Masternodes: la manera real d’obtenir ingressos passius de les criptomonedes

Masternodes: la manera real d’obtenir ingressos passius de les criptomonedes

Si sou com jo, un entusiasta de la criptografia amb un impuls emprenedor, probablement sempre busqueu maneres emocionants de guanyar diners. Hi ha diners importants que es poden guanyar al món de les criptomonedes. Algunes persones estan collint molt bé jugant bé les seves cartes. Allotjar un masternode és una manera de guanyar diners passivament.

Si us pregunteu què és un masternode, permeteu-me provar d’explicar-los. Un masternode és un servidor dedicat que s’executa al costat de la xarxa blockchain com a segon nivell, sent el blockchain el primer nivell. És com una segona capa de la cadena de blocs, i les dues són simbiòtiques.

A més, aquests servidors dedicats són nodes complets repartits per tot el món i formen una xarxa descentralitzada i confiable. Cadascun d’aquests servidors executa una còpia completa de la cadena de blocs.

Com ajuda un masternode a la xarxa blockchain

El blockchain és el primer nivell; impedeix la doble despesa i s’ocupa d’enviar, rebre i confirmar transaccions. Els miners controlen el primer nivell mitjançant un algorisme de consens com PoW o PoS. De la mateixa manera, els masternodes són la columna vertebral del segon nivell; el seu propòsit és proporcionar serveis millorats a la xarxa blockchain.

Exemples de serveis avançats poden ser transaccions instantànies, transaccions anònimes i drets de vot descentralitzats. També, els masternodes ajuden a protegir la xarxa de pirates informàtics o nodes maliciosos. Tot i així, els masternodes validen els blocs i les transaccions que els miners afegeixen.

Com que heu de bloquejar una certa quantitat de monedes en una cartera per allotjar un masternode, pot ser tremendament costós enderrocar la xarxa o fins i tot corrompre-la. Si algú volgués controlar la xarxa, hauria de reunir les garanties per la meitat dels nodes de la xarxa.

Aquí teniu un petit vídeo que explica els conceptes bàsics d’un masternode.

Quan executeu un masternode, ajudeu a protegir la xarxa alhora que oferiu serveis millorats a la xarxa blockchain. A canvi, et compensen amb una recompensa. Sempre que s’afegeix el següent bloc a la cadena de blocs, el masternode rep un percentatge determinat de la recompensa del bloc.

Llegiu: L’evolució de les criptomonedes

ROI de Masternodes: quant de ROI podeu guanyar?

En primer lloc, els rendiments que pugueu obtenir de tenir un masternode dependran del tipus d’inversor que sigueu. En general, hi ha dos tipus d’inversors: hi ha l’inversor llaminer que vol rendiments ràpids de les seves inversions i hi ha l’inversor pacient que prefereix projectes a llarg termini amb guanys curts..

Els projectes amb un ROI elevat són arriscats; a més, heu de fer moltes investigacions i buscar contínuament nous projectes, ja que la majoria són a curt termini. Aquests projectes de criptografia tenen un ROI elevat (fins a un 500%) i el valor de la moneda tendeix a fluctuar molt.

D’altra banda, un projecte a llarg termini és menys arriscat i el ROI anual no està inflat; normalment, podeu obtenir un ROI que oscil·la entre el 6 i el 30% anual, cosa que està bé tenint en compte que es tracta d’ingressos passius.

Altres factors addicionals també afectaran la forma en què podeu guanyar. Tot i que eines com Masternodes.online i Masternodes.pro proporcioneu estimacions de quant podeu guanyar anualment, només són estimacions aproximades. Els rendiments que obtingueu dependran de si la moneda té una aplicació pràctica entre factors addicionals com:

 • checkNo de blocs processats cada 24 hores.
 • comprovar La recompensa per cada bloc descobert.
 • comprovar Com es comparteix la recompensa per blocs entre miners i nodes.
 • comprova El nombre de masternodes actius a la xarxa.
 • checkHosting / Cost de manteniment.
 • comprova el valor de la moneda.

Un altre factor que afectarà el vostre ROI és el mecanisme de distribució associat a cada moneda quan es reparteixen les recompenses de blocs.

És possible que vulgueu mirar la recompensa diària del masternode escollit. Aquesta xifra dependrà del nombre de masternodes actius a la xarxa. A mesura que més masternodes s’uneixin a la xarxa, la recompensa de bloc que es dirigeix ​​a cada masternode reduirà.

Com es calcula el ROI de Masternode?

Per calcular el ROI de Masternode, seguiu l’estratègia descrita a la captura de pantalla següent:

Intentem calcular el ROI del PACcoin mitjançant les estadístiques actuals. Per cada bloc generat, la recompensa és de 13800 PAC. El 75% de la recompensa per bloc es destina a masternodes. Per tant, la recompensa de Masternode és de 10.350.

Calculeu la vostra quota de blocs per dia, suposant que tingueu un MN.

 • Nombre total de Mns: 4071.
 • Nombre de blocs per dia: 554 blocs.

{N÷ T} * B = (1 ÷ 4072) * 554 = 0,1360084

Total de blocs per any = 0.1360084 * 365 = 49.6708425

Total de monedes guanyades a l’any (Y) = A * R =  49.6708425 * 10.350

Y = 514.093,220 PAC

Multipliqueu aquesta xifra pel valor de la moneda per veure els vostres guanys en USD. Ara, per obtenir el ROI, agafeu el nombre total de monedes guanyades anualment i dividit pel nombre de monedes que col·loqueu com a garantia; després multipliqueu el resultat per 100 per obtenir un percentatge.

Seguint el nostre exemple de més amunt, el ROI serà donat per:

{Y÷ Garantia} * 100 =  {514.093,220÷ 500.000} * 100 = 102,82%

Per obtenir els dies de ROI: dividiu la garantia pels ingressos diaris, que es divideixen en Y per 365 dies.

{541.093,220 ÷ 365} ÷ 500, 000 = 355 dies ROI

Ara, si més persones s’uneixen a l’ecosistema masternode, trigarien més de 355 dies a recuperar la vostra inversió inicial. Intenteu escollir una moneda masternode que pugui créixer; hi ha la possibilitat que les vostres monedes valguin més en el moment de recuperar la inversió inicial.

Quan intenteu decidir si una moneda val la pena el vostre temps i diners, feu-vos aquestes preguntes:

 • Comprova que el projecte ha publicat un llibre blanc actualitzat?
 • comprovar L’equip ha establert un full de ruta clar per al projecte?
 • comprovar Quin mercat és l’orientació de la moneda?
 • comprovar Quina aplicació del món real té la moneda?
 • comprovar Qui és l’equip, quina és la seva història i són transparents?
 • checkEls desenvolupadors de la moneda són actius a plataformes de xarxes socials com Telegram, Discord o LinkedIn?
 • El projecte té una comunitat vibrant i creixent en fòrums com Bitcointalk i Reddit?

Assegureu-vos de tenir una imatge clara del que fa la moneda i del que pretén aconseguir.

Requisits per executar un masternode

Per executar un masternode, necessiteu diverses coses. Un d’ells és un servidor privat virtual (VPS) amb una adreça IP dedicada. Els plans VPS més ben valorats són econòmics, ja que Time4VPS i Vultr tenen plans mensuals per menys de 10 dòlars.

El segon que necessiteu és la garantia per al servidor masternode. Qualsevol persona que vulgui executar un node complet al segon nivell ha de pagar aquesta garantia. Heu de mantenir aquestes monedes tancades a la cartera, de la mateixa manera que succeeixen les apostes.

Sempre que tingueu les monedes col·laterals bloquejades a la vostra cartera freda, tindreu una connexió activa a la xarxa. Amb les monedes bloquejades, podreu obtenir recompenses per blocs. Si alguna vegada moveu les monedes, el masternode quedarà “tallat” de la xarxa; si això passa, ja no rebreu els pagaments.

Com a exemple, necessitareu 1000 DASH per allotjar un masternode DASH mentre que per a PIVX, necessitareu 10.000 PIV. Això vol dir que heu de comprar la (les) moneda (s) en què vulgueu col·locar els vostres diners i enviar-los a la cartera local.

Les millors monedes Masternodes: les nostres 5 millors opcions

DASH és el projecte de criptografia que va inspirar el desenvolupament de masternodes. Totes les monedes masternode que existeixen ara són una forquilla de DASH o una rèplica del projecte. Tot i que DASH va arribar a aquesta innovació, encara no ha estat la moneda que moltes persones havien imaginat; això ha conduït a la creació de noves idees a l’espai criptogràfic..

Ara mateix, és extremadament costós posseir un masternode DASH per si mateix, tret que opteu per l’opció compartida. Per executar un node complet, necessiteu 1.000 DASH; si teniu en compte el valor actual d’un DASH (376,6 dòlars), un masternode val 376.622 dòlars en el moment d’escriure aquest escrit. No vull dir que no hi hagi molta gent rica per aquí, però em pregunto quanta gent s’ho pot permetre, especialment per a l’inversor ecològic que puja al tren criptogràfic per primera vegada.

Una foto que mostra les estadístiques de Dash Mn; font masternodes.online

Una foto que mostra les estadístiques de Dash Mn; font masternodes.online

Tot i això, podeu trobar alguns projectes de criptografia masternode prometedors que no són cars. Alguns valen una mica més de $ 5k, d’altres superen $ 1k, i d’altres estan lleugerament per sota dels $ 1K. Cal fer una investigació que valgui la pena per aconseguir aquells amb potencial.

Aquí teniu cinc monedes masternode que podeu consultar:

PIVX Masternode

PIVX espera ser la “moneda de privacitat definitiva”. Molta gent creu que PIV es convertirà en allò que els desenvolupadors de DASH havien previst per al projecte. Per cada bloc generat, es manté el 10% per incentivar els que contribueixen al creixement de la xarxa, mentre que el 90% restant es reparteix entre miners i propietaris de masternode.

Llegiu:9 altcoins diferents, excepte Bitcoin, i on comprar-los

Tot i això, PIVX utilitza un algorisme conegut com a See-saw que determina com passa aquesta divisió. En realitat, l’efecte serra anima més persones a jugar les seves monedes i renunciar als seus masternodes. A mesura que més persones s’uneixen a l’espai masternodes, les recompenses disminueixen i el percentatge més gran es destina a les monedes de joc.

Estadístiques masternode PIVX

Detalls Addicionals

Consulteu el seu full de ruta: https://pivx.org/pivx-roadmap-2018/.

Canal de Reddit: https://www.reddit.com/r/pivx/.

Canal de la discòrdia:   https://discordapp.com/invite/jzqVsJd.

Masternode de monedes RUPAYA

L’equip que està darrere de RUPAYA es dirigeix ​​a un mercat massiu al sud d’Àsia. Un cop adoptada àmpliament, RUPX pot convertir-se en una moneda digital que triï per a les persones que no tinguin accés a targetes de crèdit i bancs.

Estadístiques de masternode Rupaya

Detalls Addicionals

Llegiu el llibre blanc de RUPX: https://www.rupx.io/whitepaper/

Consulteu l’equip de RUPAYA: https://www.rupx.io/rupaya-team/

L’equip ha descrit un full de ruta detallat per al projecte: https://www.rupx.io/roadmap2018/

Masternode de moneda B3

D’acord, B3 ha recorregut un llarg camí. De fet, ha tingut una bona part d’errors. En algun moment del 2017, la hiperinflació causada per les altes recompenses de participació va fer que el preu de la moneda es reduís. Les recompenses de participació van arribar fins al 10.000%. Aleshores, al mateix període, els desenvolupadors semblaven fer una mala feina. Tanmateix, tot el que hi ha al passat; B3 ha recuperat algunes funcions emocionants.

La cadena de blocs de monedes B3 aprofita una tecnologia anomenada Prova de desintegració, un protocol que redueix l’oferta de monedes en circulació. És la tecnologia PoD que potencia el que l’equip B3 es refereix com a Nodes Fonamentals (FN).

Els FN reben el 60% de la recompensa per blocs, mentre que l’altre 40% es destina als miners que asseguren la xarxa.

Estadístiques de masternode B3

Informació adicional

Consulteu el full de ruta B3: https://b3coin.io/roadmap/.

Enllaç al perfil de l’equip: https://github.com/B3-Coin/B3-CoinV2/.

https://discordapp.com/invite/ARpuv79 amb més de 28 membres.

ALQO Masternode

ALQO és una altra moneda de privadesa que ofereix als usuaris del seu ecosistema transaccions instantànies. La plataforma Alqo utilitza un sistema d’estructura conegut com a “sistemes planetaris Alqo”: la moneda alqo facilitarà la transferència de propietat d’aquests sistemes planetaris..

Per assegurar-se que hi hagi una distribució justa de les monedes entre els estacadors dels miners i els masternodes, Alqo utilitza un algorisme conegut com a Efecte Balança Aquest protocol anima més persones a bloquejar monedes posseint masternodes

El projecte compta amb un equip dedicat a desenvolupadors que s’encarrega de donar vida al projecte alqo.

Estadístiques de masernode Alqo

informació addicional

Llegiu el llibre blanc: https://alqo.org/whitepaper.pdf.

Consulteu el seu full de ruta: https://alqo.org/roadmap.

Consulteu el seu equip: https://alqo.org/team. Tots els membres de l’equip tenen una biografia i enllaços als seus comptes de xarxes socials.

Masternode de moneda PURE

PURE coin masternode és un altre projecte de criptografia que sembla lucratiu. Sincerament, no puc dir molt sobre els desenvolupadors d’aquest projecte. L’equip és anònim i encara no ha publicat cap llibre blanc. Tot i no tenir un full de ruta detallat per al projecte, el masternode PURE us guanyarà un bon ROI amb el temps.

L’equip ha promès un intercanvi atòmic al voltant del segon trimestre del 2018. A més, està previst llançar un intercanvi descentralitzat – PureDEX – una plataforma per al comerç d’altcoin PURE. Els titulars de pures interessaran en Pure DEX.

A més, hi ha la possibilitat de cotitzar en més borses. De moment, només apareix en dues borses: CoinExchange i CryptoBridge.

Estadístiques de masternode pur

Informació adicional

Grup de telegrames: https://t.me/Purealtcoin

Fòrum BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2335448.new#new

Canal Discord: https://discord.gg/d76mVZK

(…)

Instal·lació d’un Masternode: com configurar un masternode PURE

Quan configureu gairebé qualsevol masternode, haureu de tenir a punt el següent:

 • Un pla VPS de pagament amb una adreça IP única.
 • comprovar Les monedes necessàries per a garanties + comissions de transaccions.
 • Programa checkPutty per accedir al VPS. Descarregar des d’aquest enllaç: https://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/latest.html.
 • check Una cartera de Windows que s’adapti a la vostra moneda específica.

En primer lloc, heu de posar en marxa el VPS. No us costarà escollir un proveïdor de VPS. Hi ha diversos que són honestos i fiables, inclosos Time4VPS, Compartir nodes, Node-VPS, i Vultr.

En aquesta guia, utilitzarem Time4VPS. Dirigeix-te a time4vps.eu/; mireu al voltant per seleccionar el pla que vulgueu.

Podeu veure com configurar el vostre compte en aquest vídeo.

Un cop el compte estigui llest, necessitareu tres coses: l’adreça IP principal, el nom d’usuari i la contrasenya corresponent.

Pagament de la garantia

El següent pas és enviar la garantia necessària (5000 PURE) a la cartera local, és a dir, si encara no teniu les monedes a la cartera. Crearà una adreça Masternode per a la qual pagarà aquesta garantia. Abans de fer això, assegureu-vos que la cartera es sincronitzi completament amb la cadena de blocs.

Anar a Rebre ->Adreça nova, i etiqueteu la vostra nova adreça. Podeu etiquetar-lo amb alguna cosa així “MN Addr”. Ara, tot el que heu de fer és enviar fons a l’adreça que acabeu de crear, ja sigui des de l’intercanvi o des de la mateixa cartera.

PURE nova adreça de recepció

Actualització del sistema per preparar-lo per a la instal·lació

El següent pas és actualitzar el sistema perquè puguem configurar el servidor masternode. Aquest pas requereix que juguis amb les ordres: no és gens complicat perquè només has de copiar i enganxar.

Obriu el programa Putty i enganxeu la vostra adreça IP de VPS on estigui etiquetat Nom de l’amfitrió.  Feu clic a Obert. Apareixerà una consola cmd marcada com a “arrel”.

Configuració de massilla

Utilitzeu el nom d’usuari arrel per iniciar sessió. Instal·laràs una cartera freda en aquest usuari root.

Línia d'ordres de massilla

Ara, copieu i enganxeu les ordres següents una per una.

Nota: Cada salt de línia representa una sola ordre.

sudo apt-get update –y

sudo apt-get upgrade –y

sudo apt-get dist-upgrade –y

sudo apt-get install nano htop git –y

sudo apt-get install build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils software-properties-common –y

apt-get install -y libminiupnpc-dev libdb ++ – dev libdb-dev libcrypto ++ – dev libqrencode-dev libboost-all-dev build-essential libboost-system-dev libboost-filesystem-dev libboost-program-options-dev libboost-thread- dev libboost-filesystem-dev libboost-program-options-dev libboost-thread-dev libssl-dev libdb ++ – dev libssl-dev ufw git software-properties-common

sudo apt-get install libzmq3-dev libminiupnpc-dev libssl-dev libevent-dev –y

sudo add-apt-repository ppa: bitcoin / bitcoin

apt-get update

sudo apt-get install libdb4.8-dev libdb4.8 ++ – dev –y

sudo apt-get install libdb5.3-dev libdb5.3 ++ – dev build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils git libboost-all-dev libminiupnpc-dev libqt5gui5 libqt5core5a libqt5webkd5-dev qttools5-dev qttools5-dev-tools libprotobuf-dev protobuf-compilador libqrencode-dev libgmp3-dev git –y

git clon https://github.com/puredev321/pure

cd ~ / pure / src /

cp -a support / obj /

cp -a cripto / obj /

cp -a x11 / obj /

cd ~ / pure / src / leveldb /

chmod + x build_detect_platform

fes libleveldb.a libmemenv.a

Compileu la cartera

cd ~ / pure / src /

make -f makefile.unix

Espereu que finalitzi la instal·lació; haurien de trigar uns 20-30 minuts.

Mentre espereu que s’instal·li el servidor, prepareu un fitxer a.txt que segueixi el disseny següent.

Lable: MN1

IP pública: Your_public_IP + el port

Clau Masternode: la vostra clau_Mn_privada

Línia de conf. Mn: el vostre_Mn_transaction_output

Adreça de pagament: La vostra adreça_de_pagament

Línia MN

rpcuser =  your_pure_username

rpcpassword = la teva contrasenya

rpcallowip = *

rpcport = your_rpcport_number

servidor = 1

escolta = 1

dimoni = 1

connexions màximes = 50

port = el número de port (5 dígits)

externalip = La vostra IP pública sense el port

Masternodeaddr: El vostre _IP_Plus_el_port públic

rpcuser = el teu nom d’usuari

rpcpassword = la teva contrasenya

rpcallowip = *

rpcport =your_rpcport_number

servidor = 1

escolta = 1

dimoni = 1

logtimestamps = 1

connexions màximes = 50

lligar = La vostra IP pública + el port

Masternode = 1

Masternodeprivkey =  La vostra clau_masternode_Privada_

Substituïu les parts ressaltades en negreta per la informació necessària al fitxer.txt.

Necessiteu una adreça de pagament masternode per rebre recompenses.

Torna a anar a Rebre -> Crea una adreça nova. Es podria posar nom Adreça de pagament de MN.

A continuació, empleneu els detalls del número d’IP i de port. Obteniu la vostra IP principal des del VPS i afegiu-la

IP i el número de port tal com es mostra. Recordeu enganxar la IP pública juntament amb el número de port, els dos separats per dos punts com aquest:

194.168.8.1:13456

La vostra IP pública, inclòs el número de port, serà el adreça_masternode i la lligar. Un cop escolliu el vostre número rpcport, només queden dues coses més: les sortides de configuració de Masternode i la clau privada de masternode.

La línia de configuració MN és la sortida de transacció generada quan es paga el PURE 5.000. Aneu a la cartera local. Feu clic a Ajuda -> Finestra de depuració. Aneu a Pestanya Consola. A la part inferior, escriviu “sortides masternode”; premeu enter.

Finestra d'eines

Heu d’esperar fins que tingueu almenys deu confirmacions per a aquesta transacció específica abans d’intentar obtenir els resultats. Després de deu confirmacions de la vostra transacció, la finestra de la consola hauria de mostrar les sortides MN, que és una llarga cadena de caràcters alfanumèrics que acaba amb 1 o 0. Aquesta cadena és la vostra línia de configuració MN.

L’adreça té el següent aspecte:

Adreça Masternode

El {1} ​​que segueix el punt i coma es diu índex de transacció, mentre que la resta de la cadena entre claudàtors és l’identificador de transacció. Copieu aquests detalls al fitxer MN.txt. Recordeu eliminar les cometes.

Obtindreu la clau privada MN un cop hàgiu configurat l’usuari.

Afegir l’usuari

A hores d’ara, si la configuració del VPS ja ha finalitzat la instal·lació, podeu continuar i afegir un usuari. Aneu a la consola arrel, escriviu cd i enganxeu l’ordre següent per crear el vostre nom d’usuari MN.

sudo useradd -m mn1 -s / bin / bash

A continuació, definiu una contrasenya per a l’usuari que acabeu d’afegir; enganxeu l’ordre següent i recordeu de triar una contrasenya que no oblidareu.

sudo passwd mn1

Ara creeu un directori per a l’usuari que acabeu d’afegir. Enganxeu les ordres següents, una darrere l’altra.

sudo mkdir / home / mn1 / pure

sudo cp ~ / pure / src / pured / home / mn1 / pure /

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

L’última ordre intentarà editar la línia de configuració per al nou usuari. Haureu d’obtenir un error que digui que el directori “home / mn1 / .pure” no existeix. Si veieu aquest error, aneu en la direcció correcta. Aixeta CTRL + X sortir.

Canvia de directori

Per poder editar el fitxer de configuració, primer executeu el dimoni per a aquest usuari concret i, a continuació, intenteu editar-lo. Torneu a Putty i enganxeu la vostra IP principal del servidor web. Feu clic a “Obert”.

Apareixerà una finestra Cmd que us demanarà que inicieu la sessió “Mn1” com a nom d’usuari i contrasenya que heu creat anteriorment per iniciar la sessió.

Usuari arrel i MN1

Ara podeu provar d’iniciar el dimoni mitjançant l’ordre següent

~ / pure / pured – dimoni

Com que no heu definit el nom d’usuari i la contrasenya de rpc, obtindreu un error. Ara torneu al fitxer arrel i enganxeu l’ordre següent per editar el fitxer arrel.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Ara hauríeu de poder editar el fitxer arrel; es va crear quan vau executar el dimoni.

Copieu i enganxeu la següent línia d’ordres a la consola arrel. Substituïu els detalls en negreta per la informació del servidor.

rpcuser = el teu nom d’usuari

rpcpassword = la teva contrasenya

rpcallowip = *

rpcport = your_rpcport_number

servidor = 1

escolta = 1

dimoni = 1

connexions màximes = 50

port = el teu número

externalip = el teu_IP públic

Masternodeaddr: your_Public_IP: número_port

Masternodeaddr

Ara toqueu CTRL + X per sortir i el Tecla Y per desar. Ja esteu a punt per iniciar el dimoni.

Aneu a la finestra MNuser i enganxeu aquesta ordre:

~ / pure / pured – dimoni

Aquesta ordre hauria d’iniciar el servidor PURE. Enganxeu aquesta ordre per veure les connexions masternode.

veure ~ / pure / getinfo pured

Obtenció de la clau privada

La vostra clau privada de masternode és l’última informació que heu de recuperar. Un cop obtingueu la clau privada MN, editeu el fitxer de configuració per última vegada. Tot i això, heu d’esperar fins que el vostre servidor de cartera freda se sincronitzi amb la cadena de blocs.

Aixeta CTRL + C deixar “aconseguir informació”, i, a continuació, enganxeu aquesta ordre a la mateixa finestra de la consola.

~ / genkey masternode pur / pured

Hauríeu de veure la vostra clau privada de MN; enganxeu-lo al fitxer de text doc.

Clau privada de Masternode

Ara podeu editar el fitxer conf, però primer heu d’aturar el servidor. Utilitzeu l’ordre següent per aturar el servidor MN.

~ / parada pura / purificada

A la consola arrel, enganxeu aquesta ordre.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Després, suprimiu les tres darreres línies i substituïu-les per les següents línies d’ordres del fitxer MN.txt.

lligar = your_IP_Addr: port_number

Masternode = 1

Masternodeprivkey = your_masternode_privatekey

Clau privada MN

Ara, reinicieu de nou el dimoni mitjançant l’ordre següent. Un cop s’iniciï el servidor, podeu finalitzar la sessió.

~ / pure / pured – dimoni

Ara queda un darrer pas: aneu a la cartera de Windows i aneu a Masternodes->Crear.  Empleneu els camps amb les dades que falten.

Afegiu o editeu Pure nude

Àlies: Etiqueta Masternode.

Adreça: El vostre_VPS_Main_IP

Clau privada: Masternode Genkey

Txhash: la vostra adreça de sortida de la transacció masternode

Índex de sortida: 1

Adreça de recompensa: La vostra adreça_pagament

Recompensa %: 100

Feu clic a D’ACORD->Actualització per veure la vostra llista d’MN. Feu clic a Inicia->Actualització per començar a executar el vostre masternode PURE.

Mireu aquest vídeo per obtenir una representació visual del procés de configuració.

Pensaments finals

Els Masternodes són una forma genuïna d’obtenir ingressos de forma passiva. A mesura que preneu les decisions d’inversió, no mireu el ROI sol. Sí, ho entenc: vols guanyar diners.

Com més gran sigui la recompensa, major serà el risc implicat. Alguns projectes de criptografia comencen concedint recompenses difícils de resistir, però amb el temps, el ROI cau bruscament. Aquests projectes són arriscats; no hi ha cap garantia que el projecte generi ingressos a llarg termini. Si no deixeu arribar la por de perdre el ROI massiu, hi ha moltes possibilitats que us conformeu amb un projecte de so. Recordeu, FES LA TEVA INVESTIGACIÓ, sempre.

Llegiu: Com avaluar quina criptomoneda serà la següent gran cosa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner