Michael Stiegelmeyer, COO i president de Planet Digital Partners – Sèrie d’entrevistes

Michael Stiegelmeyer és el president i COO de Planet Digital Partners. Des de 2013, Stiegelmeyer ha estat CEO de The 1441 Group, LLC i ZAGS, LLC. The 1441 Group, LLC és una empresa de desenvolupament i venda de negocis centrada en el desenvolupament de vendes i màrqueting de joguines, videojocs, CE, articles esportius i altres productes consumibles als EUA. ZAGS, LLC és una empresa de distribució de vendes enfocada a la venda de mercaderies generals oportunistes. amb comptes minoristes clau dels EUA a tot els EUA.

AT: Ens podeu explicar una mica sobre Planet Digital Partners i l’equip que hi ha darrere??

MS: Planet Digital Partners és un editor amb llicència de videojocs de consola per a Sony PlayStation, Microsoft Xbox i Nintendo Switch. Operem més a prop de l’accelerador, ja que ens associem amb estudis per prendre contingut o concepte de principi a fi, posant-lo al mercat tant físicament com digitalment. El nostre equip està format per veterans de la indústria que han ocupat càrrecs executius en algunes de les empreses més grans d’edició, fabricació i distribució de la indústria dels videojocs, inclòs l’exdirector general de Take Two, l’expresident de PlayStation Europe, els fundadors de Saber Interactive , i el fundador de Jack of All Games. Hem reunit un equip de persones que han creat videojocs amb molt d’èxit durant molt de temps. Aquesta capacitat per desenvolupar i oferir experiències fantàstiques per al consumidor és la força fonamental del PDP.

AT: Per què emetre un testimoni de seguretat enfront de la recaptació mitjançant un fons de risc tradicional??

MS: creiem que els valors digitals representen una oportunitat d’inversió que canvia el joc i que tindrà impactes enormes més enllà de la nostra STO i a tots els mercats. Sentim la flexibilitat d’una oferta simbòlica enfront de seguir la ruta VC, permet al nostre grup central conservar l’estructura de presa de decisions, proporciona liquiditat a l’inversor i ens permet donar un major control creatiu als nostres socis d’estudi. Aquesta combinació de factors s’adapta perfectament a la nostra visió d’una entitat democràtica i col·laborativa que és PDP.

AT: Els propietaris de RKT reben un percentatge dels beneficis nets. Podeu compartir amb nosaltres alguns detalls sobre aquesta distribució de beneficis?

EM: l’estructura que oferim als inversors és retornar el 80% de tots els ingressos divisibles de NET fins al punt en què els inversors de RKT Token són sencers. En aquest moment i avançant, retornarem el 40% del benefici divisible NET als tokens RKT.

AT: a quina consola o servei de transmissió estaran disponibles aquests jocs?

MS: els nostres jocs estaran disponibles a les consoles o plataformes de mà de Nintendo, Sony i Microsoft, així com a Steam, IOS i Android. La barreja de plataformes variarà joc per joc, en funció de la validesa de l’oferta de contingut per format. Per exemple, podem llançar un títol només per a Nintendo Switch, basat en l’experiència d’usuari i / o la base d’usuaris de la plataforma. Volem mantenir un ROI molt centrat en la publicació de títols, en lloc d’intentar cobrir totes les plataformes de tots els títols. Per sort, tenim prou gent en posicions de presa de decisions que entenen aquest enfocament i han tingut molt èxit en publicar contingut de manera específica.

AT: Es basaran aquests jocs en IP preexistents o es desenvoluparan des de zero?

MS: Planet Digital Partners llançarà una combinació de noves versions basades en IP preexistents, així com IP totalment nova. Aquest equilibri entre ‘provat i veritable + marca nova” forma part de l’ADN a l’hora d’elaborar la nostra cartera. Entenem que hi ha marques heretades que poden oferir vendes i ROI fantàstics si es lliuren mitjançant una nova experiència amb notes familiars a tot arreu. Un exemple d’aquest tipus serà quan llancem Cooking Mama a la meitat del darrere del 2019. Cooking Mama és una marca amb 14MM de còpies venudes durant les seves iteracions fins a la data actual, i la publicarem per primera vegada a la plataforma Switch de Nintendo exclusivament caure. El pedigrí de l’èxit hi és i l’experiència del joc s’adapta perfectament a Switch i al sistema de control Joy-Con. D’altra banda, mirarem de donar vida a una nova IP dels estudis guardonats. Hi ha una enorme quantitat de contingut atractiu que s’està creant a través de la vibrant comunitat indie que simplement necessita un impuls d’accelerador d’un soci com PDP..

AT: El llibre blanc estableix que el pla de negoci és invertir en jocs de la gamma de 10.000.000 de dòlars nord-americans enfront de les ofertes de taquilla de les entitats més grans, com Electronic Arts o Activision. Quina és la mentalitat que hi ha darrere d’aquesta decisió??

MS: La mentalitat que hi ha és que veiem un forat en el teixit editorial, on la IP convincent –com s’ha esmentat anteriorment– mai no té llum verda o només surt al mercat d’una manera digital limitada. Els grans editors institucionals se centren en projectes amb pressupostos massius de desenvolupament i màrqueting. Aquests projectes poden proporcionar els ingressos massius necessaris per moure l’agulla amb els seus accionistes, i sovint es basen en relacions i compromisos preexistents. Per tant, veiem que hi ha un subministrament de contingut sòlid que ressonarà amb els consumidors que necessita una infusió de suport i orientació per optimitzar-se. Centrant-nos en projectes que requereixen una inversió modesta i fent-ho a través d’una organització extremadament escassa, podem construir sistemes de venda al mercat que proporcionin un ROI significatiu, que proporcionin una millor publicació de nou al testimoni RKT. La comunitat independent que crea videojocs és més forta que mai, volem que els projectes estrella d’aquesta comunitat brillin.

AT: Alguns dels jocs faran servir el model freemium, mitjançant el qual els usuaris poden jugar de forma gratuïta però després poden pagar les actualitzacions?

MS: Ara mateix, el ‘freemium’ no és el que ens centra. Les històries d’èxit estan disponibles per a tothom, però el nostre objectiu és oferir experiències de joc fantàstiques dins de la caixa, per dir-ho d’alguna manera. També creiem que la comunitat de videojocs comença a sentir-se una mica desgastada per la microtransacció. Potser això ens converteix en una “vella escola”, però d’això tracta la marca.

AT: Quina és la línia de temps des del prototip fins a la versió final dels jocs inicials?

MS: cada projecte és diferent, però per als nostres jocs el cicle de desenvolupament típic és de 12 a 16 mesos, de punta a punta. Per a PDP, incorporem un grapat de projectes “cuits” que ens permetran començar a llançar jocs el 2019 i lliurar-los als inversors a principis del 2020.

AT: al llibre blanc s’indica que la cadena de blocs s’utilitzarà en aquests jocs, si en teniu més informació?

MS: el nostre pla és desplegar aplicacions de blockchain senzilles als jocs reals, on té sentit i fa que l’experiència sigui més atractiva. Un exemple seria l’ús de claus privades de blockchain. Es poden assignar claus privades a cada còpia del joc, proporcionant a aquest usuari una identificació única. Aquestes tecles faran que cada joc sigui subtilment diferent i personal per a l’usuari mitjançant la creació d’una característica opcional a la configuració del menú que permeti a la clau privada canviar els algoritmes d’expressió de personatges, personatges no jugables, enemics, terreny o elements del joc. Per tant, bàsicament, cada còpia del joc pot oferir una variació única de l’experiència a cada usuari i pot donar lloc a ‘mutacions’ rares a un ritme variable. Creiem que els jugadors obtindran un gran tret d’aquest tipus d’experiències individualitzades i voldran compartir aquestes expressions i ‘mutacions’ úniques a la comunitat.

AT: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Planet Digital Partners Inc.?

MS: Estem molt contents de connectar amb el món dels valors digitals i els videojocs. Veiem una gran oportunitat per a inversors, desenvolupadors i, en última instància, per als jugadors per als quals volem crear excel·lents productes. Ara que ha començat la STO, ens centrarem en tancar amb èxit la nostra pujada, involucrar la nostra base d’inversors i, després, fer els millors videojocs de la manera més innovadora possible..

Gràcies per la fantàstica entrevista. Tothom que vulgui obtenir més informació pot visitar la pàgina de llistats de tokens de Planet Digital Partners o la pàgina Lloc web Planet Digital Partners.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner