Eden Dhaliwal, director general de Conflux Network – Sèrie d’entrevistes

Eden Dhaliwal, és el director general de Xarxa de flux, un protocol obert per a un nou món de DApps, finances i Web 3.0. Com a cadena de blocs pública ràpida i segura, Conflux Network combina la prova del treball i una estructura Tree-Graph per impulsar una nova generació de comerç descentralitzat.

Amb 14 anys d’experiència en tecnologia emergent, Eden és líder en la indústria a l’hora de descobrir, incubar i invertir en la propera generació d’Internet. Eden és MBA de la Rotman School of Management de la Universitat de Toronto i va obtenir un batxiller en ciències en matemàtiques per la Universitat de Manitoba.

Podríeu compartir la història de gènesi de com es va originar Conflux Network??

Conflux va començar a la Universitat de Tsinghua, la universitat més reputada de la Xina, com un projecte de recerca centrat en trobar maneres d’ampliar la cadena de blocs per fer-la més ràpida i segura. Una vegada que inversors com Sequoia Capital, Huobi Group i Baidu Ventures van mostrar interès i van invertir, el projecte es va convertir en una empresa ben finançada amb l’objectiu de llançar una xarxa pública global de blockchain. El doctor Andrew Yao, que és l’únic destinatari xinès del Premi Turing, i diversos degans dels millors programes col legiats de blockchain i tecnologia, es troben entre els que treballen per crear aquesta propera generació de sistemes distribuïts. Ara Conflux està supervisat per un equip global divers amb la missió de promoure la col·laboració transfronterera desenvolupant tecnologies de codi obert descentralitzades i facilitant el comerç obert..

Quina és la declaració de la missió de Conflux Network i com es diferencia d’altres cadenes de blocs?

Conflux Network busca millorar la seguretat, la rapidesa i l’eficiència en diverses indústries i els reptes empresarials rellevants, des de les finances fins al govern.

Un problema fonamental per als protocols de cadena de blocs de capa base és l’escalabilitat i la velocitat. Som un dels pocs protocols de capa 1 que utilitzen una nova estructura DAG integrada en PoW que proporciona entre 3.000 i 6.000 transaccions per segon per a aplicacions empresarials. Aquesta estructura, anomenada Tree Graph, és un mecanisme de prova d’eficiència energètica del treball que permet a la xarxa buscar eficiència sense sacrificar la seguretat, la descentralització o la fiabilitat..

Per comparar el nostre rendiment de transaccions amb l’estàndard de la indústria, la tecnologia de Conflux Network ofereix un temps de confirmació reduït i un rendiment de transaccions augmentat de 6.400 transaccions per segon, mentre que Visa gestiona entre 1.000 i 4.000 per segon.

El 2020, vau iniciar la sessió amb Conflux Network per liderar la seva expansió a Amèrica del Nord. El que us va atraure a treballar amb aquesta empresa?

Al llarg d’un any, vaig tenir converses amb Fan Long, un dels fundadors, sobre la tecnologia innovadora de Conflux Network i la seva posició única al mercat xinès. Quan vaig viatjar a Pequín per conèixer l’equip, tenia clar que aquest projecte no era un projecte de cadena de blocs de capa 1 normal. Des d’inversors destacats com Sequoia Capital fins a operadors miners líders com F2Pool fins a una comunitat de desenvolupadors de ràpid creixement, era fàcil veure que Conflux té moltes persones brillants i increïblement ambicioses al darrere, decidides a convertir-la en un èxit. I quan es té en compte que Conflux compleix la normativa i manté relacions increïbles amb comunitats empresarials, governamentals i de desenvolupadors, em vaig convèncer que Conflux té un camí clar i sense obstacles per captar quota de mercat a la Xina molt més enllà de qualsevol altre projecte de blockchain. Conflux és una mica gegant adormit i l’oportunitat d’introduir-lo al món em va fascinar.

Conflux és l’únic projecte de cadena de blocs públic i sense permís aprovat per l’estat a la Xina. Quina és la relació actual que manté Conflux Network amb el govern xinès?

El fet que Conflux nasqués del món acadèmic i realitzés una recaptació de fons que compleixi la normativa, sempre ens ha permès desenvolupar una relació productiva i de confiança amb el govern xinès. Representants de la nostra organització formen part del Comitè tècnic d’estandardització de la tecnologia de comptabilitat distribuïda i blockchain nacional, un grup format pel Ministeri d’Indústria i Tecnologia de la Informació xinès, per debatre i establir normes de la indústria per a la tecnologia de llibres distribuïts.

Aquesta relació és beneficiosa en molts aspectes. Ens dóna accés a comunitats, mercats i canals de negoci amb seu a la Xina a través d’una extensa xarxa de desenvolupadors, usuaris, inversors i experts de la indústria empresarial, alhora que augmenta la fiabilitat i la mitigació del risc mitjançant el compliment de la normativa i l’assessorament del govern de Xangai..

En col·laboració amb el Comitè de Ciència i Tecnologia de Xangai, Conflux Network ha creat el Tree Graph Research Institute per avançar en l’educació en el desenvolupament de blockchain, en particular les xarxes públiques sense permís. A més, i també amb el suport del govern de Xangai, Conflux té previst establir un centre d’incubació per avançar en la innovació en tecnologies emergents.

Conflux va començar recentment la segona fase del seu llançament de mainnet, Oceanus, que se centrarà en les iniciatives mineres i l’algoritme PoW. Quin és l’aspecte més important d’aquest llançament??

En general, ens centrarem en una prova pilot general sobre el nostre algorisme de mineria, DApps, Dex i altres productes DeFi amb els nostres socis ecosistèmics. Les funcions i funcions de la xarxa es lliuraran gradualment a la comunitat per tal d’augmentar el nivell de descentralització, mantenint al mateix temps alts nivells de seguretat i rendiment del sistema a tota la xarxa. D’aquesta manera s’assegurarà que l’enfocament i l’atenció de l’equip no es vegin afectats massa per la fluctuació del mercat secundari.

Per desglossar-lo una mica més, durant la primera meitat d’Oceanus organitzem diverses campanyes mineres, que van des de la mitjana amb centenars de participants fins a la gran amb milers. Això comprovarà encara més l’estabilitat de la nostra xarxa. Després d’això, un cop estiguem segurs de la seguretat i estabilitat de la xarxa i tinguem la quantitat adequada de col·laboradors de la xarxa, migrarem a l’algoritme oficial de prova de conflictes de treball de mineria.

Podríeu compartir les vostres opinions sobre el projecte d’infraestructura de cadena de blocs recolzat per l’estat, BSN (Blockchain-based Service Network), que s’ha anunciat recentment fora de la Xina. Quines són les implicacions d’això per al panorama de la cadena de blocs a la Xina?

L’objectiu de BSN és avançar en l’ecosistema blockchain a la Xina. El govern xinès va identificar la tecnologia blockchain com un tema d’importància nacional. La tecnologia millora l’eficiència de diversos processos de negoci i impulsa la innovació de nous instruments financers. La infraestructura BSN, juntament amb el creixent ecosistema de cadenes públiques conformes, tindran un paper fonamental per assolir aquesta visió transformadora.

També sou soci de Outlier Ventures que examina les economies simbòliques per obtenir oportunitats d’inversió i assessorament. Què busqueu personalment en possibles oportunitats d’inversió?

En general, les àrees d’inversió que més m’interessen són infraestructures web3, eines per a desenvolupadors, DeFi i economies de dades descentralitzades. A part de tenir un equip sòlid, m’interessa molt entendre el valor intrínsec i la vessant de la demanda del producte i / o la tecnologia. La tracció i un full de ruta que pugui demostrar l’adequació al mercat de productes, el compromís de la comunitat i com es desenvoluparà la tokenització des del punt de vista econòmic, de governança i de regulació són bastant fonamentals per a mi.

Una altra pregunta clau per a mi és com prendran forma els efectes de xarxa. Normalment, m’agraden les ofertes on un consumidor pot ser creador alhora i el producte té components ‘Lego-like’ i atractius de joguina amb els quals els usuaris poden jugar per obtenir més innovació. Això s’afegeix a la probabilitat de generar valor per al producte o la xarxa.

Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Conflux Network?

Ens fa molta il·lusió conèixer els passos que s’estan fent a l’ecosistema DeFi. Per ajudar a impulsar el desenvolupament endavant, hem desenvolupat un protocol de cadenes creuades ShuttleFlow. Això, entre altres casos d’ús de DeFi, tindrà un paper important per a la inclusió financera, l’estabilitat i la seguretat, especialment en les economies post-COVID on veiem un ràpid canvi cap a la digitalització.

Recentment hem llançat un programa de subvencions rodants de 2.400 milions de CFX (aproximadament 240 milions de dòlars) dedicat a avançar en innovacions en desenvolupament de programari i investigació per a l’ecosistema Conflux Network. El programa de subvencions plurianuals està dissenyat per iniciar la creació de components essencials de la pila de tecnologia i accelerar la creació de riscos a Conflux. Un altre objectiu del programa és apropar-se a la comunitat de desenvolupadors, entendre la seva visió de la xarxa i donar-los suport amb requisits per impulsar innovacions..

També estem treballant estretament amb governs i empreses de la Xina en diversos projectes de blockchain com l’emmagatzematge de contractes i certificats de disseny arquitectònic en blockchain, seguiment de peces en blockchain i procedència dels proveïdors, un projecte de sistemes d’informació pública, un projecte amb una corporació elèctrica per a traçabilitat de la transferència d’energia verda, entre d’altres. El govern de Hunan ens va recolzar recentment, que és el segon d’aquest tipus per a Conflux després que el govern de Xangai ho fes l’any passat.

Gràcies per la gran entrevista que han de visitar els lectors que vulguin obtenir més informació Xarxa de flux.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner