Què és Enjin Coin (ENJ)? Tot el que necessiteu saber

Moneda Enjin vol ser la criptomoneda intel·ligent per als jugadors. Hi ha hagut diversos intents en el passat enfocats a la indústria del joc, que la majoria dels esforços han fracassat. El Projecte Enjin Per tant, ha demostrat ser una valuosa contribució al Minecraft plataforma. No obstant això, Enjin és alguna cosa més que una moneda Enjin. És una solució basada en blockchain que ajuda a resoldre molts problemes a llarg termini que tenen a veure amb els productes digitals / virtuals.

Què és Enjin Coin?

Com s’ha esmentat anteriorment, el concepte no és completament nou; està destinat a servir com a popular criptomoneda entre múltiples plataformes de joc que la implementa, aportant portabilitat i transferibilitat de béns virtuals i actius digitals entre les plataformes de joc.

A diferència dels seus competidors, Enjin Coin compta amb l’enorme suport de la comunitat que els va ajudar a adoptar el mercat. La marca Enjin també és una marca molt coneguda entre els desenvolupadors de jocs i els jugadors de tot el món que gestiona la plataforma a través d’Enjin.

La moneda Enjin és un testimoni construït sobre la cadena de blocs Ethereum. Es pot descriure com una moneda digital que es pot utilitzar en diferents llocs web i plataformes de jocs en línia. També es pot convertir fàcilment en altres objectes digitals, com ara articles de joc o or al joc.

Hi ha molts avantatges que comporta l’ús d’Enjin Coin, especialment per a aquells que executen el servidor Minecraft. A més de reduir el cost de l’execució del vostre servidor, Enjin planeja eliminar el frau, reduir tarifes i reduir el temps que es perd en lluitar contra les retrocessions.

Els avantatges no són només per a aquells que executen els servidors; també s’estén als jugadors. Jugar als teus jocs preferits et recompensarà amb diners del món real. Els seus daus / recompenses acumulats durant els jocs es poden convertir en monedes Enjin i utilitzar-los per a altres jocs que la suportin.

Cas d’ús de la moneda Enjin

Tot i que l’Enjin Coin serà el pont entre diverses plataformes de joc, el seu cas d’ús és limitat. La popularitat de la moneda depèn de quan els principals desenvolupadors decideixin implementar aquesta criptomoneda a la seva plataforma. Al costat dels desenvolupadors, integrar-ho permetrà la propietat real dels articles, el valor de qualitat de l’edifici i molt més.

La cartera Enjin

Es tracta d’una cartera de fitxes Bitcoin, Ethereum, Litecoin i ERC20 dissenyada per a una gestió de monedes ràpida, segura i senzilla. El Cartera Enjin és la part central de l’ecosistema Enjin.

Milions de jugadors de tot el món poden utilitzar la cartera per emmagatzemar els seus articles virtuals, monedes Enjin i fitxes personalitzades. Com que els actius dels jugadors podrien valer centenars o milers de dòlars, l’equip va haver d’assegurar-se que la cartera intel·ligent Enjin era tan segura com podria ser.

A diferència d’altres carteres, el Cartera intel·ligent Enjin té l’opció d’empremta digital per a dispositius compatibles. Els usuaris poden desbloquejar les seves carteres amb la punta dels dits en lloc de contrasenyes.

On comprar fitxes ENJ?

A part del Moneda Enjin (ENJ) sent els tokens la criptomoneda de l’ecosistema de jocs, també es negocia a les borses per altres criptomonedes com la BTC, ETH, BNT, QASH, i USDT.

Els tokens ENJ es negocien a les borses següents:

Necessiteu posseir una quantitat de criptomonedes esmentades anteriorment per canviar els tokens ENJ en qualsevol dels intercanvis llistats. Quan tingueu el vostre Fitxes ENJ, després podeu enviar-lo a la vostra cartera Enjin.

Altres carteres de criptomonedes de tercers que admeten els tokens ENJ

A part d’emmagatzemar els vostres tokens ENJ a la cartera Enjin, que és la vostra millor opció, també els podeu transferir a MyEtherWallet. Per tal que es mostrin les vostres fitxes ENJ, desplaceu-vos cap avall fins a “Saldo de tokens”, Feu clic a la casella“Afegeix un testimoni personalitzat”Botó. Haureu d’entrar a Adreça del testimoni, Símbol del testimoni, i Decimals paràmetres del testimoni ENJ al diàleg que es mostra.

Coinomi també admet ENJ i una altra Fitxes ERC20. Segueix aquests passos, i hauríeu d’afegir les vostres fitxes ENJ de la mateixa manera.

Equip i assessors d’Enjin Coin

L’equip té experts provats que en tenen un coneixement profund criptomonedes, desenvolupament de programari, i també màrqueting i negocis. També han aparegut com un dels seus assessors comercials Anthony Diiorio, qui és el cofundador d’Ethereum.

Mapa de carreteres

L’equip d’Enjin té molt a la màniga. El desenvolupament més emocionant per al futur és la col·laboració amb Efinity. La xarxa Efinity és per a Enjin com la Lightning Network per a Bitcoin. La plataforma Enjin podrà ampliar-se per allotjar milions d’usuaris i també oferir alta velocitat a un cost de transacció gairebé nul. En aquest cas, Efinity es pot veure com un marc per als desenvolupadors per construir jocs descentralitzats.

L’explorador EnjinX Blockchain també forma part del pla. Aquest serà un explorador basat en web que gestionarà diverses cadenes de blocs. També permetrà navegar pels recursos del joc ENJ en el futur.

Conclusió

Enjin Coin està dissenyat per interrompre el món dels jocs. Amb aquest invent, el joc no serà només divertit, sinó una activitat que obté alguns ingressos secundaris. També permetrà als desenvolupadors de jocs ser més creatius i explorar una nova frontera en els jocs mitjançant blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner