Les millors plataformes de préstec criptogràfic: millors programes de préstecs criptogràfics

revisió de préstecs criptogràfics

Contents

22 millors programes de préstecs criptogràfics classificats & Llista revisada

A mesura que el bitcoin es mou cap al món financer principal, la demanda de programes de préstec de criptomonedes de bona reputació augmenta, ja que són una bona manera perquè els inversors guanyin dividends i obtinguin préstecs criptogràfics. Dediquem el temps a revisar les millors plataformes de préstec criptogràfic per obtenir un préstec i generar beneficis per a la inversió.

Guanys per Hodling: plataformes d’inversió de dividends criptogràfics

A hores d’ara, no hauria de ser cap secret que els inversors intel·ligents facin que els seus diners funcionin per a ells. Si col·loqueu els vostres diners als programes i plataformes adequats, es pot multiplicar ràpidament.

Tots coneixem els comptes d’estalvi i els mercats de valors. No obstant això, un nombre creixent d’empreses de finançament descentralitzat (#DeFi) ara ofereixen plataformes d’inversió i dividends criptogràfics.

Aprofitant aquestes principals plataformes de préstecs de bitcoins i crèdits de criptografia, podeu veure com es multipliquen els vostres estalvis en criptoactius sense vendre les vostres criptomonedes. Algunes d’aquestes ofertes us permeten invertir criptografia i obtenir interessos directament, mentre que altres plataformes basades en blockchain us ofereixen l’oportunitat d’invertir criptogràfics i guanyar criptografia com a interessos. No importa si sou un prestatari o un prestador, hi ha avantatges beneficiosos.

En poques paraules, sí, podeu guanyar diners només fent exercicis i generant un retorn de les vostres inversions. Seguiu llegint per descobrir les millors plataformes d’inversió i dividends criptogràfics disponibles avui en dia.

Préstec de sal: préstecs amb criptografia

préstecs de criptografia de sal

Salt és una de les plataformes de préstec criptogràfic més conegudes disponibles avui en dia. La plataforma us permet utilitzar la criptografia com a garantia per garantir un préstec que oscil·la entre els 5.000 i els 25 milions de dòlars.

Aquest sistema de préstec únic serveix com a font convenient de capital per a aquells els bancs i altres possibles inversors que els seus projectes no podrien tenir en compte. Tot i així, assegureu-vos de comprovar els tipus d’interès abans de contractar el préstec. Els TAE estàndard oscil·len entre el 14% i el 15,95%, que és significativament superior a qualsevol prestador convencional.

Per descomptat, el TAE elevat és la compensació per accedir a una font de capital no convencional: podeu accedir a una enorme quantitat de diners sense una verificació de crèdit ni passos similars..

Haureu de dipositar criptomonedes a Salt com a garantia. Els recursos digitals aprovats inclouen Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Dogecoin, USDT i True USD.

Salt fa que sigui fàcil fer un càlcul inicial que us mostri el TAE típic, l’import del préstec i els pagaments mensuals. Tot i això, a aquesta calculadora hi ha una petita exempció de responsabilitat:

“La calculadora de préstecs no constitueix l’oferta, la disponibilitat ni la sol·licitud d’un préstec. És possible que les opcions de préstec i les condicions seleccionades no estiguin disponibles a la vostra jurisdicció, ni per l’import del vostre préstec, ni per al tipus de garantia. La calculadora de préstecs assumeix l’ús màxim de “SALT Redemption” i de totes les altres promocions aplicables “.

Per què utilitzar Salt? Algunes persones consideren convenient consolidar tots els seus actius basats en blockchain per obtenir un simple préstec. El principal avantatge, per descomptat, és que podeu accedir a finançaments que normalment no podríeu obtenir. Bona sort intentant trobar un banc convencional disposat a acceptar la vostra criptografia com a garantia.

Salt, que significa tecnologia de préstec automatitzat segur, també té el seu propi testimoni natiu anomenat SALT. Com a titular de la fitxa SALT, teniu accés a tipus d’interès preferencials.

Salt també es distingeix dels competidors d’aquesta pàgina centrant-se exclusivament en els préstecs. A continuació s’explica com l’empresa resumeix els principals avantatges de la seva plataforma:

“Per amortitzar el préstec, realitzeu pagaments mensuals de principal més interessos. Un préstec us proporciona la flexibilitat per fer grans compres i, a continuació, pagar-lo a un ritme que tingui sentit per a vosaltres “. – Equip SALT

Assegureu-vos de consultar la plataforma SALT correctament aquí.

Crypto.com: la plataforma All in One Crypto & Cartera

crypto.com préstecs criptogràfics

Tot i que SALT se centra principalment en préstecs, Crypto.com ofereix una plataforma polivalent i una aplicació mòbil amb tot tipus de funcions.

Establert el 2016, un dels seus valors fonamentals és que l’autonomia financera ha de ser un dret humà inalienable de qualsevol persona. Com a resultat, Crypto.com proporciona als seus usuaris una gran quantitat d’eines diferents per donar als usuaris la possibilitat de comprar, vendre, negociar, invertir o demanar en préstec criptomonedes..

Igual que la resta de plataformes d’aquesta llista, hi ha algunes bonificacions addicionals que comporten l’interès en la moneda digital (MCO) de la plataforma. Aquestes bonificacions inclouen taxes percentuals d’interès millorades (augment de les inversions IR en més d’un 2% segons l’actiu i un 4% més baix per als préstecs).

Llavors, què podeu fer amb Crypto.com? Hi ha 8 elements a la cartera digital.

Podeu configurar i utilitzar una cartera criptogràfica o fiat, per exemple. Podeu invertir i fer un seguiment de criptomonedes i actius, controlar els pagaments realitzats amb la cartera, sol·licitar una targeta criptogràfica Visa, ingressar criptografia per obtenir un préstec o ingressar criptografia per obtenir interessos al llarg del temps..

El servei “Guanya” de Crypto.com permet als usuaris moure qualsevol quantitat de la criptografia escollida des de la cartera a un compte de dipòsit de l’aplicació i, a continuació, obtenir retorns en funció d’aquests fons. Aquestes devolucions es paguen setmanalment a la vostra cartera criptogràfica.

La quantitat d’interessos que podeu obtenir depèn del tipus de criptografia que depositeu, amb estables moneda com Tether que obté els rendiments més elevats (10-12%) i altres com Bitcoin que aporten un 6-8%.

També guanyeu més o menys interès en funció del temps que vulgueu emmagatzemar la vostra criptografia. Hi ha una versió flexible que paga tipus d’interès del 2 al 3%, per exemple, i una opció de bloqueig de 3 mesos que paga tipus d’interès del 6 al 12%.

Els tipus d’interès també es veuen afectats per la quantitat d’MCO que teniu previst participar a la plataforma. Si participeu de 500 MCO o més (1.500 $ +), per exemple, obtindreu tipus d’interès més elevats a les vostres participacions en criptografia. Fins i tot podeu obtenir recompenses de bonificació si participeu a menys de 50 MCO (150 dòlars). Totes les fitxes MCO se us retornen després del període d’aposta, de manera que si teniu capital gratuït, és una manera sense sentit de guanyar criptografia addicional..

Els grups d’interès de MCO també desbloqueixen beneficis del sistema “Credit” a Crypto.com. Depenent de la quantitat que vulgueu apostar conjuntament amb el vostre préstec, les amortitzacions dels vostres interessos podrien oscil·lar entre el 8% i el 12%. Tot i que aquest no és el focus de Crypto.com, la companyia encara us permet demanar un préstec màxim d’1 milió de dòlars nord-americans a canvi de qualsevol dels criptos compatibles de la plataforma..

En comparació amb altres d’aquesta llista, hi ha un gran grau de flexibilitat en el que podeu fer a l’aplicació mòbil i, realment, us incentiva a ser-ne partícip amb uns avantatges excel·lents. Ni tan sols hem aprofundit en els avantatges que comporta l’ús de la seva gamma de targetes de dèbit.

Per obtenir més informació sobre la plataforma, assegureu-vos de llegir l’article detallat aquí mateix a MasterTheCrypto. A més, consulteu la plataforma per vosaltres mateixos i invertiu bé aquí.

Celsius: préstecs i crèdits per als patrocinadors de blockchain

préstecs bitcoin celsius

Celsius es va establir inicialment el 2017 per una raó similar a Crypto.com: que els usuaris no només haurien de tenir un major nivell d’autonomia sobre els seus diners, sinó que també haurien de tenir altres opcions d’inversió més enllà dels bancs tradicionals..

Els tipus d’interès han estat extremadament baixos des de la recessió del 2008/2009, i van del 0,5% al ​​2%. Per això, destaca Celsius Network: la plataforma posa l’èmfasi en un sistema d’inversió flexible amb rendiments anuals més substancials per als inversors a llarg termini.

Aquests tipus d’interès fluctuen en funció d’alguns factors, tal com hem esperat d’aquest tipus de plataformes. Però Celsius és una mica diferent, ja que els tipus d’interès que podeu obtenir tenen una molesta tendència a fluctuar fins a cert punt.

Com a part d’una prova de la seva aplicació mòbil, havia invertit una mica de diners en stablecoins, concretament en Tether, que inicialment tenia un tipus d’interès del 10,12% a l’agost. Des d’aleshores, s’ha reduït d’aquesta al 9%; molest, però no trencador.

Aquests tipus d’interès fluctuen en funció del volum de fitxes dipositades a la plataforma pels usuaris en qualsevol moment. Podeu consultar aquest volum de testimoni a l’aplicació en qualsevol moment.

Aquests tipus d’interès també depenen del tipus de demanda que existeix per a cadascun d’aquests tokens, amb els més baixos amb una taxa del 2,75%, mentre que les monedes estables gaudeixen del moment del 9,02% més alt..

Un dels aspectes positius que teniu amb Celsius és que hi ha molta més flexibilitat en la vostra inversió. No teniu cap obligació d’invertir-los durant un temps; és a dir, podeu dipositar més o retirar fons en qualsevol moment i que qualsevol quantitat de criptografia a la vostra cartera digital generi interessos immediatament.

Hi ha algunes maneres de millorar els tipus d’interès, tant en préstecs com en inversions, i ambdues impliquen la criptografia dedicada de la companyia, CEL. La forma més immediata és acceptar acceptar CEL com a testimoni escollit per qualsevol interès que obtingueu, i és increïblement fàcil de fer.

En prémer la commutació de cadascun dels cryptos específics o al menú del vostre compte, podeu augmentar l’interès que obtingueu entre un 1 i un 3%. L’altra manera consisteix en augmentar la proporció Cripto: CEL, que fa referència a la quantitat de tokens CEL que teniu en relació amb la criptografia que heu invertit..

Aquesta ràtio es coneix com el vostre nivell de fidelització CEL i es distribueix en tres etapes: plata, or i platí, que proporciona des d’un 10-30% addicional fins als tipus d’interès per a inversions, i el mateix per a aquells que volen demanar prestat diners..

Un dels problemes que trobareu amb Celsius, però, és que no hi ha una manera ràpida de comprar aquestes criptomonedes. En contrast amb Crypto.com, on podeu enviar diners a la vostra cartera i canviar per la vostra criptografia que trieu. Es limita a comprar qualsevol d’aquests actius en altres borses o a utilitzar Changelly per transferir-los a l’aplicació.

Tot i que l’usuari més experimentat no tindrà problemes per canviar diners, aquest procés pot ser intimidatori per als nous usuaris de criptografia.

Assegureu-vos de comprovar Celsius per vosaltres mateixos visitant el lloc web aquí.

BlockFi: plataforma de gestió de riquesa

blockfi préstecs criptogràfics

A la pàgina principal del seu lloc web, es pot saber ràpidament que projectes com BlockFi, Crypto.com i Celsius es tallen a partir d’un cargol de tela similar..

“Des de fa anys, els inversors en criptografia no tenen accés a productes financers bàsics a l’ecosistema blockchain. BlockFi soluciona aquesta bretxa proporcionant accés a comptes de criptografia d’alt interès i productes de crèdit de baix cost a clients de tot el món ”.

Trencar el món convencional de les finances és el nom del joc per a BlockFi i altres d’aquesta llista. I molt similar a Celsius, BlockFi se centra principalment en les dues àrees d’inversió i préstecs, cosa que permet a la plataforma proporcionar tarifes competitives tant als prestadors com als prestataris..

Però, com es corresponen realment a aquestes taxes? Bé, aquí és on cau una mica pla. Des del propi lloc web de la companyia, els usuaris poden beneficiar-se de tipus d’interès de fins al 8,6 per cent. Tot i que aquesta és una taxa altament competitiva per a criptos com Bitcoin, Ethereum, etc..

Fins i tot llavors, hi ha alguna contradicció entre el lloc web i les ressenyes que hi ha. Amb l’empresa defensant que podeu guanyar fins a un 8,6%, mentre que els usuaris han argumentat que s’assembla més al 6,2%, cosa que fa que sigui una mica millor que els competidors d’aquesta llista..

La raó d’alguna d’aquesta inconsistència es deu a la forma en què es calcula el seu interès compost. Això és segons l’empresa, com a mínim.

“El nostre percentatge de conversions es calcula mitjançant Gemini en funció del darrer preu comercial”.

L’altra raó és que depèn de la criptografia que invertiu. Amb Ethereum un 4,1%, Bitcoin us guanya un 6,2%, mentre que el GUSD stablecoin us proporciona el màxim, que és un 8,6%..

Un dels problemes fonamentals que també té BlockFi és que les seves tarifes no són les millors. Trobareu tipus d’interès més alts en altres opcions d’aquesta llista.

Un altre problema amb BlockFi és que els usuaris tenen un nombre limitat d’opcions en comparació amb els competidors d’aquesta llista. Només teniu tres criptos per triar, cosa fantàstica si només teniu criptomonedes importants, però menys atractiva per a aquells que tinguin una gamma d’altcoins.

Tot i que es tracta d’una píndola amarga per als usuaris, BlockFi té alguns atributs que realment li donen avantatge als seus oponents de la indústria. El primer d’ells és que els usuaris no hauran de bloquejar la quantitat de fitxes específiques de l’empresa per desbloquejar les millors tarifes..

A més, no hi ha termes fixos per a cap quantitat de criptografia que vulgueu invertir a la plataforma.

Un dels avantatges afegits que teniu també és el fet que els tipus d’interès de BlockFi per als préstecs són força competitius. Tot i que limiteu a quins criptos podeu utilitzar com a garantia, podeu demanar fins a un 50% del valor del que emmagatzemeu mitjançant la plataforma.

Això es fa encara millor gràcies als tipus d’interès competitius sobre les amortitzacions, que comencen des del 4,5%. Mitjançant aquest servei, els usuaris poden demanar prestat des de 15.000 dòlars durant un màxim de 12 mesos.

Tot i que es troba a l’extrem mitjà / baix del paquet col·lectiu per obtenir rendiments de dividends, els seus préstecs són una cosa que cal tenir en compte realment.

Per obtenir més informació sobre BlockFi i els serveis que ofereix, consulteu el lloc web aquí.

Nexo: línies de crèdit criptogràfiques instantànies

préstecs de criptografia nexo

Nexo és un dels dos únics negocis aquí que és un proveïdor validat de targetes bancàries / de dèbit, cosa que li dóna una rara avantatge sobre els altres oponents. Però, en quin lloc es troba en general?

Després d’haver-se fundat el 2017, Nexo és l’últim negoci que prové d’una empresa de tecnologia fintech amb més de 10 anys d’experiència. Aquesta dècada d’experiència anterior està indissolublement lligada al món de la inversió i el préstec, tant en el corrent financer com ara per als titulars de criptografia..

“Durant els darrers deu anys, hem estat proporcionant préstecs instantanis a milions de persones a tot Europa. Creiem que el món digital en expansió ajuda a millorar les nostres vides “.

Tot i que aquest és un bon valor i un pla per tenir en pràctica per a un món en digitalització, però, de la mateixa manera que Crypto.com i Celsius, requereix que sigueu interessats en el seu testimoni NEXO per beneficiar-vos de millors tipus d’interès. Sense participacions, els tipus d’interès de les monedes que admet per ara cauen per sota de les expectatives per a aquells que vulguin obtenir bons rendiments.

Per una banda, tot i que ofereix taxes a partir del 8% per a monedes fiduciàries i monedes estables, les plataformes rivals ofereixen un 8,6% al 10% sense cap participació per la mateixa. A més, Nexo no proporciona suport per a cap criptografia fora de les stablecoins de moment, cosa que redueix les opcions dels usuaris des del principi.

Però pel que fa a les monedes estables, la plataforma proporciona certa flexibilitat en allò que els usuaris poden invertir dins de la plataforma. Tot i que de moment les opcions són reduïdes, alguns recursos digitals arriben a la plataforma. Els usuaris també poden votar altres criptos potencials.

Llavors, com us podeu guanyar dividends a Nexo? Funciona de manera similar a Celsius. Seleccioneu el tipus de criptografia que vulgueu dipositar, copieu l’adreça que rebeu per a aquest actiu i envieu-la des de la cartera digital directament a Nexo.

Si hi ha un positiu net que ve amb Nexo, és a dir, que els usuaris tenen tota la facilitat per fer dipòsits i retirades de qualsevol cartera digital sense cap obstacle. I si sou dels interessats en ser un factor d’interès simbòlic, tenir una quantitat suficient a la cartera us permetrà guanyar fins a un 30 per cent més en els vostres dividends.

Per tant, per a aquells que estiguin interessats en Nexo, si aportareu criptografia com a ingressos passius. És lògic que pagueu una mica més a través de Changelly (on podeu comprar Nexo) per maximitzar els rendiments.

Assegureu-vos de consultar el lloc web complet de Nexo aquí.

YouHODLER – “Desbloqueja el valor de la teva criptografia”

préstecs blockchain de youhodler

Emblazonat a la seva primera pàgina, YouHODLER és la “més jove” d’aquestes plataformes criptogràfiques, però també una de les més interessants per provar, ja que només pot tenir avantatges sobre les altres.

Un cop establert el 2018, YouHodler proporciona als seus “Hodlers” una plataforma on simplement poden emmagatzemar els seus actius mentre acumulen dividends. A més de ser responsable del processament de 15 milions de dòlars per als usuaris, tant els seus productes d’inversió com els de préstecs són un dels que cal tenir en compte seriosament.

Tot i que el lloc web té el peu de pàgina que accepta més d’11 recursos digitals diferents, es refereix principalment a l’obtenció d’una línia de crèdit, mentre que els seus serveis d’estalvi només admeten USDC, Tether i Bitcoin.

Dit això, cadascun té unes tarifes i unes condicions força bones associades. En primer lloc, si voleu obtenir un préstec amb YouHodler; podeu triar entre un dels tres plans, que ofereixen diferents períodes de temps, LTV i tipus d’interès.

  • “Preferit de HODLers” – Ràtio de préstec i valor del 55% per a un préstec de 120 dies amb un tipus d’interès típic del 13%.
  • “Anticrisi” – Aquest tipus de préstec està disponible en un préstec de 50 dies amb un tipus d’interès fix del 7%, amb una relació de préstec / valor més competitiva del 60%..
  • “Bull Run” – Aquest és el préstec més curt possible per als prestataris, ja que Bull Bull és un préstec de 30 dies amb un tipus d’interès del 7% i la millor relació préstec-valor del 85%..

A què ens referim quan fem servir el terme Préstec al valor? Significa efectivament que com més alt sigui el percentatge, més diners podeu demanar prestat, ja que segueix més de prop el valor dels actius digitals que utilitzeu com a garantia.

Així, pel que fa als préstecs, YouHodler sembla ser un fort candidat per a aquells interessats en demanar préstecs contra els seus actius digitals. Però, com mesura la plataforma sobre el tema de les inversions?

Tot i que les opcions són escasses sobre el que podeu invertir amb YouHodler, els tipus d’interès són alguns dels més competitius que hi ha. Per exemple, invertir Bitcoin en un període de 12 mesos us generarà un interès anual del 4,8%. Mentrestant, invertir una de les dues monedes estables us pot reduir el 9,6%.

Aquestes taxes converteixen YouHodler en una de les millors plataformes d’inversió que hi ha al costat de Crypto.com i les seves inversions participades.

Assegureu-vos de comprovar bé la plataforma aquí.

INLOCK: préstecs criptogràfics amb tokens ILK

Inlock préstecs de criptografia

INLOCK és una plataforma de préstec criptogràfic amb el seu propi testimoni natiu anomenat ILK. La plataforma us permet demanar prestat diners posant criptografia com a garantia o guanyar interessos dipositant diners.

Inlock té una interfície senzilla i senzilla. La primera pàgina del lloc web us ofereix dues opcions: Obtenir crèdit o guanyar interès.

Si demaneu diners, feu clic a Obteniu crèdit i seleccioneu l’import que necessiteu. Podeu triar qualsevol import: no hi ha cap límit real sempre que estigueu disposat a publicar la garantia. Per a garanties, podeu utilitzar BTC, ETH, LTC o BNB. També seleccioneu el vostre percentatge de sobrecolateralització. Com més colateralitzeu, menor serà el vostre tipus d’interès. També podeu triar la durada del vostre préstec, inclosos els períodes de préstec de 10, 30, 45, 60, 120 i 180 dies. INLOCK calcularà el vostre pla de préstec immediatament, de manera que serà fàcil veure exactament quant podeu esperar pagar.

Mentrestant, si voleu obtenir interessos per les vostres participacions criptogràfiques, feu clic a l’opció “Guanya interès”. Trieu l’import que vulgueu prestar (de nou, no hi ha límit sempre que tingueu la criptografia per prestar). A continuació, trieu el tipus i la durada d’interès anual (hi ha disponibles préstecs de 15, 45, 80, 100, 200 i 300 dies). INLOCK mostra immediatament els beneficis esperats i, a continuació, publica l’oferta de préstec al seu sistema.

En general, INLOCK pretén oferir una plataforma de préstec criptogràfic fàcil i ràpida basada en seguretat bancària i alimentada per tokens INLOCK (ILK).

CoinLoan: préstecs P2P en més de 12 criptomonedes i monedes Fiat

guia coinloan

CoinLoan és una plataforma de préstec peer-to-peer on es pot demanar diners o obtenir interessos per diners a través d’un mercat peer to peer (P2P). Els prestataris obtenen diners sense vendre els seus actius criptogràfics, mentre que els prestadors ofereixen préstecs i obtenen rendiments competitius. Els prestataris han de sobrecolateralitzar-se i aquest requisit de sobrecolateralització significa que els prestadors reben la devolució completa a temps.

Com passa amb altres bones plataformes de préstec criptogràfic, CoinLoan.io facilita als prestataris i als prestadors veure les taxes que pagaran o guanyaran. Els prestadors poden triar l’import que desitgin invertir (en EUR, BTC, ETH, LTC, XMR, TUSD, USDC, PAX, USDT, EURS, DAI, USD, GBP, EUR o RUB) i després el termini del préstec (7 dies , 6 mesos o altres). La plataforma calcula el tipus d’interès (per defecte, el 12%), tot i que els prestadors poden triar una opció de devolució d’interès únicament o principal + interessos. CoinLoan calcularà instantàniament la quantitat de beneficis que podeu obtenir.

Mentrestant, els prestataris poden introduir l’import del préstec i la garantia desitjats, triar el termini del préstec i veure l’import total de l’amortització.

Ja sigui en préstec o en préstec amb CoinLoan, és fàcil veure exactament quant podeu esperar guanyar i pagar. Tot es mostra de forma transparent i totes les condicions del préstec són executades automàticament per la plataforma CoinLoan.

dYdX Exchange: la plataforma de préstec criptogràfica preferida de Silicon Valley

préstecs dydx

Aquest intercanvi de nom únic no només ofereix préstecs i préstecs, sinó que també us permet operar com qualsevol intercanvi de criptomonedes ordinari. L’empresa amb seu a San Francisco es descriu a si mateixa com “la plataforma de negociació oberta més poderosa per a actius criptogràfics”.

Amb dYdX Exchange, podeu obrir posicions curtes o apalancades amb palanquejament de fins a 4x per negociar, operant a marge amb capital prestat. O bé, podeu demanar en préstec qualsevol actiu admès directament a la vostra cartera utilitzant com a garantia les criptografies existents. Com a prestador, podeu dipositar fons per obtenir interessos contínuament amb el pas del temps, amb tipus d’interès variables que sempre us garanteixen obtenir el tipus de mercat.

Un dels avantatges més grans de dYdX és que és un sistema que no confia: no cal confiar en la contrapart en cap operació o préstec. Mantingueu el control complet dels vostres fons en èpoques altes.

Un altre avantatge únic de dYdX és que ni tan sols cal registrar-se a la plataforma ni registrar-se. Podeu començar a operar immediatament des de qualsevol lloc del món.

El secret de l’obertura de dYdX és l’ús de contractes intel·ligents d’Ethereum. La totalitat de l’intercanvi s’utilitza mitjançant contractes intel·ligents Ethereum. Fins ara, més de 105 milions de dòlars s’han negociat a dYdX. La companyia també ha atret alguns dels majors noms de capital risc a Silicon Valley, com ara Andreessen Horowitz i Polychain Capital.

Si busqueu una plataforma oberta on els prestataris coincideixin amb els prestadors en un mercat P2P, dYdX és una de les millors opcions disponibles.

Dharma: obtingueu un 4,7% d’interès per Crypto de qualsevol part del món

préstecs dharma

Dharma permet que qualsevol persona guanyi un 4,7% d’interès des de qualsevol part del món. Només cal dipositar els diners a la plataforma i guanyar interessos immediatament.

A novembre de 2019, Dharma accepta dipòsits a Dai (DAI), que paga un tipus d’interès del 3,7%, i a USD Coin (USDC), que paga un tipus d’interès del 4,7%..

Dharma promet pagar interessos “a la velocitat d’Internet” i, alhora, ser “la forma més senzilla d’estalviar diners de qualsevol part del món”. Allà on sigueu ubicats a tot el món, podeu fer un ingrés i obtenir interessos a l’instant.

Dharma ha fet un gran impuls per anunciar-se a la gent que no és criptogràfica. La companyia comercialitza la seva oportunitat de préstec i préstecs amb consignes com “carregar els vostres diners a Internet”, afirmant que “Dharma pot fer coses que el vostre banc no pot fer, ja que Dharma funciona amb criptomonedes especials anomenades stablecoins”

A banda del màrqueting curiós, Dharma és una de les maneres més senzilles d’obtenir interessos per les vostres monedes estables. El principal inconvenient, per descomptat, és que els tipus d’interès de Dharma no són tan elevats com els seus competidors. Amb taxes d’interès del 4% al 5%, Dharma pot tenir problemes per competir amb alternatives que ofereixen un tipus d’interès del 12% o superior.

Nuo Network: préstec i préstec de criptografia sense renunciar a la custòdia

préstecs criptogràfics de xarxa nuo

Nuo Network, que es troba a Nuo.network, us permet prestar i demanar préstec de criptomoneda sense donar la custòdia de la vostra criptografia a un tercer.

Nuo també ofereix opcions de criptografia úniques que és possible que no vegeu amb alguns dels proveïdors més grans que s’enumeren aquí. Podeu demanar prestat USDC, DAI, ETH, BTC, SNX i TUSD, per exemple. Els tipus de préstec i préstec es publiquen per avançat de forma transparent. SNX, per exemple, actualment està disponible per prestar a un TAE del 8,4% i per demanar prestat a un TAE del 24,9%.

Tots els préstecs es poden personalitzar en funció de les necessitats del prestatari. Els usuaris poden demanar préstecs a llarg i curt termini a tipus d’interès i tinença preferits. Tots els préstecs estan garantits mitjançant un contracte intel·ligent, creant un entorn poc fiable.

Podeu començar amb Nuo Network a l’instant només dipositant els tokens ERC20 a la plataforma. Podeu crear un compte Nuo amb la vostra cartera Metamask / Web3 i, tot seguit, començar a prestar o demanar préstecs immediatament.

Com que Nuo Network no té custòdia, tots els fons estan bloquejats en contractes intel·ligents durant el préstec. Nuo Network no gestiona directament cap de les criptomonedes. Aquests fons estan bloquejats en el contracte intel·ligent en funció de les condicions del contracte intel·ligent. Nuo Network també afirma oferir “xifratge i seguretat bancària” gràcies a la protecció SSL de 256 bits.

LendaBit – Plataforma de préstecs P2P que dóna suport a BTC i ETH

préstecs bitcoin lendabit

LendaBit és una plataforma de préstecs i préstecs P2P que us permet utilitzar la criptografia com a garantia per als préstecs en USDT. LendaBit accepta BTC i ETH. Els préstecs no tenen límits: sempre que tingueu la garantia criptogràfica, podeu demanar prestat qualsevol quantitat de diners a través de LendaBit. Els termes del préstec estan disponibles per períodes d’1 mes, 3 mesos, 6 mesos o 1 any.

LendaBit mostra el tipus d’interès diari i anual immediatament per avançat, cosa que facilita als prestataris veure quant pagaran. Mentrestant, els prestadors poden obtenir tipus d’interès al voltant del 12% anual prestant USDT a través de la plataforma.

El registre de LendaBit és sorprenentment ràpid. Podeu inscriure-us al lloc web en un minut. A continuació, realitzeu un ingrés i confirmeu les condicions de préstec i, a continuació, completeu el préstec. Això és.

ETHLend: préstec i préstec de sis criptomonedes diferents

préstec de criptomoneda ethlend

ETHLend es descriu a si mateix com “el primer mercat de préstecs criptogràfics del món”. La plataforma ofereix préstecs criptogràfics que oscil·len entre 1 i 12 mesos. Els prestataris i els prestadors poden utilitzar una gran quantitat de criptomonedes diferents, incloses ETH, DAI, PAX, TUSD, USDC i el testimoni natiu de la plataforma LEND.

Quan estigueu a punt per prestar o demanar prestat diners mitjançant ETHLend, només cal que navegueu pel mercat en directe per obtenir ofertes o sol·licituds de préstec. Podeu veure les ofertes de cada préstec i, a continuació, fer clic a “Pren aquest préstec” per demanar prestat immediatament. Podeu veure fàcilment el TAE, la garantia, l’import del préstec i altres condicions i, a continuació, decidir quin préstec escolliu. Com que és un mercat P2P, els prestadors i els prestataris competeixen entre ells per oferir els millors termes possibles.

ETHLend, com podríeu esperar, està impulsat per contractes intel·ligents Ethereum. Tots els fons s’emmagatzemen en un contracte intel·ligent sense custòdia durant el préstec. Podeu auditar el contracte intel·ligent en qualsevol moment consultant la cadena de blocs d’Ethereum. A més, teniu el control de la vostra cartera i no heu de confiar mai en fons a ETHLend.

Capital sense cadena: prestar prou diners per comprar una casa

préstecs de capital sense cadena

Unchained Capital proporciona dos serveis bàsics: emmagatzematge de magatzems cripto i préstecs criptogràfics. Podeu accedir a magatzems frigorífics multisignatura a través de Unchained Capital. O bé, podeu obtenir un préstec amb criptomoneda.

Per als préstecs, Unchained Capital funciona de manera similar a les plataformes anteriors. No cal que utilitzeu un testimoni d’utilitat ni un pla de subscripció, i no heu de completar mai cap comprovació de crèdit. Si teniu bitcoins i esteu disposats a utilitzar aquest bitllet com a garantia, podeu contractar un préstec per qualsevol import a través de capital sense cadena..

Unchained Capital sembla atendre un públic de gamma alta que la típica plataforma de préstecs criptogràfics. La companyia afirma que els seus clients “demanen prestat per a tot, des de la compra de béns immobles fins al pagament d’un impost”.

Els préstecs de fins a 1 milió de dòlars s’aproven dins del mateix dia laborable. Només heu de completar la sol·licitud de préstec, signar el vostre contracte en línia, rebre fons i controlar la vostra garantia durant tot el termini del préstec. Els fons es guarden en una cartera multisig de dos de tres, amb les tres claus privades que teniu, Unchained Capital i el prestador..

Bitbond: valors de deutes tokenitzats i préstecs de capital institucional

préstecs bitbond de bitcoins

Bitbond és una plataforma compatible per simbolitzar títols de deute. Aquesta és una manera fantàstica de dir que Bitbond us permet accedir a versions tokenitzades d’accions, bons i altres actius.

Bitbond es considera “el futur dels mercats de capitals” perquè permet als bancs, intermediaris i corredors digitalitzar i racionalitzar el procés d’emissió de bons. De fet, Bitbond pot marcar en blanc la seva plataforma per a tots aquests oragnizaitons.

La companyia amb seu a Berlín ha estat recentment titulars per convertir-se en la primera empresa d’Europa a emetre un testimoni de seguretat totalment regulat (STO). Avui, els tres productes bàsics de Bitbond inclouen:

Marca blanca per a bancs i intermediaris: els bancs i intermediaris, com ara plataformes immobiliàries i corredors, poden utilitzar la solució de marca blanca de Bitbond per digitalitzar i racionalitzar el procés d’emissió de bons.

Emissors de capital: les empreses, els governs i les empreses emergents poden obtenir capital independentment mitjançant la tecnologia de Bitbond

Operadors de fons: Bitbond afirma oferir “l’estructura de titulització més prima” per a operadors i emissors de fons d’inversió, fons d’inversió alternatius i altres actius. Bitbond redueix la complexitat d’aquests fons mitjançant l’emissió de bons simbolitzats. Els inversors només poden comprar un testimoni per invertir en el fons.

En última instància, Bitbond atén més les empreses que busquen recaptar fons en lloc d’inversors individuals. Tot i això, és una altra opció de finançament centrada en la criptografia per a aquells que ho necessitin.

BTCpop – Plataforma de préstecs P2P basada en la reputació, no en les puntuacions de crèdit

préstecs btcpop

BTCpop és una plataforma de préstec peer to peer basada en la reputació, no en la puntuació de crèdit. Podeu obtenir ràpidament préstecs d’altres membres o obtenir interessos per la vostra moneda digital existent.

BTCpop també admet altres serveis. Podeu llançar una sortida a borsa a la plataforma, per exemple. BTCpop també admet l’intercanvi bàsic de criptomonedes, cosa que us permet canviar criptomonedes al vostre compte entre tokens. Fins i tot hi ha una prova de la participació en participacions a la qual podeu afegir-vos per obtenir ingressos addicionals de les vostres participacions criptogràfiques.

Obtenir un préstec a BTCpop és senzill. Només cal registrar un compte, obtenir la verificació, seleccionar el tipus de préstec, emplenar el formulari i enviar-lo. Això és.

Una de les característiques úniques de BTCpop és que podeu accedir a préstecs instantanis sense garanties, tot i que pagareu un 30% TAE. Per als préstecs instantanis verificats amb garanties, podeu baixar el TAE al 15%.

Helio Lending: utilitzeu BTC, ETH, LTC i XRP com a garantia per a qualsevol préstec

préstecs helio

Helio Lending us permet utilitzar BTC, ETH, LTC i XRP com a garantia per accedir a diners en efectiu. L’import mínim del préstec és de 1.000 dòlars i no hi ha cap màxim mentre tingueu la garantia. Podeu amortitzar el préstec en qualsevol lloc d’entre 1 i 12 mesos. El vostre TAE s’ajusta en funció del valor del vostre préstec (LTV). Podeu optar per amortitzar el préstec amb pagaments només d’interessos o amb pagaments de principal i d’interessos.

Helio Lending ofereix aprovació el mateix dia. Després de registrar-se i aprovar-vos, transferiu la vostra criptografia a l’adreça d’emmagatzematge segur d’Helio. A continuació, la plataforma transfereix moneda fiduciària directament al vostre compte bancari. Feu pagaments mensuals i, finalment, pagueu el vostre préstec.

A diferència d’altres plataformes que figuren aquí, Helio Lending no us permet prestar el vostre propi criptogràfic als prestataris. En canvi, Helio gestiona tots els préstecs directament. Aquí no hi ha cap mercat P2P.

Cred – Plataforma de préstecs criptogràfics altament regulats

Cred, que es troba en línia a MyCred.io, és un dels noms més reputats de l’espai de préstecs criptogràfics. La companyia accepta 30 criptomonedes en total, que és més que qualsevol altra plataforma de préstec que s’enumera aquí. El cred també és ben regulat i de bona reputació: tots els préstecs es concedeixen o es contracten segons la llei de prestadors financers de Califòrnia i el cred té el seu propi número de llicència que autoritza la seva condició de prestador..

Per a més seguretat, Cred també s’ha associat amb BitGo (per custòdia) i Lockton (per assegurança). Cred també és membre fundador de la Universal Protocol Alliance. La companyia també s’ha associat amb Bitbuy, TrueUSD, Bitcoin.com, Angelrock i Uphold.

Hi ha dues maneres d’utilitzar Cred. En primer lloc, podeu guanyar diners amb les vostres participacions criptogràfiques comprometent els vostres actius digitals a Cred i, després, guanyant tipus d’interès competitius. O bé, podeu utilitzar la vostra criptografia com a garantia per accedir a USD, EUR i altres monedes fiduciàries.

Amb Cred, els prestadors poden guanyar un 10% de les seves participacions en criptografia. Cred també compta amb personal de suport dedicat a les balenes que busquen maximitzar els seus fons criptogràfics.

En última instància, si esteu buscant una manera regulada i fiable de maximitzar els vostres fons criptogràfics obtenint interessos o utilitzant-los com a garantia, el Cred és una de les millors opcions disponibles avui en dia.

Lendingblock – Borsa professional que ofereix liquiditat i capital a les institucions

lendingblock blockchain crediting

Lendingblock és una plataforma de préstec de valors per a actius digitals basada en una borsa de comerç professional dissenyada per a necessitats institucionals. La plataforma que genera rendiments millorats en una àmplia cartera d’actius digitals. Els usuaris també poden accedir a contraparts institucionals i a una àmplia selecció de mercats d’actius digitals i criptogràfics des d’una interfície convenient.

Lendingblock s’adreça exclusivament a inversors institucionals que busquen maximitzar el valor de les seves participacions en criptografia. Un inversor institucional pot utilitzar Lendingblock per salvar les bretxes de liquiditat a través d’un conjunt institucional d’actius digitals per implementar la seva creació de mercats o estratègies curtes, per exemple. Tots els préstecs es gestionen des d’una interfície d’intercanvi que facilita la personalització de totes les condicions de préstec.

Lendingblock també ofereix compatibilitat completa amb l’API, cosa que facilita la integració de Lendingblock a la configuració existent.

xCoins: préstecs garantits a través d’un mercat perfecte

préstecs de criptomoneda xcoins

xCoins és una plataforma de compra de bitcoins que també admet préstecs bitcoin. Tots els préstecs xCoins són préstecs garantits, el que significa que el prestatari promet criptomoneda com a garantia per garantir el préstec.

xCoins és una plataforma peer-to-peer on qualsevol pot ser un prestatari o un prestador. Quan un prestatari sol·licita un préstec bitcoin, la plataforma fa coincidir el prestatari amb un prestador. És un procés automàtic i sense interrupcions, que no requereix cap comunicació entre el prestador i el prestatari.

Per finalitzar el préstec, el prestatari realitzarà un pagament directament al prestador a la pàgina de pagament PayPal del prestador. Un cop efectuat el pagament, Bitcoin es transfereix automàticament a la cartera del prestatari. Aleshores, el prestatari realitza els pagaments en funció del termini del préstec.

Finances compostes: protocol de préstec de codi obert integrat en carteres criptogràfiques existents

préstecs de criptomoneda compostos

Compound, que es troba en línia a Compound.finance, és un protocol autònom de codi obert dissenyat per a desenvolupadors. La plataforma pretén ser la plataforma de préstec definitiva per al sistema financer obert. Podeu invertir mitjançant Compound o demanar diners en préstec.

Podeu interactuar amb Compound directament a través del lloc web oficial de la plataforma. Tot i això, diverses plataformes importants ja han integrat el protocol Compound, incloses Zerion, Coinbase WEallet, InstaDapp, Huobi Wallet, Argent, DeFi Saver i Dharma, entre altres plataformes. És possible que pugueu accedir al mercat de préstecs de Compound directament des de la cartera que ja utilitzeu.

El compost funciona amb els seus cTokens natius, que són tokens ERC-20 que representen el vostre saldo al protocol. Aquestes fitxes acumulen interès amb el pas del temps. Quan mantingueu o rebeu un cToken, podeu demanar préstec al protocol compost.

Genesis Capital: préstec institucional de divises digitals

Genesis Capital és una plataforma de préstec de divises digitals dirigida a inversors institucionals. La companyia està afiliada a Genesis Trading, l’intercanvi criptogràfic altament regulat amb seu a Nova York llançat pels bessons Winklevoss.

Avui en dia, Genesis Capital ofereix a les institucions la possibilitat de demanar prestat BTC, ETH, LTC i altres monedes digitals en mides grans en termes fixos. Les institucions poden utilitzar aquest capital per resoldre tot tipus de problemes, inclosos:

  • Elaboració de mercats institucionals, que permet a la institució guanyar liquiditat addicional per donar suport a la realització de mercats de borsa o OTC
  • Obteniu capital per utilitzar en estratègies de negociació algorítmiques o d’alta freqüència
  • Cobertura o especulació, reduint el mercat al comptat per cobrir posicions derivades o de risc de cartera
  • Accediu a liquiditat alternativa per a remeses o altres usos diversos de circulant

Genesis Capital té un préstec mínim de 100.000 dòlars. Els préstecs a durada fixa oscil·len entre dues setmanes i sis mesos. Hi ha una protecció de trucades opcional i s’accepta una garantia en USD per tornar el préstec. Tot es distribueix en un entorn regulat i de confiança subjecte a les normatives federals MSB / FinCen.

A més dels préstecs tradicionals a partir de 100.000 dòlars, Genesis Capital permet a les institucions executar grans vendes a curt termini mitjançant Genesis Trading. La mida mínima de la venda curta és de 250.000 dòlars i les institucions poden iniciar vendes curtes en diverses monedes. Tot és accessible a través de la plataforma OTC de Genesis Trading, que està disponible després de la incorporació a través de Genesis Capital.

Paraula final a les principals plataformes de préstec criptogràfic

Guia de préstecs de Bitcoin

Actualitzarem aquesta revisió de préstecs de criptomoneda amb més proveïdors de préstecs basats en blockchain per obtenir dividends i interessos sobre els vostres actius criptogràfics. De moment, deixeu-nos comentaris sobre els 22 millors serveis de préstec criptogràfic i compartiu les vostres experiències perquè altres puguin aprendre els pros i els contres d’aquestes ofertes de préstecs centrades en bitcoins..

Invertint la vostra criptomoneda en una de les plataformes anteriors, podeu obtenir tipus d’interès que arribin del 8% al 12%. Tot i que sempre hi ha riscos de renunciar a les vostres claus privades, utilitzar un proveïdor de tercers de confiança de la llista anterior pot ser una opció sòlida per guanyar bitcoins guanyant interès o assegurant un préstec garantit. Mentrestant, els prestataris poden publicar criptografia com a garantia mentre paguen tipus d’interès que van del 5% al ​​15%. A mesura que el preu de Bitcoin continua augmentant (sobretot segons algunes previsions dels experts), pot ser una idea intel·ligent posar una part de les vostres participacions en criptografia en un d’aquests programes que us permetin guanyar mentre us dediqueu.

Fa uns anys, no hi havia llocs web on els usuaris poguessin prestar o demanar prestat criptografia per obtenir interessos. Avui en dia, aquestes plataformes són més segures i accessibles que mai. Afegiu aquesta ressenya a les adreces d’interès, ja que compartirem moltes més guies i tutorials sobre les principals plataformes de préstec criptogràfic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner