OKEx Technical Weekly: 9 de desembre de 2019

El mercat més ampli de criptomonedes va estar dilluns a la zona positiva, ja que el sentiment ha mostrat signes de millora en comparació amb fa una setmana. Els preus del bitcoin han estat oscil·lant a la zona del 7500 durant el primer comerç asiàtic. Tot i que la major part de la pressió de venda anterior sembla haver-se alleugerit, no hem vist una recuperació substancial del bitcoin en aquest moment. No obstant això, la consolidació també podria presentar una oportunitat d’acumulació per a HODLers a llarg termini.

A l’espai altcoin, XTZ i ALGO van continuar liderant els guanys, que van cotitzar un 8% més enfront del USDT. Fora d’això, la majoria d’altcoins només han experimentat petits guanys, mentre que LTC, TRX i XMR van caure lleugerament al vermell. S’espera que l’ETH es mantingui enfocat, ja que la segona criptografia més gran ha realitzat amb èxit la darrera forquilla. Istanbul conté sis actualitzacions úniques per millorar la xarxa d’Ethereum, inclosa la reducció d’alguns dels costos del gas i permet que ETH i ZEC treballin entre ells.

En altres llocs, Europa ha seguit dominant els titulars de les cripto-macro. Això es va produir després que l’informe digués que França hauria de provar la seva pròpia moneda digital del banc central. Investigacions recents del Deutsche Bank suggereixen que la moneda digital podria acabar substituint l’efectiu un dia, ja que creix la demanda d’anonimat i un mitjà de pagament més descentralitzat. No obstant això, funcionaris de la UE van subratllar que les monedes digitals privades com el Libra de Facebook no s’haurien de permetre al bloc fins que no s’haguessin resolt els problemes de risc.

El que et trobaves a faltar

 • S’espera que l’ex-assessor en cap d’inversions de Telegram reveli més detalls sobre el projecte previ a la venda de fitxes de 2018 de la firma. La SEC ha sol·licitat a l’Alt Tribunal d’Anglaterra i Gal·les la transferència de documents relacionats amb la pre-venda de la fitxa de Telegram d’1,7 bilions de dòlars el 2018. Es preveu que els papers revelin les tàctiques de recaptació de fons utilitzades durant les vendes.
 • L’impuls en cadena de BTC ha començat a produir un encreuament alcista, segons el reconegut anàlisi en cadena Willy Woo. Ell reclamacions és probable que l’impuls dels inversors ja tingui fons, i que alguns diners intel·ligents puguin ser desesperants per al proper esdeveniment de reducció a la meitat de la BTC.
 • Els inversors criptogràfics de Corea aviat haurien de pagar impostos pels seus guanys en criptografia. The Korean Times informes que el Ministeri d’Economia i Finances està treballant en un marc fiscal per a les plusvàlues en criptografia i que es preveu que la mesura es converteixi en llei l’any vinent.
 • El secretari del Tresor dels Estats Units, Steven Mnuchin, va dir que està “bé” amb la Balança de Facebook sempre que compleixi plenament totes les normes. Durant una audiència al Comitè de Serveis Financers de la Casa, Mnuchin dit, “Estic bé si Facebook vol crear una moneda digital, però han de complir plenament” el secret financer i les normes contra el blanqueig de diners, i en cap cas es pot utilitzar per al finançament del terrorisme “.

Anàlisi de preus

BTCUSDT

 • BTCUSDT ha produït inicialment un desglossament diari des de la línia de tendència descendent d’octubre i es podria crear un patró de triangle ascendent. Si es confirma, es podria considerar un senyal alcista a curt termini.
 • Tot i que les recents accions de preus poden no semblar tan emocionades, el RSI suggereix que l’impuls ascendent s’ha anat acumulant gradualment.
 • Les nostres dades mostren que un volum significatiu de compres actives s’ha introduït ràpidament a la nostra negociació de futurs BTC, juntament amb la baixa proporció BTC llarg / curt, que podria indicar que el biaix a curt termini es manté una mica més positiu.
 • Des d’una perspectiva a mig termini, la tendència recent que hem vist a BTCUSDT sembla una mica comparable a la tendència de juny a juliol destacada a la figura 1.
 • Per a una perspectiva a llarg termini, s’ha confirmat un creuament alcista setmanal de 50 a 100 (figura 4a), que és el primer d’aquest creuament des del maig del 2016 (figura 4b), que va ser l’inici d’una mega corrida de bous fins a finals de desembre de 2017.

Figura 1: Gràfic diari de BTCUSDT (font: OKEx; Tradingview) Figura 2: Relació llarga / curta OKEx BTC (Font: OKEx) Figura 3: Compra i venda de futurs OKTC BTC Taker (font: OKEx) Figura 4a: Gràfic setmanal BTCUSDT (Font: OKEx; Tradingview) Figura 4b: Gràfic setmanal a llarg termini de BTC (Font: Tradingview)

ETHUSDT

 • És possible que ETHUSDT hagi de tornar a provar el suport de l’extrem inferior del patró triangular recent abans d’un altre intent de fer un salt alcista.
 • Tot i que tant RSI com UO han estat capaços de produir baixos més elevats, l’oscil·lador estocàstic ha vist un creixement baixista, que dóna suport a un cas de correcció a curt termini.
 • Com que la bifurcació d’Istanbul ha funcionat amb èxit, sembla que els mercats no tenen cap factor a curt termini que pugui augmentar els preus de l’ETH. Tot i això, l’actualització seria sens dubte un positiu subjacent per a ETH.

Figura 5: gràfic ETHUSDT de 4 hores (font: OKEx; Tradingview)

XRPUSDT

 • Els toros XRP poden afrontar més reptes a mesura que XRPUSDT ha arribat a un moment crític. En el moment de l’escriptura, la parella va canviar un 1% més, canviant de mans a l’àrea 0.2288.
 • La parella ha format un mini-diari inferior inferior i ha arribat a l’escot prop de 0,232 nivells. Una concentració a partir d’aquí permetria augmentar la parella fins a la zona de 0,25.
 • No obstant això, els indicadors d’impuls han mostrat un senyal mixt aquí, ja que l’RSI ha desenvolupat una tendència alcista, mentre que la UO encara ha vist un trencament.
 • Si la parella no pogués assegurar l’escot, la probabilitat de tornar a provar els nivells de suport més baixos seria més probable.

Figura 6: Gràfic diari XRPUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

BCHUSDT

 • BCH pot iniciar aviat una nova tendència, ja que la compressió de les bandes de Bollinger suggereix que sembla que es produeix una ruptura diària.
 • Tot i que podria ser difícil determinar la direcció de la ruptura en aquest punt, la desavantatge aquí sembla relativament limitada, ja que la línia de tendència prop de 192–193 sembla un bon suport.
 • A l’alça, és probable que 226 i 240 zones siguin els propers nivells de resistència.

Figura 7: Gràfic diari de BCHUSDT (Font: OKEx; Tradingview)

Promo
banner
Promo
banner