Com comprar Nano (XRB) a KuCoin Exchange

Nano, antigament RaiBlocks afirma que aporta un enfocament diferent de les transaccions globals en comparació amb Bitcoin. Amb el concepte de xarxa-bloc que implementa RaiBlocks, cada compte té la seva cadena de blocs i cada bloc té una transacció. Avui us ensenyarem tots els passos sobre com comprar Nano (XRB) a KuCoin Exchange.

Com comprar Nano

Quan s’inicia una transacció, es produeixen dues operacions, una de l’emissor i una altra del receptor. L’enviament i la recepció de monedes de RaiBlocks no ha de passar al mateix temps. El remitent pot enviar mentre el receptor està fora de línia i, quan el receptor està disponible, crea el bloc de recepció. La transacció només es mantindrà sense establir fins que el receptor entri en línia per fer la seva part.

Passos per comprar Nano a KuCoin Exchange

El volum més gran de Nano (RaiBlocks) que es negocia diàriament es fa a KuCoin Exchange. Els passos següents us expliquen com podeu comprar les vostres monedes RaiBlock.

 1. El primer pas per negociar altres criptomonedes per RaiBlock a l’intercanvi KuCoin és registrar un compte a la plataforma. Feu clic a aquest enllaç per visitar la pàgina de registre del compte KuCoin per registrar un compte ara.
 2. Empleneu el formulari d’inscripció. El que es necessita principalment és la vostra adreça electrònica activa a la qual teniu accés i també trieu una contrasenya segura (contrasenyes alfanumèriques per a una millor seguretat) que sigui fàcil de recordar, però difícil per a qualsevol altra persona..
 3. S’envia un correu a l’adreça de correu electrònic que acabeu de registrar. Haureu d’iniciar sessió en aquesta adreça de correu electrònic i fer clic a l’enllaç que apareix al cos del correu que us portarà a activar el vostre compte a KuCoin. Aquesta característica serveix per comprovar que la persona que es va registrar al correu és el propietari real.
 4. En fer clic a l’enllaç d’activació, accedireu directament al vostre compte de la plataforma. Si no, heu d’introduir el vostre correu electrònic i contrasenya tal com s’han introduït durant el procés de registre.
 5. Quan hàgiu iniciat la sessió a la plataforma, feu clic al botó DEPOSIT de la pàgina per enviar-ne alguns a la plataforma KuCoin des d’una cartera externa. Si no en teniu, en podeu comprar a canviant, o bé base de moneda amb fiat i, a continuació, envieu-lo a la plataforma KuCoin.
 6. El primer ingrés fa servir l’aplicació Google Authenticator per protegir el vostre compte a la borsa. Per fer-ho, seguiu les instruccions de la pàgina de dipòsit per instal·lar i configurar el connector de Google Authenticator per al vostre dispositiu.
 7. Ara que teniu un compte assegurat, podeu procedir a fer el dipòsit. Amb les altes tarifes de transacció recents i l’augment del temps de transacció a la xarxa Bitcoin, és possible que vulgueu considerar finançar el vostre compte amb alguns Ethers. Això us estalviarà més diners que s’utilitzarien en la compra de més monedes de RaiBlocks que gasten tant en una transacció de bitcoins.

Feu clic a la fletxa desplegable que hi ha al davant del quadre desplegable d’elements per seleccionar l’element ETH. Això carrega la vostra adreça Ether generada a la plataforma KuCoin. Copieu aquesta adreça a la vostra cartera externa per enviar criptos Ether a la vostra cartera KuCoin, en funció del valor de les monedes RaiBlocks que vulgueu comprar..

 1. Espereu un moment perquè la vostra transacció reflecteixi una transferència satisfactòria. La rapidesa amb què es confirmen les vostres monedes depèn de la quantitat de gas que utilitzeu per enviar aquesta transacció. Hauríeu de tenir les vostres monedes a KuCoin en 5 minuts.
 2. Un cop reflectit el dipòsit, feu clic als enllaços de MERCAT de la pàgina que es troba a la part superior.
 3. Feu clic a la pestanya ETH o a qualsevol altra si heu finançat amb alguna de les opcions disponibles.
 4. Cerqueu XRB / ETH al quadre de cerca que hi ha a sobre de la secció de recursos; això us proporciona el parell RaiBlock. Feu clic a sobre per accedir a la pàgina d’intercanvi.
 5. A la part inferior dreta de la pàgina, veureu un quadre que us demanarà que introduïu un codi a l’aplicació Google Authenticator que acabeu d’instal·lar..
 6. Per canviar els vostres èters per RaiBlocks, feu clic a l’enllaç Millor preu al camp Preu de la secció de compra del parell XRB / ETH; hauríeu d’emplenar automàticament aquesta caixa amb el millor preu que podeu comprar la moneda. A més, feu clic a l’enllaç Màxim per omplir el quadre Quantia amb el número de XRB que podeu comprar amb els fons ingressats. També podeu introduir manualment el nombre de monedes que vulgueu comprar.
 7. Finalment, podeu fer clic al botó COMPRAR.

Espereu una estona i hauríeu de veure com la vostra moneda RaiBlocks està acreditada a la seva cartera a la borsa KuCoin.

RaiBlocks es pot emmagatzemar en una gran varietat de carteres en funció de la vostra elecció. A cartera web, també podeu descarregar la cartera RaiBlock per al vostre Linux, Windows, o bé Mac sistemes operatius. Inclouen carteres de tercers per a monedes RaiBlock RaiWalletBot i RaiWallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner