de negociació de marges, inclosa la negociació aïllada i la de marges creuats.

Comerç sense spot: Quan compreu i veneu monedes a BitMEX, no intercanvieu monedes reals. Totes les operacions de BitMEX es fan mitjançant derivats, el que significa que només esteu negociant productes relacionats amb Bitcoin. No cotitzeu BTC, per exemple, comercieu XBT. És una diferència petita però important i és per això que el volum de negociació de BitMEX no es compta amb Coinmarketcap.

Tarifes competitives: BitMEX és un dels pocs intercanvis que ofereixen tarifes negatives als fabricants, cosa que significa que els creadors del mercat es paguen per fer operacions a BitMEX. Les comissions de negociació de BitMEX són igualment barates, entre el 0,05 i el 0,075%. BitMEX pot cobrar aquestes tarifes econòmiques perquè el mercat consisteix en derivats de bitcoins, no bitcoin ‘físics’.

Ingressos i retirades només de Bitcoin: BitMEX només admet dipòsits i retirades de bitcoins.

No cal verificació: BitMEX no necessita cap verificació. La verificació d’usuaris ni tan sols és una opció i BitMEX no té cap sistema avançat de verificació d’usuaris.

Sense límits comercials: BitMEX tampoc no té límits comercials. Podeu comprar i vendre una quantitat il·limitada de moneda mitjançant BitMEX amb tots els comptes.

Comerç anònim: BitMEX admet operacions anònimes. Només necessiteu una adreça de correu electrònic per registrar-vos.

Cap usuari dels EUA: BitMEX ja no permet als usuaris dels Estats Units utilitzar la plataforma (per por de violacions de la normativa). No obstant això, molts usuaris dels EUA continuen accedint a BitMEX mitjançant proxies.

Sense regulació: BitMEX està registrat a Seychelles, tot i que no està regulat per cap agència nacional. Es tracta d’un intercanvi no regulat, motiu pel qual els usuaris no han de complir cap requisit KYC / AML.

Tres monedes Fiat: BitMEX admet tres derivats monetaris fiduciaris, inclosos el dòlar nord-americà (XBT), el ien japonès (XBJ) i el yuan xinès (XBC).

Suport a les tecnologies comercials (TT): BitMEX es va associar recentment amb Trading Technologies, un proveïdor de programari de negociació d’alt rendiment utilitzat per operadors professionals, corredors i proveïdors d’accés al mercat. El programari proporciona als usuaris una àmplia gamma d’eines i indicadors comercials.

Fons d’assegurances BitMEX: BitMEX ha desenvolupat un sistema de fons d’assegurances. Gràcies a aquest sistema d’assegurances, els usuaris no han de patir cap pèrdua (és a dir, un “tall de cabell”) si BitMEX ha de pagar als guanyadors en operacions apalancades quan una part no té els fons per fer-ho.

Atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana: BitMEX proporciona atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant un formulari de correu electrònic. L’assistència està disponible en anglès, xinès, rus, coreà i japonès.

Fundada el 2014: BitMEX es va fundar el 2014, tot i que s’ha popularitzat en els darrers dos o tres anys. El juny de 2019, BitMEX va establir un nou rècord amb un volum de negociació de 11.000 milions de dòlars en un sol període de 24 hores. El gener de 2020, el volum de negociació de BitMEX durant les 24 hores es situa entre els 2 i els 3 mil milions de dòlars de mitjana, cosa que el converteix en un dels intercanvis de criptografia més populars del món..

Monedes i parells BitMEX

BitMEX admet totes les monedes següents:

Monedes Fiat: Dòlar nord-americà (XBT), ien japonès (XBJ) i iuan xinès (XBC).

Criptomonedes: Bitcoin (XBT), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Monero (XMR), Dash (DASH), ZCash (ZEC), Cardano (ADA) ), Tron (TRX) i EOS (EOS).

Opcions de palanquejament: 5x palanquejament (ZEC), 20x palanquejament (XRP, BCH, ADA, EOS, TRX), 25x palanquejament (XMR), 33x palanquejament (LTC), 50x palanquejament (ETH) i 100x palanquejament (XBT) i XBC).

Mètodes de dipòsit i retirada compatibles amb BitMEX

Els dipòsits i retirades de BitMEX són senzills: BitMEX només accepta dipòsits i retirades en bitcoins (BTC). No hi ha cap comissió en ingressar o retirar bitcoins, tot i que pagareu tarifes estàndard de la xarxa de bitcoins. Hi ha un dipòsit mínim de 0,001 BTC. No hi ha cap límit mínim de retirada.

Procés de registre i inici de sessió BitMEX

BitMEX us permet registrar-vos a la plataforma amb només una adreça de correu electrònic.

BitMEX és un intercanvi de criptomonedes no regulat, cosa que significa que no cal verificar-ho. L’única restricció real és que els clients dels EUA no es poden inscriure a l’intercanvi (tot i que molts usuaris eviten aquest requisit amb un servidor intermediari).

BitMEX Trading

BitMEX ofereix una àmplia gamma d’opcions de negociació, que inclou tot el següent:

Ordre límit: Establiu un límit i el vostre comerç s’executarà quan el preu arribi a aquest límit.

Comanda de mercat: Compra o ven immediatament al millor preu del mercat.

Ordre de límit de parada: Com una comanda de parada, però us permet definir el preu de la comanda un cop activat el preu de parada.

Atura la comanda del mercat: Una comanda d’aturada que no entra a la llibreta de comandes i es manté invisible fins que el mercat toca el gallet.

Ordre de parada final: Semblant a l’ordre de parada comercial, però els usuaris configuren un valor final per fer l’ordre de mercat.

Feu una comanda de límit de beneficis: Permet establir un preu objectiu en una posició similar a una comanda de parada, però per obtenir guanys en lloc de limitar les pèrdues.

Feu una comanda del mercat de beneficis: Igual que una comanda de límit de beneficis, però l’ordre s’activa en funció del mercat i no d’un límit específic.

Futurs: BitMEX admet la negociació de contractes de futurs, cosa que us permet comprar o vendre contractes de futurs. Cada contracte de futurs us permet comprar o vendre un determinat actiu a un preu determinat en un moment determinat del futur.

Intercanvis perpetus: Els permuts perpetus són similars als futurs, tret que no hi hagi una data de caducitat i cap liquidació. Els permuts perpetus també es cotitzen a prop del preu de l’índex de referència subjacent, mentre que els futurs poden diferir substancialment del preu de l’índex.

Comerç i apalancament de marges: BitMEX admet operacions apalancades de fins a 100 vegades en determinats contractes. Hi ha dos tipus de negociació de marges a BitMEX, inclosos els de marge aïllat i creuat.

Tots els comerços es realitzen a través d’una interfície d’intercanvi convencional. BitMEX hauria de ser fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona que hagi utilitzat prèviament un intercanvi de criptografia.

Tarifes BitMEX

BitMEX té comissions molt raonables en comparació amb les borses tradicionals de negociació al comptat (recordeu que esteu negociant derivats de bitcoin, cosa que significa que els costos de BitMEX són molt inferiors).

Aquests són alguns dels honoraris notables a BitMEX:

 • Tarifa de fabricant de contractes perpetus (XBT i ETH): -0,0250%
 • Comissió de contractació perpètua (XBT i ETH): 0,0750%
 • Tarifes de fabricant de futurs: -0,050% (BCH, ADA, EOS, ETH, LTC, XRP i TRX) o -0,025% (XBT)
 • Comissions de futurs: 0,250% (BCH, ADA, EOS, ETH, LTC, XRP i TRX) o 0,0750% (XBT)
 • Comissió de dipòsit: Gratuït
 • Comissió de retirada: Gratuït
 • Comissions de finançament llargs de Bitcoin (XBT): -0,0198% (interval de finançament cada 8 hores)
 • Comissions curtes de finançament de Bitcoin (XBT): 0,0198% (interval de finançament cada 8 hores)
 • Comissions de finançament llargs d’Ethereum (ETH): -0,0225% (interval de finançament cada 8 hores)
 • Comissions de finançament curt d’Ethereum (ETH): 0,0225% (interval de finançament cada 8 hores)
 • Tarifa de liquidació: Gratuït (BCH, ADA, EOS, ETH, LTC, XRP i TRX) o 0,050% (XBT)
 • Comissions del contracte de beneficis: Gratuït (sense càrrecs de fabricant, comprador o liquidació)

Recordeu que BitMEX només accepta dipòsits i retirades en bitcoins. No hi ha comissions per dipositar o retirar bitcoins a BitMEX o des de BitMEX, tot i que pagareu una tarifa de xarxa de bitcoins estàndard.

També és important tenir en compte que les comissions del comprador del 0,075% es multipliquen amb el palanquejament, cosa que significa que pagareu comissions del 0,75% quan utilitzeu un palanquejament de 10 vegades (10 x 0,075%).

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de BitMEX

BitMEX no ha patit cap tipus de pirateig publicitari important. L’únic incident de seguretat important de la història de BitMEX va ser el novembre de 2019, quan Twitter de BitMEX va ser breument piratejat. Els pirates informàtics van fer servir el compte per enviar un tuit on es deia que estaven “piratejats” i que els usuaris haurien de “agafar el vostre BTC i executar-lo”, perquè avui era el “darrer dia de retirades”. Els tuits piratejats es van eliminar ràpidament i BitMEX no va tenir cap repercussió important.

En termes de seguretat, BitMEX utilitza sistemes de dipòsit i retirada de signatures múltiples per assegurar les seves participacions criptogràfiques. BitMEX també utilitza Amazon Web Services (AWS) per als seus servidors i tots els servidors estan protegits amb missatges de text, fitxes de maquinari i altres sistemes 2FA.

BitMEX també és únic perquè la interfície de negociació està escrita en kdb +, que és una base de dades i un conjunt d’eines que utilitzen els principals bancs en aplicacions de negociació d’alta freqüència. Els comerciants generalment elogien BitMEX per la seva rapidesa i estabilitat.

Facilitat d’ús de BitMEX

BitMEX no és la plataforma de comerç criptogràfic més fàcil d’utilitzar per a principiants. El comerç amb apalancament (especialment amb un apalancament de 100 vegades) és extremadament arriscat per als comerciants sense experiència.

La interfície, però, és senzilla per a aquells que han utilitzat altres intercanvis forex o criptogràfics. Teniu un gràfic i una llibreta de comandes a la pàgina principal de BitMEX, cosa que facilita la realització d’una operació en qualsevol de les criptomonedes o monedes fiduciàries admeses..

Confiança i privadesa de BitMEX

BitMEX és més fiable que l’intercanvi no regulat mitjà. Coneixem els noms de l’equip fundador, inclosos Arthur Hayes (cofundador i CEO), Ben Delo (cofundador) i Samuel Reed (cofundador i CTO). Arthur Hayes és una figura pública coneguda de la comunitat criptogràfica. També sabem que BitMEX està registrat a Seychelles. Es poden trobar altres dades biogràfiques bàsiques a la pàgina BitMEX sobre nosaltres aquí.

sobre bitmex

En general, però, hi ha poques raons per confiar en BitMEX. Igual que altres intercanvis no regulats, BitMEX podria tancar-se qualsevol dia.

Atenció al client BitMEX

BitMEX proporciona atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant un formulari de contacte per correu electrònic. L’atenció al client està disponible en anglès, xinès, rus, coreà i japonès.

Guia de l’usuari de BitMEX: Com configurar i utilitzar BitMEX

BitMEX accepta usuaris de tot el món (tot i que els usuaris dels Estats Units no poden negociar a la plataforma). A continuació s’explica com registrar-se a BitMEX i operar per primera vegada:

1. Inscriviu-vos

Visiteu BitMEX.com i feu clic a “Registra” a l’extrem superior dret de la pantalla.

Com s'utilitza BitMEX

Tingueu en compte que el registre de BitMEX no està disponible oficialment per als residents als EUA, tot i que molts usuaris dels EUA continuen accedint fàcilment a BitMEX mitjançant un servidor intermediari. Els clients nord-americans encara poden crear un compte a BitMEX, tot i que no podreu negociar sense un servidor intermediari. Les condicions del servei de BitMEX no permeten als usuaris nord-americans utilitzar un servidor intermediari, tot i que el lloc no realitza cap acció per evitar que utilitzeu un servidor intermediari.

configuració de BitMEX

Introduïu la vostra adreça electrònica, contrasenya i país. Podeu introduir el vostre nom i cognom, tot i que no és obligatori. A continuació, feu clic a “Registra”.

2. Verificació

BitMEX us enviarà un correu electrònic al vostre compte. Feu clic a “Verifica el meu correu electrònic”.

seguretat bitmex

Això és tot el que heu de fer per verificar el vostre correu electrònic a BitMEX. Ara esteu llest per dipositar bitcoins i fer un comerç.

compte bitmex

3. Autenticació de dos factors

BitMEX admet l’autenticació de dos factors (2FA), tot i que no és obligatori.

guia d’intercanvi de bitmex

Tots els paràmetres de 2FA es gestionen al Centre de seguretat BitMEX. Podeu activar 2FA mitjançant Google Authenticator o Yubikey.

verificació d'usuari bitmex

4. Mètode de dipòsit

BitMEX només accepta dipòsits i retirades en bitcoins (denominat XBT a BitMEX). Per fer un ingrés, feu clic a “Compte” i, a continuació, feu clic al botó verd “Diposa”. BitMEX generarà una adreça de dipòsit per al vostre compte. Envia bitcoins des de la teva cartera a aquesta cartera.

pagaments bitmex

5. Criptomoneda comercial

operar criptomoneda a bitmex

BitMEX té una interfície de negociació estàndard que serà familiar per a qualsevol persona que hagi utilitzat altres plataformes de negociació criptogràfica. Podeu seleccionar les monedes que vulgueu al costat esquerre, triar el tipus de comanda i veure els detalls actuals del mercat.

fer una comanda a bitmex

També podeu configurar el comerç de palanquejament al costat esquerre, triant un palanquejament de 5 a 100 vegades, en funció del parell que vulgueu canviar..

utilitzant bitmex el 2020

6. Retirada

Per treure diners de BitMEX, aneu a “Compte” al menú superior i, a continuació, feu clic al botó blau “Retirar” i introduïu la vostra adreça bitcoin.

revisió d’intercanvi de criptografia bitmex

Paraula final

En última instància, BitMEX ha crescut fins a convertir-se en un dels intercanvis de criptomoneda de més volum del món. A partir de gener de 2020, el volum de negociació de BitMEX durant les 24 hores de 2.500 milions de dòlars el situaria # 1 als gràfics Coinmarketcap si CMC fes un seguiment de derivats de bitcoins.

Hi ha molts motius pels quals els comerciants com BitMEX. Molts comerciants aprecien la manca de regulació, per exemple (podeu registrar-vos des de qualsevol lloc del món només amb una adreça de correu electrònic). També podeu accedir a un palanquejament de fins a 100 vegades o accedir a productes comercials únics com a permutes perpetues. No importa quina sigui la vostra predicció de preus de bitcoins o què farà la reducció a la meitat de BTC al mercat criptogràfic, BitMEX és un líder mundial i una força a tenir en compte dins de la indústria financera blockchain.

Per totes aquestes raons i molt més, BitMEX continua sent un dels intercanvis de criptomonedes més populars del món, tot i que la seva manca total de regulació allunyarà alguns comerciants..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner