Navegació per diferents comptes OKEx

Mai us heu preguntat quants tipus de comptes hi ha a OKEx?

La resposta és 9 – Compte de finançament, compte puntual, compte de marge, compte de futurs, compte de permutació perpetua, compte d’opcions, compte Fiat, compte d’estalvi i Compte de mineria.

Podria semblar descoratjador haver de gestionar 9 comptes diferents, sense oblidar-vos que cal posar-vos al dia amb el mercat en constant canvi les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Però els comptes estan dissenyats específicament per satisfer les vostres necessitats comercials diferents, de manera que sempre en podeu treure el màxim profit. Vegem els comptes i les seves funcions.

Diferents comptes & les seves funcions

Oferim diferents comptes per permetre als usuaris gestionar els seus actius i controlar els riscos amb facilitat, els actius de cada compte són independents i intertransferibles. Per exemple, si els usuaris necessiten realitzar operacions al comptat o derivats, han de transferir fons amb antelació al seu compte corresponent al compte o derivats a través del port de transferència de fons..

1. Compte de finançament

Considereu aquest com el vostre compte “principal” a OKEx, ja que el compte de finançament gestiona els dipòsits, les retirades i el saldo del fons. Qualsevol llançament aeri i bonificació que obtingueu de les nostres promocions també s’envia al vostre compte de finançament (assegureu-vos que visiteu el nostre lloc web per recollir-los). Tu pots ingressar fons al vostre compte de finançament, o bé retireu fons del vostre compte de finançament a la vostra cartera personal o comptes en altres plataformes.

2. Compte Spot

El compte Spot s’utilitza per al comerç spot. Podeu consultar el vostre saldo de negociació al comptat aquí i utilitzar-los per negociar tots els parells del mercat al comptat. Per operar, primer heu de transferir fons al vostre compte Spot des del compte de finançament.

3. Compte de marge

Compte de marge dissenyat específicament per al comerç de marges. Cada parell de negociació de marges està vinculat a un compte de marge, i heu de gestionar els riscos per separat per a cada parell de negociació. Per realitzar operacions de marge d’un parell de negociació, heu de transferir fons en la mateixa moneda que la moneda subjacent o la moneda de cotització del parell al vostre compte de marge corresponent. La transferència directa de fons està disponible entre els comptes de marge de les parelles de negociació amb la mateixa moneda subjacent (per exemple, podeu transferir ETH des del vostre compte de marge ETH / USDT al vostre compte de marge ETH / BTC).

4. Compte de futurs

El compte de futurs s’utilitza per al comerç de futurs. Cada contracte de futurs té un compte de futurs corresponent, i el rendiment i el risc de cada compte es calculen per separat. Com que tenim dos tipus de contractes de futurs, amb marge USDT i amb moneda, la transferència entre comptes funciona de manera diferent. Només es poden transferir divises subjacents, com ara BTC i ETH, com a marges als comptes de futurs de contractes de futurs amb marge de moneda, i només els USDT es poden transferir com a marges als comptes de futurs de contractes de futurs amb marges de USDT..

5. Compte de permuta perpetua

El compte d’intercanvi perpetu s’utilitza en el comerç d’intercanvi perpetu. Semblant al compte de marge, cada contracte de permutació perpetua té un compte de permutació perpetua independent, i el rendiment i el risc de cada compte es calculen per separat. Només es poden transferir divises subjacents, com ara BTC i ETH, com a marges als comptes de permutació perpetua amb marge de moneda, i només USDT es poden transferir com a marges als comptes de permutació perpetua amb marge d’USD..

6. Compte d’opcions

El compte d’opcions s’utilitza per al comerç d’opcions. Com que ja hem llançat el comerç d’opcions BTC, ara podeu dipositar BTC al vostre compte d’opcions per operar.

7. Compte Spot

El compte Spot s’utilitza per al comerç spot. Vostè pot canviar moneda fiduciària en moneda digital segons el tipus de canvi del sistema. La criptografia convertida es desarà al vostre compte Fiat.

8. Compte d’estalvi

El compte d’estalvis és on emmagatzemeu els vostres rendiments de l’estalvi. Estalvi és un producte de valor afegit que permet als usuaris compartir els ingressos d’OKEx procedents de préstecs de marge. La lògica és senzilla. Quan poseu les vostres monedes de recanvi al compte d’estalvi, prestarem el fons com a préstecs de marge als nostres operadors de marge. I, a continuació, part dels interessos de marge cobrats als comerciants s’assignaran com a interessos per al vostre estalvi. Hi ha sense requisits de dipòsit mínim ni restriccions de bloqueig. Podeu fer un bon ús de les vostres monedes de recanvi amb Estalvi.

9. Compte de mineria

S’utilitza el compte de mineria emmagatzemar el rendiment miner d’OkEx Pool. Podeu utilitzar fons del vostre compte de mineria per posar fitxes, i el rendiment de mineria de criptografia generat a OKEx Pool també s’acreditarà al vostre compte de mineria de la moneda digital corresponent..

Compte mestre & subcomptes

És possible que observeu que hi ha dos tipus de comptes que no hem cobert: els comptes mestres i els seus comptes secundaris. Un compte mestre pot sol·licitar diversos subcomptes i cada subcompt té un número de compte i contrasenya independents. Els subcomptes es gestionen a través del compte principal mitjançant permisos dividits. Part dels vostres fons es poden transferir a subcomptes, de manera que pugueu realitzar operacions periòdiques, de marge, de futurs i d’opcions per separat sense utilitzar fons del compte principal. Tanmateix, vosaltres no podeu retirar fons dels vostres subcomptes. Primer heu de transferir fons dels vostres subcomptes al vostre compte principal i després retirar fons d’aquí.

El vostre nivell de comissió de transacció i el nivell de verificació KYC dels vostres subcomptes són els mateixos que els del compte principal. Però el nombre de sol·licituds de comanda del compte mestre i de cada subcompte es calcula per separat. D’aquesta manera, podeu operar amb més flexibilitat i gestionar-lo amb més facilitat.

Encara confós?

De vegades també ho fem. No us preocupeu, sempre estem al vostre servei. No dubteu a contactar-nos en qualsevol moment a través del correu electrònic [email protected] o xatejar amb nosaltres a Telegram https://t.me/OKExOfficial_English!

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner