Как да участвате в OKEx Jumpstart 11-ти проект DEAPCOIN (DEP)

СТЪПКА ПЪРВА: РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОТ OKEx И ПРЕМИНЕТЕ KYC 2 НИВО НА ПРОВЕРКА

На началната страница OKEx щракнете "Регистрирай се" в горния десен ъгъл, за да се регистрирате в OKEx. Можете да се регистрирате чрез имейл или телефон, след което систематично ще се изпраща 6-цифрен код, попълнете правилния номер, след което ще завършите регистрацията.

За да участвате в OKEx Jumpstart, трябва предварително да преминете KYC 2 Level Verification. Влезте във вашия акаунт и кликнете "Проверка на KYC" под иконата на вашия профил. Общо има три нива за проверка, всяко от които съдържа различни изисквания за информация и ограничения за изтегляне за 24 часа. Въведете вашата индивидуална информация, за да преминете проверката на KYC. Моля, обърнете внимание, че някои области не са квалифицирани за участие в Jumpstart, което може да се намери в съобщението.

СТЪПКА ВТОРА: КУПЕТЕ КРИПТО И ТЪРГОВИЯ

Новите правила на OKEx Jumpstart включват ексклузивна сесия за разпределение на OKBelievers и ексклузивна сесия за разпределение на OKTraders. От потребителите се изисква или да притежават най-малко 100 OKEx Platform crypto – OKB да бъдат OKBelievers, или да търгуват не по-малко от 5 BTC еквивалентна сума, за да бъдат OKTraders.

За да закупите OKB, трябва да кликнете "Купете Crypto" в горната лента на менюто и след това изберете OKB, валутата за закупуване и начин на плащане. Попълнете сумата на валутата в полето и системата ще изчисли колко OKB ще получите. Минималният праг е 100 OKB, а сега цената на OKB е $ 4,42, след което можем да попълним „442“ и да щракнем "Купи сега" за да преминете към страницата за плащане на трета страна. След като плащането бъде уредено, 100 OKB ще бъдат преведени във вашия портфейл OKEx. Можете да го проверите "Актив".

Можете също така да търгувате с други криптовалути, за да бъдете OKTrader. В горната лента на менюто щракнете "Търговия" и след това изберете "Спот търговия", можете да изберете двойките за търговия отляво, за да купите крипто необходимото. Ние ще изчислим натрупания от вас обем на търговия, еквивалентен на BTC от създаването на OKEx, включително спот търговия и маржин търговия.

ТРЕТА СТЪПКА: ВЗЕМЕТЕ КОЕФИЦИЕНТ НА ​​АЛОТМЕНТ

За да получите най-високия коефициент на разпределение, трябва да държите последователно поне 2500 OKB 5 дни преди tпоследното произволно време за моментна снимка на продажбата на oken или натрупаната сума за спот търговия, тъй като установяването на OKEx е по-високо от 100, изчислено в BTC.

Накратко, колкото по-голямо количество OKB държите, толкова по-висок коефициент на разпределение е гарантиран. Ако не държите OKB 5 дни предварително, можете да закупите по-голямо количество OKB преди последното произволно моментно снимане на продажбата на токени, за да достигне прага за участие Моля, обърнете внимание, че ще правим произволни снимки на потребителите, които държат OKB ежедневно, включително Финансов акаунт, Спот акаунт, Фиат и Маржин акаунт.

Що се отнася до OKTraders, моля, забележете, че историческият натрупан обем на спот търговия включва обем на спот търговия и обем на маржин търговия.

Формулата за разпределение, индивидуалният коефициент на разпределение и записите на моментната снимка на OKB могат да се видят в началната страница на OKEx Jumptusers и съобщението.

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА: СЕКЦИЯ ЗА ПРОДАЖБА НА ЗНАМИ НА 8 АПРИЛ

Продажбата на токени OKEx Jumpstart ще стартира на 8 април. Ексклузивната сесия за разпределение на OKBelievers ще се отвори в 04:00 (UTC), а сесията за разпределяне на привилегиите на OKTraders ще се отвори в 05:00 (UTC). Всяка сесия на продажба на символи ще продължи 30 минути. Няма ограничение за абонамент, преди да приключи.

Като пример за сесията за разпределяне на привилегиите на OKTraders.

На началната страница на OKEx Jumpstart щракнете върху „Прочетох“, след като прочетете известието.

Сега можете да проверите правилата за продажба на символи, подробности за разпределението, вашата норма на разпределение и обратно отброяване на разпределението.

Щракнете върху „Подробности за разпределението“ и влезте в страницата DEP Sale.

Попълнете сумата за разпределение на DEP и системата ще изчисли колко OKB ще струва. Можете да видите общия си баланс на OKB тук.

Щракнете върху „Абониране“, след което ще бъдете в опашка за абонамент и резултатът от разпределението ви ще бъде обявен 30 минути след края на сесията.

Подробности като индивидуални лимити за абонамент и обменния курс на всяка продажба на символи ще бъдат обявени в OKEx Jumpstart x DEAPCOIN (DEP) Подробности за продажба на токени.

След като периодът на разпределение приключи, токените ще бъдат кредитирани на потребителската сметка за финансиране OKEx и съответната сума на OKB ще бъде приспадната. Всички останали суми на OKB на задържане за абонамент ще бъдат освободени. Втората сесия за разпределение ще започне, след като приключим с изчисляването на резултатите. Можете да използвате OKB, освободен от първата сесия във втората сесия.

Сега успешно участвахте в OKEx Jumpstart. След това можете да изчакате крипто листинга за по-нататъшна търговия. Търговската двойка DEP / USDT ще бъде отворена в 7:00 (UTC) и DEP / USDK в 9:00 (UCT), същия ден като продажбата на токени Jumpstart.

Ако имате някакви въпроси относно правилата или транзакциите, можете да се свържете с нашата онлайн поддръжка на клиенти или да изпратите билет.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner