Les millors 12 eines per a qualsevol operador de criptomonedes seriós (o titular)

Les millors 12 eines per a qualsevol operador de criptomonedes seriós (o titular)

Si heu estat seguint els mercats de criptomonedes, sabreu, sens dubte, fins a quin punt poden ser rendibles aquests mercats. El nombre d’oportunitats en aquests mercats és senzillament al·lucinant. El ritme al qual s’aprecien aquests actius és simplement sorprenent.

Deixeu-me donar algunes xifres per posar en perspectiva la meva afirmació anterior. Tots coneixem els bitcoins, així que no hi anem. Ether, el segon criptomoneda més popular, es va apreciar un 10.000% només el 2017. Ripple una criptomoneda més petita en termes de capitalització del mercat, va duplicar el creixement de l’èter només el 2017. Aquestes xifres parlen per si soles.

Però no podeu invertir els vostres diners sense entendre els mercats. Com a comerciants, estem disposats a acceptar el risc per guanyar diners. Hem d’entendre sobre com acceptem el risc financer i això requereix que prenguem decisions informades basades en informació fiable.

La nostra capacitat per prendre decisions informades depèn de les nostres fonts d’informació i de les eines que fem servir. Aquestes eines ens permeten entendre les tendències dominants al mercat, el sentiment dels inversors, etc..

En aquest article, vull parlar de les millors eines de negociació que tots els comerciants seriosos de criptomonedes haurien de tenir a la seva disposició.

Llegiu: Comerç de criptomonedes: GUIA pas a pas per al 2018

Les millors fonts d’informació del mercat

1. CoinMarketCap

Sí, sé que probablement coneixeu CoinMarketCap, però hi ha tanta gent nova que entra als mercats de criptomonedes i per això n’he de parlar. A més, no puc subratllar la importància que pot tenir aquesta font d’informació de mercat aparentment senzilla.

És el lloc web que agrupa tota la informació vital sobre els mercats de criptomonedes. Podeu obtenir una imatge decent de tots els actius invertibles que hi ha i d’un sol cop d’ull, podeu mantenir-vos al dia sobre les majúscules de capitalització, els canvis en el volum total de negociació i fins i tot obtenir gràfics de preus de 7 dies.

2. CryptoWatch

CryptoWatch és un altre lloc web que crec que hauríeu de conèixer. És un híbrid de CoinMarketCap i BitcoinWisdom, però millor. Ofereix gràfics interactius sobre totes les criptomonedes i és una manera excel·lent d’obtenir una visió general de tots els mercats mitjançant els seus gràfics altament intuïtius..

programari de negociació de criptomonedes

Tot el món de la criptografia a la vostra pantalla amb CryptoWatch

El que realment m’agrada CryptoWatch és que ofereix gràfics comercialitzables similars a NinjaTrader, és a dir, també és un programari de negociació de criptomonedes.. És, per descomptat, un servei de pagament, però és immensament valuós. I fins i tot podeu provar-lo gratuïtament amb la prova gratuïta de 30 dies.

Ah, per si no sabíeu què són els gràfics comercialitzables, podeu canviar directament dels gràfics fent clic al nivell de preu que vulgueu comprar i fins i tot podeu fer clic i arrossegar per ajustar les comandes pendents, com ara les ordres de parada.

3. Icostats

Si esteu interessats en les ofertes inicials de monedes o ICO i no voleu res més que tenir alguna cosa així CoinMarketCap per a ICO aleshores em complau dir-vos que Icostats és el que heu estat buscant.

programari de negociació de criptomonedes

La portada d’Icostats

Trobareu totes les ICO creïbles al lloc web, amb tota la informació bàsica que hi ha darrere de l’oferta. També us permetrà estar al dia de totes les properes vendes prèvies. Però el més important, també ofereix calculadores de rendibilitat per als ICO que pot ser útil si voleu fer una anàlisi de les inversions existents o potencials.

Les millors eines d’anàlisi i negociació

4. TradingView

TradingView és un servei de gràfics i una plataforma de xarxes socials per a comerciants i inversors. Ofereix gràfics increïbles, que són al mateix nivell que la majoria de plataformes de gràfics professionals. Atès que TradingView també és una plataforma de xarxes socials, podeu recórrer les històries de diferents operadors, seguir-les i aprendre de la seva experiència i experiència.

eina comercial

TradingView, una de les plataformes gràfiques més potents

També podeu trobar tots els tipus d’indicadors, oscil·ladors i estratègies comercials imaginables. També ofereix una de les biblioteques més grans d’eines comercials creades per la comunitat per millorar encara més la nostra experiència comercial. És simplement un enorme banc de coneixement quant a eines, idees i un lloc on els nous comerciants poden interactuar amb comerciants professionals.

5. Coinigia

Coinigy és un programari de comerç de criptomonedes. Es connecta a tots els fitxers principals intercanvis de criptomonedes i us permet canviar directament els gràfics mitjançant aquesta plataforma. Realment és una qüestió de preferència si us interessa canviar els gràfics o si preferiu introduir nivells de preus en una barra com la majoria de plataformes de negociació.

programari de negociació de criptomonedes

La plataforma de negociació líder en criptomonedes

Fins que TradingView no pugui oferir intercanvis gràfics per a la majoria d’intercanvis de criptomonedes, Coinigy seguirà sent igual. Pot ser que no sigui la millor plataforma per a l’anàlisi de gràfics, però definitivament ofereix algunes de les eines d’execució més potents i és increïblement valuós per als comerciants de dia o per als comerciants freqüents.

6. BlockFolio

BlockFolio és un dels meus favorits personals. És una aplicació mòbil per crear un fitxer cartera d’inversions de seguiment multiplataforma. Deixeu-me explicar com funciona. Podeu utilitzar l’aplicació per crear una cartera que faci un seguiment de totes les vostres inversions a través de múltiples borses i plataformes.

cartera d'inversions de seguiment multiplataforma

Tota la vostra cartera de criptomonedes al palmell de la mà amb BlockFolio

Diguem que teniu bitcoins a CoinBase, Ethereum a Bitfinex, Ripple i Monero a Poloniex i Nxt i Bytecoin a Bittrex. Aquesta és una petita cartera agradable, però a través de diversos intercanvis. Redueix el risc relacionat amb l’intercanvi, però augmenta significativament l’esforç per fer-ne un seguiment.

Aquí és on entra Blockfolio. Us permetrà veure totes les vostres inversions en una sola aplicació. Fins i tot podeu veure gràfics de preus, establir alertes, examinar els llibres de comandes, volums, etc.. Simplement facilita molt la gestió de les nostres inversions. Per això m’encanta i sé que també t’encantarà.

7. GitHub

Ara us pot sorprendre trobar GitHub en aquesta llista, però confieu en mi, hi ha una raó molt vàlida perquè estigui a la llista. En primer lloc, GitHub és un dipòsit de codi obert per a aplicacions, codis, algorismes, etc., si hi ha interès en alguna cosa, trobareu una activitat notable al dipòsit.

github

Aquí podeu centrar-vos en dues coses. El primer és el nombre de confirmacions, que realment significa interès o activitat en alguna cosa. Podeu mantenir la mirada en les vostres criptomonedes preferides i continuar comprovant el nombre de compromisos al lloc web. Si el nombre de confirmacions augmenta dràsticament, podeu estar segur que hi ha un major interès de la comunitat per la criptomoneda, que podria afectar també el seu preu.

A part d’utilitzar-lo com a indicador predictiu de preus futurs, també hi ha altres usos per a les persones dotades tècnicament. Pots trobar milers de diferents tipus d’algoritmes comercials, API d’integració de robots i molt més.

Millor cartera de maquinari per a emmagatzematge en fred

8. Cartera Ledger

No hi ha res més important que salvaguardar la vostra inversió i beneficis. I, no hi ha millor manera de fer-ho que traslladant la vostra inversió o beneficis a l’emmagatzematge frigorífic. Per si no ho sabeu, emmagatzematge en fred significa emmagatzemar les vostres criptomonedes fora de línia, cosa que els fa immunes als atacs cibernètics i els pirates informàtics.

cartera de maquinari

El meu wallet de maquinari preferit, Ledger Wallet

Segons la meva modesta opinió, Ledger Wallet és la millor opció que teniu si cerqueu una cartera de maquinari per emmagatzemar les vostres criptomonedes fora de línia. Amb un preu inicial de només 63 dòlars, crec que ofereix la millor relació qualitat-preu.

A part d’això, és compatible amb gairebé totes les criptomonedes populars, incloses, entre d’altres, les següents:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Guió
 • Dogecoin
 • Zcash
 • Ondulació
 • Neo

I ja sabeu què, també us ajuda a protegir-vos de les nostres pròpies tendències perilloses. Almenys per a mi, això és molt cert. Aquesta vegada vaig deixar caure la cartera de maquinari i la vaig trencar. Imagineu el que em va sobrepassar. Però per sort, vosaltres Vaig poder recuperar totes les criptomonedes de la cartera.

Ja sigui que el perdeu, el trenca o qualsevol cosa imaginable, la cartera Ledger us protegeix contra tot. És la cartera de maquinari perfecta. Us mantindrà segura i segura les criptomonedes. T’ho puc garantir. 

Les millors eines socials per obtenir informació

9. Slack

Slack, estic segur que tots ho sabeu, és un lloc de treball col·laboratiu en línia. Slack té una sèrie de grups on inversors professionals i comerciants seriosos vénen a parlar de mercats, estratègics i discutir noves criptomonedes. Jo mateix pertanyo a alguns d’aquests grups i us puc dir per experiència personal que la informació sobre aquests grups és simplement indispensable.

Aquests dos grups, personalment, crec que tots, independentment del seu nivell d’experiència, s’hi haurien de sumar:

 • Criptominded
 • Crypto Aquarium

Tingueu en compte que no us heu de limitar només als grups que us dic. Sortiu, hi ha més grups que creieu que us poden ajudar a augmentar la vostra rendibilitat. I si trobeu alguna cosa de valor real, definitivament hauríeu de comentar i compartir amb la resta de nosaltres.

10. Telegrama

Telegram és un servei de missatgeria instantània i, igual que Slack, també podeu trobar grups basats en criptomonedes a Telegram. De fet, hi ha molts més grups a Telegram, per això heu de fer una mica de deures per trobar els que realment ofereixen un cert valor.

Aquests són alguns dels grups que crec que són excel·lents i que definitivament hauríeu de comprovar:

 • @WhaleClubBTC
 • @CoinFarm
 • @ProjecteAuger
 • @GnosisPM

11. Reddit

Reddit, la primera pàgina d’internet. Si us dediqueu seriosament a negociar criptomonedes, Reddit hauria de convertir-se en una segona naturalesa. Hauríeu de conèixer totes les escletxes de Reddit com la part de darrere de la mà.

Reddit és el font original de totes les notícies i informació relacionades amb criptomonedes.

Cada nova criptomoneda tenia publicats els seus llibres blancs a Reddit i és el lloc on aneu si voleu obtenir la vostra informació de la font.

Trobareu els entusiastes de les criptografies més seriosos a Reddit, a la brasa dels creadors per entendre les noves criptomonedes o les actualitzacions de les criptomonedes existents. Si voleu estar al corrent encara que les notícies estiguin arribant, Reddit és el lloc ideal.

Si voleu trobar informació sobre les criptomonedes que us interessin, simplement Google el nom i escriure Reddit al final. Trobareu la seva pàgina oficial de Reddit juntament amb moltes altres pàgines relacionades amb les criptomonedes.

12. Grups de Facebook

No cal dir que Facebook és la plataforma de xarxes socials més gran i més utilitzada. De manera natural, trobareu molta gent bona com vosaltres i jo establir xarxes i parlar de criptomercats Grups de Facebook. No vaig a aprofundir en això, bé, perquè ja sabeu què és Facebook i com funciona.

Només us donaré alguns grups que podeu comprovar si esteu interessats:

Resum

Hi ha una raó per la qual els grans comerciants de Wall Street gasten molt en les seves elegants eines comercials. Les eines a la nostra disposició tenen un paper important en el resultat de la feina i això és cert, ja sigui un inversor a llarg termini o un operador a curt termini..

És possible que aquestes eines no us garanteixin l’èxit, depenent completament de vosaltres. Però us puc assegurar que realment augmentaran la productivitat i l’eficiència. Us ajudarà a racionalitzar els vostres processos de treball i us permetrà dedicar més temps a coses importants.

Llegiu: 9 Plataforma de criptomonedes per al comerç de criptografia el 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner